-
ΚRΙΕΖΑ
Γιώργαρε απλά υποκλίνομαι.
Ύφος γλαφυρό,λόγος μεστός με επιχειρήματα,αλλά και τσαμπουκά αν και εφόσον..
Και στην τελική αι σιχτιρ @ρχιδοσπάστες.
Περί Μίκη:Δεν τον διάβασα(προτιμώ τον Ποπάυ),αλλά κάτι μου λέει ότι κάνει γαργάρες και ετοιμάζει συναυλία για τους Λιβανέζους..που θα καούν τα κάρβουνα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γαβριήλ, για να καταλάβω τι θέλεις να πεις και να συνεχίσουμε το διάλογο απάντησέ μου σε παρακαλώ.
edit [kouk]
Ριξε και λιγο το επιπεδο, ολο ψηλα το κρατας.
Γιατί στραβώνεις. Μόνος σου λες ότι μπαίνεις στο φόρουμ και γράφεις για να διασκεδάσεις κάνοντας πλάκα με όλους. Να μάθεις να δέχεσαι και τη πλάκα τότε. Έστω και αν είναι ακραία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γαβριήλ, για να καταλάβω τι θέλεις να πεις και να συνεχίσουμε το διάλογο απάντησέ μου σε παρακαλώ.
edit [kouk]
Ριξε και λιγο το επιπεδο, ολο ψηλα το κρατας.
Γιατί στραβώνεις. Μόνος σου λες ότι μπαίνεις στο φόρουμ και γράφεις για να διασκεδάσεις κάνοντας πλάκα με όλους. Να μάθεις να δέχεσαι και τη πλάκα τότε. Έστω και αν είναι ακραία.
Μάγκες...υπάρχει ένα link κάτω δεξιά που λέει: Παύση παρακολούθησης αυτής της Θ.Ενότητας
κάντε το θα βρείτε την υγειά σας και αυτός θα βρει άλλο φόρουμ για να παίξει. Τελευταίο post και ανάγνωση σε αυτό το θέμα για μένα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νικοοκ, ο lokatzis το παρεθεσε ως κατι που ακουσε και το οποιο δεν ισχυει σε οτι αφορα τα πραγματα στη γιουγκοσλαβια...
η ελλαδα εχει την ΕΛΔΑΦ στο αφγανισταν...δεν το ηξερες αυτο?
Οχι. 171 ατομα. Μπραβο τους.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
νικο
οκ, ο lokatzis το παρεθεσε ως κατι που ακουσε και το οποιο δεν ισχυει σε οτι αφορα τα πραγματα στη γιουγκοσλαβια...
η ελλαδα εχει την ΕΛΔΑΦ στο αφγανισταν...δεν το ηξερες αυτο?
Οχι. 171 ατομα. Μπραβο τους.
@ Ευαγγελο Με'ι'μαρακη
Μinister of National Defenseκ.Υπουργε
Κατ Απαιτηση της Μεγαλειοτητος Μου,κ.κ.Νικου Τιτατσατακη και οτι η Εξοχοτης Μου εκπροσωπει, ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ οπως:
Αποστειλλετε στο Αφγανισταν δυναμη αποτελουμενη απο τουλαχιστον 171246 ανδρες πληρως εξοπλισμενη.
Προκυρηξετε Γενικη Επιστρατευση και το συνολο της δυναμεως που θα συγκεντρωθει να τεθει στις αποκλειστικες διαταγες του Secretary of Defense of the United States και των λοιπων σκατοκεφαλων στρατοκαυλων και πολεμοκαπηλων (των οποιων τις ιδεες εξαλλου εκπροσωπει η Μεγαλειωτης Μου κ.κ.Νικος Τιτατσατακης εν τω παροντι φορουμ).
Καθε παραβατης θα εκτελειται επι τοπου.
