-
ΕΤΟΙΜΑΣΕ 110 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 150 ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΑΝΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. Α ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΗΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ;
-
Απο ΔΤ ΑΛΑΚαρδιτσας για το ραλλι σπριντ λιμνης Πλαστηρα, γραφει στο τελος αυτου:
'ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Αφορά τους αγωνιζόμενους που δεν είναι εφοδιασμένοι με αγωνιστική άδεια, να φροντίσουν για την απόκτησή της πριν τις 31 Αυγούστου, διότι με τα νέα μέτρα της ΕΘ.Ε.Α., μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο'Δεν ντρεπονται που τα γραφουν....
Προκειται περι οδηγου αγωνων,ετσι....Τωρα καταλαβαινω/επιβεβαιωνομαι γιατι δεν προκειται ποτε να γινει κατι....
Κοιτα να δεις που το καταντησαμε σαν το δημοσιο....Τρεχτε τωρα ,γιατι αυριο δεν ισχυει η προσφορα.
Σημερα ακομα (συφωνα με την ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και με τη συγκαταθεση ολων των παραγοντων,λεσχων,κλπ) σκοτωνεστε οπως και πριν,αυριο θα περνατε και το ΚΕΨΑ,που θα ειναι το ιδιο,αλλα απλως θα βγαζετε λισανς πιο δυσκολα....,συγνωμη ,πολυ πιο δυσκολο,συμφωνα και με το ΔΤ..... -
Πηρα τηλ για να μαθω για την αδεια (ημερησια) του καρτ, για να τρεξω σε εναν αγωνα και μου ζητησανε περασω εργομετρικο,οταν απο το σιτε της εθεα προχ8ες κατεβασα την φορμα τοων γιατρων και εδωσα 90 ευρο χθες για εξετασεις. Και τωρα μου λενε οτι ειναι αχρηστα...
Τωρα εξετασεις ειπανε μονο στο ΟΑΚΑ....
Αρα 110 ευρο + 90(λογω μλκιας μου) 50 για την αδεια=250 ευρο για μονοημερη αδεια.ΩΡΑΙΑ ΦΕΤΑ.......
-
Μετα την επικοινωνια με την ΕΘΕΑ, περνω τηλ στο οακα....
-Καλημερα σας.....
-Ο ιατρος μιλαγε με καποιον αλλον και εγω περιμενα...
-Ναι... Καλημερα σας...
-Καλημερα σας μου απαντησε...
-θελω να κλεισω ενα ραντεβου για εξετασεις για την αγωνιστικη αδεια.
-Μαλιστα.
-Τι ωρες μπορω να περασω, γιατι δουλευω μεχρι τις 7-8 το απογευμα...
-Προβλημα σας. Εμεις εδω δεχομαστε 8:30-11:30...
-Οκ. Μπορω να κλεισω ενα ραντεβου για αυριο το πρωι?
-Μαλιστα., 8:30 να ειστε εδω... (μου εδωσε και οδηγιες πως να παω ΟΑΚΑ).
-Να ρωτησω και κατι αλλο?
-Ναι βεβαιος...
-Γιατι ειναι απαραιτητες ολες αυτες οι εξετασεις?
-Μα αγαπητε μου. Αφου ανοικουμε στην Ευρωπη ειναι υποχρεωτικο να τις κανουμε και εμεις....
-Οκ.Τωρα θυμηθηκαμε οτι ανοικουμε στην Ευρωπη αλλα ειναι ψιλοασχετο αυτο που μου ειπατε... Anyway....Γεια σας....ΕΛΕΟΣ....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Απο ΔΤ ΑΛΑΚαρδιτσας για το ραλλι σπριντ λιμνης Πλαστηρα, γραφει στο τελος αυτου:'ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Αφορά τους αγωνιζόμενους που δεν είναι εφοδιασμένοι με αγωνιστική άδεια, να φροντίσουν για την απόκτησή της πριν τις 31 Αυγούστου, διότι με τα νέα μέτρα της ΕΘ.Ε.Α., μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο'Εκτόs εάν....
Λέγεσαι ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Αλήθεια πέρασε αυτόs από ΚΕΨΑ.
Αντε δώστε και στόν ΥΦΑΝΤΗ την αδειά του κρίμα ειναι
Τί διαφορετικό έκανε αυτόs;;;;
ΑΑΑΑΑΑΑ τώρα θυμήθηκα. ΕