-
Αν κατάλαβα καλά σταμάτησαν οι αγώνες προσωρινά λόγω των ατυχημάτων .
Να παρθούν κάποιες αποφάσεις , κάποια μέτρα , να δούμε αν φταίει κάτι ,γιατί σίγουρα κάτι φταίει για να μας πάρει αμπάριζα ο ΘΕΙΟΣ να ψάξουμε λοιπόν τη είναι αυτό και να το διορθώσουμε .
Τότε όλοι είπαμε ότι μέσα στη μαυρίλα μέσα στο χαμό ίσως να βγει κάτι καλό .
Έρχεται η πρώτη πίκρα ότι κόβονται μόνο οι αγώνες κυπέλου και πρωτάθλημα
Λες και ο Χρήστος δεν «έφυγε» σε σπριντ λες και οι αναβάσεις δεν είναι μέσα στους αγώνες !
Έγιναν μια …δυο ….πέντε ….δέκα δε ξέρω πόσες συναντήσεις για να παρθούν κάποιες απόφασης .
Οι αποφάσεις πάρθηκαν και το πρόβλημα το εντοπίσανε οι ειδήμονες , οι σοφοί
Τα πληρώματα έφταιγαν γιατί θέλανε ψυχολόγο , και θα έπρεπε να είχαν δώσει και λίγα ευρουλάκια παραπάνω
Ούτε ιερό ούτε όσιο .
Όσο αναφορά το ΣΟΑΑ …..καλά θα κάνει να πάρει θέση όσο είναι ακόμα καιρός γιατί θα πάρουν άλλοι … ΒΡΟΜΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ τη νομίζατε θα έμενε μυστικό ?
Όλοι βουβαθήκατε ?????????? μα όλοι ?????? ΚΡΙΜΑ !!!!!!! κάποιοι από εσάς πιστεύαμε ότι θα κάνετε τη διαφορά …….. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
..... 'ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ'.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΖΑΚ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΜΕΝΟ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ... ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!!
Ηαnnibal ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΑΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ , ..........
ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΜΟΥ , ΡΕΖΙΛΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ , ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Επιπλεον θα ηθελα να υπενθυμισω προς καθε κατευθυνση , το ποσο 'ΣΟΟΣΚΥΛΟ' υπηρξα παντοτε, κι οτι αισθανομαι οτι στην υποθεση ΣΟΑΑ εχω προσφερει τοσα οσα δεν εχουν προσφερει μερικοι νεοκοποι 'παραγοντες'. Ετσι για να μην ειμαστε ανιστορητοι...
Χρ. ΠλατηςΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ ??
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΟΑ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ !!!!!!, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ? -
Γιατι δεν πατε στο φορουμ του ΣΟΑΑ?........
Ειδικα εσεις γιατρε,εκει μαλλον θα μιλαγατε με τα μελη του συνδεσμου και με τα μελη του ΔΣ......Εδω,σε αυτο το φορουμ, η ιστορια δειχνει οτι παλαιωνουμε τα πληκτρα του υπολογιστη.....
-
Τελικά όλα τα θέματα, σε αυτό καταλήγουν : που είναι ο ΣΟΑΑ και τι έχει κάνει.
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά ...
Λέμε όλο για την ΕΘΕΑ, ότι μόνη της αποφασίζει και διατάσσει, αλλά και από τη μεριά των οδηγών δεν ακούμε κάτι.Να πω και τη γνώμη μου για το πως πάει το πράγμα. Όλοι θα τρέχουμε (όσο μπορεί ο καθένας) με γκρίνια, έχοντας παράπονα. Όποιος γουστάρει θα κατεβαίνει από το τρένο και κανείς δε θα τον παίρνει χαμπάρι.
-
Χριστος εγραψε:
'....από τη μεριά των οδηγών δεν ακούμε κάτι.....'Mε τη διαφορα οτι οι οδηγοι εμεις ειμαστε.....
Τωρα ξερω πολυ καλα ποιους θα ψηφισω.