Χα'ι'λ Χιτλερ και λοιπες Δημοκρατικες Δυναμεις
του Ελευθερου Κοσμου...Νικος
(και για την αντιγραφη Γιωργος)
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πραγματικα το καφενειο δινει και παιρνει.Πραγματι πιστευετε οτι η Ελλαδα εστειλε στρατιωτικο προσωπικο στην Σερβια; Ξερετε τι θα γινοτανε οταν αυτο γινοντανε δημοσιο; Και πιστευετε οτι δεν θα γινοτανε βουκινο;
Έχει στείλει στρατό και στην Βοσνία Ερζεγοβίνη ( λές ο οικογενειακός μας φίλος να κρυβότανε από όλους μας για 1 χρόνο? λες? ) και στο Κόσοβο...
Αλλά ντάξει εσείς τα ξέρετε όλα...( και στο Αφγανιστάν όπως σου είπαν και μάλιστα πιέζεται να στείλει ΚΑΙ επιθετικά ελικόπτερα εκεί καθώς και περισσότερους άνδρες. Φυσικά πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος γι όλα αυτά )
Αυτά που έγραψες πιο πάνω κάνοντας quote σε post μου δεν θα τα σχολιάσω καν δεν βλέπω τον λόγο να 'πλακωθώ ' μαζί σου άλλωστε ζητάω μια απάντηση από τον Γαβριήλ για τρίτη φορά σε post μου και όχι απο εσένα. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ωραια,να ζησουμε ολοι με πλουτο και αρμονια, να δω μετα που θα χωρεσουμε οταν θα ειμαστε 100 δις ανθρωποι...οι πολεμοι θα γινονται παντα οσο η γη εχει περιορισμενο χωρο
aytη ειναι η χειροτερη δικαιολογια.
αν ειναι ετσι, να βγω κι εγω να σκοτωνω και να λεω.... αυτη η γη δε μας χωραει ολουςΔεν ειναι δικαιολογια (αλλωστε στον ελευθερο μου χρονο δεν υποδουλώνω κράτη) αλλα διαπιστωση.
Μπορει καποιος να με διαψευσει με παραδειγματα και επιχειρηματα;
Γιατι,χωρις παρεξηγηση,το αν ειναι ετσι, να βγω κι εγω να σκοτωνω θα μπορουσε να μας το πει η δασκαλα μας στην 3η δημοτικου. -
το μονο που μενει ειναι η αγαπη
h τεταρτη φωτογραφια θελει γερο στομαχι.. be prepared οσοι ανοιξετε το link, αν ειστε πολυ ευαισθητοι κλπ ΜΑΚΡΙΑ
http://mavrosgatos.blogspot.com/2006/07 ... en-of.html
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το μονο που μενει ειναι η αγαπηh τεταρτη φωτογραφια θελει γερο στομαχι.. be prepared οσοι ανοιξετε το link, αν ειστε πολυ ευαισθητοι κλπ ΜΑΚΡΙΑ
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω, είναι ότι βρίσκω τις 3 πρώτες φωτό πιο φρικτές από την 4η
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
h τεταρτη φωτογραφια θελει γερο στομαχι.. be prepared οσοι ανοιξετε το link, αν ειστε πολυ ευαισθητοι κλπ ΜΑΚΡΙΑ
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω, είναι ότι βρίσκω τις 3 πρώτες φωτό πιο φρικτές από την 4η
Δυστηχώς έχεις δίκιο.
Παιδιά ρε γμτ. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δυστηχώς έχεις δίκιο.
Παιδιά ρε γμτ.Οταν το μισος ενσταλλαζεται στο μυαλο των παιδιων δε νομιζω οτι εχουμε να περιμενουμε καλυτερες μερες για την Μ.Ανατολη....
Κριμα, χιλιες φορες κριμα.Και ντροπη.Και αισχος.....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δυστηχώς έχεις δίκιο.
Παιδιά ρε γμτ.Οταν το μισος ενσταλλαζεται στο μυαλο των παιδιων δε νομιζω οτι εχουμε να περιμενουμε καλυτερες μερες για την Μ.Ανατολη....
