-
Α,κατα τα αλλα η πιο πανω 'κοντρα' κουραζει αφου δεν ειναι τοσο εν θερμω,αλλα απο σοβαρους κυριους,οποτε θα μπορουσε να αποφευγθει ειτε δια τηλεφωνου ,ειτε με ραντεβου στα εκαστοτε γραφεια ειτε,αν επιμενετε,ηλεκτρονικα μεσω πμ.
Κατα τα αλλα οσον αφορα το θεσμο Σοαα,γιατι αυτο ειναι το θεμα του τοπικ,
καλως η κακως και καθυστερηση υπαρχει(η οποια βαση καποιας πολιτικης συμβαδιζει με την αιωνια καθυστερηση του μηχανισμου ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ),
και καμια ενημερωση τα μελη ουσιαστικη δεν εχουν.
Same Pantelis all the time.Mαλιστα θεωρω κριμα να δινει ο Σοαα σημασια στο φορουμ των 4Τ και να μην δινει,ας πουμε, στα μελη του στη Κολοπετινιτσα.
Κοινως αν εξαιρεσεις ετουτο εδω το χωρο,καλως η κακως τα πραγματα επικοινωνιακα δεν πολυδιαφερουν απο το 1980 η ακομα και απο τη γενεση του Συνδεσμου.
Αντικειμενικα αυτο δεν ειναι θετικο. -
Εχεις δικηο Δημητρη. Μονο που σε καμμια περιπτωση δεν ξεκινησα προσωπικη κοντρα, κι αν ξαναδιαβασεις την αρχη και τη μεση, θα δεις ποιος επιτεθηκε επι προσωπικου. Προτεινεις τηλεφωνικη η αλλη ΙΧ διευθετηση. Μα ακριβως αυτα πολεμαω. Τις 'ταχτοποιησεις' απο τηλεφωνου και την λειτουργια του Συνδεσμου σε δρομους 'Φιλικης Εταιριας'.
Προς zivas
Δεν περιμενα κατι καλυτερο Προεδρε. Απο εξυπνακισμους, αλλο τιποτα. Να χαιρεσαι το 'πνευμα' σου για να χαιρομαι τη λεβεντια σου. Μη εχοντας το απαραιτητο τσαγανο να αντιμετωπισεις προκλησεις και προβληματα , διολισθαινεις σε μικροπολιτικη.
Για τις εκλογες μην ανησυχεις. Ετσι οπως καταντησατε μικρομαγαζο τον ΣΟΑΑ, κανεις δεν θα θελει να σου παρει την καρεκλα.
Και κατι τελευταιο και σοβαρο: Σε καμμια περιπτωση δεν μιλησα, εγραψα η σκεφτηκα χρηματισμο κανενος απο σας. Ντροπη και παλι να χρησιμοποιεις τετοια μεσα.
Ευχομαι ν αλλαξετε τροπο σκεψης και λειτουργιας και να μπορεσετε να ξαναδυναμωσετε τον Συνδεσμο. Ως τοτε θα περαμενω ρομαντικα προσηλωμενος σ εναν ΣΟΑΑ -σαν ιδεα και οχι σαν συγκοιριακη ανθρωπινη δραστηριοτητα-που ειχε την ποιοτητα και την δυναμη να επεξεργαζεται, να προτεινει και να ΑΠΑΙΤΕΙ λυσεις. Τοτε που ηταν τιμη μας ναχουμε το αυτοκολητο του στο τζαμι.
Κι αυτο θα το πετυχετε, αν δεχθειτε οτι ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ.
Γεια και χαρα... -
Ο ΣΟΑΑ δεν εχει καρεκλες αλλα μονο θεσεις εργασιας και αυτο επρεπε να το ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα, ειλικρινα θα χαρω να παρεις μια απο αυτες στις επερχομενες εκλογες και εσυ και ο Δημητρης Αμαξ. που ειναι νεος και με αποψη.
Ευτυχως που καταλαβες οτι δεν κυβερναμε...
Σε βρισκω λιγο εκνευρισμενο και δεν θα επρεπε, ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων κανουμε.
-
Αγγελε:
Αποψη: Πιστευω οτι κανεις λαθος και στα ριχνω , πιστευεις οτι ειμαι αδικος και κακα πληροφορημενος, το συζηταμε ,το λυνουμε και μαζι με μας διαμορφωνουν γνωμη κι οσοι μας παρακολουθουν. Αυτο ειναι δημοκρατικος διαλογος.
