-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξανα, η ζωη του τρομοκρατη εχει ΚΑΜΙΑ! αξια. Πρεπει οπωσδηποτε to bring them to justice. Αυτο σημενει ή θανατο ή σε στρατιωτικη φυλακη. Preferrably το πρωτο! Any questions?
Sorry, αλλά έχεις πέσει πολύ χαμηλά. Αυτά ούτε για πλάκα δεν γράφονται.
Αραγε εχεις καταλαβει οτι ο τρομοκρατης επισης δινει την ίδια αξία στη ζωή σου;Εχεις καταλαβεις οτι δινει λιγότερη αξία στην δικη του;
Ολα αυτα ειναι ενα φαυλος κυκλος,αλλα τι σου λεω τωρα,it is important to know that america produces more cars than Germany
Ακριβώς επειδή είναι φαύλος κύκλος, εγώ προσωπικά προτιμώ να δίνω ίδια αξία σε όλες τις ζωές. Οι υπόλοιποι, 'τρομοκράτες' και μη, ας κάνουν ό,τι θέλουν.
Ας κανουν οτι θελουν, δηλαδη να συνεχισουν τις τρομοκρατικες ενεργειες ω στα υψη Κρους? Αυτο λες?
-
Thevoice και Funis, έσβησα από ένα ποστ και των δυο σας. Σόρι, αλλά έπρεπε να γίνει. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
[mod]
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γιαυτο μολις ειδα στο Fox News χτες την 4η Ελληνικη αντι-Ισραηλ πορεια και τα ρεζιλια με τα Ματ? Ντρεπομε πολλες φορες ως γεννημενος στην Ελλαδα.
Δεν μου λετε? Πορεια αντι-Χεζμπολα για τις 1200 ρουκετες που εχουν πεσει μεσα σε 2 εβδομαδες και τους νεκρους απο αυτες εχετε κανει στην Ελλαδα ΜΙΑ?
Το resolution του Συμβουλιου Ασφαλειας 1559 που καλουσε για τον αφοπλισμο της Χεζμπολα και οτιδηποτε αλλων militia στον Λιβανο που τον εγραψαν στα @@ τους οι διαφορα, κανατε πορεια? Ειδες ποτε κανα του ΟΗΕ να την condemn?
Ψιτ, edit [Krusenstern]!
Όταν το Ισραήλ αναγνωρίσει τις σφαγές σε Σάμπρα και Σατίλα και δεν κάνει τους σφαγείς Πρωθυπουργούς, τότε η Χεσμπολάχ θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης. Απεναντίας το αγαπητό σου Ισραήλ σκότωσε μέσα σε 1-2 χρόνια 2000 περίπου Παλαιστινίους ακόμα που τρομοκρατούσαν τους στρατιώτες του πετροβολώντας άρματα μάχης (παπάρα).
Μου αρέσει που μιλάς για resolution όταν εσύ εισέβαλες στο Ιράκ χωρίς καμία νομική κάλυψη από τον ΟΗΕ παρέα με 10 λιγούρια για να καταστρέψεις όπλα που ουδέποτε βρέθηκαν κι ας έλεγε ο ερευνητής του ΟΗΕ ότι δεν υπήρχε θέμα. Μαζί με την π@#$ρα τον Μπλερ σκοτώσατε ένα κάρο παιδάκια και βυθίσατε τη χώρα στο χάος για να κονομήσετε. Σε καλή μεριά edit [Krusenstern].
Για τις ανυπαρκτες αντι-τρομοκρατων πορειες στην Ελλαδα σε ρωτησα. Αυτο εχεις να πεις?
Ενώ εκεί ξεσκιστήκατε στις πορείες κατά των 'τρομοκρατών', ε; Για να σας ακούσουν και να μετανιώσουν!
Μήπως κάνατε και πορείες κατά των ληστών, ή αυτών που φοροδιαφεύγουν, ή των ρατσιστών, ή αυτών που ανήκουν σε συμμορίες, κλπ:
-
Ξανα, η ζωη του τρομοκρατη εχει ΚΑΜΙΑ! αξια. Πρεπει οπωσδηποτε to bring them to justice. Αυτο σημενει ή θανατο ή σε στρατιωτικη φυλακη. Preferrably το πρωτο! Any questions?
Sorry, αλλά έχεις πέσει πολύ χαμηλά. Αυτά ούτε για πλάκα δεν γράφονται.
Αραγε εχεις καταλαβει οτι ο τρομοκρατης επισης δινει την ίδια αξία στη ζωή σου;Εχεις καταλαβεις οτι δινει λιγότερη αξία στην δικη του;
Ολα αυτα ειναι ενα φαυλος κυκλος,αλλα τι σου λεω τωρα,it is important to know that america produces more cars than Germany
Ακριβώς επειδή είναι φαύλος κύκλος, εγώ προσωπικά προτιμώ να δίνω ίδια αξία σε όλες τις ζωές. Οι υπόλοιποι, 'τρομοκράτες' και μη, ας κάνουν ό,τι θέλουν.
Ας κανουν οτι θελουν, δηλαδη να συνεχισουν τις τρομοκρατικες ενεργειες ω στα υψη Κρους? Αυτο λες?
Όχι. Ας δίνουν όσο λίγη αξία θέλουν στην ανθρώπινη ζωή, αυτό εννοώ. Πλάκα έχει που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Α! Και μη συνεχίσεις να ειρωνεύεσαι plz. Έρχονται ψαλίδια
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Το πράγμα είναι πολύ απλό: όποιος κατηγορεί συλλογικά ένα λαό, μία ομάδα, μία τάξη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ!
Η συλλογική καταδίκη, εκτός του ότι είναι απάνθρωπη, οδηγεί σε εγκλήματα ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ με εκείνα που διαπράτει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, αλλά και οι Γερμανοί στο Δίστομο. Ή είμαστε πραγματικά διαφορετικοί και αντιμετωπίζουμε κάθε άνθρωπο ως διαφορετική οντότητα, ή απλώς είμαστε ίδιοι με αυτό που κατηγορούμε.Σωστα. Οπως ο αντι-σεμιτισμος, κτλ.
Το να συλλογικα καταδικαζεις τρομοκρατες ανα τον κοσμο ομως δεν ειναι ρατσισμος. Ειναι σαν σου λεω εισαι ρατσιστης διοτι καταδικαζεις τους κλεφτες και εγκληματιες ανα τον κοσμο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
EDO BLEPOUME THN AFOSIOSH POU EXOUN TA SAPOUNIA STO ISRAHL.ADE METO KALO NA PANE NA KATATAGOUN STON STRATO TOU ISRAHL OLA TA EBRAIKA KOLOFIDA APO THN ELLADA NA MAS ADIASOUN THN GONIA
Συμφωνώ.
Με συγχωρείτε αλλά άμα γράφουμε τέτοιες Π@Π@ΡΙΕΣ, με τι μούτρα τα χώνουμε στο Γαβριήλ για την μισαλλοδοξία του;
Έλεος μάγκες, ΠΩΣ διάολο σκέφτεστε;;;
Κανονικά...
Δεν έχω δει καλό από αυτούς και θα ήταν σκόπιμο/θα μου έδινε χαρά/θα ήταν καλλίτερο να εγκατέλειπαν τη χώρα. Απλούστατο.
Τότε πραγματικά είσαι ίσως ο μόνος εδώ μέσα που μπορεί να καταλάβει τη λογική του Γαβριήλ γιατί κι αυτός από τους άραβες δεν έχει δει καλό και θα ήταν σκόπιμο/θα του έδινε χαρά/θα ήταν καλύτερο γι'αυτόν να εγκαταλείψουν τον πλανήτη. Απλούστατο.
Εγω δεν εχω τιποτε εναντιον ολων των Αραβων. Με τους τρομοκρατες και αυτους που τους βοηθανε, εχω. Για τριακοσιοστη φορα. Τοσο δυσκολο ειναι? Μια προταση ειναι.
