-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχουν άλλα προτεραιότητα...Το 'χεις πιάσει το νόημα βλέπω...
Και για το λόγο αυτό, σας αφήνω τώρα, για να δουλέψω και λιγάκι!
Τα λέμε ξανά το βράδυ!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αλλά ΝΑΙ, μπορώ να πω ότι πάντα ήξερα τι είχα δίπλα μου. Και ποτέ δεν θα έβλεπες την κοπέλα μου (όποια και αν ήταν αυτή) βαμμένη και άβαφτη και να μου έλεγες: 'Νάσο, θα μας γνωρίσεις την καινούρια σου φίλη;'
Όσο για την γυναίκα με την οποία πέρασα τα τελευταία 2 χρόνια, κάθε πρωί που ξυπνούσε, με το χαμόγελό της έλαμπε όλο μου το σπίτι! Και ποτέ δεν χρησιμοποιούσε στόκους κτλ, απλά ένα διακριτικό βάψιμο που απλά τόνιζε τα χαρακτηριστικά της. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι τόσο ξεχωριστή...
Όσο για το αν είμαι gay ή όχι, ελάχιστη σημασία έχει αυτή τη στιγμή... Έτσι κι αλλιώς, τα ερωτικά μου είναι σε πολύ χαμηλή προτεραιότητα τώρα...
Λοιπόν...για το gay πλάκα κάναμε φυσικά... Απλά όσο να ναι...Shakira είναι αυτή... Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε λοιπόν...
Όσο για τις κοπέλες...μέχρι τώρα μόνο μια μου χει τύχει να είναι σαν και τις παραπάνω περιπτώσεις Vernilac... Οι υπόλοιπες 2 ήταν ακριβώς η περίπτωση της κοπέλας σου..Ακόμα και η κοπέλα που θέλω τώρα είναι όμορφη με ελάχιστο βάψιμο,ακριβώς για να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.. Πρέπει να χουμε το ίδιο γούστο στις κοπέλες Νάσε... Αλλά μην το ρίξουμε και πολύ στο ρομαντικό γιατι θα μας πάρουν τα ζουμιά... Φάβα αυτή η Shakira τελικά...δε μ αρέσει...
Τί ζώδιο είσαι είπαμε;; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλά ΝΑΙ, μπορώ να πω ότι πάντα ήξερα τι είχα δίπλα μου. Και ποτέ δεν θα έβλεπες την κοπέλα μου (όποια και αν ήταν αυτή) βαμμένη και άβαφτη και να μου έλεγες: 'Νάσο, θα μας γνωρίσεις την καινούρια σου φίλη;'
Όσο για την γυναίκα με την οποία πέρασα τα τελευταία 2 χρόνια, κάθε πρωί που ξυπνούσε, με το χαμόγελό της έλαμπε όλο μου το σπίτι! Και ποτέ δεν χρησιμοποιούσε στόκους κτλ, απλά ένα διακριτικό βάψιμο που απλά τόνιζε τα χαρακτηριστικά της. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι τόσο ξεχωριστή...
Όσο για το αν είμαι gay ή όχι, ελάχιστη σημασία έχει αυτή τη στιγμή... Έτσι κι αλλιώς, τα ερωτικά μου είναι σε πολύ χαμηλή προτεραιότητα τώρα...
Λοιπόν...για το gay πλάκα κάναμε φυσικά... Απλά όσο να ναι...Shakira είναι αυτή... Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε λοιπόν...
Όσο για τις κοπέλες...μέχρι τώρα μόνο μια μου χει τύχει να είναι σαν και τις παραπάνω περιπτώσεις Vernilac... Οι υπόλοιπες 2 ήταν ακριβώς η περίπτωση της κοπέλας σου..Ακόμα και η κοπέλα που θέλω τώρα είναι όμορφη με ελάχιστο βάψιμο,ακριβώς για να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.. Πρέπει να χουμε το ίδιο γούστο στις κοπέλες Νάσε... Αλλά μην το ρίξουμε και πολύ στο ρομαντικό γιατι θα μας πάρουν τα ζουμιά... Φάβα αυτή η Shakira τελικά...δε μ αρέσει...
Τί ζώδιο είσαι είπαμε;;Την πεφτεις στον Νασο η μου φαινεται?
