-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολύ ενδιαφέρον βάθροButton-Dela Rosa-Heidfeld...
Όντως..Και ο Μάσσα τσίμπησε βαθμό! εντάξει έκανε κ δοκιμές για τον Σουμάχερ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οπότε ας μην τον κατηγορούμε πολύ.
-
Aπλα η Ferrari επρεπε να αλλαξει ελαστικα στον Mιχαλη ..... τουλάχιστον θα επερνε 1-2 βαθμους ......τουλαχιστον
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δηλαδή τώρα αρκείται πάλι σε δεύτερες θέσεις -ναι καλά- ο -ξέρετε ποιος-
Ναι, ναι... Καλά, άμα το πάρει και φέτος, θα είναι πιο κωλόφαρδος απ' όσο είναι άτυχος ο Kimi (όχι για σήμερα, γενικά μιλάω. Σήμερα μαλακία έκανε...)
Δεν το παίρνει κι ας πανηγυρίζουν για την εγκατάλειψη του Σούμι. Θα βρέξει σε Τουρκία και Ιταλία;
Εγώ πανηγύρισα φυσικά όταν βγήκε έξω ο αχώνευτος γιατί νόμισα ότι ήταν οδηγικό λάθος. Δεν μ'αρέσουν οι μηχανικές εγκαταλείψεις, αλλά συμβαίνουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι, ναι... Καλά, άμα το πάρει και φέτος, θα είναι πιο κωλόφαρδος απ' όσο είναι άτυχος ο Kimi (όχι για σήμερα, γενικά μιλάω. Σήμερα μαλακία έκανε...)
Δεν το παίρνει κι ας πανηγυρίζουν για την εγκατάλειψη του Σούμι. Θα βρέξει σε Τουρκία και Ιταλία;
Εγώ πανηγύρισα φυσικά όταν βγήκε έξω ο αχώνευτος γιατί νόμισα ότι ήταν οδηγικό λάθος. Δεν μ'αρέσουν οι μηχανικές εγκαταλείψεις, αλλά συμβαίνουν
- 1.000.000
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
- 1.000.000
-1.000.000.000
-
nasos79
Ποιά μαλακία έκανε ρε Νάσο? O Luizzi ελάττωσε πολύ νωρίς στην έξοδο της αγωνιστικής γραμμής... Η προειδοποίηση ήταν λίγη... Παρατήρα πως παιρνουν κανονικά την στροφή αυτή...
Α! Button at last!
-
Vasilakis
καθαρά πήγε κι έπεσε πάνω του. Οφειλε να προσέχει περισσότερο, ήταν πίσω του.
-
Ποσο πισω του?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ποσο πισω του?Βασίλη μαζί σου . Οι οδηγοί που έτρωγαν γυρο, παραήταν αγενείς ...
Κανένα fair play !!!! Πάντως έπρεπε να προσέχει και ο Κίμι !!!! -
NAI ΡΕ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΕΛΟΣ HONDA RESPECT
Ιστορικες στιγμες για Honda και Jenson φυσικα ο οποιος εκανε τρομερη οδηγηση. Κριμα για τον Σουμι παρα πολυ κριμα πολυ ψυχη κρατησε πολλους πισω του με ενδιαμεσα ελαστικα και το παλευε σαν πραγματικος champ που ειναι ως το τελος-φοβερη οδηγηση επισης-. Ο Αλονσο για ακομη μια φορα τυχερος μεσα στην ατυχια του (φτηνα τη γλιτωσε ελεος δλδ φετος δεν αξιζει ουτε στο λιγο το πρωταθλημα-σιγα μην το παρει-), ο Kimi αλλος loser...καθαρα περισσοτερο ταλαντουχος ο De la Rosa.
Πωπω χαρα γμτ αυτα ειναι φτιαχτηκα παω για μπανιο.
*Αντε γεια και στον Πουρναρακη ο οποιος ειναι κρυφοRenakias και αντι-Σουμικος. Πως εκανε ετσι ρε γμτ...
-
Ο Luizzi παραήταν ευγενικός, πρώτη φορά είδα να ελαττώνει από τόσο νωρίς backmarker χωρίς να είναι τόσο κοντά του ο πίσω.
-
Είπαμε πείσμα για μια καλή θέση αλλά όταν αυτό σου ελαττώνει τις ελπιδες για το πρωτάθλημα τι να το κάνεις. Εγώ κατάλαβα ότι η εγκατάληψη οφειλόταν σε επαφή με τον Heidfeld και ο εμπρος δεξια τροχος ''έσπασε''. Αυτο φανηκε απο την on board καμερα του Σουμι μπαινοντας στα πιτ. Κριμα παντως. Ρισκαραν υπερβολικα στην Φερραρι, αν και πιστευω το ρισκο αυτο ηταν πρωτοβουλια του Σουμι. Πιεσε υπερβολικα και η μ@λ@κι@ εγινε.
-
Μόλις τελείωσε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα GP που είχα την τύχη να απολάυσω στην ζωή μου (και δεν είναι λίγα όσα έχω δει ως τώρα...)
