Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Nέος αραβοϊσραηλινός
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Nέος αραβοϊσραηλινός
    • 1
    • 2
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 98
    • 99
    • 16 / 99
    Αντίλογος
    93
    1979
    1500
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      pathos last edited by

Τέλος πάντων προσωπικά πιστεύω ότι το Ισραήλ το παρατραβάει αλλά απο την άλλη και αυτοί ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΝ με την ΜΑΛΑΚΙΑ που βαράει τους Παλεστίνιους εδώ και χρόνια. Όταν οι ίδιοι οι γονείς φανατίζουν τα παιδιά τους και κάθε λίγο και λιγάκι πάνε κάτι τύποι που δεν στέκουν στα λογικά τους και ανατινάζονται πέρνωντας αθώες ψυχές μάζι εεε α στο διάολο δλδ!!! Επιτέλους γίνετε λίγο ρεαλιστές ρε γμτ! Οι Εβραίοι κατάφεραν και πήραν αυτο το μικρό, το ΕΛΑΧΙΣΤΟ, κομμάτι γης/ερήμου που τους ανοίκει και με το δίκιο τους μαλιστα. Και μην έρθετε και μου πείτε με το υφάκι 'αα εγω που τα ξέρω όλα το 1948..μπλα μπλα μπλα' γιατί αυτοί οι 'Αθωοί και Καταπιεσμένοι Παλεστινιοι' επι Β'Παγκοσμιου Πολέμου ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ με τους Ναζί και κατάφεραν να εξοντώσουν σχέδουν όσους Εβραίους υπήρχαν (Ναιι δεν το ξέρατε ότι υπήρχαν Εβραίοι στην τότε Παλαιστίνη;;;) στην Δυτική Όχθη

Και συγγνώμη που απαντάω σκληρά αλλά δεν μπορώ να πιστέψω τι λένε μερικοί εδω μέσα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        traveller last edited by

adis4gr
        kάπου πρέπει να συμφωνήσουμε, δε γίνεται

Ο χρήστης adis4gr έγραψε:

αποστασιοποιημενα λοιπον...
        η χεζμπολαχ εχει ως στοχο τη καταστροφη του ισραηλ?

Ναι αυτό το στόχο έχει. Και έχει τόση πιθανότητα να το πετύχει όση είχε...και ο Κουφοντίνας να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό.

ειναι οργανωση που ευδοκιμει στα νοτια μιας γειτονος χωρας που εχει βασανιστει απο τον εμφυλιο και απο τους εβραιους παρολα αυτα στη πρωτη ευκαιρια εβαλε και αυτη το λιθαρακι της εναντιον των εβραιων με μια επιθεση η οποια ηξερε πολυ καλα εκεινη τη στιγμη οτι θα προκαλουσε ακραια ισραηλινη αντιδραση....και ομως το εκανε....

Όλα τα παραπάνω σωστά, Κι ένα ακόμα : Exει 2-3 χιλιάδες μαχητές και στηριξη από μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χλιάδων κατοίκων του Λιβάνου

δε ξερουμε απο την ιστορια τοσων ετων οτι οι εβραιοι εχουν αυξημενες αντιδρασεις σε οτι αφορα τη τιμη των ενοπλων δυναμεων?ειδικα οταν εχει σχεση με τους παλαιστινιους?

Το ξέρουμε και οι Χεζμπολαδες το ξέρουν. Αλλα έχουν ανταλλάξει στο παρελθόν στρατιώτες τους με φυλακισμένους Πλαιστινιους.

και αν ξεπερασουμε το ζητημα της Γαζας, η χεζμπολαχ ηξερε καλα οτι θα τη πληρωσει η χωρα του Λιβανου..πολυ απλα δε δινει δεκαρα για τις υπολοιπες κοινοτητες που υπαρχουν εκει...

Η Γάζα είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα, δεν τον ξεπερνάμε τόσο εύκολα. Πόσο μάλλον που η κίνηση των Χεζμπολάδων έγινε κατά τα φαινόμενα, για αντιπερισπασμό.
        Να σου πω κάτι που δεν είναι απολύτως συγκρίσιμο: Και οι δικές μας ανταρτικες οργανώσεις στην Κατοχή, ήξεραν ότι θα καούν χωριά και θα πανω αθώοι στο απόσπασμα αλλά δε σταμάτησαν τη δράση.

