-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Τα φιλακια φιλε APR καθε αλλο παρα ειρωνικα ηταν προς τονΕΛ-ΕΜ.
ΚΟΥΚΚ.Δεν τα παρεξηγησα αγαπητε μου ΚΟΥΚΚ , απλως επειδη εχω την συνηθεια με τον φιλο μας ΛΟΥ ΜΟΥ , μετα απο καποια μπινελικια να του στελνω και κανενα φιλακι , τα εχει συνηθησει , και του λειπουν
Εσενα ΛΟΥ Μου , τι να σου απαντησω ?
Την στιγμη που μονο με διεθνεις βεντετες των αγωνων κανεις παρεα , που........... να γνωριζεις τον Χριστο Παπαχριστοπουλο
Αλωστε αν προσπαθησεις να τους βαλεις ολους στο ισως εχουμε και μπλακ αουτ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΟΥΚΚ.Δεν τα παρεξηγησα αγαπητε μου ΚΟΥΚΚ , απλως επειδη εχω την συνηθεια με τον φιλο μας ΛΟΥ ΜΟΥ , μετα απο καποια μπινελικια να του στελνω και κανενα φιλακι , τα εχει συνηθησει , και του λειπουν
Την στιγμη που μονο με διεθνεις βεντετες των αγωνων κανεις παρεα , που........... να γνωριζεις τον Χριστο Παπαχριστοπουλο
Αλωστε αν προσπαθησεις να τους βαλεις ολους στο ισως εχουμε και μπλακ αουτ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αλωστε αν προσπαθησεις να τους βαλεις ολους στο ισως εχουμε και μπλακ αουτΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ,ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ.
ΕΣΥ ΤΟΝ κ. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ edit [kouk] ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Επειδη ο φιλος μου ο Κουλης εχει απολυτο δικιο , για τον κανελοπουλο θα σου πω αλλη φορα ..
φιλακια
υ.γ. απλα αγαπητε μου κωστα , μια και καθομαι και περιμενοντας τους χρονους απ'το σαν μαρτινο που τρεχει ο φιλος μας κοσμοπουλος , λεμε και καμια ψιλη , για να περναει η ωρα , sorry
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αυτος θυμιστε μου,τιμωρηθηκε?Ο παρατηρητης?Η λεσχη?
Εξεταστηκε καθολου το θεμα?
Τι?Το ρολλκειτζ ηταν απο αλλο αμαξι?
Δεν το πιστευω ,φημες θα ειναι.......Ρε Αμαξόπουλε (με συμπαθάς για το ρε) κολλημένος με τη μπάλλα είσαι.
Πιστεύεις ότι το γαμωρολμπαρ «έφαγε» το σχωρεμένο;
Ρε (πάλι σόρι) παιδάκι μου, ποτέ δεν πίστεψα/είπα ότι είμαι οδηγός της προκοπής, αλλά θέλω να με πιστέψεις πως, είμαι χέστης μέχρις εκεί που δεν πάει άλλο.
Γι αυτό και το ρολ μπαρ του Yaris (του δικού μου Yaris 2001-02), ήταν επιπέδου WRC, κατ' απαίτηση δική μου και του Καφάογλου που ασπάστηκε αμέσως ο Μαλιώρας και πετώντας τα σίδερα του cup, έβαλε το πανάκριβο χωροδικτύωμα που μας έκανε να... μυρίζουμε λίγο λιγότερο στις τότε -μάλλον αξιόλογες- αγωνιστικές αντιπαραθέσεις μας.
Σταμάτα λοιπόν αυτή την καραμέλα, γιατί κάθε φορά που σε διαβάζω αναρρωτιέμαι αν το Yaris του Κολιοπάνου ήταν δικό σου και όχι δικό μου...
Άσε που χέζομαι αναδρομικά αναλογιζόμενος πως τη γλύτωσα μέσα σε αυτό το... «φέρετρο»...
Καλό καλοκαίρι με λιγότερες υπερβολές.
ΝΤ -
ιvan εγραψε:
'Σταμάτα λοιπόν αυτή την καραμέλα, γιατί κάθε φορά που σε διαβάζω αναρρωτιέμαι αν το Yaris του Κολιοπάνου ήταν δικό σου και όχι δικό μου...'....καλη υπερβολη αυτα που τονιζω.....
