Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τροχαιο ατυχημα με πεζο
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Τροχαιο ατυχημα με πεζο
    • 1
    • 2
    • 3
    • 1 / 3
    Περί αυτοκίνησης
    30
    51
    2526
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      ping-of-death last edited by

Δυστυχως το καταφερα κ αυτο. Κ μαλιστα με.. περιπτωση πεζου, 70αρη αλβανο που τα εχει χαμενα κ δεν μιλαει ελληνικα! Καταρχην ευτυχως ο ανθρωπος ειναι καλα, την εβγαλε καθαρη με μερικες εκδορες κ κακωσεις μονο κ βρισκεται στο σπιτι του τωρα αφου πρωτα μεταφερθηκε με ασθενοφορο για πρωτες βοηθειες κ εξετασεις σε νοσοκομειο.
      Αν μπορειτε τωρα να μου απαντησετε σε μερικες αποριες που εχω σχετικα με τη συνεχεια της ιστοριας θα το εκτιμουσα. Με οσους μιλησα (ο ασφαλιστης μου, ο υπευθυνος για την υποθεση αστυνομικος κτλ) μου ειπαν οτι αν το θυμα καταθεσει απλα αγωγη θα παρει καποια αποζημιωση απο την ασφαλιστικη μου. Αν καταθεσει κ μηνυση θα δικαστω για ποινικο αδικημα κ τα πιθανα σεναρια ειναι απο να αθωωθω μεχρι να φαω καμια 30ρια μερουλες. Ισχυει; Επισης ποσο μακροπροθεσμα ή βραχυπροθεσμα πρεπει να περιμενω καποια εξελιξη στην υποθεση, σε 1, 6, 12 μηνες; Να σημειωσω οτι μαρτυρες του συμβαντος δεν υπαρχουν (σταματησαν 1-2 ατομα αλλα μετα απο λιγο εφυγαν κ μεσα στην ταραχη μου δεν σκεφτηκα να τους ζητησω να μου αφησουν εστω ενα τηλεφωνο), καλεσα επιτοπου το ΕΚΑΒ αλλα οχι κ την τροχαια (κακως, το ξερω) την οποια αναζητησα μολις εφτασα στο νοσοκομειο. Μου εκαναν αλκοτεστ κ πηγαμε μαζι στο σημειο του ατυχηματος οπου διαπιστωθηκε οτι τον χτυπησα στη μεση του δρομου σε σημειο χωρις διαβαση πεζων με διαχωριστικη νησιδα για τα 2 ρευματα (Σπ. Λουη). Εκκρεμει να παω αυριο απο την τροχαια Κηφισιας για να τους δωσω τα πληρη στοιχεια του θυματος (γιατι οπως ανεφερα ο ιδιος δεν μπορουσε να τα δωσει, τωρα γιατι κ αυτο ειναι δικη μου υποχρεωση δεν καταλαβα αλλα τεσπα), να τους πω τι ζημιες εχει το αυτοκινητο κ να παρουν τα στοιχεια της αδειας μου γιατι ηταν το μονο εγγραφο που δεν ειχα πανω μου. Ειχε μεινει στο αυτοκινητο το οποιο μεριμνησα να παει κ αυτο με το 'ασθενοφορο' του στο 'νοσοκομειο' του κ δεν θελανε να παμε κ απο εκει, υποθετω διοτι θα ηταν αρκετα απασχολημενοι..
      Γενικα ποσο μακρια μπορει να το τραβηξει η οικογενεια του; Καποιοι συγγενεις του παντως που ηρθαν στο τελος μας ευγνωμονουσαν που δεν τον σκοτωσαμε κ τον φροντισαμε ( κρινοντας κ απο τον τροπο που εγινε το ατυχημα ειμαι σιγουρος οτι κατι περιεργο παιζει με τον παππου κ μας το κρυβουν..)