δεν ειναι λιγο αστειο το οτι δεν παραδοθηκαν αυτοι που εχουν απαχθει? απο τη στιγμη που το ισραηλ ζητησε τους στρατιωτες πισω για να σταματησει (αυτο ηταν τις πρωτες μερες), αυτο θα ταν μια σωστη κινηση...αντιθετα η χεζμπολαχ εβαλε εναν ορο τον οποιο καλα ηξερε οτι το Ισραηλ δε θα ικανοποιουσε...

Αυτά είναι λογικά μεν δε αλλά είναι προσχήματα. Το Ισραήλ ήθελε να τελειώνει με τη Χαμάς.Το αποτέλεσμα είναι να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο ο Παλαιστινιακός λαός στα Κατεχόμενα στο πλευρο της Χαμάς, αφού αυτή τυπικά ή ουσιαστικά του δίνει ελπίδα. Δεν το είχε υπολογίσει αυτό με τη Χεζμπολάχ, διότι πολύ απλά η Χεζμπολάχ είχε καιρό να φανεί.
        Τώρα βομβαρδίζει αδιακρίτως με σκοπό τι; Μακάρι και οι ίδιοι να ήξεραν. Εγώ πιστεύω για να σώσει το τρωθέν γόητρό του.
        Και βέβαια κάθε φορά μετά από τέτοια γεγονότα, ισχυροποιούνται οι σκληροπυρηνικοί , ξαναρχίζουν τα ίδια και ...φτου και από την αρχή.

οι εβραιοι απο τη μερια τους βρηκαν την ευκαιρια με τις μ@λακιες των παλαιστινιων να καταστρεψουν υποδομες στα αυτονομα εδαφη και αν ειναι τυχεροι να δωσουν ενα σοβαρο χτυπημα στη χεζμπολαχ σε 2 επιπεδα...
        πρωτα το καθαρα στρατιωτικο με πληγματα στον Λιβανο και δευτερον με το να προκαλεσουν εριδες μεσα στη χωρα μεταξυ των κοινοτητων...
        οταν ολο αυτο τελειωσει, η χεζμπολαχ θα ειναι σε δυσκολη θεση απο τη στιγμη που αυτη ειναι υπαιτιος για την επιθεση...

Εδώ διαφωνώ αλλά δε θα βγάλουμε άκρη εγώ το βλέπω αλλιώς το πράμα.

το ζητημα ειναι τι θα γινει με τους προβοκατορες εντος των παλαιστινιακων οργανωσεων...

Εδώ συμφωνώ απόλυτα!!! περισσότερο δε γίνεται. Όντως υπάρχουν εξτρεμιστικά στοιχεία στις οργανώσεις αντίστασης. Οπως υπάρχουν και από την άλλη μεριά (Ισραήλ). Και να το πάω λίγο παραπέρα : Ισως κάποτε θα πρέπει εκεί κάτω , εάν θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την ειρήνη στην περιοχή, να ψάξουν να βρουν τι σχέση μπορεί να έχουν τα...ευαγή ιδρύματα του Λάνγκλεϋ και του Τελ Αβιβ με τα εξτερεμιστικά στοιχεία των οργανώσεων ενθεν και ένθεν. Πώς διάολο γίνεται καθε φορα που ανακοινωνεται κατάπαυση πυρός ...όλως τυχαίως μερικοί βαρεμένοι να ανατινάζουν λεωφορεία για να απαντήσουν οι άλλοι στέλνοντας τα τανκς στη Γάζα και τη Δ. Όχθη.

Και για να μην κουράζω περισσότερο : Το βλέπεις τούτο δω;; (Σάββα σόρυ για την κλοπή)

Αντί να είναι στο σχολείο του και στα παιχνίδια του κάθεται και λιθοβολεί τα τανκς.
        Τι πιθανότητες δίνεις να μην είναι ο επόμενος ...Χεζμπολάς ή ο επόμενος που ζωθεί τα εκρηκτικά και θα μπει μέσα σε ένα εστιατόριο;;

Το ξέρει ότι δε θα νικήσει. Αλλά ξέρει επίσης ότι δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αφου τα έχει όλα εκ των προτέρων χαμένα. Ούτε νερό να πιεί δεν έχει...

Aν δε σταματήσει αυτή η παράνοια εκεί κάτω, τόσο το αίμα αθώων θα κυλάει και από τις δύο μεριές, χωρίς νικητές και ηττημένους.

