-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σε επίπεδο νομαρχίας, όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα νούμερα ψηφοφόρων, προφανώς ένα μεγάλο ποσοστό ψηφίζει και χωρίς κάποιο άλλο συμφέρον.
Να σου το κάνω πιό 'λιανά'
'Λοιπόν, θα βάλουμε εμείς αυτόν τον καμένο σ' αυτή τη Νομαρχία, βάλτε εσείς εκείνο το δικό σας καμένο στην άλλη. Έτσι, θα πάρουμε μία ο ένας και μία ο άλλος'.
Κι ο 'λαός', απλά, ψηφίζει... Με κατάλαβες, πιστεύω...
Ή: 'Βάζουμε εμείς το δικό μας ψόφιο στη Δημαρχία της έδρας του Νομού, βάλτε εσείς ένα δικό σας αντίστοιχο στη Νομαρχία'. Ωραία πράγματα: ο ένας το Δήμο, ο άλλος το Νομό. Οι μεν λένε ότι δεν γίνεται τπτ λόγω της γάγγραινας (sic) στη Νομαρχία, οι δε λόγω της άλλης γάγγραινας (sic) στη Δημαρχία.Εκτός και αν είναι δυνατόν να υπάρξουν τόσες πολλές συναλλαγές που δεν θέλω να φαντάζομαι...
Επειδή έχω πάθει πολλά λόγω της 'λογικής' πρέπει-να-κρατάμε-ισορροπίες*, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου: Δεν θέλεις ούτε να φαντάζεσαι (πόσο μάλλον να ξέρεις)...
*Αν δεν κατάλαβες, είναι η 'λογική' που επιβάλλει να χάνεις κι εσύ τις μισές υποθέσεις, όχι γιατί ο άλλος έχει δίκαιο, αλλά γιατί δεν γίνεται να 'ικανοποιείσαι' συνεχώς εσύ! Αν, δλδ, κάποιος απαιτεί να σου πάρει το σπίτι, πιθανότατα κάποια στιγμή να κερδίσει κάνα δωμάτιο...
Έχω πολλά να μάθω ακόμα...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται για τις πράξεις και την παρουσία τους γενικότερα από τους πολίτες.
Οι δημοσιογράφοι έχουν την ευθύνη να πληροφορούν τους πολίτες για τα γεγονότα και όχι να 'κρίνουν' - δικάζουν, κατά το συμφέρον τους, με ψευδή ή μονομερή παρουσίαση αυτών.’ντε με τον κάθε...@@@@@ που έχει βρει τη θεσούλα του στην μικρή οθόνη και την έχει δει Θεός
Ρε συ Στελιο ακουσες χθες προχθες τον Τραγκα να φωναζει του Ψωμιαδη ποσο εχει αγωνιστει και εχει ξεσκιστει γι'αυτον ;'Εχω ξεσκιστει εγω για παρτη σου Παναγιωτη Ψωμιαδη' ηταν ακριβως οι κραυγες του.Τι ενημερωση και πληροφορηση μου μιλας.Θεωρω τη καστα των δημοσιογραφων του πολιτικου ρεπορταζ οτι ειναι (αμοιβομενα και οχι παντα με χρημα) παπαγαλακια ολων των πολιτευομενων οπου και αν ανηκουν οι τελευταιοι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται για τις πράξεις και την παρουσία τους γενικότερα από τους πολίτες.
Οι δημοσιογράφοι έχουν την ευθύνη να πληροφορούν τους πολίτες για τα γεγονότα και όχι να 'κρίνουν' - δικάζουν, κατά το συμφέρον τους, με ψευδή ή μονομερή παρουσίαση αυτών.’ντε με τον κάθε...@@@@@ που έχει βρει τη θεσούλα του στην μικρή οθόνη και την έχει δει Θεός
Ρε συ Στελιο ακουσες χθες προχθες τον Τραγκα να φωναζει του Ψωμιαδη ποσο εχει αγωνιστει και εχει ξεσκιστει γι'αυτον ;'Εχω ξεσκιστει εγω για παρτη σου Παναγιωτη Ψωμιαδη' ηταν ακριβως οι κραυγες του.Τι ενημερωση και πληροφορηση μου μιλας.Θεωρω τη καστα των δημοσιογραφων του πολιτικου ρεπορταζ οτι ειναι (αμοιβομενα και οχι παντα με χρημα) παπαγαλακια ολων των πολιτευομενων οπου και αν ανηκουν οι τελευταιοι.