-
Το πράγμα είναι πολύ απλό: όποιος κατηγορεί συλλογικά ένα λαό, μία ομάδα, μία τάξη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ!
Η συλλογική καταδίκη, εκτός του ότι είναι απάνθρωπη, οδηγεί σε εγκλήματα ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ με εκείνα που διαπράτει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, αλλά και οι Γερμανοί στο Δίστομο. Ή είμαστε πραγματικά διαφορετικοί και αντιμετωπίζουμε κάθε άνθρωπο ως διαφορετική οντότητα, ή απλώς είμαστε ίδιοι με αυτό που κατηγορούμε.Σωστα. Οπως ο αντι-σεμιτισμος, κτλ.
Το να συλλογικα καταδικαζεις τρομοκρατες ανα τον κοσμο ομως δεν ειναι ρατσισμος. Ειναι σαν σου λεω εισαι ρατσιστης διοτι καταδικαζεις τους κλεφτες και εγκληματιες ανα τον κοσμο.
Όταν καταφέρεις να καθορίσεις επαρκώς τι είναι τρομοκράτης (και όχι απλώς με προσοχή ώστε να μη σε συμπεριλαμβάνει ο όρος) και βέβαια δεν είναι ρατσισμός. Εννοείται ότι καταδικάζεται συλλογικά κάθε απάνθρωπη πράξη, ωστόσο ακόμη κι ο δολοφόνος στο δικαστήριο κρίνεται ως άτομο και ΠΑΝΤΑ ελέγχεται το ΚΙΝΗΤΡΟ. Άρα η συλλογική ποινή είναι ΠΑΝΤΟΤΕ άδικη.
-
Δεν μου λες εσυ που εισαι στα υψη και εγω τοσο χαμηλα, εαν ενας τρομοκρατης γεματος με δηναμιτη μπηκε στο λεωφορειο που ετυχε να χρισημοποιουν οι γονεις σου και πατησε το κουμπι, τι ακριβως θα ζητουσες να γινοταν με την περιπτωση του? Να του δωθουν λουλουδια και θα τον καλουσες στην κειδια για καφε Κρους στα υψη Κρους?Όχι, πρέπει να τινάξουμε όλο το λεωφορείο στον αέρα με ρουκέτα, γιατί σύμφωνα με τη λογική σου 'δε ρίχνουμε τη ρουκέτα στους αθώους, στον τρομοκράτη τη ρίχνουμε (άλλο αν αυτός πάει και χώνεται μέσα σε αθώους) οπότε είναι ΟΚ'.
Καλά τα λέω;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακριβώς.Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι και οι δύο πλευρές του φανατισμού είναι ίδιες.
Ο φανατισμος ειναι σιγουρα 100% αρνητικο πραγμα. Εσυ ομως για ποιες πλευρες μιλας?
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όταν καταφέρεις να καθορίσεις επαρκώς τι είναι τρομοκράτης (και όχι απλώς με προσοχή ώστε να μη σε συμπεριλαμβάνει ο όρος) και βέβαια δεν είναι ρατσισμός. Εννοείται ότι καταδικάζεται συλλογικά κάθε απάνθρωπη πράξη, ωστόσο ακόμη κι ο δολοφόνος στο δικαστήριο κρίνεται ως άτομο και ΠΑΝΤΑ ελέγχεται το ΚΙΝΗΤΡΟ. Άρα η συλλογική ποινή είναι ΠΑΝΤΟΤΕ άδικη.
Τώρα βάζεις δύσκολα Πέτρο....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγώ επιμενω οτι τα 'περι Γαβριηλ' (και ο ιδιος ο γαβριηλ φυσικα) δεν εχουν κατι να προσφερουν στην κουβενταΚι εξακολουθω να επιμενω
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ότι ήταν Εβραίος (στο θρήσκευμα), δεν τον έκανε λιγότερο Έλληνα, πάντως.
