-
Πάσχο, μόλις χτύπησα μια πίτσα και μια κρέπα, δν πάει μπύρα τώρα, μόνο σόδα.
Ωραία, εφόσον δν μασάς, θα συμφωνήσω με τον πάσχο, και θα σου πω να τον πάρεις ένα τηλέφωνο. Μην φοβηθείς να του πεις τα πάντα, ό,τι νιώθεις. Δώσε του την ευκαιρία να έχει φρέσκα τα συναισθήματα σου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάσχο, μόλις χτύπησα μια πίτσα και μια κρέπα, δν πάει μπύρα τώρα, μόνο σόδα.Ωραία, εφόσον δν μασάς, θα συμφωνήσω με τον πάσχο, και θα σου πω να τον πάρεις ένα τηλέφωνο. Μην φοβηθείς να του πεις τα πάντα, ό,τι νιώθεις. Δώσε του την ευκαιρία να έχει φρέσκα τα συναισθήματα σου...
Η μπύρα πάει ΜΕ ΟΛΑ
Ρώτα τον Κούκο...
Όσο για την τελευταία πρόταση θα συμφωνήσω..
-
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάσχο, μόλις χτύπησα μια πίτσα και μια κρέπα, δν πάει μπύρα τώρα, μόνο σόδα.Ωραία, εφόσον δν μασάς, θα συμφωνήσω με τον πάσχο, και θα σου πω να τον πάρεις ένα τηλέφωνο. Μην φοβηθείς να του πεις τα πάντα, ό,τι νιώθεις. Δώσε του την ευκαιρία να έχει φρέσκα τα συναισθήματα σου...
Αυτό πιστεύω κι εγώ.
Και όπως είχε πει ο Μαρκέζ:
κανείς δε θα σε θυμάται για τις απόκρυφες σου σκέψεις (αφου κανεις δε θα τις εχει μαθει...)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ?Πώς και δε βγήκες εσύ Παρασκευιάτικα;;;
Ή μήπως έχεις (θηλυκό) κόσμο στο σπίτι και περιμένετε πίτσες;;;;;
-
Είμαι Γιάννενα.
-
Ρε πασχάλη, το μεσημέρι έφαγα 2 πιτόγυρα απόλα, παγωτό και μπυρίτσα. ΤΟ βράδυ μια πίτσα και μια κρέπα, και παρόλαυτά παραπονιέσαι; Αμάν δλδ!!!
Κιντ, πως την θέλεις (την πίτσα);
Σοφία, εσύ θα 'χόρταινες' ποτέ να ακούς τι αισθάνεται ο σύντροφος σου για σένα; Τουλάχιστον ας ξέρει το κάθε τι, και μετά ας πάρει όποια απόφαση θέλει. Εσύ τουλάχιστον προσπάθησες, και πολλές φορές, αυτό αρκει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάσχο, μόλις χτύπησα μια πίτσα και μια κρέπα, δν πάει μπύρα τώρα, μόνο σόδα.
Ωραία, εφόσον δν μασάς, θα συμφωνήσω με τον πάσχο, και θα σου πω να τον πάρεις ένα τηλέφωνο. Μην φοβηθείς να του πεις τα πάντα, ό,τι νιώθεις. Δώσε του την ευκαιρία να έχει φρέσκα τα συναισθήματα σου...
Η μπύρα πάει ΜΕ ΟΛΑ
Ρώτα τον Κούκο...
Όσο για την τελευταία πρόταση θα συμφωνήσω..
Απλά, καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που έκανες, παρά επειδή δεν έκανες πράγματα που θα ήθελες...
-
παιδιά δε νομίζω ότι θέλει να ξέρει...
νιώθω ότι δε θέλει να τον πολυ ενοχλώ....
νιώθω ότι γίνεται χειρότερα όταν παίρνω...δεν καταλαβαίνω μόνο γιατί με πονάει, αν δε με θέλει ας με χωρίσει...
ε ρε που φτάσαμε, θενκσ για την παρεούλα κ τις συμβουλές πάντως.
CARακάξα.
-
1 Καπριτσιόζα, 1 Ζαμπόν Μπέικον και 1 Χωριάτικη. Πίτσες είναι όλες.
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
δεν καταλαβαίνω μόνο γιατί με πονάει, αν δε με θέλει ας με χωρίσει...Γιατί θέλει να σε έχει backup σε περίπτωση που δεν του κάτσει η άλλη γκόμενα που ψήνει. Χωρίς καμία είρωνία το παραπάνω, been there (@ his place), done that
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1 Καπριτσιόζα, 1 Ζαμπόν Μπέικον και 1 Χωριάτικη. Πίτσες είναι όλες.Αν δεν σκάσετε όλοι απόψε με τα φαγιά σας, θα ρουφιανέψω για να σας ban-άρουν όλους μαζί, εντάξει;;; Κάποιοι κάνουν και δίαιτα εδώ!!! Είμαι κοντά στα 98, έχω άλλα 14 να χάσω!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είμαι Γιάννενα.Το είπαμε αυτό... Εκεί δεν είπες ότι είναι το πρόσωπο;
Ρε πασχάλη, το μεσημέρι έφαγα 2 πιτόγυρα απόλα, παγωτό και μπυρίτσα. ΤΟ βράδυ μια πίτσα και μια κρέπα, και παρόλαυτά παραπονιέσαι; Αμάν δλδ!!!
Ε τότε ρε Ντίνε τί λες ότι τρως πολύ;;; Πολλά είναι για μια μέρα;;; Η μπύρα σου λέω πάει με όλα.. Και ειδικά η Erdinger.. Τη σόδα δεν μπορω να καταλάβω τι την πίνεις.... Πχιες καλύτερα μια non-alcohol beer...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δεν καταλαβαίνω μόνο γιατί με πονάει, αν δε με θέλει ας με χωρίσει...
Γιατί θέλει να σε έχει backup σε περίπτωση που δεν του κάτσει η άλλη γκόμενα που ψήνει. Χωρίς καμία είρωνία το παραπάνω, been there (@ his place), done that
Επειδή το γνωρίζω το παληκάρι, δε νομίζω ότι παίζει αυτό.
Μακάρι δλδ...
-
Ωραία, μεταφέρω την παραγγελία στον πάσχο, αν δεν έρθει σε 5 λεπτά, στείλε του έναν βαλιστικό πύραυλο.
Σοφία, σε έχει απομακρύνει πιστεύεις; Όντως ισχύει αυτό; Πάντως, θα σου μιλήσω προσωπικά, έχουν υπάρξει αρκετές φορές που ενώ ήμουν με μια κοπέλα και την ήθελα, που 'βαριόμουν' να βγω μαζί της, ή να έρθει σπίτι μου. Όχι γιατί ήθελα να την χωρίσω, απεναντίας, αλλά διότι ήθελα λίγο χρόνο μόνος μου, να κάνω ένα defrag στο μυαλό μου...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είμαι Γιάννενα.
Το είπαμε αυτό... Εκεί δεν είπες ότι είναι το πρόσωπο;
Ότι την γνώρισα εδώ είπα, όχι ότι είναι από δω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1 Καπριτσιόζα, 1 Ζαμπόν Μπέικον και 1 Χωριάτικη. Πίτσες είναι όλες.Θααα.....τσιμπήσεις δηλαδή...
Αν δεν σκάσετε όλοι απόψε με τα φαγιά σας, θα ρουφιανέψω για να σας ban-άρουν όλους μαζί, εντάξει;;; Κάποιοι κάνουν και δίαιτα εδώ!!! Είμαι κοντά στα 98, έχω άλλα 14 να χάσω!!!
Εγώ Νάσο δυστυχώς (σαν ομοιοπαθής,σε δίαιτα..) τρώω γιαουρτάκι με μισό κριτσίνι τώρα...
-
Κιντ, αν έκανε κάτι τέτοιο, δν νομίζω ότι θα το πήγαινε τόσο στα άκρα. Εδώ κινδυνεύει να την χάσει...
-
Ε τώρα τι να σου πω. Αίσχος και προδοσία. Και εγλω σε δίαιτα είμαι κανονικά, αλλά σήμερα είπα να του δώσω να καταλάβει λιγάκι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κιντ, αν έκανε κάτι τέτοιο, δν νομίζω ότι θα το πήγαινε τόσο στα άκρα. Εδώ κινδυνεύει να την χάσει...Μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις τι έχεις μέχρι που το χάνεις κυνηγώντας κάτι που (νομίζεις ότι) είναι καλύτερο..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]