1 Reply Last reply Reply Quote 4
      • P

Δυστυχως το καταφερα κ αυτο. Κ μαλιστα με.. περιπτωση πεζου, 70αρη αλβανο που τα εχει χαμενα κ δεν μιλαει ελληνικα! Καταρχην ευτυχως ο ανθρωπος ειναι καλα, την εβγαλε καθαρη με μερικες εκδορες κ κακωσεις μονο κ βρισκεται στο σπιτι του τωρα αφου πρωτα μεταφερθηκε με ασθενοφορο για πρωτες βοηθειες κ εξετασεις σε νοσοκομειο.
        Αν μπορειτε τωρα να μου απαντησετε σε μερικες αποριες που εχω σχετικα με τη συνεχεια της ιστοριας θα το εκτιμουσα. Με οσους μιλησα (ο ασφαλιστης μου, ο υπευθυνος για την υποθεση αστυνομικος κτλ) μου ειπαν οτι αν το θυμα καταθεσει απλα αγωγη θα παρει καποια αποζημιωση απο την ασφαλιστικη μου. Αν καταθεσει κ μηνυση θα δικαστω για ποινικο αδικημα κ τα πιθανα σεναρια ειναι απο να αθωωθω μεχρι να φαω καμια 30ρια μερουλες. Ισχυει; Επισης ποσο μακροπροθεσμα ή βραχυπροθεσμα πρεπει να περιμενω καποια εξελιξη στην υποθεση, σε 1, 6, 12 μηνες; Να σημειωσω οτι μαρτυρες του συμβαντος δεν υπαρχουν (σταματησαν 1-2 ατομα αλλα μετα απο λιγο εφυγαν κ μεσα στην ταραχη μου δεν σκεφτηκα να τους ζητησω να μου αφησουν εστω ενα τηλεφωνο), καλεσα επιτοπου το ΕΚΑΒ αλλα οχι κ την τροχαια (κακως, το ξερω) την οποια αναζητησα μολις εφτασα στο νοσοκομειο. Μου εκαναν αλκοτεστ κ πηγαμε μαζι στο σημειο του ατυχηματος οπου διαπιστωθηκε οτι τον χτυπησα στη μεση του δρομου σε σημειο χωρις διαβαση πεζων με διαχωριστικη νησιδα για τα 2 ρευματα (Σπ. Λουη). Εκκρεμει να παω αυριο απο την τροχαια Κηφισιας για να τους δωσω τα πληρη στοιχεια του θυματος (γιατι οπως ανεφερα ο ιδιος δεν μπορουσε να τα δωσει, τωρα γιατι κ αυτο ειναι δικη μου υποχρεωση δεν καταλαβα αλλα τεσπα), να τους πω τι ζημιες εχει το αυτοκινητο κ να παρουν τα στοιχεια της αδειας μου γιατι ηταν το μονο εγγραφο που δεν ειχα πανω μου. Ειχε μεινει στο αυτοκινητο το οποιο μεριμνησα να παει κ αυτο με το 'ασθενοφορο' του στο 'νοσοκομειο' του κ δεν θελανε να παμε κ απο εκει, υποθετω διοτι θα ηταν αρκετα απασχολημενοι..
        Γενικα ποσο μακρια μπορει να το τραβηξει η οικογενεια του; Καποιοι συγγενεις του παντως που ηρθαν στο τελος μας ευγνωμονουσαν που δεν τον σκοτωσαμε κ τον φροντισαμε ( κρινοντας κ απο τον τροπο που εγινε το ατυχημα ειμαι σιγουρος οτι κατι περιεργο παιζει με τον παππου κ μας το κρυβουν..)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • P

1 Reply Last reply Reply Quote 4
          • M
            montecarlo last edited by

Αφου είναι χώρος με νησίδα χωρίς διάβαση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φέρεις ευθύνη ;;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • G
              gti_ last edited by

Εφόσον

), καλεσα επιτοπου το ΕΚΑΒ

εφόσον

Μου εκαναν αλκοτεστ κ πηγαμε μαζι στο σημειο του ατυχηματος οπου διαπιστωθηκε οτι τον χτυπησα στη μεση του δρομου σε σημειο χωρις διαβαση πεζων με διαχωριστικη νησιδα για τα 2 ρευματα (Σπ. Λουη).

κι εφόσον

Καποιοι συγγενεις του παντως που ηρθαν στο τελος μας ευγνωμονουσαν που δεν τον σκοτωσαμε κ τον φροντισαμε

μην ανησυχείς καθόλου. Το τρίτο επί της ουσίας δεν παίζει κανέναν ρόλο.Καθαρά για για ψυχολογικούς λόγους,να μην αισθάνεσαι άσχημα.

