-
Συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτεται να αγοράσει τη συγκεκριμένη έκδοση του matiz. Από μια μικρή έρευνα που έκανα, διαπίστωσα ότι η έκδοση Topless δεν είναι εργοστασιακή, αλλά μετατροπή της ελληνικής αντιπροσωπείας. Αυτό με κάνει λίγο επιφυλακτικό, για να πω την αλήθεια, και θα με ενδιέφερε να ακούσω και άλλες γνώμες.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια εμπειρία από κάποιο μέλος του φόρουμ για την ποιότητα της μετατροπής. Δηλαδή αξιοπιστία του ηλεκτρικού μηχανισμού ανοίγματος/κλεισίματος, ποιότητα του υφάσματος που χρησιμοποιείται, πιθανά προβλήματα στεγανότητας, πιθανές επιπτώσεις στην ακαμψία του αμαξώματας/στρεβλώσεις, αντοχή στο χρόνο κλπ κλπ
-
Συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτεται να αγοράσει τη συγκεκριμένη έκδοση του matiz. Από μια μικρή έρευνα που έκανα, διαπίστωσα ότι η έκδοση Topless δεν είναι εργοστασιακή, αλλά μετατροπή της ελληνικής αντιπροσωπείας. Αυτό με κάνει λίγο επιφυλακτικό, για να πω την αλήθεια, και θα με ενδιέφερε να ακούσω και άλλες γνώμες.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια εμπειρία από κάποιο μέλος του φόρουμ για την ποιότητα της μετατροπής. Δηλαδή αξιοπιστία του ηλεκτρικού μηχανισμού ανοίγματος/κλεισίματος, ποιότητα του υφάσματος που χρησιμοποιείται, πιθανά προβλήματα στεγανότητας, πιθανές επιπτώσεις στην ακαμψία του αμαξώματας/στρεβλώσεις, αντοχή στο χρόνο κλπ κλπ
-
-
Αν είναι ελληνική 'πατέντα' μην το πάρει. Αν το κατάλαβα σωστά, οι τύποι εδώ ανοίγουν το ματιζάκι σαν κονσέρβα και του κοτσάρουν μουσαμά, ε;
Επειδή το topless δεν είναι καινούριο (θυμάμαι πριν χρόνια τη διαφήμιση του Φερεντίνου), ας ψάξει κάποιο που κυκλοφορεί αρκετό καιρό. Νομίζω ότι το κάλυμμα μοιάζει κάπως σκεβρωμένο και ταλαιπωρημένο σε όσα έχω δει.
-
Πριν μερικα χρονια που βγηκε ενδιαφερθηκα και εγω να το αγορασω αλλα ο ιδιος ο πωλητης 'μεταξυ μας', μου προτεινε να αγορασω το απλο μοντελο γιατι ειχε ακουσει παραπονα απο ηδη ιδιοκτητες οτι 'εμπαζε' ο μουσαμας ...
-
Το συγκεκριμένο το είχα νοικιάσει πέρυσι στη Ρόδο.
Οδηγικά δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά είναι μικρό κ ευέλικτο για μέσα στην πόλη αν κ δε μου φάνηκε ιδιαίτερα άνετο....
Δεν ήξερα πως το topless ήταν ελληνική πατέντα....πάντως το θέμα της στεγανότητας σε αυτό που είχα υπήρχε καθώς μου είχε πει αυτός από το γραφείο που το νοίκιασα να μην το πάω σε πλυντήριο καθόλου γιατί μπαίνουν λίγα νεράκια από το μουσαμά...
Αυτά από εμένα... -
για νοικιάρικο - καλοκαίρι δεν πειράζει η οροφή αλλά για όλο τον χρόνο ίσως να είναι πρόβλημα.
Γενικά το νέα ματίζ (Chevrolet) έιναι πολύ χειρότερο από το παλιό και νομίζω
οτι δεν αξίζει σαν αγορά....Κοίτα καλύτερα για Picanto+Panda+107....
-
ελληνικο?
δε το ξερα...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
για νοικιάρικο - καλοκαίρι δεν πειράζει η οροφή αλλά για όλο τον χρόνο ίσως να είναι πρόβλημα.Γενικά το νέα ματίζ (Chevrolet) έιναι πολύ χειρότερο από το παλιό και νομίζω
οτι δεν αξίζει σαν αγορά....Κοίτα καλύτερα για Picanto+Panda+107....
+1
-
+1000000000000
-
[quote='manosk']Αν το κατάλαβα σωστά, οι τύποι εδώ ανοίγουν το ματιζάκι σαν κονσέρβα και του κοτσάρουν μουσαμά, ε; quote]
-
Δεν θέλω να χαλάσω το θέμα αλλά... ξέρει κανένας πού στην Ελλάδα μπορεί να βάλει τέτοια οροφή (μεγάλη, μαλακή, συρόμενη)??
Matiz Topless