-
Συμβουλες γρηγορης οδηγησης για στροφες..ο καθενας ας πει το τιπ του
-
-
-
Ηρεμια και συνεση αν δεν εισαι 100% σιγουρος του τι υπαρχει μετα την στροφη.
Οριστε, μολις ελαβες μια συμβουλη αξιας 700 Ευρω!
-
Ίσως και πολύ μεγαλύτερης αξίας......
Ακόμα να θυμόμαστε ότι οι ελληνικοί δρόμοι το καλοκαίρι γλυστράνε πολύ. Ευτυχώς αυτή η συμβουλή ήταν δωρεάν...
-
Δεν πιστεύω να οδηγείται γρήγορα σε στροφές!?
-
'μέσα με τίς πάντες,καί έξω με τίς ζάντες'
Τό δικό μου μικρό τίπ,δέν έχει να κάνει με τήν ταχύτητα αλλά με τήν ασφάλεια.
Ποτέ δέν πηγαίνουε 'κομμάτια' σε στροφές που δέν είναι ορατή η έξοδός τους
-
Καλό είναι γενικώς να μην πηγαίνουμε ποτέ κομμάτια...
-
Kαλού κακού 'τεζάρουμε' την ανάρτηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για το κακόμοιρο το αυτοκίνητάκι μας.
Και βέβαια , όχι βαρύ πόδι σε άγνωστους δρόμους. Όχι βέβαια ότι είμαι και κανένας ιδιαίτερα γρήγορος οδηγός -
Το δικο μου το τιπ ειναι να μην επιδιωκεις παση θυσια την απολυτη ταχυτητα απλα να μηδενισεις τα λαθη. Εχω δει δραματικη βελτιωση σε χρονο μονο απ'αυτο.
Και το αλλο τιπ ειναι (για τους περισσοτερους): Αφηνουμε το ετερον ημισυ σπιτι. Ραγδαια πτωση των χρονων
-
Kαλή ασφάλεια αυτοκινήτου, καλή ασφάλεια ζωής και το κυριότερο...την τελευταία beta version της Βίβλου!!!
Y.Γ: Βασικά έχω ένα βραδυνό βιντεάκι από Διόνυσο αλλά δεν ξέρω που να το ανεβάσουμε...Κυνηγούσα ένα ζώο ζώο ζώο και για αυτό έτρεχα. Ήθελα να τον αποθανατίσω...
-
-
Slow in - Fast out
Αν και καλύτερα είναι Fast in Fast out -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Fast in Fast outΔηλαδή μπαίνεις γρήγορα στην στροφή και βγαίνεις γρήγορα από τον δρόμο?
-
Ακριβώς...!! 'Να μείνω στο γκάζι ή να μείνω στο δρόμο;'
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Κυνηγούσα ένα ζώο ζώο ζώο και για αυτό έτρεχα.Ετρεχες; Πφφφ...
-
συμβουλη νουμερο 273084670863270
SKYE SPEAKING ΤΩΡΑ ΜΗ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΩ
καθε αυτοκινητο εχει
4 ροδες
1 τιμονι
καθισματα
κανενα δεν εχει φτεραπαρτ 2:
ο πιο γρηγορος δρομος μεταξυ δυο σημειων, ειναι το γκρεμι
συμβουλη νουμερο 4324897324-89
απ'το βιβλιο του σκαι, παραγραφος 7τ3-849
ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ
-
Τρέχουμε μόνο σε γνωστούς δρόμους. Όχι 'Ουάου, ήρθαμε στα Μπαρμπούτσια όρη, ας δούμε πόση ώρα θέλουμε μέχρι τη βουνοκορφή με σπασμένη τρίτη'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τρέχουμε μόνο σε γνωστούς δρόμους.εκεί είναι που πιθανότατα να την πατήσεις και μάλιστα πολύ γερά.
Όχι ότι αμα πας τεζα σε άγνωστες βουνοκορφες εισαι σε καλύτερη μοίρα, αλλά αυτο το 'το έχω κανει 1000 φορές' ειναι πάρα πολυ επικινδυνο....
-
Καλά, το τέζα είναι ούτως ή άλλως επικίνδυνο. Αλλά αν το κάνεις χωρίς να ξέρεις καν τι στροφή ακολουθεί ή αν έχει καμία χαροτική λακούβα είναι ακόμα χειρότερα.
Συμβουλες Γρηγορης Οδηγησης