-
GT χωρις δευτερη σκεψη!!!
-
Με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Υπάρχει λογική και επιχειρηματολογία στον ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΕΡΩΤΑ ????
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
GT χωρις δευτερη σκεψη!!!Οι Λαρισαίοι αποφασίζουν με τη μία!!!!!!
-
GT.-
-
GT με την έξτρα εγγύηση
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
GT με την έξτρα εγγύησηφοβασαι ε????
-
Ψήφισα Γκόλφ,παρόλο που μου αρέσουν τα Χόντα.
Είχα Γκόλφ 5 (1.4 75pS) και γνωρίζω απο πρώτο χέρι οτι το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά στημένο στο δρόμο,με καλούς χώρους,άνετη ανάρτηση καλά φρένα.Σε συνδυασμό με το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ,είναι αχτύπητος συνδυασμός.
Το Χόντα είναι φουτουριστικό και πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο,ενω η ίδια η Ιαπωνική εταιρεία είναι απο τις πιό σοβαρές παγκοσμίως (στη συνείδησή μου) και απο τις λίγες που τα προϊόντα τους είναι εξ'ολοκλήρου made in Japan (με ότι καλό συνεπάγεται αυτό) αλλά απο την άλλη όσο καλός και νάναι ο 1.8 vtec δεν μπορεί να δώσει την ευχαρίστηση ενός δυνατού υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ σαν τον 1.4TSI,πόσο μάλλον αν υπολείπεται αυτού και κατά 30 άλογα... .
Στο θέμα αναρτήσεων,φρένων,οδικής συμπεριφοράς δεν έχω γνώμη για το Χόντα,αλλά και πάλι η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του Γκόλφ έστω και αν υπερτερεί εκεί το Χόντα (που μάλλον δεν υπερτερεί...),διότι το Γκόλφ ήδη είναι πολύ καλο στον τομέα αυτό!
Γκόλφ 1.4 170 Ps λοιπόν... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
GT με την έξτρα εγγύηση
φοβασαι ε????
και συ τρία χρόνια περισσότερο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
GT με την έξτρα εγγύηση
φοβασαι ε????
και συ τρία χρόνια περισσότερο
εννοεις δε φοβαμαι για 3 χρόνια περισσότερο
-
Φοβάσαι δε φοβάσαι, εαν βασικό κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου είναι τα χρόνια εγγύησης ........ πάει η μαγεία του σπόρ της αυτοκίνησης !!
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Φοβάσαι δε φοβάσαι, εαν βασικό κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου είναι τα χρόνια εγγύησης ........ πάει η μαγεία του σπόρ της αυτοκίνησης !!μη ξεχνάς ότι το πουλάς και έχει ακόμη εγγύηση
-
Δηλαδή ... κάτι σαν να λέμε
'όμορφη η νύφη?'
'με προίκα, με προίκα...'
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
ενω η ίδια η Ιαπωνική εταιρεία είναι απο τις πιό σοβαρές παγκοσμίως (στη συνείδησή μου) και απο τις λίγες που τα προϊόντα τους είναι εξ'ολοκλήρου made in Japan (με ότι καλό συνεπάγεται αυτό)...μπααααα...
-
5 πορτες αγγλικά
4 πόρτες γιαπωνέζικα
jazz γιαπωνεζικο
accord japan
crv UK -
3 πόρτες;
αυτά που έχουν μπλοκέ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
3 πόρτες;αυτά που έχουν μπλοκέ;
βρε δεν ειπαμε να μην γινεσαι κακος?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
3 πόρτες;αυτά που έχουν μπλοκέ;
3 πόρτες αγγλικά
μπλοκέ με δικιά σου εισαγωγή ή στο βάζουν στην ελλάδα.
Μετά όμως πιστεύω ότι δε θα σου αρέσει το ΄τιμόνι, θα νομίζεις ότι κάτι γίνεται.... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μη ξεχνάς ότι το πουλάς και έχει ακόμη εγγύησηΓια αυτό δεν είμαι σίγουρος, πολλές απο αυτές τις εγγυήσεις που δίνουν τα τελευταία χρόνια δεν ισχύουν όταν γίνει μεταπώληση του αυτοκινήτου.
-
αυτη ισχύει, πηρα προχτες στα μεταχειρισμένα του σαρακάκη και μου είπαν ότι ανάλογα το έτος αγοράς έχει ακόμη την υπόλοιπη εγγύηση
τα δωρεαν σερβισ συνηθως τα χανεις
HONDA CIVIC 1.8 VS GOLF GT