-Θα σταθώ μόνο στο φινάλε αφού θα χρειαζόμουν 'τεύχη' για να καταγράψω όλα όσα βίωσα σήμερα:
Το άκουσμα για πρώτη φορά στην F1 του Ιαπωνικού ύμνου... Η πρώτη νίκη του ξανθομάλλη Jenson Button... Το βάθρο για τον Pedro de la Rosa... Το πρώτο βάθρο για την BMW που κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση αγώνα τον αγώνα... Όλα αυτά φέρνουν ρίγη ανατριχίλας και μεγάλη συγκίνηση, κι ας έχασε κατά κράτος η Ferrari...
Δεν πειράζει. Για κάτι τέτοιους αγώνες ζει κανείς
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
*Αντε γεια και στον Πουρναρακη ο οποιος ειναι κρυφοRenakias και αντι-Σουμικος. Πως εκανε ετσι ρε γμτ...
ε όχι κι αυτό!!!! το παράκανες!!!! εντελώς αλλού (εκτός κι αν το λες ειρωνικά)
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Μόλις τελείωσε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα GP που είχα την τύχη να απολάυσω στην ζωή μου (και δεν είναι λίγα όσα έχω δει ως τώρα...)-Θα σταθώ μόνο στο φινάλε αφού θα χρειαζόμουν 'τεύχη' για να καταγράψω όλα όσα βίωσα σήμερα:
Το άκουσμα για πρώτη φορά στην F1 του Ιαπωνικού ύμνου... Η πρώτη νίκη του ξανθομάλλη Jenson Button... Το βάθρο για τον Pedro de la Rosa... Το πρώτο βάθρο για την BMW που κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση αγώνα τον αγώνα... Όλα αυτά φέρνουν ρίγη ανατριχίλας και μεγάλη συγκίνηση, κι ας έχασε κατά κράτος η Ferrari...
Δεν πειράζει. Για κάτι τέτοιους αγώνες ζει κανείς
Συμφωνώ. Το 2ο μισό του αγώνα το παρακολούθησα όρθιος
Ο σημερινος πάντως μου θυμησε πολύ το Nurburgring 1999 -
Για ακόμη μια φορά φάνηκε οτι Αλόνσο-Σουμάχερ είναι οδηγάρες.
Ο μεν Αλόνσο πετούσε (σίγουρα το πακέτο του ήταν καλό για τη βροχή). Η διαφορά φαίνεται σε σχέση με τον φιζικέλα που ήταν τεράστιαααααααα.
Ο δε Σουμάχερ που σκιζόταν για να πάει όσο πήγαινε και δε χρειάζονται σχόλια. Ο Μάσα είχε μείνει αιώνες πίσω.Θεωρώ οτι ο Σουμάχερ έμεινε επεισή είχε πολλές επαφές με τις μπροστινές ρόδες με άλλους και κάπου έσπασε κάτι. Το φταίξιμο είναι δικό του γιατί πίεζε τόσο (έσπασε πτέρυγα, με τον Ντε Λα Ρόσσα παιδευόταν και ακουμπούσε κτλ) και έσπασε τελικά το αμάξι. Φυσικά όμως είναι και ο λόγος που υποστηρίζω Σούμι, γιατί σκυλιάζει. Προτιμώ στην τσίτα και εγκατάλειψη παρά χαλαρά και πόντους. Αυτο όμως μπορεί να κοστίσει και τίτλο.
Για τον Ραικόννεν ξέρουμε τι έγινε;
-
Γρήγορα νέοι κανονισμοί. Οι 6 πρώτοι στα προκριματικά να ξεκινούν με ενδιάμεσα ελαστικά και οι υπόλοιποι με κανονικά....Έτσι υπάρχει θέαμα.
Μπράβο στον Μπάτον για την πρώτη του!
-
Αυτά είναι, κυρίες και κύριοι!
Αλόνσο : Respect!
MS : Μια απ' τα ίδια, αλλά μου φαίνεται πως ο εγωισμός του και το γεγονός ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να φτάσει τον Αλονσο στην βαθμολογία τον οδηγούν σε λάθη, που δεν έκανε παλιότερα. Επίσης, έχει γράψει το fair-play στα παλαιότερα των υποδημάτων του...
Button : Μπράβο του για την άξια νίκη! Άργησε κιόλας!
Κιμι :
Αυτό το μ@λ@κισμένο που έχουν βάλει να βασανίζει το 2ο μονοθέσιο της Φερράρι πότε θα το βάψουν μπλε και θα το πετάξουν στην θάλασσα;;;;;;;;
Μέχρι και ο Kubica (έκπληξη ο μικρος) του ριξε στ' αυτιά, χωρίς να έχει κάνει λίγα λάθη...
-
Και ξέχασα.
Φυσικά μπράβο στον Μπάτον! είναι ωραίο να κερδίζουν και άλλοι!
-
Πράγματι ο αγώνας θυμησε Νurburgring 99. Τότε είχε κερδίσει ο Τζόννι Χέρμπερτ. Μέτοχος και αγωνιστικός διευθυντής της Μίντλάντ σήμερα.
Ο Μπάτον στην πρώτη του νίκη. Πιθανώς και από τις τελευταίες του !!
ο Πουρναράκης 007, είναι οπαδός του Φίζικο και το έχει πεί πολλές φορές και δημόσια !!!!
Πράγματι η περιγραφή του ήταν ψιλορενική , αλλά δεν νομίζω αντι-φεράρική (στο λέει κάποιος Φεραρικός !!!!! )
Επίσημο thread:GP Ουγγαρίας-Hungaroring