-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ελπίζω το πρωϊ να είναι 'κανονικές'....όταν κατεβαίνω στο κέντρο τηε Θεσσαλονίκης το πρωι είναι σαν να βλέπω τσόντα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι όχι να μη φύγει... Αν είναι έτσι ας καρατήσει μέχρι Οκτώβρη..Αλλά είπαμε... Μας έχουν φύγει τα μάτια...Και χτες ρε φμτ δεν μπορούσα να κοιτάξω...ήταν δίπλα μου άλλη... Τις κοφτές μου βέβαια τις έριξα..Δεν ξέρω...σα να έχουν ομορφύνει τελευταία οι γυναίκες... Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει η σκιά ή το make up...ελπίζω το πρωϊ να είναι 'κανονικές'....ισως απλα πινεις περισσοτερο
-
rocsta
Αντε ρε συ...
skye
Λες;; Δυο McFarland τσίμπησα χτες... Μπα...δε νομίζω να είναι αυτό...κάτι άλλο φταίει...
-
Βασικα μαλλον λεμε για τος ντοπιες που βλεπει ο καθενας μας.Να βαλω φωτια στην συζητηση για τις επιδρομες ξανθων και μη αλλοδαπων αιθεριων υπαρξεων που εχουν ερθει για τουρισμο??Της π@τανας γινεται!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ό..Δεν ξέρω...σα να έχουν ομορφύνει τελευταία οι γυναίκες...Πόσο καιρό έχεις να .... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ό..Δεν ξέρω...σα να έχουν ομορφύνει τελευταία οι γυναίκες...
Πόσο καιρό έχεις να .... .
Το περίμενα.... Κι έλεγα...πού είναι ο tazio...;;
΄Οχι πολύ καιρό ρε πάντως για να φταίει αυτό...
Εσύ τις βλέπεις όλες πατσαβούρες;;Αλλά τι λέω;; Με τέτοιο αμάξι που να γυρίσει θηλυκό;;;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
mia eygenikh προσφορα του skyeeeeeOrishas-El kilo (2005)
http://rapidshare.de/files/19593202/ORI ... 2005.rar
mhn ψαρωνετε, δεν το ανεβασα εγω, αλλα αξιζει///
προσοχη: η πειρατια σκοτωνει τη μουσικη.
ο σκαι και το φορουμ των 4τροχων δε συμφωνουν με το να κατεβαζετε παρανομη μουσικη. σας δινω απλα το λινκ για να ξερετε να μεινετε μακρια απο παρανομα αρχεια. μην πατησετε αυτο το λινκ για να κατεβασετε το αλμπουμ των orishas, ειναι παρανομο
γαμαει το σιντακι*****ασχετο, απλα επειδη το ακουω τωρα ///////
το κατεβασε κανενας να μου πει την αποψη του;
δεν ειναι απλα θεοι; -
Ειμαι τυχερός που μένω κέντρο Θεσσαλονίκης αλλα σχετικά ψηλα.Οπότε κατεβαίνοντας για καφέ αριστοτέλους προσαρμόζομαι 'απάλα-απάλα' απο την πολυσυλλεκτικότητα του πληθυσμού στην luxurious και (γουστάρω) απόμακρη αύρα της θηλυκής εντοπιότητας. Αχ αυτή η Τσιμισκή...Πας να ψωνίσεις ένα μπλουζάκι απο το Intervista και προσποιείσαι ότι δε βρίσκεις το κατάλληλο μόνο και μόνο για να την αλωνίζεις κανα 3ωρο...Και τι καλύτερο μετα απο ενα εξαντλητικό shoppin' therapy να αράζεις σε κάποιο mainstream μεσημεριανό προορισμό της Αριστοτέλους σε προνομιούχο θέση και να απολαμβάνεις τη μόδα και τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού φορεμένα σε καλλίγραμμα μαυρισμένα μοντελάκια...
- Απόσπασμα απο το rewriting του βιβλίου 'η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι'.*
-
Έχει τον hrdoukas στο star
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έχει τον hrdoukas στο starΚαι του μοιάζει!!
-
Kανεις εδω;;;;
-
Eεεεεεπ!!! Τί νόμιζες;
-
μολις ηρθα, οχι για πολυ ομως γιατι νυσταζω
καλα, στην πλατεια ν.σμυρνης αποφασισανε *ξαφνικα οτι νοιαζονται για τα μηχανακια και τους αναπηρους..
και αποφασισαν ολους τους δρομους γυρω απ'την πλατεια (ελ.βενιζελου & κων. παλαιολογου, οι αλλοι ειναι πεζοδρομοι ετσι και αλλιως) να τους κανουν θεσεις για 2κυκλα και αναπηρους !!!!
με μοναδικη εξαιρεση το δρομο κατω απ'την πλατεια, την Ομηρου, που γινεται πανικος. Και ολα αυτα, ενω πριν λιγο καιρο, στον ενα πεζοδρομο της πλατειας, την 25ης Μαρτιου, εχουν δημιουργησει θεσεις για 2κυκλα που φτανουν και περισσευουν.*** ENTEΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, το γεγονος συμπιπτει με την κατασκευη του μεγαλου παρκινγκ πισω απ'την πλατεια.. **
ΓΙΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΜΩΣ;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έχει τον hrdoukas στο starΔε με είδα ρε γμτ, πήγα για σουβλάκια!
-
Έχω ήδη πει 2 McFarland... Λέτε να πάω για την τρίτη ή να την πέσω για ύπνο, μπας και γλιτώσω το hang-over αύριο, που έχω να κάνω δουλειές;
Καλό βραδάκι στην παρέα! Έφυγε αυτός!
-
Κι εσύ 2 ήπιες;Κι εγώ στις δυο σταμάτησα αλλά μετά κατέβασα και μια Carib η οποία με χάλασε.... McFarland κια πάλι McFarland ρεεε... Δε φαντάζομαι να είναι κανείς άλλος εδώ ε;
-
εγω.. τωρα, πριν λιγο ηρθα και εγω..
ηπια μια amstel γιατι ετσι μου αρεσει και τωρα γραφω ιστορια.. τη δραματικη συνεχειαεσυ τι λεει? whazzup dawg?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε φαντάζομαι να είναι κανείς άλλος εδώ ε;Εεεεε skye.....εδώ ρεεε...
-
Με πρόλαβες ρε συ... Εγώ πριν λίγο ήρθα..ήμουν μια βόλτα με μια κοπέλα.... Ε και αργήσαμε λίγο οπότε είπα να πιώ μια μπυρίτσα τώρα που ήρθα.. Εσύ που ήσουν;;
-
σε μια παραλιιιιιιιιιιιιια
τωρα προσπαθω να γραψω, αλλα δεν εχω εμπνευση
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]