-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Η πρωτη ειναι η 986, η δευτερη 987. Νεο μοντελο. Η f/l της 986 ειχε επιπλεον βαμμενες γρυλιες στους αεραγωγους κ γκρι πισω φωτα.να τος
-
ότι στρίβει στρίβει....για 72.000
-
Spanti Διχασμένο σε βλέπω. Αβαταρ Mercedes και υπογραφή BMW.
-
Η BMW είναι για την Αθήνα, ενώ η Mercedes είναι για την Πάτρα! Διχασμένη προσωπικότητα τελείως!!!
-
Είναι ολοφάνερο, ρε σεις!! H Mercedes είναι για να μετακινείται, η BMW για να οδηγεί!!!
-
Όλα εξηγούνται
Τώρα έχω μια sportcoupe 230K
θέλω να έχω μια Ζ4 Μ
και επειδή την έχω μεγάλη γουστάρω 350Ζ αντί για Cayman -
Αν και ειχε παρει το ματι μου αντιστοιχο post, εγώ δεν βλεπω καλα ή τα περιοδικα τα γραφουν λαθος? Η τριλιτρη καλη Z4 είναι έως και λίγο φτηνότερη απο το 350Z? Και υπαρχει λογικος ανθρωπος που θα δωσει 55 χιλιαρικα και θα επιλεξει το nissan? Α ναι ξεχασα, υπαρχουν πολλοι που μπορούν να καταλαβουν και να εκμεταλλευτουν την παραπανω δυναμη του ιαπωνα.
-
Και γιατί να πάρεις την παρακάτω δύναμη της Ζ4 όταν μπορείς να πάρεις την παραπάνω δύναμη του Ιάπωνα?
-
Γιατι προτιμω να δωσω 55 χιλιαδες για ν αγορασω BMW αντι για ν αγορασω Nissan. Τοσο παραλογο ειναι αυτο? Επισης ΠΟΤΕ δεν θα φτασω ενα αυτοκινητο των 265 αλογων ουτε στο μισο των δυνατοτητων του. Ασε που την εχω μικρη.
-
Άρα γιατί να πάρεις 265 άλογα; πάρε δίλιτρη Ζ4 με 150 (κάτι παραπάνω από τα μισά)
-
όντως αν δεν έχεις σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις θα είναι λάθος επιλογή για σένα τόσα πολλά άλογα..βέβαια έχεις πιο πολλή ροπή κάτι που βοηθάει σε προσπεράσεις και σε άλλα ζητήματα ενεργητικής ασφάλειας...
αλλά αφού την έχεις μικρή πάω πάσο
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Αν και ειχε παρει το ματι μου αντιστοιχο post, εγώ δεν βλεπω καλα ή τα περιοδικα τα γραφουν λαθος? Η τριλιτρη καλη Z4 είναι έως και λίγο φτηνότερη απο το 350Z? Και υπαρχει λογικος ανθρωπος που θα δωσει 55 χιλιαρικα και θα επιλεξει το nissan? Α ναι ξεχασα, υπαρχουν πολλοι που μπορούν να καταλαβουν και να εκμεταλλευτουν την παραπανω δυναμη του ιαπωνα.Έχεις πολύ δίκιο, και ο lkar ακόμα περισσότερο. Αν δεν θέλεις επιδόσεις κλπ. να πας σε κάτι εξίσου μουράτο (Ζ4 και Ζ4Μ δεν διαφέρουν και πολύ στο σήμα, αν με καταλαβαίνεις) και μάλιστα με τα μισά λεφτά.
Το πρόβλημα είναι ότι στο εξωτερικό, η σύγκριση αλλάζει άρδην...και για αυτό δεν ανταποκρίνονται όλα τα σχόλια, ούτε και οι πωλήσεις...
Για την ιστορία: το 350Ζ κάποια στιγμή έκανε 26.000 δολάρια στις ΗΠΑ...έστω και με μικροεκπτώσεις εξοπλισμού...
-
Η διλιτρη εχει σαφως μικροτερη ροπη που την θεωρω χρησιμη και εκμεταλευσιμη και απο τον σχετικά αδαή.
Αν καποιος μου πει οτι σχεδιαστικα προτιμα ενα 350Ζ απο μια φτηνοτερη Ζ4 θα προσπαθησω να τον κατανοησω. Αλλα σοβαρα μιλαμε οτι υπαρχει κοσμος που θα καταλαβει και θα χρησιμοποιησει την διαφορα μεταξυ 265 και 280 ιππων?
-
To 350z δεν έχει 280 άλογα αλλά 300.
-
Η διλιτρη εχει σαφως μικροτερη ροπη που την θεωρω χρησιμη και εκμεταλευσιμη και απο τον σχετικά αδαή.Αν καποιος μου πει οτι σχεδιαστικα προτιμα ενα 350Ζ απο μια φτηνοτερη Ζ4 θα προσπαθησω να τον κατανοησω. Αλλα σοβαρα μιλαμε οτι υπαρχει κοσμος που θα καταλαβει και θα χρησιμοποιησει την διαφορα μεταξυ 265 και 280 ιππων?
300 ίπποι & κοντά 36 κιλά ροπής έναντι 265 & 32 κιλών δηλαδή περισσότερο από +10% σε ισχύ και ροπή.
Όπως εσύ δηλώνεις ότι θα χρησιμοποιήσεις την επιπλέον ροπή της δίλιτρης σε σχέση με την τρίλιτρη, έτσι και άλλος θα χρησιμοποιήσει το +10%
-
Δηλαδη κυκλοφορουν μεταξυ μας ανθρωποι που θα καταλαβουν οδηγικα την διαφορα μεταξυ 32 και 36 κιλων. Πάσο!!!
-
Πάνω από τα 20 κιλά, νομίζω ότι όλοι μας δυσκολευόμαστε να οδηγήσουμε με φουλ γκάζι...αλλά τη δύναμη την καταλαβαίνουμε, φαίνεται στο πώς στέκεται το αυτοκίνητο...
-
Δηλαδη κυκλοφορουν μεταξυ μας ανθρωποι που θα καταλαβουν οδηγικα την διαφορα μεταξυ 32 και 36 κιλων. Πάσο!!!Δεν θα καταλάβεις δηλαδή τη διαφορά GT & GTI με ίδια αριθμητική διαφορα (30 ίπποι και 4 κιλά) αλλά μεγαλύτερη ποσοστιαία σίγουρα;
-
Δηλαδη κυκλοφορουν μεταξυ μας ανθρωποι που θα καταλαβουν οδηγικα την διαφορα μεταξυ 32 και 36 κιλων. Πάσο!!!Ολοι πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά, αν δεν καταλάβουν δεν έχουν σχέση με την οδήγηση.
Αν η διαφορά αυτή έχει και πραγματική αξία στο δρόμο εξαρτάται από τα αυτοκίνητα (βάρος-σχέσεις κλπ.) -
Η τριλιτρη καλη Z4 είναι έως και λίγο φτηνότερη απο το 350Z?Z4 Coupe 3.0 si 265 N / 4 / Clima / C 52.100,00 €
Ομολογουμένως, ενδιαφέρον. Ισως ένα απο τα λίγα που θα κοίταζα, **αν **υπήρχε πρίν απο 1.5 χρόνο που πήρα το Ζ.
Κάτι με χαλάει όμως στην Ζ4, μου πέφτει λίγο μισή μερίδα....
Θα το δώ απο κοντά και θα επανέλθω.
ΥΓ Το νέο Ζ έχει 7% παραπάνω ιπποδύναμη και 4% μικρότερη ροπή...χμμμ...
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z