-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θα μας πεί αφού ψηφίσει όπως κάθε χρόνο άλλωστε
Τι αντιπροσωπεύει αυτή η ψήφος....
Τον άνθρωπο ή το περιοδικό?
Προσωπική γνώμη ή συλλογική?
Καθαρά προσωπική απ' όσο έχω καταλάβει. Οδηγεί όλα τα αυτοκίνητα και αποφασίζει. Για κάθε αμάξι που ψηφίζει γράφει και αιτιολόγηση. Όχι μόνο αυτός αλλά όλοι οι δημοσιογράφοι.
-
συνήθως δε ψηφίζει και τόσο κοντά στο Μ.Ο. αν θυμάμαι καλά τα προηγούμενα χρόνια....
Περισυ είχα ρίξει και ένα θάψιμο λέγοντας ότι αν δε ψηφιζε το τάδε θα εβγαινε το άλλο.... (ειχανε διαφορά μικρή)
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=294&page_id=4312
μαθαμε στο Ελληνικό COTY τι γινεται με τα δεκα πρωτα?
-
Kατα τη γνωμη μου ενα απο τα S-Max,Roomster,C4 Picasso, θα ειναι το αυτοκινητο της χρονιας, με φαβορι το C4 λογω κυβικων εκατοστων....
Αουτσα'ι'ντερ το Civic λογω 'καταγωγης'
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=294&page_id=4312μαθαμε στο Ελληνικό COTY τι γινεται με τα δεκα πρωτα?
-
Αντιγράφω....
Ιδού τα 10 μοντέλα που θα διεκδικήσουν τον τίτλο «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2007», που θεσπίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον οποίο συμμετέχουν επτά από τα μεγαλύτερα περιοδικά αυτοκινήτου της χώρας (4Tροχοί, Car & Driver, Drive, Autocar, Car, Top Gear και Εvo):
Daihatsu Terios
Fiat Grande Punto
Ford S-Max
Honda Civic
Nissan Note
Opel Corsa
Peugeot 207
Renault Clio
Seat Leon
Toyota RAV4
Τελος αντιγραφήςΞέρετε τι θα πω έτσι....
Το clio δε βγήκε πέρισυ στην Ευρώπη....?
Το λεον που το θυμηθήκαμε στην Ελλάδα... Πουθενά αλλού δε το έχω δει να παίζει -
είναι και παλιο..... (το πουλάγανε το Νοέμβριο του 2005)...
έτσι νομίζω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το λεον που το θυμηθήκαμε στην Ελλάδα... Πουθενά αλλού δε το έχω δει να παίζει -
εγω πιστευω οτι θα βγει το κορσα...στο σιβικ δεν βλεπω πρωτια αλλα θα ειναι στην τριαδα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το λεον που το θυμηθήκαμε στην Ελλάδα... Πουθενά αλλού δε το έχω δει να παίζει+1
Friday, October 14, 2005
First view New Seat Leon
Today i finally saw a new Seat Leon in black, and i gotta be honest! The car looks great, very nice lines and a sporty look gives it to me a 8 in 10 of exterior appearance!The large tyres and the back of the car are very well thought, can't wait to test one!
posted by kabumm at 1:55 PM
http://carrospt.blogspot.com/2005_10_01 ... chive.html
και από wikipedia:
León Mk. II (2005-present)
http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_León -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το λεον που το θυμηθήκαμε στην Ελλάδα... Πουθενά αλλού δε το έχω δει να παίζειΑυτές τις απορίες θα μας τις έλυνε μια αναλυτική επεξήγηση των κριτιρίων επιλογής.
Το Leon είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο μικρομεσαίο και το ότι 'δεν παιζει' πουθενά αλλού (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά έστω ότι...) δεν μου λέει κάτι.
@νδρέας
-
Αν μπορούσαν στην λίστα θα έβαζαν και το Golf και το Corolla αυτοί....
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Το λεον που το θυμηθήκαμε στην Ελλάδα... Πουθενά αλλού δε το έχω δει να παίζειΑυτές τις απορίες θα μας τις έλυνε μια αναλυτική επεξήγηση των κριτιρίων επιλογής.
Το Leon είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο μικρομεσαίο και το ότι 'δεν παιζει' πουθενά αλλού (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά έστω ότι...) δεν μου λέει κάτι.
@νδρέας
ειναι παλιό μοντέλο λέμε....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι παλιό μοντέλο λέμε....Το Punto MK1 θυμάσαι πότε πήρε το ECOTY?
