-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κοβα και τα μυαλα στα κάγκελα...εκανες το λαθος να το γραψεις...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
λογικα του χρονου η φερραρι θα πρεπει να κανει περιπατο...με τετοιο διδυμο που θα χουμε...
Ρε συ! Αν εμείς έχουμε Κιμι-Μάσσα, η ΜακΛάρεν το συνηθισμένο της αυτοκίνητο και σεις το έτερο δίδυμο-φωτιά, ποιός θα πάρει πρωτάθλημα; Η BMW;
Ο Κίμις δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής; Είναι δυνατόν να πάει απ' τον χρόνο για πρωτάθλημα;
Εγώ γιατι πιστεύω οτι του χρόνου το δίδυμο της Φεράρι θα είναι Σουμάχερ - Ραικόνεν ;;;;;
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Εγώ γιατι ΘΕΛΩ πιστεύω οτι του χρόνου το δίδυμο της Φεράρι θα είναι Σουμάχερ - Ραικόνεν ;;;;; -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Κοβα και τα μυαλα στα κάγκελα...
εκανες το λαθος να το γραψεις...
Να με λέτε Kovalakis.
-
Καθήστε να έρθει ο Ραικκόνεν του χρόνου σρη Φερράρι....
Θα μετατραπεί στο πιο αναξιόπιστο μονοθέσιο...
Παναγία μου να μην κουβαλήσει τη γκαντεμιά(ή καταστροφή του... γιατι οι team mates του τερματίζουν...) . -
-
repost
-
Καλά, έτσι και δει την διαφήμιση η funis θα πέσει ξερή!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
το να θες τον κοβαλαινεν στη ρενω ειναι λιγο ζαρια γιατι καμια προβλεψη δε μπορει να γινει για την αποδοση του.ενω ο γουεμπερ ηταν σιγουρο χαρτι. νομιζω οτι στη ρενω θα παει ο ραικονεν γιατι για να μη θελει τον γουεμπερ ο μπριατορε μαλλον εχει κατι καλυτερο.
Σου ξίνησε ο Γουέμπερ 2 χρόνια στην ομάδα σου ;;;;; Μια χαρά οδηγός είναι απλά, ο Μπριατόρε ξεκάθαρα θέλει να σπρώξει το νέο του ταλεντο ...
εσυ πας γυρευοντας για καυγα? που ειπα εγω οτι μου ξινισε?
το θεμα ειναι οτι ο γουεμπερ εχει μανατζερ το μπριατορε(που ψιλοδιελυσε τον ροσμπεργκ στη γουιλλιαμς)., δειχνοντας οτι η αγωνιστικη εμπειρια ειναι απαραιτητη. οπως ειπε και ο adis...χωρις ραικονεν δεν εχει πρωταθλημα.
μηπως ο μπριατορε κρατησε τον φιζικελα επειδη ειναι πατριωτακι?
-
νταξει δε θα πεθανουμε κιολας αν δε παρουμε πρωταθλημα...σιγα το μαστραπαδακι...
σημασια εχει ο κοβα να προσαρμοστει γρηγορα και να αποδωσει..
να χαρει και ο κοβαλακις...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
οπως ειπε και ο adis...χωρις ραικονεν δεν εχει πρωταθλημα.Ειπε ο αδης τετοιο πραγμα??? Οταν παρακαλουσα εγω να ερθει ο κιμι αυτος ελεγε οτι θελει τον Κοβαλαινεν
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Youtube VideoΠολυ Top gun βλεπαν μικροι αυτοι (iceman κι ετσι)...
Where is Funis?
Fun-is here!
-
ρε κοιταχτε λιγο παρακατω στη λιστα με τα βιντεακια δεξια εχει ενα που ο ραικονεν(?) τρωει μια σαβουρα απο ενα σκαφος ..................
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Youtube Videoρε κοιταχτε λιγο παρακατω στη λιστα με τα βιντεακια δεξια εχει ενα που ο ραικονεν(?) τρωει μια σαβουρα απο ενα σκαφος ..................
Hταν μεθυσμενος εκει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλά, έτσι και δει την διαφήμιση η funis θα πέσει ξερή!Eπεσα....
-
Ο J. Walker έρχετε ο Κιμι φεύγει πάντως, του αρέσει μόνο η βότκα και για αυτό έφυγε.
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Ο J. WAlKER έρχετε ο Κιμι φεύγει πάντως, του αρέσει μόνο η βότκα και για αυτό έφυγε.Μωρε δεν του αρεσει η βοτκα.. η 'σαμπανια' του αρεσει.. Και δυστυχως στην Μακλαρεν δεν την πινει συχνα...
Παντως η διαφημιση ειναι... Την εχω δει καμια 20αρια φορες καπακι κι ακομα να συνελθω...
-
Μωρε δεν του αρεσει η βοτκα.. η 'σαμπανια' του αρεσει.. Και δυστυχως στην Μακλαρεν δεν την πινει συχνα...
Ευχομαι στην νέα ομάδα να μεθάει μόνο απο τις νίκες που θα κάνει, το παληκάρι δεν είναι κανένας βουτυρομπεπμπες, σαν κάτι άλλους που ούτε νερό δεν κάνει να πιουν αν δεν το πει ο μπαμπάς.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο J. WAlKER έρχετε ο Κιμι φεύγει πάντως, του αρέσει μόνο η βότκα και για αυτό έφυγε.
Μωρε δεν του αρεσει η βοτκα.. η 'σαμπανια' του αρεσει.. Και δυστυχως στην Μακλαρεν δεν την πινει συχνα...
Παντως η διαφημιση ειναι... Την εχω δει καμια 20αρια φορες καπακι κι ακομα να συνελθω...
Την πίνειιιι, την πίνειιιιι
Του χρόνου που θα μας έρθει σούμπιτος, κατά πως φαίνεται, να σταματήσει να την πίνει όμως!
-
Νομιζω μλκια ειναι αυτο που λεει οτι ειναι μονο 5g για τα μαχητικα, αν ξερει καποιος καλυτερα ας μας διαφωτισει...
F1 - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006