Από την στιγμή που το θύμα φέρει αποκλειστική ευθύνη,εσύ έπραξες τα δέοντα(κάλεσες το ΕΚΑΒ και αργότερα την αστυνομία)δεν φέρεις καμία ευθύνη.

Και πιστεύω πως δεν θα κάνουν τίποτα από τα παραπάνω που φοβάσαι.Ούτε οι ίδιοι θέλουν να μπλέξουν περισσότερο.Αν είναι και αλλοδαποί φοβούνται ακόμα περισσότερο.

Το ευτυχές είναι οτι ο κύριος είναι μια χαρά.

Πρόσεξε μόνο απουσία μαρτύρων μην παρουσιαστούν ψευδομάρτυρες από το πουθενά εις βάρος σου..(ότι και καλά εσύ έτρεχες με υπερβολική ταχύτητα κλπ)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • M
                manosk last edited by

Μη στηριχθείς στο ότι τώρα οι συγγενείς είναι ΟΚ. Όλο και κάποιος τσόγλανος εμφανίζεται (υπάρχουν σε κάθε σόι). Θα ζητήσουν κάποια αποζημίωση την οποία θα πληρώσει η ασφαλιστική. Ποινικό δεν θα γίνει, παρά μόνο αν μπλέξεις με τρελούς. Κάποιες φορές χρησιμοποιείται ως έμμεση πίεση για να δώσεις κάποια λεφτά παραπάνω υπό τη συμφωνία να αποσυρθεί η μήνυση. Αφού όμως τώρα θα πληρώσει η ασφαλιστική, δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.

• P

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
                  Αφου είναι χώρος με νησίδα χωρίς διάβαση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φέρεις ευθύνη ;;

Γιατι νομιζω ο ΚΟΚ -καλως ή κακως- αναφερει οτι ο πεζος εχει παντου κ παντα προτεραιοτητα κ τον πληρωνεις no matter what. Κανω λαθος;

Και πιστεύω πως δεν θα κάνουν τίποτα από τα παραπάνω που φοβάσαι.Ούτε οι ίδιοι θέλουν να μπλέξουν περισσότερο.Αν είναι και αλλοδαποί φοβούνται ακόμα περισσότερο.

Χμμ.. αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο. Χωρις να θελω να φανει ρατσιστικο φοβαμαι μηπως το δουν σαν ευκαιρια να κανουν την τυχη τους χρησιμοποιοντας οτι περναει απο το χερι τους (οπως ψευδομαρτυρες που λες εσυ ή απειλη μηνυσης που αναφερει ο manosk) για να την αρπαξουν απο τα μαλλια. Οχι οτι καποιο λοκαλι φυσικα δεν θα μπορουσε να το σκεφτει ετσι..

• C
                    corsair last edited by

Ο χρήστης ping of death έγραψε:

Γιατι νομιζω ο ΚΟΚ -καλως ή κακως- αναφερει οτι ο πεζος εχει παντου κ παντα προτεραιοτητα κ τον πληρωνεις no matter what. Κανω λαθος;

Μεγαλο λαθος μαλιστα...
                    Ξερω απο πρωτο χερι, πως πεζος που στεκοταν πανω σε διπλη διαχωριστικη και παρασυρθηκε απο διερχομενο οχημα πηρε το τριτο το μακρυτερο απο τον δικαστη οταν ειχε το θρασος να ζητησει και τα ρεστα απο τον οδηγο.

Δεν πρεπει να ανυσηχεις... επικρατει και μια δοση λογικης στα δικαστηρια, αν προκυψουν...

• G
                      gti_ last edited by

ντάμπλ ποστ.

• G
                        gti_ last edited by

ping of death

Για να μην πελαγώνεις,

η ασφαλιστική εταιρεία(σου)αν δεν έχεις ευθύνη μπορεί να μην δώσει δεκάρα στον πεζό(ο οποίος είχε την αποκλειστική ευθύνη).Επομένως αυτό που είπες ότι αν ο πεζός ασκήσει αγωγή αυτομάτως θα τον αποζημιώσει δεν ισχύει.Συμβαίνει όμως(και καλώς συμβαίνει κατά την γνώμη μου ιδαιτερα αν η ζημιά δεν είναι μεγάλη)για να μην οδηγούνται οι καταστάσεις στα δικαστήρια,όπου εκεί αλλάζει το σκηνικό..
                        Αν επομένως συζητήσεις με τους συγγενείς του πεζού και τους κόψεις ζόρικους,επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου,πες ότι μπορεί κι εσύ να είχες κάποια μικρή ευθύνη και ζήτα να τον αποζημιώσει.Το θέμα θα κλείσει εκεί και το μόνο που θα χάσεις είναι τα bonus.