Μα το Ιραν (και η Συρία) βοηθάει την Χεσμπολάχ. Σίγουρα ασκεί πολύ μεγάλη επιρροή

Σωστό. Και τη βοηθάει και Σιιτης είναι ο αρχηγός της και υπο την επιρροή του την έχει , έστω και μερική, και ο πρώτος πυρήνας της Χεζμπολάχ ιδρύθηκε από τους 'φρουρούς της επανάστασης'.
        Αλλά το να είπε : 'Μπουκάρετε' τη στιγμή που έχει αποδεχθεί σα βάση διαλόγου το σχεδιο της ΕΕ για τα πυρηνικα, λίγο χλωμό το βλέπω. Επειτα κάθε περιοχή έχει της δικές της ιδιαιτερότητες. Αλλο Ν. Λίβανος άλλο Ιράν.
        Πάρε επίσης υπόψη σου το γεγονός ότι οι Ιρανοί, δεν είναι Αραβες.

• K
          king-alexander last edited by

Ο χρήστης Pathos έγραψε:
          Τέλος πάντων προσωπικά πιστεύω ότι το Ισραήλ το παρατραβάει αλλά απο την άλλη και αυτοί ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΝ με την ΜΑΛΑΚΙΑ που βαράει τους Παλεστίνιους εδώ και χρόνια. Όταν οι ίδιοι οι γονείς φανατίζουν τα παιδιά τους και κάθε λίγο και λιγάκι πάνε κάτι τύποι που δεν στέκουν στα λογικά τους και ανατινάζονται πέρνωντας αθώες ψυχές μάζι εεε α στο διάολο δλδ!!! Επιτέλους γίνετε λίγο ρεαλιστές ρε γμτ! Οι Εβραίοι κατάφεραν και πήραν αυτο το μικρό, το ΕΛΑΧΙΣΤΟ, κομμάτι γης/ερήμου που τους ανοίκει και με το δίκιο τους μαλιστα. Και μην έρθετε και μου πείτε με το υφάκι 'αα εγω που τα ξέρω όλα το 1948..μπλα μπλα μπλα' γιατί αυτοί οι 'Αθωοί και Καταπιεσμένοι Παλεστινιοι' επι Β'Παγκοσμιου Πολέμου ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ με τους Ναζί και κατάφεραν να εξοντώσουν σχέδουν όσους Εβραίους υπήρχαν (Ναιι δεν το ξέρατε ότι υπήρχαν Εβραίοι στην τότε Παλαιστίνη;;;) στην Δυτική Όχθη

Και συγγνώμη που απαντάω σκληρά αλλά δεν μπορώ να πιστέψω τι λένε μερικοί εδω μέσα

Συμφωνώ με όσα λες, αλλά ξεχνάς κάτι: όσο ανήκε η γη αυτή στους Εβραίους εδώ και αιώνες (ασχέτως αν ποτέ ΔΕΝ τους ανήκε σαν κράτος), άλλο τόσο ανήκε και στους Παλεστίνιους και ΔΕΝ έπρεπε να δημιουργηθεί Ισραήλ εφόσον δεν δημιουργούνταν και Παλεστίνη.

Είναι ανεπίτρεπτο η δημιουργία της Παλεστίνης να περνάει μέσα απ' το χέρι του Ισραήλ: από πού και ως πού έχουν αυτοί το δικαίωμα να αποφασίσουν αν και κάποιοι άλλοι δικαιούνται να έχουν κράτος; Ας μην είχαν τις πλάτες των γιουεσέιδων(Υπερασπιστών και Φυλάκων της Δημοκρατίας, Ελευθερίας και Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας ανά τον κόσμο) από πίσω και θα σου έλεγα εγώ.

• S
            spiros last edited by

Εγω βλεπω οτι οι Εβραιοι βρηκαν ευκαρια και την αρπαξαν απο τα μαλλια... Ανεξαρτητα απο το αν εχουν δικιο ή οχι.

Ας παραδειγματιζονται καποιοι αλλοι που περιμενουν να βρουν το δικιο (ή 'δικιο') τους μεσα απο τον ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ψηφισματα κτλ κτλ κτλ...

• T
              traveller last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:
              Εγω βλεπω οτι οι Εβραιοι βρηκαν ευκαρια και την αρπαξαν απο τα μαλλια... Ανεξαρτητα απο το αν εχουν δικιο ή οχι.

Aπό ευκαιρίες εκεί κάτω άλλο τίποτα. Και όταν δεν υπάρχουν, τις φτιάχνουν

• S
                spiros last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

Ναι σωστα. Ο καθε λαος εχει την τυχη του στα χερια του ή τουλαχιστον θα πρεπει να προσπαθει ωστε να την παρει.