Δεν κρινω ανθρωπους,εργα κρινω και αποτελεσματα......Δυστυχως το παραπανω δεν μπορω να το κανω με την ΕΘΕΑ ,η οποια δεν με καλυπτει και δεν τηρει τις υποσχεσεις της,οπως την εκμεταλλευση των παραπανω χρηματων σε παραβολο για να κανουν οι λεσχες καλυτερους αγωνες......
.....παλι παλαιωσα κατα τις τα πληκτρα του υπολογιστη μου.....
Ο λσντ,ο λουτος 1, και οι αλλοι ,τι κανουν ,ειναι καλα?
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Λέμε όλο για την ΕΘΕΑ, ότι μόνη της αποφασίζει και διατάσσει, αλλά και από τη μεριά των οδηγών δεν ακούμε κάτι.ΕΝΝΟΕΙΣ ChristosΜ , ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΟΥ ? ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΛΑΔΗ ?
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ? ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 202+ ΜΕΛΩΝ ?ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ , ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΓΚΛΕΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ , ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΔΗΛΑΔΗ , ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΩΒΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ?
ΤΕΛΙΚΑ , ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΤΣΕΠΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ , ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ..... ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΣΙΑ .
ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥΑΝΤΕ , ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΑΤΥΧΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
-
ΑΓΑΠΗΤΕ Κ ΧΡΙΣΤΟ,
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑΕΑΝ ,ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ,ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΧΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Σ/Κ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
-
Βλεπω ολους οσοι με και οτι ξεχνανε οτι το θεμα που ανοιξε ο Γιατρος εχει να κανει με τον θανατο νεαρων παιδιων ουσιαστικα....
Προφανως σκοτωθηκαν για πλακα.....
Ποιος ξερει,φαινεται πως ολοι εσεις οι ΝΑΣΕΝΑ,ΤΖΑΚ,ΓΚΑΡΦΛΙ,ΑΧΕΡΟΛΑΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ,ΛΟΥΤΟΣ 1,ΛΣΝΤ,ΟΥΜΠΑΛΟΥΜΠΑ(καλα αυτος καλυφθηκε και απο το φορουμ )
και αλλοι,δειχνετε τον πραγματικο εαυτο του ψευτικου γνωστου η αγνωστου υπαρκτου προσωπου σας,κοινως ειστε ολιγον για τα μπαζα..........με την καλη εννοια.....
,αντε γιατι πολυ σοβαρεψα
-
[/quote]ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ , ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ .
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΔΗΛΑΔΗ , ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΩΒΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ?
ΤΕΛΙΚΑ , ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΤΣΕΠΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ , ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ..... ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΣΙΑ .
[/quote]Κυριε Χρήστο πραγματικά εκπλήσωμε με την λέξη εξαγορά απο την εθεα που αναφέρετε και πολύ περισσότερο για την φράση σκύβουν τα κεφάλια.
Πρωσοπικά δεν θα ήθελα να πιστέψω πως συμβαίνει κάτι ανάλογο.Εγώ απλα νωμίζω πως είναι θέμα μή συντονισμού,μπορεί ελειψει χρόνου των μελών,ίσως και θέμα αδιαφορίας (ευχομαι να διαψευστώ).όσο για την οικονομική κατάσταση των μελών που αναφέρετε σίγουρα δεν είναι Βωβός η κατάστασή τους αλλα αυτό δεν σημένει πως πρέπει να σκύψουν το κεφάλι τους γιατί με τα λεφτά μας στο χόμπυ μας εμείς αποφασίζουμε και εμείς κάνουμε κάποιους μάγκες και στο χέρι μας είναι για το αν θα μας κάνουνε ότι θέλουνε οι γραβάτες της μεσογείων.1.5 χρόνο απέχω απο τους αγώνες λόγω τις 300αρας στις αναβάσεις λές να μου κάνανε κακό?
