-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
....
(τρώω ποπ-κορν και περιμένω απάντηση)
μην ζυγιστείς το πρωί
Edit:
Όχι ρε γμτ!!!
Κ@λοαργίες! Ούτε να κοροιδέψεις δεν μπορείς!
Τον πρόλαβα;
-
Nope, πήγε για ύπνο ο παππούς..
Τα ποπ κορν τελείωσανε? Επειδή δεν βλέπω απάντηση να ρχεται..
-
Άντε Kido, πάνε για ύπνο!
Πάω να διαβάσω... Κεφάλαιον : Αντισυλληπτικά
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άντε Kido, πάνε για ύπνο!Πάω να διαβάσω... Κεφάλαιον : Αντισυλληπτικά
Άιντα καληνύχτες!
-
Όλα τα καλά τα χάνω...
-
Εμ μπαίνεις κι εσύ κάτι ώρες...
-
-
Μπαρδόν?
-
τπτ, απλα εχω παραξενους τροπους να καλημεριζω
-
καλημερα στους συναγωνιστες...
-
Καλημέρα πουλάκια μου
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
τπτ, απλα εχω παραξενους τροπους να καλημεριζωΚαι τι ακριβώς λουλούδι μυρίζεις είπαμε?
-
ξερει κανεις στα μαθηματικα τι ειναι το συμβολο exp ?
lol, Το ειδα στην wiki. to e^x ειναι.
-
Καλημέραααα!
Βρίσκομαι στο στάδιο που αναρωτιέμαι γιατί ξύπνησα...
-
Καλημέραααα!Βρίσκομαι στο στάδιο που αναρωτιέμαι γιατί ξύπνησα...
'Ο σοφός άντρας που φτάνει στο στάδιο να αναρωτιέται γιατί ξύπνησε,πέφτει και ξανακοιμάται'
(αρχαία Ινδιάνικη παροιμοία-η φυλή τών 'Νάνι',και αρχηγός ο 'γεννήθηκα κουρασμένος')
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλημέραααα!
Βρίσκομαι στο στάδιο που αναρωτιέμαι γιατί ξύπνησα...
'Ο σοφός άντρας που φτάνει στο στάδιο να αναρωτιέται γιατί ξύπνησε,πέφτει και ξανακοιμάται'
(αρχαία Ινδιάνικη παροιμοία-η φυλή τών 'Νάνι',και αρχηγός ο 'γεννήθηκα κουρασμένος')
Και πάνω που ως σοφός άνδρας, ετοιμαζόμουν να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο σοφίας (τον ύπνο), με πήραν τηλέφωνο για καφέ!
-
Χμ, καλημέρα στους κυρίους και φυσικά στις κυρίες του forum, που απ' ότι βλέπω με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι απόντες/απούσες. Μόνο ο Χάρης και ο Ανδρέας είναι μέσα.
Οι υπόλοιποι βρήκατε αργία και το σκίζετε, ε; Και πολύ καλά κάνετε!
Εγώ ετοιμάζομαι να ανάψω κάρβουνα για να ψήσουμε σεφταλιές, η μαμά γιορτάζει σήμερα και έχουμε σκηνικό. Ευτυχώς δεν φυσάει και πολύ, άρα δεν θα γίνω κι εγώ καπνιστός (με εκνευρίζει να μυρίζω από χιλιόμετρα τόσο ώστε να μην καθαρίζει με ένα ντουζ - λέμε τώρα)...
Το μεσημέρι προς απόγευμα, θα επιστρέψω για δουλίτσα, οπότε θα σας δω ξανά τότε.
Τις ευχές μου στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (και όχι εορταζούμενους/-ες που λένε οι συμπατριώτες μου οι Κρητικοί-φαντάζομαι και κάποιοι δικοί σας) και όσους έχετε να τους χαίρεστε.
Να χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται μήπως σχεδιάζετε κάτι εις βάρος τους, χεχεχε...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ ετοιμάζομαι να ανάψω κάρβουνα για να ψήσουμε σεφταλιές, η μαμά γιορτάζει σήμερα και έχουμε σκηνικό. Ευτυχώς δεν φυσάει και πολύ, άρα δεν θα γίνω κι εγώ καπνιστός (με εκνευρίζει να μυρίζω από χιλιόμετρα τόσο ώστε να μην καθαρίζει με ένα ντουζ - λέμε τώρα)...
Τις αυθεντικές ή μούφα σεφταλιές;
-
Τις αυθεντικές ή μούφα σεφταλιές;Ε, δεν ξέρω ρε φίλε τώρα... Τις αγοράσαμε.
-
ψαχνω να βρω μουσικη 'πειρατικη' δλδ το Φολκ που ακουφαν στην καραιβικη γυρω στο 1600-1750 ή παραπλησια του soundtrack των Πειρατων της Καραιβικης, οποιος ξερει τπτ..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]