Ναι οι Εβραιοι απο θυματα εγιναν θυτες οκ. Τι αλλοι τι ηταν και τι εγιναν?

• T
                  traveller last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Ναι σωστα. Ο καθε λαος εχει την τυχη του στα χερια του ή τουλαχιστον θα πρεπει να προσπαθει ωστε να την παρει.

Ναι οι Εβραιοι απο θυματα εγιναν θυτες οκ. Τι αλλοι τι ηταν και τι εγιναν?

Ξέρω κι εγώ;; Για πες

• G
                    gti_ last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Ας παραδειγματιζονται καποιοι αλλοι που περιμενουν να βρουν το δικιο (ή 'δικιο') τους μεσα απο τον ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ψηφισματα κτλ κτλ κτλ...

Aν υπονοείς τους el(=greeks)ψώνισες από σβέρκο.Εδώ δεν είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε αυτά που έχουμε τώρα.

Τα πράγματα στην Μέση Ανατολή δεν πρόκειται να βελτιωθούν ποτέ.Η διπλωματία στον τόπο αυτό δεν έχει θέση.Οι φωτος που έδειξαν τα παιδιά παραπάνω και που όλοι κατα καιρούς έχουμε δει και θλιβόμαστε,είναι απλά ενδεικτικές της κόλασης που βιώνουν οι ζωντανοί-νεκροί εκεί κάτω.
                    Άραβες και εβραίοι δεν γίνεται να συμβιώσουν ειρηνικά.
                    Κάτι τέτοιο αντιτίθεται στην ιστορία,τους νεκρούς τους και το ίδιο τους το DNA.
                    Και η Δύση όμως βολεύεται μια χαρά με την δημιουργηθείσα κατάσταση.Βολεύεται γιατί μπορεί και παρεμβαίνει,βολεύεται γιατί διατηρεί μια μεγάλη δύναμη,όπως είναι οι Άραβες στο σκοτάδι.

Ορισμένοι λαοί είναι καταδικασμένοι να υπάρχουν και όχι να ζουν.

Από κει και πέρα,υπάρχει και ο χαφιές Σολάνας ο οποίος μετέβη στον Λίβανο και ζήτησε κατάπαυση πυρός.
                    Υπάρχει και η Αλέκα Παπαρήγα,η οποία κατήγγειλε το Ισραήλ για ιμπεριαλισμό.
                    Υπάρχει και ο liako.gr,ο οποίος υποστηρίζει και προσπαθεί να το αποδείξει κι από πάνω,ότι οι παλαιστίνιοι είναι Έλληνες και δεν τους δίνεται ευκαιρία να το βροντοφωνάξουν.
                    Υπάρχει και Μπους,ο οποίος δηλώνει πλανητάρχης,ενώ μέχρι τα 45 του δεν μπορούσε να κάνει κόμπο και φορούσε σπορτέξ(αυτά με τα αυτοκόλλητα).
                    Υπάρχουν και οι Κατσιμιχαίοι,οι οποίοι έχουν λαλήσει το αλησμόνητο:

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ.

• T
                      traveller last edited by

Ο χρήστης GTI_ έγραψε:

Υπάρχει και ο liako.gr,ο οποίος υποστηρίζει και προσπαθεί να το αποδείξει κι από πάνω,ότι οι παλαιστίνιοι είναι Έλληνες και δεν τους δίνεται ευκαιρία να το βροντοφωνάξουν.

Λες ε;;

Να σου πω ρε Γιάννη : Είπε τίποτα για εκείνα τα υπερόπλα του Πούτιν που είναι κρυμμένα κάπου και δεν τα ξέρει κανένας, πότε θα τα εξαπολύσει εναντίον των Ισραηλινών και των Αμερικάνων μπας και ησυχάσουμε;;

• G
                        gti_ last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

Να σου πω ρε Γιάννη : **Είπε τίποτα **για εκείνα τα υπερόπλα του Πούτιν που είναι κρυμμένα κάπου και δεν τα ξέρει κανένας, πότε θα τα εξαπολύσει εναντίον των Ισραηλινών και των Αμερικάνων μπας και ησυχάσουμε;;

Στο επόμενο τεύχος.