Καλά, βρήκες κι εσύ παράδειγμα πατέρα. Μιλάμε για απίστευτο κάφρο. Μόνο το ύφος του και η χροιά της φωνής του αρκούν. Ο άνθρωπος είναι ανέκδοτο, όχι ότι η πλειοψηφία των υπολοίπων πάει πίσω βέβαια...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω πολλά να μάθω ακόμα...χαλάρωσε κι απόλαυσέ το (μαζί με όλα τα υπόλοιπα)...
-
Χθες πεφτει στα χερια μου μπροσουρα απο υποψηφιο δημοτικο συμβουλο.....
Αναμεσα σε 2 σελιδες μπλα μπλα,λεει οτι νοιαζεται για το περιβαλλον κ πρεπει να κανουμε την πολη μας καθαροτερη,γιατι η τωρινη δημοτικη αρχη δεν εχει κανει τιποτα....
Ολα ωραια μεχρι εδω....
Το θεμα ειναι οτι ο ιδιος εχει αφησει ενα βανακι εδω κ 8-9 μηνες στη γωνια της πολυκατοικιας μου κ παροτι ολες οι γυρω πολυκατοικιες(κ εμεις) του κανουμε συστασεις,αυτος μας γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων του...Το τι βρωμα εχει απο κατω δεν περιγραφεται δε....
Επισης σε καποιο αλλο σημειο κατι γραφει για την ηχορυπανση ο ιδιος διατηρει καταστημα που ειναι η κυρια πηγη ηχορυπανσης της γειτονιας κ για αυτο εχουν ξεκινησει να μαζευουν υπογραφες για να φυγει...Ψηφο θελεις εε ? Παρε τα @@ μου.
-
Χθες έπεσε στα χέρια μου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αυτοπροσώπως!
Μπορώ να πω ότι κατά το τέλος το λυπήθηκα το ανθρωπάκι, δεν ξέρει που παν τα 4 και μόνο ελπίζει ότι, αν εκλεγεί ο υποψήφιός του, θα βρει δουλειά στο δήμο για τα επόμενα 4 χρόνια.Για προσέξτε λίγο τη διαφορά μεταξύ των 'πρωτοκλασάτων' και της 'πλέμπας' των ψηφοδελτίων. Τους 'πρώτους των πρώτων' τους κοιτάζουμε μόνο, μου φαίνεται - ας ρίξουμε καμιά ματιά και στους 'τελευταίους των τελευταίων'...
-
Δεν ήξερα αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στα ανέκδοτα, γιατί έχει πλάκα. Διαβάστε ως το τέλος:
'Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.
Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι
δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας:
Η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν.
Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.
Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που πιστεύουν πως
θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
με παλαιοπολιτικά τερτίπια.
Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε
να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία
δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση
να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας
Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και
να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι
θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
είμαστε η «ΝΕ.ΠΟ», η «Νέα Πολιτική». 'Διαβάστε τώρα από κάτω προς τα πάνω…. αρχίζοντας από την τελευταία γραμμή και ανεβαίνοντας γραμμή-γραμμή ως την αρχή.
-
ΚΟΡΥΦΑΙΟ
-
Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο που α)μένει σε άλλο δήμο, αλλά δεν το λέει στο φυλλάδιο και β) κλείνει μέσα σε μια μέρα 3 θέσεις πάρκινγκ (χθες) στο δήμο στον οποίο κατεβαίνει ως υποψήφιος και αφήνει να περιμένουν κάνα τέταρτο συνολικά με κόρνες οι οδηγοί; Τι να τον πεις;
-
Ότι και τον υποψήφιο δήμαρχο...που μένει κι αυτός σε άλλο Δήμο
-
Εγω τωρα τελευταια τους βλεπω ολους τους υποψηφίους με συμπαθεια...καλα παιδια...τι ζητανε και αυτοι...να βαλουν χερι στο δημοσιο χρήμα
Ενας προσπαθησε να μου εξηγησει γιατι θα επρεπε να τον ψηφισω,του ειπα να μην κουραζεται,με 1.000Ε μετρητα θα εχει την ψήφο μου,και νομιζω οτι για λιγο το σκεφτόταν κιόλας
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δηλαδή φίλε Krieza θες να μου πεις ότι οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν ένα μ@λ@κ@ (με Μ κεφαλαίο), λαϊκιστή του κερατά, για να πάνε κόντρα στους σοβαροφανείς των ΜΜΕ!
??Δε ξερω γιατι οι πολιτες του Ν.Θεσσαλονικης ψηφιζουν τον Ψωμιαδη για Νομαρχη.