Αν τα πράγματα πάνε στα δικαστήρια να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε.Εφόσον έγραψες ότι ειδοποίησες το Εκαβ(δεν ευθύνεσαι για εγκατάλειψη) και η αστυνομία επιβεβαιώσε τους ισχυρισμούς σου περί ευθύνης,η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα είναι ευνοική υπέρ σου.Ωστόσο,οι ψευδομάρτυρες καραδοκούν...δεν αξίζει να μπεις σε τέτοια διαδικασία.

Διευθέτησέ το όσο πιο συμβιβαστικά μπορείς το ζήτημα.

Όλα τα παραπάνω στην περίπτωση που ο πεζός το παίξει κινέζος και ζητήσει και τα ρέστα.
                        Το πιο πιθανό(με βάση αυτά που έγραψες)είναι να σου ζητήσει συγγνώμη,να σε ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον και να σε παρακαλέσει να σβήσεις το συμβάν από την μνήμη σου.

Περί ζημιάς του αυτοκινήτου:
                        Θεωρητικά μπορείς να ασκήσεις αγωγή στον πεζό για υλική αποζημίωση(ζημιά αυτοκινήτου σου)..αλλά πάλι θα μπλέξεις με τα δικαστήρια.Κι αν η ζημιά που έπαθες είναι μικρή,δεν αξίζει τον κόπο.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                        • S
                          stelios-k last edited by

Kαταρχήν αφού δεν έπαθε τίποτε σοβαρό ισχύουν τα εξής:
                          Στα αστικά δικαστήρια μπορεί να σου κάνει αγωγή και να ζητάει χρήματα τα οποία όλα τα πληρώνει η ασφαλιστική σου εταιρία (το οριο της εταιρίας είναι οι 500.000 Ευρώ!!!) Βέβαια όπως το περιγράφεις η ευθύνη σου είναι σχεδόν ανύπρκτη ή στη χειρότερη περίπτωση μια συνυπαιτιότητα 20% σε εσένα και 80% στον πεζό. Πάντως αφού δεν υπάρχει λόγος εξαίρεσης της ασφαλιστικής σου κάλυψης (μέθη, δίπλωμα κλπ.) μη φοβάσαι τίποτε.
                          Στα ποινικά Δικαστήρια μπορεί να δηλώσει ότι επιθυμεί την ποινική σου δίωξη οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα δικαστείς με ενδεχόμενο να καταδικαστείς 1-2 μήνες με αναστολή (γιατί και την ελάχιστη συνυπαιτιότητα τα ποινικά την καταδικάζουν), αλλά και πάλι κανένα πρόβλημα. Αν μέχρι να γίνει η ποινική δίκη αυτός έχει αποζημιωθεί μπορεί να δηλώσει στο ποινικό δικαστήριο ότι δεν επιθυμεί να δικαστείς και κλείνει εκεί η υπόθεση (χωρίς δίκη). Εχει προθεσμία 3 μήνες να δηλώσει ότι θέλει να σου ασκηθεί δίωξη αλλά αν τώρα δηλώσει ότι δεν το επιθυμεί τότε δεν ανακαλείται η δήλωση αυτή και έκλεισε η ποινική πλευρά.
                          Ούτως ή άλλως μη φοβάσαι τίποτε ούτε ποινικά ούτε αστικά...όλα τα ενδεχόμενα είναι τα παραπάνω...
                          Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται αλκοτέστ και στον πεζό.
                          Υ.Γ. τα παραπάνω τα ξέρω λόγω επαγγέλματος (Δικηγόρος)...
                          Ελπίζω να βοήθησα.......