Ακριβώς! Το 'Ελληνας' δε στο δίνει ούτε το DNA ούτε το που γεννήθηκες ούτε τι γλώσσα μιλάς ούτε το σε ποιό θεό πιστεύεις. Στο δίνει το τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου, η παιδεία σου, οι παραστάσεις σου.
Ο gavriil1 αν και γεννηθείς στην Ελλάδα, αισθάνεται Αμερικανός -δικαίωμά του.
Wo, wo, wo, hold your horses people...
Speak for yourself nass. Εγω ειμαι Ελληνας διοτι γεννηθηκα και μεγαλωσα Ελλαδα. Απλα ειμαι και ΗΠΑμερικανος πολιτης.
Και ας πουμε και για το θεμα 'καρδια' και το 'πως νιωθει' κανεις. Νοιζομαι και για τις δυο χωρες ΤΟ ΙΔΙΟ! Αν ειναι δυνατον...
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
28/7 14:05 ΣΥΡΙΑΚΑ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥπαιζουν με την φωτια κ
ετοιμαζουν των 3ο ΠΠ
Οριστε? Μακαρι...αλλα δεν το πιστευω. Εχεις αλλο λινκ?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι εβραιοι δεν θελουν να γινουν ολοι εβραιοι,οπως πχ ο μουσουλμανος θελει να γινουν ολοι οι κατοικοι της γης μουσουλμανοι.Ακριβως.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εγώ πάλι διαφωνώ με το ότι οι άραβες δεν πολεμάνε, μια χαρά πολεμάνε τον μοντέρνο πόλεμο. Αυτό που οι βλαχο αμερικάνοι και οι υποστηρικτές τους ονομάζουν τρομοκρατία , είναι ο λεγόμενος ανταρτοπόλεμος.Εφαρμόζεται ΠΑΝΤΑ όταν ο αντίπαλος διαθέτει υπεροπλία και σύγχρονα μέσα.
Παραδείγματα 'τρομοκρατών' από παλιότερες εποχές :
-
1821, Έλληνες τρομοκράτες σχημάτιζαν ομάδες και έπληταν τα οργανωμένα στρατεύματα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
-
Αγώνας απελευθέρωσης των βλαχο αμερικάνων από τους Άγγλους.
-
Αντάρτικο στα Ελληνικά βουνά κατά των Γερμανών από 1941- 1944.
-
Απελευθερωτικός αγώνας Σκωτσέζων κατά των Άγγλων
-
Παρτιζάνοι κατά των Γερμανών 1939-1945
ΈΛΕΩΣ!!! ΔΛΔ ΕΣΥ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ 'Δεν πειράζει, είναι γενναίοι και πολεμάνε'
Συγγνωμη αλλά για έμενα αυτα είναι κατι μουνιστικα κόλπα κάποιων που φανατίζουν, κάνουν πλύση εγγεφάλου και δεν ξέρω εγώ τι σε κάτι ανώμαλους που πιστεύουν ότι θα πάνε στον παράδεισο με 71 παρθένες και θα εξασφαλίσουν θέση και για την οικογένειά τους. Δλδ η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος, καμία θυσεία, κανένας πόνος, τίποτα.
-
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Ειναι απλουστατα ο ρατσισμος που κυβεται πισω απο πολλους εδω μεσα.
Έχεις δίκιο, αλλά ρατσισμός κρύβεται παντού.
Εκεί στις ΗΠΑ μήπως είναι καλύτερα τα πράγματα; Πάτησε ο άνθρωπος στη σελήνη κι ακόμα ρατσισμός κατά της μαύρης επιδερμίδας, των ισπανόφωνων, κλπ.... Δεν ξέρω, πες μου εσύ πόσο λάθος κάνω. Έχουμε κι εδώ διάφορα 'κρούσματα' αλλά αναλογικά νομίζω πως είναι πολύ λιγότερα. Συζητήσιμο πάντως.Συζητησιμο και απλο. Στην Ελλαδα υπαρχει περισσοτερος ρατσισμος απο οτι στις ΗΠΑ σημερα! Απλα ο ρατσισμος ειναι πιο 'διασημος' στις ΗΠΑ διοτι εχει γινει μεγαλυτερο θεμα εδω παρα οπουδηποτε. Και γιαυτο εχει μειωθει κατα πολυ.