Υπάρχουν κανονισμοί που ορίζουν πότε ένα μοντέλο θεωρείται υποψήφιο. Επίσης αν δεν κάνω λάθος, είναι στο χέρι του κατασκευαστή να δηλώσει υποψήφιο ένα μοντέλο σε επόμενη χρονιά από αυτή που παρουσιάστηκε. Γι αυτό λέω να δούμε πρώτα τον ακριβή τρόπο που ορίζεται η λίστα και μετά να κράξω και εγώ μαζί σας. Στην Ελλάδα πότε άρχισε να πωλείται αλήθεια; Και μέσα στο 2005 είχε πιάσει το minimum επίπεδο πωλήσεων που ίσως να απαιτείται για αν θεωρηθεί υποψήφιο εκείνης της χρονιάς;
Τονίζω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ, απλά διατυπώνω κάποιες σκέψεις.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
ειναι παλιό μοντέλο λέμε....
Το Punto MK1 θυμάσαι πότε πήρε το ECOTY?
Υπάρχουν κανονισμοί που ορίζουν πότε ένα μοντέλο θεωρείται υποψήφιο. Επίσης αν δεν κάνω λάθος, είναι στο χέρι του κατασκευαστή να δηλώσει υποψήφιο ένα μοντέλο σε επόμενη χρονιά από αυτή που παρουσιάστηκε. Γι αυτό λέω να δούμε πρώτα τον ακριβή τρόπο που ορίζεται η λίστα και μετά να κράξω και εγώ μαζί σας. Στην Ελλάδα πότε άρχισε να πωλείται αλήθεια; Και μέσα στο 2005 είχε πιάσει το minimum επίπεδο πωλήσεων που ίσως να απαιτείται για αν θεωρηθεί υποψήφιο εκείνης της χρονιάς;
Τονίζω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ, απλά διατυπώνω κάποιες σκέψεις.
@νδρέας
το τοπικ είναι για το ξένο coty (εκεί σίγουρα το leon δε παίζει)
Τα αμάξια πιο πάνω που ανέφεραν είναι για το Ελληνικό
Στο ελληνικό λοιπόν βάζουν τα αμάξια που ήρθαν στην Ελλάδα το 2006 (υποθέτω)
Ελα μου όμως που το λεον και στην Ελλάδα ήρθε το Νοέμβριο του 2005!!!!!
-
' Όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα αποτελούν εξ ολοκλήρου νέα μοντέλα, είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ελληνική αγορά και οι προβλεπόμενες πωλήσεις τους για καθένα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάνω από 5.000 ετησίως. '
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
' Όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα αποτελούν εξ ολοκλήρου νέα μοντέλα, είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ελληνική αγορά και οι προβλεπόμενες πωλήσεις τους για καθένα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάνω από 5.000 ετησίως. 'αυτο που γράφεις επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το λεον έπρεπε να είναι έξω
Δεν είναι νέο μοντέλο. Ειναι από Νοε 2005
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
' Όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα αποτελούν εξ ολοκλήρου νέα μοντέλα, είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ελληνική αγορά και οι προβλεπόμενες πωλήσεις τους για καθένα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάνω από 5.000 ετησίως. '
αυτο που γράφεις επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το λεον έπρεπε να είναι έξω
Ναι αλλα βαζει διαφημισεις
-
[quote='coyote']Το πρώτο είναι άσχετο με αυτά που γράφω. Για την ιστορία πάντως γνωρίζω σε ποιο topic βρίσκομαι όπως και ότι το Leon δεν ήταν στα υποψήφια του ecoty.
To δεύτερο και αυτό το γνωρίζω. Αυτό που έγραψα είναι ότι στο ecoty οι ίδιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν ποια μοντέλα θα στείλουν σαν υποψήφια και υπάρχουν κάποια παραθυράκια που τους επιτρέπει να στείλουν ένα μοντέλο την επόμενη χρονιά. Έφερα μάλιστα το παράδειγμα της Fiat που πήρε το βραβείο για το Punto Mk1 το 95 (είχα διαβάσει ότι ήταν καθαρά επιλογή της Fiat να μην το στείλει το 94). Θυμίζω ότι το Punto παρουσιάστηκε το δεύτερο εξάμηνο του 93.
Θα μπορούσε λοιπόν να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο παραθυρο και στον δικό μας διαγωνισμό.
Και εγώ υποθέτω.
@νδρέας
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτο που γράφεις επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το λεον έπρεπε να είναι έξω
11 ετων είναι
Car of the Year 2007 (8 final shortlist)