• P

Αν κ νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα να χασω το ΒΜ γιατι στο συμβολαιο μου πληρωνω κ προστασια ΒΜ, εκανα ηδη δηλωση στην ασφαλιστικη μου, αρνητικη. Κ γιατι οχι αλλωστε, εκτος απο το σημειο που εγινε το ατυχημα δεν ανεφερα πιο πριν οτι ο πεζος κοιτουσε προς την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη της ροης των αυτοκινητων κ εξακολουθησε να κοιταει προς τα εκει παρολο που του κορναρα απο την στιγμη που τον ειδα κ επεσα στα φρενα μεχρι να τον χτυπησω! Αφου στην αρχη νομιζα οτι ο ανθρωπος ειναι κουφος! Βεβαια οπως ειπαμε το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν μαρτυρες κ μαλιστα το θυμα απ'οτι δηλωσε στους αστυνομικους νομιζε οτι χτυπησε μονος του καπου κοντα στην αλβανικη πρεσβεια! Δεν ξερω τι προβλημα εχει, παντως οποιο καλωδιο εκει μεσα ειναι βραχυκυκλωμενο πρεπει να ηταν απο πριν. Τον ελεγξε νευροχειρουργος κ νομιζω του εκαναν κ αξονικη κ ηταν οκ.
                            Η αγωγη νομιζω οτι ειναι θεμα περισσοτερο του θυματος κ της ασφαλιστικης κ δεν πολυεμπλεκομαι εγω αμεσα.. οποτε αν κ τι θα του δωσουν ας το διευθετησουν μεταξυ τους.
                            Οι ζημιες του αυτοκινητου αν κ αρκετες (παρα την ηλικια του ηταν σκληρο καρυδι ο αλβανος) δεν με πολυαπασχολουν γιατι εχω μεικτη.
                            Μακαρι να μην το πανε μακρια αν κ η τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα το απογευμα με το γιο του (ο οποιος δεν εμφανιστηκε στο νοσοκομειο) μου γεννησε καποια υποψια για το αντιθετο. Αφου του ειπα οτι λυπαμαι για το συμβαν κ ευχομαι περαστικα στον πατερα του κ εχω κανει ολες τις προβλεπομενες απο το νομο ενεργειες σχετικα με την ασφαλεια μου κ την αστυνομια κ ειμαι στη διαθεση του για οτιδηποτε αλλο, μου απαντησε οτι ο πατερας του ποναει πολυ κ ο ιδιος ειναι πολυ ταραγμενος για την ωρα κ θα τα πουμε στο μελλον..

• R
                              ratanplan last edited by

Απο εμπειρία πολύ φίλου, χτύπησε παππού (γύρω στα 50-55 κάπου εκεί)ο οποίος πετάχτηκε τελευταία στιγμή μπροστά του, κάλεσε το 166 πήγαν στο Νοσοκομείο κλπ κλπ, έρχονται οι συγγενείς, καλέ μου άνθρωπε κλπ κλπ μαζί με τον παπού, ο παπούς νομίζω έχασε το ένα πόδι, ο φίλος πήγαινε ειδικά τις πρώτες 2-3 μέρες στο νοσοκομείο συχνά....κα ιμην ανυσηχείς του έλεγε ο παπούς εγώ έφταιγα κλπ κλπ, και οι συγγενείς μαζί με τον παπού τραβάνε κάτι μυνησάρες ΝΑ!

Αυτό απλα για τους συγγενείς, για να μην τους έχεις εμπιστοσύνη!

Εγώ είμαι της άποψης να τραβήξεις μύνηση στον Κύριο για παν ενδεχόμενο, ίσως να σε καλύπτει κα ιη νομική προστασία της ασφάλειας!

• G
                                gti_ last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
                                χτύπησε παππού (γύρω στα 50-55 κάπου εκεί)

E όχι και παππούς ο 50αρης

Εγώ είμαι της άποψης να τραβήξεις μύνηση στον Κύριο για παν ενδεχόμενο, ίσως να σε καλύπτει κα ιη νομική προστασία της ασφάλειας!

Μήνυση για παν ενδεχόμενο δεν υπάρχει.Με το να μηνύσει τον άλλο,δεν σημαίνει ότι ο τελευταίος δεν μπορεί να πράξει το ίδιο.Επομένως το 'για παν ενδεχόμενο'τί σημαίνει;

Καλό είναι να μην μπλέξει με δικαστήρια.

• S
                                  stormold last edited by

Θέλει προσοχή, γιατί τωρα τελευταία υπάρχει και το φαινόμενο ορισμένοι να το έχουν κάνει επάγγελμα τα 'τροχαία ατυχήματα' με σκοπό τον 'χρηματικό εκβιασμό' κλπ...