Κριμα, χιλιες φορες κριμα.Και ντροπη.Και αισχος.....
Κάποιοι έπαιζαν ως παιδιά με μπίλιες στην άκρη του δρόμου, κάποιοι άλλοι μάθαιναν να γράφουν και να ζωγραφίσουν επάνω σε βόμβες....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το μονο που μενει ειναι η αγαπηh τεταρτη φωτογραφια θελει γερο στομαχι.. be prepared οσοι ανοιξετε το link, αν ειστε πολυ ευαισθητοι κλπ ΜΑΚΡΙΑ
Αυτοι εχουν γινει χειροτεροι και απο τον σφαγεα τους (βλεπε Χιτλερ)...
Απορω ρε γκαμωτο... τοσα Αραβια τριγυρω, γιατι διαολο δεν κανουν ενα ντου να τους πεταξουν στην θαλλασα να τελειωνουμε με δαυτους. Αΐ στο διαολο, μας τα χουν πρηξει οι μαλακερς τοσα χρονια...Αλλοι λαοι γνωρισαν τον πολεμο και φροντιζουν να τον αποφευγουν. Αυτοι (υποτιθεται σφαγιασμενο εθνος, οχι παραπανω απο οτι αλλοι ομως...) εχουν βαλθει να μακελεψουν την περιοχη με διαφορες προφασεις.
-
Γιατί είναι λαλάκες. Τα έχουμε ξαναπεί. Μεταξύ τους οι Άραβες είναι τελείως διχασμένοι. Μέχρι και στον πόλεμο των 6 ημερών έκανε ο καθένας του κεφαλιού του και γι' αυτό έχασαν.
-
Ουτε οι Ισραηλινοι ειναι τα καλα παιδια, αλλα και οι Αραβες καλοι μαλακες ειναι.
Και οι μεν και οι δε ειναι αξιοι της τυχης τους , αφου επανελειμενως αγνοησαν την δυνατοτητα ειρηνικης συνυπαρξης.
-
Τους λαούς πρέπει να τους αξιολογούμε, όχι από το πόσο επιτυχημένα εξολοθρεύουν τους γείτονές τους σε πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά από το πώς αποκτούν ισχύ, αναπτύσσονται και γίνονται πολύτιμοι σε περιόδους ειρήνης.
Και να σκεφτεί κανείς, πως το Ισραήλ είναι κράτος με ανεπτυγμένο επιστημονικό και τεχνολογικό υπόβαθρο, ενώ τα αραβικά κράτη λόγω πετρελαίου έχουν την οικονομική δύναμη για πολύ μεγάλη επιστημονική, τεχνολογική και επιχειρηματική ανάπτυξη.
Τόσα χρόνια αντί να στρέψουν σε αυτό το πεδίο τον ανταγωνισμό τους, με προφανή πλεονεκτήματα εντός των δικών τους κρατών αλλά και απέναντι στους ευρύτερους γείτονές τους, τρώγονται σαν τους διαβόλους. Χίλιες φορές, Κρίμα!!!
http://mavrosgatos.blogspot.com/2006/07/from-children-of-israel-to-children-of.html
Στις φωτογραφίες αντικρίζουμε έναν τρόπο βιασμού παιδικών ψυχών, που θα γίνουν οι εγκληματίες του μέλλοντος.
-
...οι 'τρομοκράτες' του μέλλοντος...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απορω ρε γκαμωτο... τοσα Αραβια τριγυρω, γιατι διαολο δεν κανουν ενα ντου να τους πεταξουν στην θαλλασα να τελειωνουμε με δαυτους.
Μηπως γιατι ειναι η 4η στρατιωτικη δυναμη με την αμεριστη υποστηριξη της 1ης;
-
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=40977580
Για να διαλύονται σιγά σιγά οι (όποιες) αμφιβολίες
-
O Γαβρίλης παίρνει τουλάχιστον κανένα φράγκο ή είναι απλός Μ...... χειροκροτητής;
Nέος αραβοϊσραηλινός