Ειναι η **πρωτη φορα **που αναφερω το ρολλκειτζ του Κολιοπανου και τις **φημες **περι αυτου....Δεν βρισκω ποιο καταλληλο σημειο απο αυτο για να ορισουμε την παροιμια
Οποιος εχει τη μυγα ........υγ.
ivan εγραψε:
'πιστεύεις ότι το γαμωρολμπαρ «έφαγε» το σχωρεμένο; 'Ποτε δεν ειπα τι πιστευω και ποτε δεν ελαβα θεση για την ακριβης αιτια θανατου του.Το μονο σιγουρο που ξερω,επειδη το ειδα ,ειναι ο τροπος της εξοδου του.
Αν τιθεται θεμα τυψεων που μπορει εμμεσα να καταλαβαινετε,δεν εννοω κατι τετοιο....Ομως το περι μυγας,για οποιονδηποτε αλλο λογο,(αν πχ το ρολλμπαρ ηταν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ για αλλο αμαξι και μπηκε ως 'ιδιοκατασκευη' σε γιαρις) ισχυει χωρις κακη προθεση....
[/i] -
Ομως το περι μυγας,για οποιονδηποτε αλλο λογο,(αν πχ το ρολλμπαρ ηταν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ για αλλο αμαξι και μπηκε ως 'ιδιοκατασκευη' σε γιαρις) ισχυει χωρις κακη προθεση....Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις...
Με άλλα λόγια, επί της ουσίας, το από που ήταν και αν ήταν και τι ήταν το ρολλ-κέιτζ σε εκείνο το αυτοκίνητο, δεν έχει καμία σημασία και δεν θα είχε ουδεμία διαφορά στο αποτέλεσμα του συγκεκριμένου δυστυχήματος (και αυτό σου λέει ο ivan), οπότε αναφέροντάς το, και με τον τρόπο που το αναφέρεις (λες και ξέρεις το αποφασιστικής σημασίας μυστικό, ενώ στην πραγματικότητα, και εσύ ό,τι σου έχουν πει -και καλά 'γνώστες' και 'καλά πληροφορημένοι' - αναπαράγεις), το μόνο που αφήνεις είναι υπόνοιες και φήμες και 'ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες' και εν τέλει συντηρείς το παρασκήνιο, το οποίο υποτίθεται όλοι συμφωνούμε πως είναι ένα από τα προβλήματα που ταλανίζουν τους δύσμοιρους ελληνικούς αγώνες.
Δημιουργική συνεισφορά, εν ολίγοις
-
.....Νασο(επι της παρουσης,) ,ΝικοΤ και ολοι οσοι συνεχως στεκεστε σε αυτα που σας τσιμπανε,ΑΛΛΑ δεν αναφερεστε σε παρα πολλα αλλα που γραφονται,ρωτονται(απο πολλους)** ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!!**
το ποστ που ανεφερα πολυ επιγραμματικα/συνοπτικα και χωρις σημασια σε αυτο καθαυτο το ρολλκειτζ εθιγε το αιωνιο προβλημα των αγωνων,την ελλειψη τυπικης-επαγγελματικης αντιμετωπισης απο τους οργανωτες ,την ελλειψη ενημερωσης και την εως μηδενικη αναληψη ευθυνης (και συνεπειας σε περιπτωση αυτης)απο αλλους περαν των πληρωματων.......
Ξερω χαλαμε το πληκτρολογιο με αυτα και με αυτα.....
Δημιουργικη συνεισφορα απο το φορουμ,δεν εχουμε δει....(τουλαχιστον σε 'δυνατα' θεματα)
Α,και δεν αφηνω υπονειες και φημες.....
Μια ερωτηση εκανα και ειπα οτι μαλλον ειναι φημη....Λες επισης ο,τι και να ηταν το ρολλκειτζ παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε....
Ο,τι και κριτη να βαζαμε στο σημειο με διασταυρωση παλι θα βγαιναν τα αλλα δυο αυτοκινητα αραγε.......????
Ο,τι οργανωτη και να ειχαμε στο ΑΤΤΙΚΟ 2004 ,παλι θα ειχαμε αυτοκινητα στις ειδικες?????
Ο,τι οργανωτη να ειχαμε στο ΑΤΤΙΚΟ 2005 ,παλι θα ειχαμε αυτοκινητα στις ειδικες????