Ξερω ομως οτι ο τυπος με ολη τη τρελλα που κουβαλαει δε γλυφει τους Παραθυραδες και τους τα χωνει.
Αληθεια εχετε παρατηρησει κατι??
Κανεις δεν του την εχει χωθει για το εργο του στη Νομαρχια.
Πραγμα που σημαινει ή οτι δεν εχει κανει τιποτα ή οτι κατι εχει κανει και δεν συμφερει τους ΠρετεντεροΧατζηνικολαηδες να αναφερονται σε αυτο. -
Δεν έχει κάνει τίποτα
Όσο για το αν γλύφει...ο ίδιο άνθρωπος που τα χώνει ήταν κάθε μερά στα παράθυρα και τους βοηθούσε να ανεβάζουν την τηλεθέαση τους με τις γραφικότητες του. Και τότε και παλιότερα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ότι και τον υποψήφιο δήμαρχο...που μένει κι αυτός σε άλλο ΔήμοΤου οποίου Δήμαρχου (Θεσσαλονίκης εννοείς, εγώ πριν έλεγα για Πυλαία όπου 5 άνθρωποι είναι 'γνωστοί' όλοι κι όλοι) το αυτοκίνητο, μια Lancia Thesis ήταν χθες παρκαρισμένη στη Μητροπόλεως και Αριστοτέλους, στην Πιάτσα Ταξί που έχει εκεί, αν και ήταν μέρα χωρίς Αυτοκίνητο...
Τώρα, σοβαρά, κανείς δεν καταλαβαίνει ότι μερικά πράγματα χτυπάνε άσχημα στο μυαλό έστω ελάχιστων ψηφοφόρων;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τώρα, σοβαρά, κανείς δεν καταλαβαίνει ότι μερικά πράγματα χτυπάνε άσχημα στο μυαλό έστω ελάχιστων ψηφοφόρων;
Πόσων; 5-6 να διορίσει στον δήμο και την κάλυψε τη 'ζημιά'
-
Ότι και τον υποψήφιο δήμαρχο...που μένει κι αυτός σε άλλο Δήμο
Του οποίου Δήμαρχου (Θεσσαλονίκης εννοείς, εγώ πριν έλεγα για Πυλαία όπου 5 άνθρωποι είναι 'γνωστοί' όλοι κι όλοι) το αυτοκίνητο, μια Lancia Thesis ήταν χθες παρκαρισμένη στη Μητροπόλεως και Αριστοτέλους, στην Πιάτσα Ταξί που έχει εκεί, αν και ήταν μέρα χωρίς Αυτοκίνητο...
Θα πρέπει να κουβάλησε με αυτή το ποδήλατο απο το σπίτι του για να κάνει την βόλτα και αυτός όπως και οι άλλοι πολιτικάντηδες αφού ηταν μέρα χωρίς αυτοκίνητο χτές
-
o Δήμαρχος Θες/νίκης, έχει 2 αυτοκίνητα,
μία Thesis,και μια Ε κομπρέσορ,επίσης έχει οδηγό ο οποίος είναι σταντ μπάι 24 ώρες.....εχω inside information....
ιστορίες να σας λέω...από κοντά όμως....
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πόσων; 5-6 να διορίσει στον δήμο και την κάλυψε τη 'ζημιά'
Αυτό να μου πεις! Ε, ρε να μην ήμουν λίγο υποψιασμένος εκείνη την ώρα να αρχίζω να φωνάζω...θα βρισκόμουν από τα μέσα Οκτώβρη με θέση στο Δήμο!!!
Αλλά με τόση λάμψη δίπλα στον Πρίγκηπα, εγώ θα χανόμουν...
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
o Δήμαρχος Θες/νίκης, έχει 2 αυτοκίνητα,
μία Thesis,και μια Ε κομπρέσορ,επίσης έχει οδηγό ο οποίος είναι σταντ μπάι 24 ώρες.....εχω inside information....
ιστορίες να σας λέω...από κοντά όμως....
2 αυτοκίνητα? Εγω κάτι άκουσα για περισσότερα,και σπορ...Μη ξεχνάμε οτι το αυτοκίνητο του Παπ το 98 ήταν ενα vti! Και που να τον δείτε σε έβο9
-
Αλλά με τόση λάμψη δίπλα στον Πρίγκηπα, εγώ θα χανόμουν...
Να κάνουμε δημοψίφισμα:
Το ποιό λαμπρό αστέρι:
1.Ψωμιάδης
2.Παπαγεωργόπουλος
3.Αλίκη (το outsider)
Δημοτικές εκλογές