Υ.Γ:Τώρα έχει βρει έναν σεβάσμιο μοναχό από το υπερπέραν(Έλληνα φυσικά),ο οποίος έχει γράψει ένα τρίτομο ασήκωτο(πάνω από 1000 σελίδες)και υποστηρίζει ότι οι Παλαιστίνιοι είναι Έλληνες(γιατί;γιατί κλάνει το γατί).

Λες γι'αυτό η Χεζμπολάχ να αμολάει ρουκέτες;Μήπως το Ισραήλ αμφισβήτησε την ελληνικότητα των παλαιστινίων αδερφών της;

• T
                          traveller last edited by

μόνο 30

• G
                            gavriil1 last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:
                            http://photo.kathimerini.gr/kathnews/photos/A/A_190706FotGrFR_12123.jpg

Για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει πόλεμος, και αμολάνε μπαρούφες καθισμένοι αναπαυτικά στα σαλονάκια τους.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος πρεπει να ζησει τον πολεμο για να ξερει οτι ειναι κακο πραγμα. Ακομη και για τους νικητες. Δεν θελω εγω να πεθανει ουτε ενας ΗΠΑμερικανος εαν ειναι δυνατον κατι τετοιο. ΟΠως επισης δεν εχω την διαθεση να πληρωσω για πολεμους.

Btw kouk, σε δερματινο ανακλειωμενο καναπε καθομαι οταν γραφω Ειναι πιο αναπαυτικος απο αναπαυτικος.

• G
                              gavriil1 last edited by

Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
                              Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο....
                              Αποδεικνυεται περιτρανα οτι ολοι οι Ευρωπα'ι'κοι (και οχι μονο) λαοι που μισουσαν και συνεχιζουν να μισουν τους Εβραιους δεν εχουν αδικο.

Ah! Αρα δημοσια αποδεχεσαι οτι υπαρχει ρατσισμος εναντια των Εβραιων ανα την Ευρωπη! Φυσικα και υαπρχει. Thank you for making my point for me.

• K
                                krusenstern last edited by

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
                                Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος πρεπει να ζησει τον πολεμο για να ξερει οτι ειναι κακο πραγμα. Ακομη και για τους νικητες. Δεν θελω εγω να πεθανει ουτε ενας ΗΠΑμερικανος εαν ειναι δυνατον κατι τετοιο. ΟΠως επισης δεν εχω την διαθεση να πληρωσω για πολεμους.

Εγώ πάλι, δεν θέλω να πεθαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ από πόλεμο
                                Hippie talk ε?

Btw kouk, σε δερματινο ανακλειωμενο καναπε καθομαι οταν γραφω Ειναι πιο αναπαυτικος απο αναπαυτικος.

Από τι δέρμα είναι φτιαγμένος?

• G
                                  gavriil1 last edited by

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
                                  Γαβριήλ δεν μου απάντησες με βάση ποιο κριτήριο χαρακτηρίζεται κάποιος τρομοκράτης.

Sorry αλλα εαν ο ορισμος του λεξικου που σου ανεφερα στο προηγουμενο μυνημα δεν ειναι αρκετος, τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω παραπερα.

• G
                                    gavriil1 last edited by

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

Γαβριήλ δεν μου απάντησες με βάση ποιο κριτήριο χαρακτηρίζεται κάποιος τρομοκράτης. Θέλω να πω , η Χεσμπολάχ έκανε τρομ. ενέργεια απαγάγοντας τους στρατιώτες. Το Ισραήλ δεν κάνει τρομ. ενέργειες χτυπώντας αμάχους ;

Ξανα:

ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
                                    n.
                                    The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.

Ενα κρατος δεν ειναι person ουτε organized group.

Το ξανασυζητησαμε αυτο εδω 1000 φορες, σιγουρα δεν το ειδες.

Δεν ειναι δυνατον μια νομιμη χωρα/Εθνος που πολεμαει με νομιμο στρατο να κανει τρομοκρατικες ενεργειες. Διαβασε τον ορισμο και λυπησου που δεν μπορεις να διαχωρισεις μεταξυ τρομοκρατη και στρατιωτη. Εγω θα τιμωρουσα τον εαυτο μου εαν ειμουν στην θεση σου και καταλαβαινα και αποδεχομουν οτι μεχρι τωρα δεν μπορουσε να διαχωρισω τα δυο.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι οι ΗΠΑ έχουν απαγάγει στρατιωτικούς ( όχι στρατιώτες ) καθώς και πολίτες άλλων κρατών και τους έχει φυλακίσει στο Γκουαντανάμο. Έχω ξάδερφο νεκρό από Αμερικανικές ενέργειες εντός των Ελληνικών συνόρων. Επιπλέον να σε ενημερώσω ότι γνωρίσω πολύ παρά πάνω από καλά τα διεθνή θέματα και σίγουρα πολύ περισσότερο από τα βασικά. Παρακαλώ όταν μου απαντάς , εάν θέλεις να μου απαντάς , να μην χρησιμοποιείς ειρωνείες ή ερωτήσεις. Δεν σε ειρωνεύτηκα σε καμία περίπτωση. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό καλλίτερα να μην μου απαντάς.