Γνωση:- ' Ξερεις, στην ταδε περιπτωση καναμε αυτο και πετυχε, στη δεινα καναμε εκεινο και την πατησαμε'
-'Ναι αλλά εκει γινεται ετσι, αρα...' κι ετσι βγαινει μια ακρη, και την γνωση την δικη μας την μεταφερουμε και στους νεοτερους. Αυτο ειναι στοιχειο κερδους για ολους.
Γνωση δεν ειναι ουτε το εισαι αποστατης , ουτε το 'ειπες αυτο,αρα εισαι με τους αλλους'.
Ναι ειμαι εκνευρισμενος. Γιατι συνεχιζω να πιστευω οτι δουλευετε 'συνωμοτικα' (με την μαλλον καλη εννοια, μην αρχισεις παλι) και με αποκλεισμους.Απομακρα. Ετσι που να μην μπορει το 'κινημα' να μαζικοποιηθει.
Στο χωρο μας υπαρχει δυστυχως ενα χαρακτηριστικο. Το ξερουν 2? Τομαθαν ολοι. Αρα η 'συνωμοτικοτητα' (προσεξε τα εισαγωγικα) δεν αποδιδει. Πιστευω οτι η πολιτικη σας πρεπει να συμπεριλαμβανει και αυτην την παραμετρο , αλλα και την αλλη, συμφωνα με την οποια εχετε να κανετε με ενα πλειομορφο κοινο , κι η γνωμη του καθε μελους ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ν ακουγεται και να ειναι ισης αξιας με την δικη μου, τη δικη σου, κι ολων των αλλων.
Περα απ αυτα. Ειναι αληθεια οτι τα προβληματα υπαρχουν, ειναι οξεα και σε μεγαλο βαθμο συσπειρωνουν. Αλλο τοσο ομως συσπειρωνει μια κοινωνικη εκδηλωση, μια εκδηλωση κοινωνικης προσφορας, ενα σεμιναριο, ενα ταξιδι, ενας διαγωνισμος,ενα παιχνιδι κι αλλα πολλα. Απ αυτα τι κανουμε? Τιποτα.
Βεβαια η δικαιολογια υπαρχει κι ειναι σωστη. Δεν υπαρχει χρονος κι ειμαστε λιγοι. Ξαναγυρισαμε στο προβλημα. Φαυλος κυκλος. Ενα συμβουλιο ομως πρεπει ναχει τις λυσεις και γι αυτο.
Τοσο καιρο μιλαμε για μια οργανωτικη αναδιοργανωση. Χωμα, ασφαλτος, ταχυτητα κι αναβασεις. Γενικα ξεχωριστα πραγματα, ο καθενας ομως στο ποστο του ν ασχολειται μ οτι τον ενδιαφερει. Ετσι θαρθουν σιγα-σιγα κι αλλοι.Αυτονομη λειτουργια κατω και μεσα σ ενα Δ.Σ πιο σφιχτο κι ευελικτο.Και σιγα -σιγα το απλωμα.
Γιατι δεν τολματε?Χιλιοσυζητημενα ειναι, οι περισσοτεροι ταχουν καταλαβει και τ αποδεχονται, που κολαμε?
Να γιατι ειμαι εκνευρισμενος. Γιατι ολα τρεχουν κι εμεις ασχολουμαστε με το κυνηγι αντι να βγουμε απο μπροστα. Και γιατι, με υπομονη κι επιμονη δεν ζηταμε ΑΠ ΟΛΟΥΣ να ξεκαθαρισουν με ποιον ειναι και που πανε και να κοψουμε ομφαλιους λωρους του παρελθοντος.
Αυτα.
Χ.Π.Υ.Γ. Αν και ευχαριστω, δεν θα ειμαι υποψηφιος ουτε στο επομενο ουτε σε κανενα αλλο συμβουλιο, γιατι η δουλεια μου δεν μου επιτρεπει να δοθω οπως θαθελα. Βλεπεις ολοι πατε στον γιατρο ,οταν τελειωνετε τις δικες σας δουλειες.
-
Μπορουν να εκφερουν γνωμη εδω μεσα ατομα τα οποια δεν συμμετεχουν στο ΠΠΡ ή ειναι εσωτερικη υποθεση;
-
Σύμφωνα με τη γνώμη ορισμένων μελών όχι, δε κάνει να εκφέρουν γνώμη.