-
Ναι.... Πως το βγαλες αυτό το συμπέρασμα...;;
Τέλος πάντων...για άκου το Νάσο τώρα.... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Την πεφτεις στον Νασο η μου φαινεται?Βρε μπας και ζηλεύεις;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Την πεφτεις στον Νασο η μου φαινεται?
Βρε μπας και ζηλεύεις;;;
...δούλευε εσύ...το μοτόρι σε περιμένει...
φίλος και συνάδελφος παρήγγειλε το Suzuki K6 ...
-
Παρακαλείται όποιος δεν ενθουσιάζεται με τις παρακάτω φωτό να επισκεφθεί τον οφθαλμίατρο της περιοχής του:
http://www.thehollywoodliberal.com/hcpgr/shakira8.jpg
Ασίιιιμοοοοοφ! Προλαβαίνουμε να πεταχτούμε για την συναυλία;;;;;;
-
charmak66
Μη βάζεις φωτιές απογευματιάτικα...
-
Αμα τελικιασεις το φιατακι προλαβαινουμε.....(εναλλακτικα νοικιαζεις ελικοπτερο) Εγω σε 50 λεπτα ειμαι Καστρο Θα δωσουμε κι ενα ραντεβου με τον red που τον βλέπω συνοδοιπορο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα τελικιασεις το φιατακι προλαβαινουμε.....(εναλλακτικα νοικιαζεις ελικοπτερο) Εγω σε 50 λεπτα ειμαι Καστρο Θα δωσουμε κι ενα ραντεβου με τον red που τον βλέπω συνοδοιποροΆμα η συναυλία αρχίζει στις 9 το μόνο που προλαβαινω είναι να πεταχτώ μέχρι τα Μετρόπολις στην Θεσ/νίκη για να ψωνίσω κάνα dvd της...
Εκτός και αν κανονίσεις να μας περιμένουν στο πάρτυ μετά τη συναυλία!
-
Αμαν ρε asimov ποτε θα πας επιτελους στα Σπατα να τις παραλαβεις? Εχουν αρχισει να βαριουνται οι κοπελες.
[/img] -
Πες τους να πιουνε ενα καφεδακι, να κλεισουν ενα (τρικλινο ) δωματιο στο Σοφιτελ, να πεσουν για υπνο να ξεκουραστουνε να ειναι φρεσκιες και αυριο το μεσημερακι μετα τη δουλεια ΕΦΤΑΣΑ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πες τους να πιουνε ενα καφεδακι, να κλεισουν ενα (τρικλινο ) δωματιο στο Σοφιτελ, να πεσουν για υπνο να ξεκουραστουνε να ειναι φρεσκιες και αυριο το μεσημερακι μετα τη δουλεια ΕΦΤΑΣΑΑμφότερες έχουν το 2 μπροστά!
-
Μα γι'αυτοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παρακαλείται όποιος δεν ενθουσιάζεται με τις παρακάτω φωτό να επισκεφθεί τον οφθαλμίατρο της περιοχής του:http://www.thehollywoodliberal.com/hcpgr/shakira8.jpg
Ασίιιιμοοοοοφ! Προλαβαίνουμε να πεταχτούμε για την συναυλία;;;;;;
Εμένα δεν μου λέτε τίποτα ε?
Ου ρε ρεμάλια -
Μονοφαγάδες Θανάση τι περιμένεις και σου κάνουν και τους φίλους.
-
Ας τους ρε....
Όταν θα φέρουμε την Keeley θα την έχουμε για πάρτη μας στο Sofitel...Δεν θα το πούμε σε κανέναν..
-
Θα φέρουμε?????
Απο πότε θα φέρουμε και θα έχουμε?
Θα ΦΕΡΩ θα ΕΧΩ άντε να πώ και τον εγκάθετο τον Tazio εσύ...τις βαλίτσες -
Σώπα ρε τί λες;;;
Θα φέρεις την Keeley και δε θα πεις τίποτα;;; Ουστ ρε....
Και θα το πεις μάλιστα στο κακό αφεντικό και όχι σε μένα...;;;Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία...Ασε την Keeley σε μένα ρε.....
-
mirage
Καλα ντε μη βαρας... Θα περασει να σε παρει ο Charmak στο κατεβασμα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]