Αν λες ότι ο ηλικιωμένος κύριος δεν τον είδες και πολύ καλά, έχε το νου σου μήπως δεν βρέθηκε τυχαία μέσα στην Σπύρου Λούη, ειδικά σε αυτό το δρόμο όπου η ταχύτητα είναι εύκολο να αυξηθεί και σχεδόν ποτέ δεν έχει μεγάλη κυκλοφορία.

Σε ανάλογο περιστατικό που είχα μπλέξει ως μάρτυρας οι αλλοδαποί θυμήθηκαν να ασχοληθούν (δικαστήρια, μυνήσεις κλπ...κλπ...) δύο μήνες μετά το συμβάν ... Εχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα ψάχνονται ...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                  • C
                                    cpp last edited by

Αυτά που είπε ο φιλος μας δικηγόρος είναι σωστά...
                                    φίλη που είχε τέτοια ιστορία πριν από δυο χρόνια, δεν έχει δικαστεί ακόμα !!!!!
                                    Να πας προσεκτικά ξανά στο σημείο και να παρατηρήσεις το όριο ταχύτητας ποιο είναι .... να το ξέρεις καλά και εννοείται ότι το τηρούσες!!!!! αν ήταν αμέσως μετά από στροφή σε βοηθάει πιο πολύ.... θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν στην ευθεία!!!!!
                                    Κάνε ένα υπολογισμό φαντάζομαι με το όριο των 50χλμ εκεί θές 25 μέτρα για να σταματήσεις περίπου αφού ήταν στην μέση του δρόμου (against u) πετάχτηκε ή έτρεχε για να περασει απέναντι...
                                    Τον πέταξες πολύ???? Σου έσπασε το παμπριζ????
                                    για τους μάρτυρες δεν θυμάσαι τίποτα???? Ούτε τα αμάξια τους????? Ψάξε λίγο.... πηγαίνε σήμερα την ίδια ώρα μήπως είναι κάποιος εργαζόμενος που περνάει συνήθως την ίδια ώρα από εκει
                                    Υπάρχουν κάποιοι που το έχουν για επάγγελμα.... τσέκαρε ότι όντως έχει κάνει αξονική και είναι ΟΚ.... και το ιδανικό θα ήταν να παρει μια βεβαίωση τού ότι δεν επιθυμεί την διώξη σου, και δεν έχει καμμία οικονομική απαίτηση

• C
                                      cpp last edited by

Ποιά ασφαλιστική έχεις?????

• H
                                        hannibal last edited by

Εμενα μου εχει τυχει το εξης.... Ελαφρια καμπη δεξια.... Πρασινο φαναρι για μενα, διαβαση πεζων μετα την στροφη με φαναρι για πεζους κοκκινο....
                                        Περιπτερο εμποδιζει την ορατοτητα την δικια μου...
                                        ΖΩΟ περναει με κοκκινο το πεζοφαναρο το βλεπω τελευταια στιγμη τσαρουχωνω τα φρενα σηκκωνο το χειροφρενο.... Η τυπησα τρομαζει πεφτει κατω και εγω στελνω το αμαξι πανω στην νισιδα....
                                        Την παω μαζι με το εκαβ στο νοσοκομειο οπου ο γιατρος της λεει:
                                        'σιγουρα σε χτυπησε αμαξι? Απο ποδηλατο να ειχες πεσει περισσοτερο θα ειχες χτυπησει....' Μου λεει ο πατερας της... Ολα οκ... Συμβαινουν αυτα... Δεν ειχε το νου της... Καλα εκανες και αντεδρασες ετσι,εσωσες τα χειροτερα κλπ κλπ κλπ'.
                                        Πριν περασει για μια μερα η διορια του 6μηνου που εχει δικαιωμα για να ζητησει αποζημειωση απο την ασφαλιστικη, καταθετη ο κυριος αγωγη στην ασφαλεια μου και οχι σε μενα.....
                                        Με φωναζουν στο τμημα και εμανα και τον συνοδηγο μου για 2η καταθεση και μου λεει ο αστυνομικος.... Εσυ εισαι απλως μαρτυρας για την ασφαλιστικη σου... Απλα ο τυπος θελει να φαει λεφτα....
                                        Εσενα δεν σε πειραζει κανεις....
                                        Κοιταω τον καταλογο των μαρτυρων,(φιλος ο αστυνομικος που ανελαβε την υποθεση) και βλεπω τυπισσα που λεει οτι τα ειδε ολα απο το μπαλκονι της (στα φαναρια της πρωην πλατειας κενεντι στο χαλανδρι πανω απο το VIDEO BLUE) κατακαλοκαιρο, και οτι ετρεχα κλπ κλπ κλπ.... Και οτι αυτη ηταν πανω στην νησιδα ....
                                        Το η8ικο διδαγμα: Δεν βγαζεις ακρη, αλλα εσενα δεν σε ενοχλει κανεις και μονο σαν μαρτυρας θα κληθεις να πας στο δικαστηριο....
                                        Το νου σου μονο μην εμφανισει τιποτα ψευδομαρτυρες......