Αλλος υπήρχε?2-3 ισως και 10.Αν υπήρχαν 100 που σαν εμένα θα γινόνταν αναβάσεις?ναι θα γινόνταν αλλα με λιγότερο παράβολο και λίγο πιο γεμάτη τσέπη των οργανωτών.Συγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα απλα δυστυχώς όλοι φονάζουμε αλλα ποτε δεν λειτουργούμε ομαδικά αλλα πάντα ατομικά.Για αυτό και μας κάνουνε οτι αυτοί θέλουνε και καλά να μας κάνουνε.Μακάρι ο σοαα να εμφανιστεί και να λειτουργήσει πιο δυναμικά και σε όποια αποφασή του εγώ θα την σεβαστώ και θα την ακολουθήσω αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους που ενώ βλέπουνε την όλη κατασταση συνεχίζουν να εντελώς αδιάφοροι και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως να πληρώσουν περισσοτερα και να αποκτήσουνε το πολύτιμο πρωτάθλημα και ας μην τους ξέρει σαν πρωταθλητές ούτε το ίδιο τους το σόι. -
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
.1.5 χρόνο απέχω απο τους αγώνες λόγω τις 300αρας στις αναβάσεις λές να μου κάνανε κακό?
Αλλος υπήρχε?2-3 ισως και 10..+1.
Μεχρι το αγωνιστικο πουλησα..... -
Την Τετάρτη έχει Γ.Σ. ο ΣΟΑΑΒΕ για το θέμα...
-
Για μια ακομη φορα σκαλωνουμε στη βρωμα της ανωνυμιας και των διπλοτριπλων ψευδωνυμων.
Δυστυχως , εδω μεσα σοβαρη ανταλλαγη αποψεων και συζητηση δεν μπορει να γινει, απλα γιατι μερικοι ξεχασαν τα παντελονια τους στο καθαριστηριο, αφου καταφεραν να τα λερωσουν με τον ιδιο τους τον εμετο.
Θελετε να υπαρχει φορουμ και διαλογος? Ξεκαθαριστε την κατασταση των 'μελων' του Φορουμ. Δεν θελετε? (που ετσι φαινεται προς τα εξω) .Το καπελλακι μας στραβα...κι απο εδω. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λέμε όλο για την ΕΘΕΑ, ότι μόνη της αποφασίζει και διατάσσει, αλλά και από τη μεριά των οδηγών δεν ακούμε κάτι.ΕΝΝΟΕΙΣ ChristosΜ , ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΟΥ ? ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΛΑΔΗ ?
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ? ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 202+ ΜΕΛΩΝ ?...
Ναι, από αυτούς εννοώ. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα ακούσω κάτι, θα δω μια θέση, μάλιστα με κάποιους φίλους 'κοντραρίστηκα' στην αρχή της χρονιάς (μετά το σπριντ της Καμάριζας) σχετικά με τον ΣΟΑΑ. Είχαν δίκιο, δυστυχώς.
Στις εκλογές δεν ψήφισα, δεν ήμουν μέλος τότε.
Και να με εκπροσωπεί κάποιος, δεν ξέρω πως το κάνει.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Βλεπω ολους οσοι με και οτι ξεχνανε οτι το θεμα που ανοιξε ο Γιατρος εχει να κανει με τον θανατο νεαρων παιδιων ουσιαστικα....
Ποιος ξερει,φαινεται πως ολοι εσεις οι ΝΑΣΕΝΑ,ΤΖΑΚ,ΓΚΑΡΦΛΙ,ΑΧΕΡΟΛΑΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ,ΛΟΥΤΟΣ 1,ΛΣΝΤ,ΟΥΜΠΑΛΟΥΜΠΑ(καλα αυτος καλυφθηκε και απο το φορουμ )
και αλλοι,δειχνετε τον πραγματικο εαυτο του ψευτικου γνωστου η αγνωστου υπαρκτου προσωπου σας,κοινως ειστε ολιγον για τα μπαζα......
....με την καλη εννοια.....
,αντε γιατι πολυ σοβαρεψαΜΑΖΕΨΟΥ edit [kouk]
ΚΟΝΤΕΥΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για μια ακομη φορα σκαλωνουμε στη βρωμα της ανωνυμιας και των διπλοτριπλων ψευδωνυμων.
