Αγγελε:
Αποψη: Πιστευω οτι κανεις λαθος και στα ριχνω , πιστευεις οτι ειμαι αδικος και κακα πληροφορημενος, το συζηταμε ,το λυνουμε και μαζι με μας διαμορφωνουν γνωμη κι οσοι μας παρακολουθουν. Αυτο ειναι δημοκρατικος διαλογος.
Γνωση:- ' Ξερεις, στην ταδε περιπτωση καναμε αυτο και πετυχε, στη δεινα καναμε εκεινο και την πατησαμε'
-'Ναι αλλά εκει γινεται ετσι, αρα...' κι ετσι βγαινει μια ακρη, και την γνωση την δικη μας την μεταφερουμε και στους νεοτερους. Αυτο ειναι στοιχειο κερδους για ολους.
Γνωση δεν ειναι ουτε το εισαι αποστατης , ουτε το 'ειπες αυτο,αρα εισαι με τους αλλους'.
Ναι ειμαι εκνευρισμενος. Γιατι συνεχιζω να πιστευω οτι δουλευετε 'συνωμοτικα' (με την μαλλον καλη εννοια, μην αρχισεις παλι) και με αποκλεισμους.Απομακρα. Ετσι που να μην μπορει το 'κινημα' να μαζικοποιηθει.
Στο χωρο μας υπαρχει δυστυχως ενα χαρακτηριστικο. Το ξερουν 2? Τομαθαν ολοι. Αρα η 'συνωμοτικοτητα' (προσεξε τα εισαγωγικα) δεν αποδιδει. Πιστευω οτι η πολιτικη σας πρεπει να συμπεριλαμβανει και αυτην την παραμετρο , αλλα και την αλλη, συμφωνα με την οποια εχετε να κανετε με ενα πλειομορφο κοινο , κι η γνωμη του καθε μελους ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ν ακουγεται και να ειναι ισης αξιας με την δικη μου, τη δικη σου, κι ολων των αλλων.
Περα απ αυτα. Ειναι αληθεια οτι τα προβληματα υπαρχουν, ειναι οξεα και σε μεγαλο βαθμο συσπειρωνουν. Αλλο τοσο ομως συσπειρωνει μια κοινωνικη εκδηλωση, μια εκδηλωση κοινωνικης προσφορας, ενα σεμιναριο, ενα ταξιδι, ενας διαγωνισμος,ενα παιχνιδι κι αλλα πολλα. Απ αυτα τι κανουμε? Τιποτα.
Βεβαια η δικαιολογια υπαρχει κι ειναι σωστη. Δεν υπαρχει χρονος κι ειμαστε λιγοι. Ξαναγυρισαμε στο προβλημα. Φαυλος κυκλος. Ενα συμβουλιο ομως πρεπει ναχει τις λυσεις και γι αυτο.
Τοσο καιρο μιλαμε για μια οργανωτικη αναδιοργανωση. Χωμα, ασφαλτος, ταχυτητα κι αναβασεις. Γενικα ξεχωριστα πραγματα, ο καθενας ομως στο ποστο του ν ασχολειται μ οτι τον ενδιαφερει. Ετσι θαρθουν σιγα-σιγα κι αλλοι.Αυτονομη λειτουργια κατω και μεσα σ ενα Δ.Σ πιο σφιχτο κι ευελικτο.Και σιγα -σιγα το απλωμα.
Γιατι δεν τολματε?Χιλιοσυζητημενα ειναι, οι περισσοτεροι ταχουν καταλαβει και τ αποδεχονται, που κολαμε?
Να γιατι ειμαι εκνευρισμενος. Γιατι ολα τρεχουν κι εμεις ασχολουμαστε με το κυνηγι αντι να βγουμε απο μπροστα. Και γιατι, με υπομονη κι επιμονη δεν ζηταμε ΑΠ ΟΛΟΥΣ να ξεκαθαρισουν με ποιον ειναι και που πανε και να κοψουμε ομφαλιους λωρους του παρελθοντος.
Αυτα.
Χ.Π.
Υ.Γ. Αν και ευχαριστω, δεν θα ειμαι υποψηφιος ουτε στο επομενο ουτε σε κανενα αλλο συμβουλιο, γιατι η δουλεια μου δεν μου επιτρεπει να δοθω οπως θαθελα. Βλεπεις ολοι πατε στον γιατρο ,οταν τελειωνετε τις δικες σας δουλειες.