-
Χε,παντως πες εσυ την γνωμη σου και οποιον παρει η μπαλα!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σύμφωνα με τη γνώμη ορισμένων μελών όχι, δε κάνει να εκφέρουν γνώμη.Τοτε να μην δημοσιευονται και θεματα τα οποια αφορουν μονο τους αγωνιζόμενους. Δεν με ενδιαφερει σαν θεατη να μαθω τι γινεται στον ΣΟΑΑ ουτε σε καμια λεσχη, το να γκρινιαζουν ΟΛΟΙ για ΟΛΑ δεν ειναι πρωταθλημα ραλλυ , ειναι το θεατρο το παραλογου. Να τα λυνουν κατ' ιδιαν παρακαλω γιατι δυσφημιζουν και τον σπορ με το να τρωγονται ΟΛΟΙ με ΟΛΟΥΣ, ΟΛΗ την ωρα.
Δεν λεω και εγω...
-
Δυσφημίζουν το σπόρ;Καί έπειτα;Τούς χορηγούς θα χάσουνε,ή τους θεατές;
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Χε,παντως πες εσυ την γνωμη σου και οποιον παρει η μπαλα!Γιατι; Να μπω και εγω στο λακκο με τη γκρινια; Ασε καλα ειμαι και θεατης , αμα ειναι η εξελιξη του αγωνιζομενου να ειναι ενας διαρκης καυγας (οπως ειναι εδω και σε αρκετα αλλα θρεντ που εχω διαβασει) ευχαριστω δεν θα παρω.
Μεγαλοι ειναι, ωριμοι ειναι, θα το λυσουν μονοι τους, πολιτισμενα, ....
... ελπιζω!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δυσφημίζουν το σπόρ;Καί έπειτα;Τούς χορηγούς θα χάσουνε,ή τους θεατές;Το σπορ το ιδιο.
Στο τελος δε θα μεινει τιποτα.
Δεν λεω τιποτα αλλο.
-
Ο χρήστης Λειψιππος έγραψε:
Σύμφωνα με τη γνώμη ορισμένων μελών όχι, δε κάνει να εκφέρουν γνώμη.
Τοτε να μην δημοσιευονται και θεματα τα οποια αφορουν μονο τους αγωνιζόμενους. Δεν με ενδιαφερει σαν θεατη να μαθω τι γινεται στον ΣΟΑΑ ουτε σε καμια λεσχη, το να γκρινιαζουν ΟΛΟΙ για ΟΛΑ δεν ειναι πρωταθλημα ραλλυ , ειναι το θεατρο το παραλογου. **Να τα λυνουν κατ' ιδιαν παρακαλω γιατι δυσφημιζουν και τον σπορ με το να τρωγονται ΟΛΟΙ με ΟΛΟΥΣ, ΟΛΗ την ωρα. **
Δεν λεω και εγω...
Μα κατ΄ιδίαν δε μπορούν να μιλούν ανώνυμα (Δες πολλαπλά ονόματα χρήστη) και να νοιώθουν πολύ μάγκες.
Εδώ λοιπόν κάνουν ότι δε μπορούν να κάνουν στο πραγματικό κόσμο ή έστω μέσα στις ειδικές. -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Πότε θα την έχουμε την ανακοίνωση του ΣΟΑΑ?
Μετά η πριν τον 15Αύγουστο; Έρχονται (αρκετοί) αγώνες από 1 Σεπτέμβρη!Eλπιζω σε 5-6 ημερες το πολυ. Ειναι αρκετοι οι ανθρωποι που συνεργαζονται για να φτιαχνει μια δικαιη ανακοινωση. Δεν ειναι δυνατον να ακολουθησουμε την τακτικη 'σημερα πεθανε ενας αυριο βγαζουμε ανακοινωση βαζουμε μεσα και ενα ανυπαρκτο κλαδι και την κακια την ωρα και ξεμπερδεψαμε'
Πού είναι η ανακοίνωση μετά από 9 μέρες ΟΕΟ ???
-
Τακινεν,κουφος εισαι?
Δεν ακους τα κυματα,τα παιδακια στην παραλια,σε παρακαλω,σε παρακαλω.....
Υγ.Οπως περιμενει ο Ζακχαιος απαντηση,εχω την εντυπωση οτι περιμενει απαντηση και ο Πολιτης,μετα τη δικη του επιστολη,η μου φαινεται???
Τι θυμηθηκα τωρα,ε!!!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Τακινεν,κουφος εισαι?Δεν ακους τα κυματα,τα παιδακια στην παραλια,σε παρακαλω,σε παρακαλω.....
Ξέχασες τους τζίτζικες!!
-
Ιερή περίοδος!
Προέχουν τα μπάνια του λαού! -
ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΛΑ H START LINE ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΠΡΙΝΤΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ; ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 3 ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;ΚΑΙ ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ;
-
Απαιχτο θεμα και μυριζει Ελλαδα
Λυπάμαι αλλά...