-
Συζητησιμο και απλο. Στην Ελλαδα υπαρχει περισσοτερος ρατσισμος απο οτι στις ΗΠΑ σημερα! Απλα ο ρατσισμος ειναι πιο 'διασημος' στις ΗΠΑ διοτι εχει γινει μεγαλυτερο θεμα εδω παρα οπουδηποτε. Και γιαυτο εχει μειωθει κατα πολυ.
IMO με άνεση θα έλεγα ότι οι ΗΠΑ ίσως είναι το λιγότερο ρατσιστικό κράτος στον κόσμο
-
Ειναι απλουστατα ο ρατσισμος που κυβεται πισω απο πολλους εδω μεσα.
Έχεις δίκιο, αλλά ρατσισμός κρύβεται παντού.
Εκεί στις ΗΠΑ μήπως είναι καλύτερα τα πράγματα; Πάτησε ο άνθρωπος στη σελήνη κι ακόμα ρατσισμός κατά της μαύρης επιδερμίδας, των ισπανόφωνων, κλπ.... Δεν ξέρω, πες μου εσύ πόσο λάθος κάνω. Έχουμε κι εδώ διάφορα 'κρούσματα' αλλά αναλογικά νομίζω πως είναι πολύ λιγότερα. Συζητήσιμο πάντως.Συζητησιμο και απλο. Στην Ελλαδα υπαρχει περισσοτερος ρατσισμος απο οτι στις ΗΠΑ σημερα! Απλα ο ρατσισμος ειναι πιο 'διασημος' στις ΗΠΑ διοτι εχει γινει μεγαλυτερο θεμα εδω παρα οπουδηποτε. Και γιαυτο εχει μειωθει κατα πολυ.
Δεν υπαρχει περισσοτερος ρατσισμος.
τα ιδια σκατα ειναι.
Στην Ελλαδα απλα υπαρχουν περισσοτερα ταμπου και στερεοτυπα και πιο ισχυρα ( πχ γυναικες, ρατσισμος κατα των ομοφυλοφιλων κλπ)
Στις ΗΠΑ ο ρατσισμος ειναι πιο ακραιος και πιο βιαιος. Στην Ελλαδα οι περισσοτεροι περιοριζονται στις αποψεις τους, αν εξαιρεσουμε τη Χρυση Αυγη ξερω'γω -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καλε μου Γαβριηλ, οι σπουδες μου ειναι ακριβως στο αντικειμενο που προσπαθεις να δειξεις οτι κατεχεις ενω στην ουσια αναμασας τις ιδιες μπαρουφες.
Ω προσεχε διοτι με αποστομωσες οπως και με εξεπληξες. Ε αφου σπουδαζεις σε τετοια θεματα, αρα ξερεις τι λες
Wow!Επιχειρηματα που δεν στεκουν κ απο κει κ μετα ειμαι η υπερδυναμη κ κανω οτι γουσταρω.
Ξανα, για πολλοστη φορα, στα εγραψα αυτα διοτι δεν δεχοσουν, εσυ και οι αλλοι, τις πραγματικες απαντησεις. Τωρα να το χρισημοποιεις για να με χαρακτηρισεις, δηχνει το ποσο σου λειπου...οι βασικες σπουδες, ας πουμε.
Get with the program please.
Το ότι η εννοια της τρομοκρατιας ειναι ασαφης κ μπορει να ερμηνευθει απο τον καθενα κατα το δοκουν ειναι γνωστο στην παγκοσμια βιβλιογραφια και μαλιστα αναφερεται ως 'η πηγη του κακου'.