Ξανα, εαν ειμουν στην θεση σου, θα με πειραζε πολυ περισσοτερο το οτι δεν ειμαι σε θεση να διαχωρησω μεταξυ στρατιωτη και τρομοκρατη, παρα το τι ειπε καποιο αμερικανακι σε μενα και τις γνωσεις μου για βασικα πολιτικα και διεθνη θεματα. Αστον να λεει.

Το Ελληνικό λόμπυ επιβάλλεται να επιβάλλει στις ΗΠΑ να κάνει ντα - και να ρίξει και ξύλο όπως λές - στην Τουρκία προκειμένου , ας πούμε , να μην έχουμε γκρίζες ζώνες στο Ελληνικό Αιγαίο. Επιβάλλεται να το κάνει όπως το κάνει το Εβραϊκό και το Τουρκικό και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Επιβαλεται ε?

Και για ποιο λογο ακριβως επιβαλεται, ξανα?

• G
                                      gavriil1 last edited by

Ο χρήστης Tiger έγραψε:
                                      Ποιο ελληνικο lobby ρε παιδια;Τι νομιζετε οτι κανει το ελληνικο lobby;Απο μικρο παιδι το ακουω και φως δεν βλεπω.Το ελληνικο lobby απλα κοιταζει τα στενα οικονομικα του συμφεροντα.
                                      Δεν ειναι ειδήμονες στην εξωτερικη πολιτικη και ουτε τους ενδιαφερει να γινουν.

Rare σοφα λογια.

Thank you.

• G
                                        gavriil1 last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

Γαβριήλ δεν μου απάντησες.......

Νέος στο φόρουμ, ε;

Ετσι κι εμεις, πάθαμε και μάθαμε

Οτι παθατε σιγουρα, το εαν μαθατε πολυ μεγαλο ερωτηματικο.

• G
                                          gavriil1 last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

ακομα και αν εμπλακει αμεσα το Ιραν, που ειναι ισως το μονο που μπορει να απειλησει το Ισραηλ βαση στρατιωτικης δυναμης,

Αληθεια? Και πως ακριβως ειναι αληθεια αυτο?

φανταζομαι, κανεις δεν ξερει αν ειναι αληθεια ή οχι μεχρι να αποδειχτει στην πραξη ποιος ειναι πιο ισχυρος, γι'αυτο και εγραψα ΙΣΩΣ. ( οπως γραφω οτι ΙΣΩΣ πρεπει να πας παλι στο σχολειο να μαθεις να διαβαζεις ελληνικα, ωστε να μη χρειαζεται να εξηγω τ'αυτονοητα)
                                          Δε σημαινει οτι ειναι, ουτε πως δεν ειναι. Πιθανοτατα δεν ειναι απο μονο του, ομως μια συμμαχια Ιραν, Συριας, Λιβανου και αλλων αραβικων κρατων που εχουν προβλημα με το Ισραηλ χωρις την παρεμβαση αλλων κρατων υπερ του Ισραηλ (πχ των ΗΠΑ), ισως εφερνε το Ισραηλ σε δυσκολη θεση.
                                          Αυτο ομως δε σημαινει πως θα γινει κιολας, γιατι αποκλειεται να μην υπαρξει παρεμβαση, ακομα και αν γινοντουσαν ετσι τα πραγματα.

OK. Regardless απο αυτα που γραφεις πιο πανω και τα ισως, μα, γιατι, πως...να σου πω κατι πληροφοριακα. Το Ισραηλ, ακομη και ΟΛΑ τα ΑΡαβικα κρατη να επιτεθουν μαζι, απο ολες τις μεριες, να στο πω οπως στην πιατσα!, θα τους σπασει τα μουτρα και θα κερδισει και εδφαμος, ΠΑΛΙ!

Παρτο απο μενα. ΤΟν ασχετο.

• T
                                            traveller last edited by

edit [kouk]

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15