• V
                                          vasgti last edited by

Σε ένα μικροτρακάρισμα που είχα δει με ελαφρύ τραυματισμό (φορούσαν ζώνες όλοι, απλα μια κοπέλα ψιλοζαλιζόταν- ξέρετε το τράνταγμα και κανενα καρουμπαλακι μικρο όχι τίποτα σπουδαίο), όταν ήρθε περιπολικο για την καταγραφή του συμβάντος και ανταλλαγή στοιχείων, τους ρώτησε αν υπάρχει τραυματίας. Όταν του είπαν ότι απλώς μια κοπέλα ζαλιζόταν λίγο, τους ενημέρωσε ότι αν δηλωθεί τραυματισμός θα μπλέξουν με τις ασφαλιστικές και θα περιμένουν να γίνει δικαστήριο που σημαίνει -> 4 χρόνια μετά! Σε τόσο διάστημα έχει καταλήξει να εκδικάζονται τα τροχαία με τραυματισμό ή θάνατο.... Οπότε όλοι συμφώνησαν και προχώρησε η καταγραφή του συμβάντος χωρίς να δηλωθεί τραυματισμός.

• P

Προσωπικα δεν σκοπευω να κινηθω νομικα εκτος αν με αναγκασουν οι αλλοι κ το πανε στα ακρα ζητοντας πχ τη μανα τους κ τον πατερα τους. Εχω 'Υδρογειο'. Το ατυχημα εγινε πανω σε ανοικτη αριστερη καμπη, το οριο εκει ειναι 50. Το οποιο φυσικα δεν το τηρει κανεις (2 λωριδες ανα κατευθυνση κ νησιδα στη μεση), περναω απο εκει καθε μερα κ εχω πετυχει κ περιπολικα που πανε με 80+.. Εννοειται βεβαιως οτι εγω πηγαινα με 50 ακριβως κ τον ειδα περιπου 20 μετρα πριν.. Ο γερος περπατουσε χαλαρα αγναντευοντας το τοπιο. Το ακριβες σημειο της επαφης οπως φαινεται κ απο τις κηλιδες αιματος στην ασφαλτο κ κατεγραψε κ η τροχαια ηταν πανω στην δεξια λωριδα 1-1,5 μετρο απο το πεζοδρομιο. Φοβηθηκα να κανω ελιγμο να τον αποφυγω γιατι ημουν σιγουρος οτι αν με επαιρνε χαμπαρι ξαφνικα θα εμενε παγωτο μπροστα μου κ τοτε θα τον κεντραριζα κ δεν θα την ειχε γλυτωσει τοσο φθηνα. Οι υλικες ζημιες ειναι σιγουρα παρμπριζ, καπο, φαναρι, ισως κ προφυλακτηρας κ φτερο.. Τεσπα, εγω λεω παλι καλα που για χιλιοστα κουτουλησε στο παρμπριζ κ οχι στην κολωνα του αυτοκινητου..
                                            Ενα αλλο περιεργο γεγονος του συμβαντος ειναι οτι μετα απο 2-3 λεπτα ηρθε καποιος απο απεναντι που εκανε βολτα το σκυλο του κ ειπε οτι ακουσε το παρατεταμενο κορναρισμα κ το μπαμ στη συνεχεια. Πραγμα που σημαινει οτι το ακουσε απο αποσταση τουλαχιστον 100 μετρων! Πως ειναι δυνατον λοιπον να μην το ακουσε το θυμα που ηταν πολυ πιο κοντα κ μαλιστα ο ηχος συνεχεια δυναμωνε κ ερχοταν προς το μερος του;;

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