Στην βιβλιογραφια του Τσομσκι και των αλλων χιππι ισως. Στην βιβλιογραφια αυτων που ζουν στον πλανητη γη τον Ιουλιου του 2006 υπαρχει μια εννοια και ειναι και στο λεξικο. Για 600η φορα:
ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
n.
The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.Ο καθενας (με αρχηγο τΙς ΗΠΑ κ ακολουθους τους διαφορους Μπιν Λαντεν) αναφερει ως τρομοκρατη αυτον που πληγει τα συμφεροντα του προωθοντας τα δικα του κ αρχιζει σταυροφορια εναντιον του. Τρεχα βγαλε ακρη λοιπον..
Για σενα ισως ναι. Για αυτους που καταλαβαινουν τι συμβενει με την υποθεση 'του καθε Μπιν Λαντεν' ξεκαθαρα βρισκει οτι προκειτε περι τρομοκρατιας και μαλιστα advanced βαθμου.
Και για να στο κανω ακομη πιο λιανα: Το ιδιο ισχυει και για αυτους που βοηθανε τους τρομοκρατες με οποιονδηποτε τροπο. Εξου και the trouble the gov'nts of Iran and Syria are in, currently.
Σου εχω απαντησει σε αυτες τις χαζομαρες. Δεν θα το ξανακανω.
Οι δικες σου οι εξυπναδες ποιες ειναι τοτε στο θεμα (αφου οι δικες μου ειναι χαζομαρες)?
Σε ερωτω, ΤΙ θες να γινει με τους τρομοκρατες ανα τον κοσμο? Θες να τους φιλεψουμε στο σπιτι μας για καφε, ταβλι και φραπε? Τι θες?
Εχεις γνωμη? Εχεις σταση στο θεμα? Εχεις αποψη καν?
Typical hippie behavior. Εμεις οι χιππηδες του πλανητη μονο να κριτικαρουμε και να κατηγορουμε ξερουμε. Οταν μας ρωτησουν ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, κλειστο το στομα. Γυρναμε πισω στις κατηγοριες για τα λαθη των ΗΠΑμερικανων και των αλλων.
Τωρα ξανα. Εγω και εμεις, πιστευουμε στην αξια του ανθρωπου και της ζωης, εξου και το πρηξιμο με τα θεματα ελευθεριας (για αυτους που μπορουν να τα δουν) και τα ανθρωπινα δικαιωματα γενικως.
Ο ορος ανθρωπινο δικαιωμα δεν αναφερεται στους πολιτες των ΗΠΑ ξερεις μονο. Το εχουν κι αλλοι. Κι εσεις το καταπατατε συνεχως.
Εδω γελαμε.
Ναι. Με το Γκιτμο και τις κρυφες φυλακες ανακρισων ανα τον κοσμο για τρομοκρατες ετσι Φουνις?
Οι βομβες (ακομα κ αυτες που ριχνονται με καλο σκοπο, αν κ δεν υπαρχουν τετοιες) καταπατουν τα ανθρωπινα δικαιωματα.
Ε ναι. Βλεπεις οταν ερχεται ο τρομοκρατης και μου περνει αεροπλανο και το ριχνει στο WTC ειναι χαιδεμα. Δεν καταπαταει τα δικα μου δικαιωματα. Εγω μονο καταπαταω αυτου οταν του ριχνω TNT στο κεφαλι!
Σουπερ λογικη χιππη!
Εσυ εξυπνη τοτε, οταν ερθει ο Τουρκαλας με τα Εφ 16 πανω απο το σπιτι σου, καντον καφε. Εμεις αλλα ξερουμε, αλλα κανουμε. Να δουμε ποιος θα παει εμπρος πρωτα...
Για την ακριβεια σκοτωνουν οποτε καταπατουν το δικαιωμα της ζωης.. Αστο ντε... Μην το κουραζεις!!
Κουραστηκε ηδη απο εσενα.
Οι ιδεολογοι ειστε ΕΣΕΙΣ! Στην Ευρωπη και αλλου. Που, ξανα, λιονταρι θα σας μασαει το κεφαλι και θα ανναρωτιοσασται, τι στο καλο εγινε αφου σας καταπινει. Τα ειπαμε αυτα ομως ξανα και ξανα.