(τι εγινε ρε παιδια ,δυο φορες εγραψα το ιδιο )θα ηθελα καποιες ευθυνες καποια στιγμη και καποιες συνεπειες!
Ζηταω πολλα,ε,τι να κανουμε ,ρισκαρω και πολλα!ΥΓ .τα τελευταια ερωτηματα Νασο,δεν χριζουν απαντησης,αφου ουσιαστικα θα ειναι υποθετικα.
-
.....Νασο(επι της παρουσης,) ,ΝικοΤ και ολοι οσοι συνεχως στεκεστε σε αυτα που σας τσιμπανε,ΑΛΛΑ δεν αναφερεστε σε παρα πολλα αλλα που γραφονται,ρωτονται(απο πολλους)** ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!!**Δεν είναι ανάγκη να έχουμε άποψη επί παντός επιστητού ξέρεις...
το ποστ που ανεφερα πολυ επιγραμματικα/συνοπτικα και χωρις σημασια σε αυτο καθαυτο το ρολλκειτζ εθιγε το αιωνιο προβλημα των αγωνων,την ελλειψη τυπικης-επαγγελματικης αντιμετωπισης απο τους οργανωτες ,την ελλειψη ενημερωσης και την εως μηδενικη αναληψη ευθυνης (και συνεπειας σε περιπτωση αυτης)απο αλλους περαν των πληρωματων.......
Α, γιαυτό αναπαράγεις φήμες ? Επειδή δεν αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του ? Δηλαδή η αναπαραγωγή φημών είναι πράξη ευθύνης ?
Ας υποθέσουμε λοιπόν πως τα πράγματα είχαν όπως τα λες.
Ποιά ανάληψη ευθύνης περιμένεις και για ποιό λόγο ? Αν συνετέλεσε το γεγονός που λες στο αποτέλεσμα, τότε μαζί σου. Αν δεν συνετέλεσε, που δεν συνετέλεσε, τότε τι περιμένεις, να αναλάβει κάποιος ευθύνες που δεν υπάρχουν ?Ξερω χαλαμε το πληκτρολογιο με αυτα και με αυτα.....
Τις καρδιές μας χαλάμε. Και δε μας περισσεύει ούτε χρόνος ούτε διάθεση να διαβάζουμε κάθε πονεμένο ή κομπλεξικό ή συνδυασμό αυτών εδώ στο Forum (δεν αναφέρομαι σε σένα)
Δημιουργικη συνεισφορα απο το φορουμ,δεν εχουμε δει....(τουλαχιστον σε 'δυνατα' θεματα)
Το ό,τι μέσω του Forum 1-2-5-10 άνθρωποι έμαθαν πληροφορίες πως να φτιάξουν σωστά το αγωνιστικό τους (50 σελίδες είχε πάει εκείνο το θέμα ? Που είναι ? Θαμένο κάτω από τόνους χολής και λάσπης... ) δε μετράει ?
Το ό,τι μέσω του Forum 10 άνθρωποι βρήκαν τον εναλλακτικό τρόπο να 'τρέχουν σε αγώνες' φτηνά (αλλά βλέπεις έχουμε γεμίσει πρωταθληταράδες που θέλουν Ν/4 και ένα ταπεινό Α-/5 δε τους φτάνει), δε μετράει ?Φυσικά και υπάρχουν δημιουργικά θέματα, απλά χάνονται στην περιρέουσα ατμόσφαιρα μιζέριας, θαψίματος, φημών, 'λαϊκού δικαστηρίου' και διαπλοκής του Forum (Κάποιοι θα έλεγαν: 'έτσι είναι οι Ελληνικοί αγώνες, γιατί απορείς' ?)
Α,και δεν αφηνω υπονειες και φημες.....
Μια ερωτηση εκανα και ειπα οτι μαλλον ειναι φημη....Ναι, ΟΚ...
-
Στο πρωτο εν μερει συμφωνω.
Τα υπολοιπα τα βρισκω/(εις και εσυ λογικα) συζητηση χωρις τελος σε επιπεδο φορουμ,οποτε ας επανελθουμε στο θεμα ,παρολο που ξεφυγαμε....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ομως το περι μυγας,για οποιονδηποτε αλλο λογο,(αν πχ το ρολλμπαρ ηταν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ για αλλο αμαξι και μπηκε ως 'ιδιοκατασκευη' σε γιαρις) ισχυει χωρις κακη προθεση....
Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις...
Με άλλα λόγια, επί της ουσίας, το από που ήταν και αν ήταν και τι ήταν το ρολλ-κέιτζ σε εκείνο το αυτοκίνητο, δεν έχει καμία σημασία και δεν θα είχε ουδεμία διαφορά στο αποτέλεσμα του συγκεκριμένου δυστυχήματος (και αυτό σου λέει ο ivan), οπότε αναφέροντάς το, και με τον τρόπο που το αναφέρεις (λες και ξέρεις το αποφασιστικής σημασίας μυστικό, ενώ στην πραγματικότητα, και εσύ ό,τι σου έχουν πει -και καλά 'γνώστες' και 'καλά πληροφορημένοι' - αναπαράγεις), το μόνο που αφήνεις είναι υπόνοιες και φήμες και 'ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες' και εν τέλει συντηρείς το παρασκήνιο, το οποίο υποτίθεται όλοι συμφωνούμε πως είναι ένα από τα προβλήματα που ταλανίζουν τους δύσμοιρους ελληνικούς αγώνες.
Δημιουργική συνεισφορά, εν ολίγοις
Και για να μην υπάρχουν φήμες,
βγήκε κανείς (δηλ.ο διοργανωτής) επισημα να ανακοινώσει την αιτία του ατυχήματος-θανάτου ως οφειλει!!!!!!;;;;;;.
Και , μια που το εφερε η κουβέντα ,
ο αλυτάρχης σε εκείνο τον αγώνα δεν ηταν ο 'αυριανός' εποπτης ασφαλείας;;;;;;;; -
-
Ερώτηση.....ο 'ομιλών' που βγήκε στην ανάβαση και τραυμάτισε τον κριτή κλπ θεωρητικά πρέπει να περιμένουμε να κοπεί στο περιοδεύων της ΕΘΕΑ γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό της όσοι βγαίνουν απο το δρόμο είναι άσχετοι , ή ΝΕΟΙ και ΔΕΝ θα πρέπει να αγωνίζονται. Για να δούμε ....τι Ι (γιώτα) λέτε θα του δώσουν ??? Ι1 ?? Ι2?? Ι3?? Ι4?? Ι5 ??? Η μήπως θα τον ξαναστείλουν στα θρανία ??? Η μήπως θα πρέπει να ξανατρέξει ράλλυ σπρίντ να μάθει ...Η μήπως το σύστημα είναι μάπα??
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ερώτηση.....ο 'ομιλών' που βγήκε στην ανάβαση και τραυμάτισε τον κριτή κλπ θεωρητικά πρέπει να περιμένουμε να κοπεί στο περιοδεύων της ΕΘΕΑ γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό της όσοι βγαίνουν απο το δρόμο είναι άσχετοι , ή ΝΕΟΙ και ΔΕΝ θα πρέπει να αγωνίζονται. Για να δούμε ....τι Ι (γιώτα) λέτε θα του δώσουν ??? Ι1 ?? Ι2?? Ι3?? Ι4?? Ι5 ??? Η μήπως θα τον ξαναστείλουν στα θρανία ??? Η μήπως θα πρέπει να ξανατρέξει ράλλυ σπρίντ να μάθειMέχρι και το σολμπεργκ αν μπορούσαν θα τον περνούσαν απο σεμινάρια .... μπας και πεισουν .... (ποιους δεν ξερω!)
...Η μήπως το σύστημα είναι μάπα??
Λες εεε;
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ερώτηση.....ο 'ομιλών' που βγήκε στην ανάβαση και τραυμάτισε τον κριτή κλπ θεωρητικά πρέπει να περιμένουμε να κοπεί στο περιοδεύων της ΕΘΕΑ γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό της όσοι βγαίνουν απο το δρόμο είναι άσχετοι , ή ΝΕΟΙ και ΔΕΝ θα πρέπει να αγωνίζονται. Για να δούμε ....τι Ι (γιώτα) λέτε θα του δώσουν ??? Ι1 ?? Ι2?? Ι3?? Ι4?? Ι5 ??? Η μήπως θα τον ξαναστείλουν στα θρανία ??? Η μήπως θα πρέπει να ξανατρέξει ράλλυ σπρίντ να μάθει ...Η μήπως το σύστημα είναι μάπα??Μου κανει εντυπωση μια τετοια αποψη για τρεις λογους. Καταρχην γιατι αυτο που χρεωνεται ως σκεπτικο της ΕΘΕΑ ειναι προφανης διαστρεβλωση, κατα δευτερο λογο γιατι σε αλλο thread εχει γραφτει κατι σε σχεση με τον οδηγο που εμενα με προβληματισε (αλλα δεν μπορω να τσεκαρω) και κατα τριτο γιατι πολυ απλα το ολο σκεπτικο ειναι λαθος.