Δυστυχως , εδω μεσα σοβαρη ανταλλαγη αποψεων και συζητηση δεν μπορει να γινει, απλα γιατι μερικοι ξεχασαν τα παντελονια τους στο καθαριστηριο, αφου καταφεραν να τα λερωσουν με τον ιδιο τους τον εμετο.
Θελετε να υπαρχει φορουμ και διαλογος? Ξεκαθαριστε την κατασταση των 'μελων' του Φορουμ. Δεν θελετε? (που ετσι φαινεται προς τα εξω) .Το καπελλακι μας στραβα...κι απο εδω.ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ.
ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Την Τετάρτη έχει Γ.Σ. ο ΣΟΑΑΒΕ για το θέμα...
[i][b]Βλέπεται κύριοι αυτός είναι ο ΣΟΑΒΕ …ενώ ο ΣΟΑΑ τη κάνει ……. Φωνή βοώντας εν τη ερήμου …. Και έχουμε και κάτι διαβασμένους τύπου ΕΛ.ΕΜ και κάπως ΚΟΥΚ με δυο η με τρία κάπα να μου λένε ότι ……οι βόρειοι και οι νότιοι …………..
Εγώ ρε ρόμπες ./,……ρε ξεφτίλες είμαι νότιος και η μαγκιά των βορίων στο πρόεδρο τους είναι όλα τα λεφτά και τη μου λέτε …….τα ακούω ………..Κάπως
Το πρόεδρο του ΣΟΑΒΕ τον έχω χαιρετήσει δυο ίσως τρεις φορές ,δεν έχω κανένα νταραβέρι μαζί του (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ) αλλά έχει κοκόβια το παιδί, και πάνω από όλα δεν έχει αυτό που έχει ο ΣΟΑΑ …………ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ……. ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
ΕΓΩ ΉΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΟΑΑΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ Γ@@@@ΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΝΙΚΑ
ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ …..ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ …..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ …ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ……..
ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ /////////…..ΠΡΟΤΑΣΣΩ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ …….ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ……
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ …..
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ…………..
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΙ Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι ΓΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ , ΣΤΗ Κ@@@ΛΑ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ......….Υ.Γ 1
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ …ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕΥ.Γ 2
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ….Υ.Γ 3
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ……
.ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ….ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ …..Υ.Γ 4
ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ….ΟΡΓΙΑ*** -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
και αλλοι,δειχνετε τον πραγματικο εαυτο του ψευτικου γνωστου η αγνωστου υπαρκτου προσωπου σας,κοινως ειστε ολιγον για τα μπαζα......
....με την καλη εννοια.....
,αντε γιατι πολυ σοβαρεψαΜΑΖΕΨΟΥ edit [kouk].
ΚΟΝΤΕΥΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο
***ΌΜΟΡΦΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ……
ΑΥΤΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ …ΟΝΟΜΑ .......
ΕΣΥ ΝΑΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ….....
ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ [color=red]edit [kouk] ………
edit [kouk]. ***[/color]
***ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ........... ......ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!!!!!!! ***
-
παλι ο αμαξοπουλος!!!!!!!!γιατι ασχολεισαι αγορακι μου μαζι μου; ποιος ειναι αυτος ο αμαξοπουλος δεν εχω καταλαβει ακομα!εχει σχεση σχεση με τον χωρο;αμαξοπουλε πηγαινε κανε καμοια βουτια σε καμοια παραλια και μην ξαναασχοληθεις με εμενα!αντε μπραβο!
-
Ο χρήστης lsd έγραψε:
παλι ο αμαξοπουλος!!!!!!!!γιατι ασχολεισαι αγορακι μου μαζι μου; ποιος ειναι αυτος ο αμαξοπουλος δεν εχω καταλαβει ακομα!εχει σχεση σχεση με τον χωρο;αμαξοπουλε πηγαινε κανε καμοια βουτια σε καμοια παραλια και μην ξαναασχοληθεις με εμενα!αντε μπραβο!ΕΛΕΟΣ
Λυπάμαι αλλά...