Μωρε καλα λαμογια ειμαστε κ εμεις στην Ευρωπη.. Τουλαχιστον μερικες βασικες εννοιες τις σεβομαστε ομως.
Ναι. Μερικες βασικες εννοιες οπως π.χ. 'ο πολεμος ειναι κακο πραγμα σε καθε περιπτωση'. Και ερχεται το λιονταρι, πες τον Χιτλερ, πες τον Σταλιν, οτιδηποτε, και σε τρωει. Και μετα μειναμε με τις βασικες εννοιες και χωρις τους χιππηδες. ΟΚ. Εσυ εχε τις βασικες σου εννοιες. Εγω εχω τις δικες μου.
Ειναι θεμα κουλτουρας, παιδειας κ πολιτισμου, πραγματα που δεν υπαρχουν στις ΗΠΑ. Υπαρχουν πολλα αλλα, αλλα όχι αυτα.
Ε ναι. Τι κουλτουρα να εχουν οι ΗΠΑ. Τι πολιτισμο και τι παιδεια (ολοι οι ΗΠΑμερικανοι δινουν κ@λ@ για Ελληνικα παν/μια π.χ.).
Εσεις ειστε πρωτοι οπως παντα. Οι αλλοι ειναι παντα δευτεροι και τα αμερικανακια τελευταια.
Η ζωη σου ειναι μηδαμινης αξιας??
Εγω δεν ειμαι τρομοκρατης. Εσυ?
Εσυ προσωπικα δεν εισαι τρομοκρατης, φερεφωνο εισαι. Οι ΗΠΑ σου εχω απαντησει.
Σορρυ αλλα δεν κατεχω τι σημενει φερεφωνο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι αποψεις μου ταυτιζονται με εκεινες του Πετρου
Τι τεραστια εκπληξη
Κατι αλλο θελω να σχολιασω, αγαπητο τρολ.
Αναρωτιεμαι ποιο ειναι αυτο.
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ (και οχι μονο, εχουμε υπογραψει επιστολες διαμαρτυριας, εχουμε μαζεψει λεφτα και αλλα) και εναντιον του Σανταμ πολυ πριν οι Αμερικανοι εισβαλλουν στο Ιρακ.
Α δηλαδη εισαι απο τους κυριους διοργανωτες τις πορειας...
Κοιτα να δεις που εξηγουντε ολα εδω μεσα...με τους της πορειας μιλαω τοσο καιρο?
Νομιζεις, ανοητε, οτι οι οργανωμενες πορειες ειναι εναντιον του λαου του Ισραηλ και υπερ των τρομοκρατων;
Καταρχην ευχαριστω για το name calling
Για πες μου εσυ ως οργανωτης, για τι ειναι οι πορειες?
Εχουν γινει πολλες πορειες συμπαραστασης σε διαφορους λαους που υπομενουν δεινα απο τις κυβερνησεις τους ή απο τριτους. αλλα που να ξερεις εσυ απ'αυτα.. αυτα ειναι για μας τους παλιολιμπεραλ ή τους μαλακες τους ελληνες που αραζουν σε καφενεια, και αντι να στειλουν καμια ρουκετα, στελνουν καραβια να παραλαβουν πολιτες για να τους παρουν μακρια απ'τον πολεμο.
Ναι, ναι. Παρακατω...
Κατηγορεις αυτους που γραφουν εδω οτι μιλανε για την Αμερικη χωρις να ξερουν, ενω εσυ κανεις τις δηλωσεις σου για το τι πορειες εχουν γινει στην Ελλαδα, χωρις να εχεις ιδεα. Θα σε πω ασχετο και ανιδεο, για να μη σου πω yobani vrot blied
Ξανα name calling. Thanks again!
Ξανα. Τοτε πες μου για ποιον λογο εγιναν οι πορειες στην Ελλαδα?
Nέος αραβοϊσραηλινός