Ας δουμε μερικα αντιπαραδειγματα μεσα απο πραγματικα γεγονοτα. Παραδειγμα πρωτο οδηγος νεος στους αγωνες (αλλα φιρμα της εξεδρας απο αλλες του δραστηριοτητες) συμμετεχει στη πρωτη του πιστα. Ενω εχει προκριθει καπου εξω απο τη δεκαδα μετα το γυρο προθερμανσης με το που βλεπει φαναρια, νομιζει οτι ειναι Μεσογειων και Κατεχακη, προσπερναει τους παντες στο grid και στρογγυλοκαθεται εμπρος απο τον εμβονητο poleman. Προφανως αυτου του ανθρωπου τοτε τα σεμιναρια θα ηταν απαραιτητα. Σημερα που εχει τεσσερα χρονια παρουσιας σε αναβασεις βαζω στοιχημα οτι τα σεμιναρια θα του ηταν επισης απαραιτητα.
Παραδειγμα δευτερο, οδηγος με πολλα πρωταθληματα σε αναβασεις και πιστες εγκαταλειπει μεσα στον αγωνα στην μικρη ευθεια των Μεγαρων. Παρα την εμπειρια του αντι να οδηγησει το αυτοκινητο σε καποιο ασφαλες σημειο, το αφηνει στην ακρη του οδοστροματος και στη συνεχεια (ενω ο αγωνας συνεχιζεται κανονικα) πεφτει στο εδαφος μπροστα απο το αυτοκινητο και κοιταει τι παιζει απο κατω. Προφανως παρα τα χρονια ‘‘εμπειριας‘‘ και τους τιτλους, ο ανθρωπος αυτος χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σεμιναρια.
Φυσικα υπαρχει και το παραδειγμα του nass για το κρανη στο Ακροπολις...
Τελικα, περα απο κραυγες και πολιτικαντικα πονηματα η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν ξερει τα παντα και σιγουρα οσο περισσοτερα μαθαινεις τοσο καλυτερος γινεσαι. Ακομη και το επιχειρημα (που ισχυει σε πολυ μεγαλο βαθμο) οτι αυτο που πραγματικα πασχει ειναι η οργανωση των αγωνων και οχι οι οδηγοι, δε σημαινει οτι δεν εχεις να κερδισεις σαν ατομο κατι απο μια ενημερωση. Λενε αλλοι οτι αυτο το μετρο δεν ειναι απο μονο του αρκετο να σωσει την κατασταση, ε και; Σημαινει αυτοματα οτι ειναι αχρηστο; Πραγματικα αν καποιος θεωρει οτι θηγεται η προσωπικοτητα του που θα ακουσει πεντε πραγματα σε ενα σεμιναριο, τοτε για μενα βλεπει τη ζωη με λαθος ματι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ακομη και το επιχειρημα (που ισχυει σε πολυ μεγαλο βαθμο) οτι αυτο που πραγματικα πασχει ειναι η οργανωση των αγωνων και οχι οι οδηγοι, δε σημαινει οτι δεν εχεις να κερδισεις σαν ατομο κατι απο μια ενημερωση. Λενε αλλοι οτι αυτο το μετρο δεν ειναι απο μονο του αρκετο να σωσει την κατασταση, ε και; Σημαινει αυτοματα οτι ειναι αχρηστο; Πραγματικα αν καποιος θεωρει οτι θηγεται η προσωπικοτητα του που θα ακουσει πεντε πραγματα σε ενα σεμιναριο, τοτε για μενα βλεπει τη ζωη με λαθος ματι.
Να γίνει εκπαίδευση των οδηγών, καμμιά αντίρρηση, αλλά -όπως και συ αναγνωρίζεις- υπάρχει μεγάλο πρόβλημα (και είναι αυτό που έδωσε τις αφορμές για τις τωρινές συζητήσεις) με τους διοργανωτές! Και δεν φαίνεται καμμιά ουσιαστική προσπάθεια βελτίωσης σε αυτόν ακριβώς το τομέα.
Με λίγα λόγια η εκπαίδευση των οδηγών είναι επικουρικό μέτρο και όχι η λύση του προβλήματος -
Ειναι η **πρωτη φορα **που αναφερω το ρολλκειτζ του Κολιοπανου και τις **φημες **περι αυτου....Δεν βρισκω ποιο καταλληλο σημειο απο αυτο για να ορισουμε την παροιμια
Οποιος εχει τη μυγα ........υγ.
ivan εγραψε:
'πιστεύεις ότι το γαμωρολμπαρ «έφαγε» το σχωρεμένο; 'Ομως το περι μυγας,για οποιονδηποτε αλλο λογο,(αν πχ το ρολλμπαρ ηταν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ για αλλο αμαξι και μπηκε ως 'ιδιοκατασκευη' σε γιαρις) ισχυει χωρις κακη προθεση....
[/i]Έλα τώρα να μου πεις ότι μύγιασα γιατί ευθύνομαι που ρίσκαρα με ένα κινούμενο... φέρετρο. Ναι ρε Αμαξόπουλε, δίκιο έχεις. Έστησα ένα επικύνδινο τριμπούρδελο και το πούλησα στο συγχωρεμένο χωρίς να του επισημάνω το ότι είναι νεκροφόρα. Οπότε τώρα που θίγεις το θέμα μυγιάζω, γιατί θα πάρουν πρέφα οι επόμενοι υποψήφιοι πελάτες μου και δε θα αγοράσουν...
Μόνο που ξεχνάς πως, το Γιάρις (σου εύχομαι πάντα να τρέχεις με τουλάχιστον τόσο ασφαλή αυτοκίνητα) δεν ήταν δικό μου, δεν το πούλησα εγώ και δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω μια (αυτό είναι όταν δίνεις ελλειματικής ασφάλειας αυτοκίνητο) συναλλαγή.
Όσο για το ότι δεν ξανααναφέρθηκες εσύ στο γεγονός, πιθανό να είναι και έτσι, αλλά μπούχτισα τρία χρόνια τώρα από όσα αφήνονται να υπονοηθούν για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας του αυτοκινήτου που οδηγούσα δυο χρόνια.
Κρίμα ρε γμτ. Μη μπαίνεις και εσύ σε αυτό το τριπάκι και σκέψου πραγματικά γιατί χάθηκε το παληκάρι. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις και μαρτυρίες. Μην καταδικάζουμε το άψυχο μέταλλο, όχι γιατί θίγεται κάποιος (εγώ σίγουρα όχι) αλλά γιατί ποτέ δε θα βγάλουμε συμπεράσματα με βάση τα οποία πιθανόν θα σωθούν κάποιοι άλλοι.
Αυτά και δεν επανέρχομαι στο θέμα, εκτός και αν επιμένεις να οδηγείς καλύτερα από όσο σκέφτεσαι (σε αυτή εδώ την περίπτωση φυσικά).
Φιλικά
ΝΤ -
Ουτε εγω συνεχιζω ,αλλα δεν μπηκα σε κανενα τρυπακι να αναφερθω στο τι εφταιξε!!!(το αν ενα αυτοκινητο ειναι συννομο η οχι,ειναι ανεξαρτητο απο το αν ειναι ασφαλες,καλο η οχι)
Καλυτερα να ακριβολογουμε γιατι και εγω βαρεθηκα τις διαστρεβλωσεις γραπτων η προφορικων!!!!!Επειδη στη σκεψη ειμαι πολυ καλος ,τοτε υποθετω οτι οδηγω καταπληκτικα!
Αυτες οι μπηχτες ειναι παραπανω απο κουραστικες και ανουσιες..
Τεσπα.....ξαναμαναξανα..... -
καλημερα σε ολους και καλο χειμωνα,
ξερει κανεις τι γινεται τελικα με τις λισανς???? η ΕΘΕΑ παραλαμβάνει νεες αιτήσεις??? ο περιοδευον ξεκίνησε στο οακα???
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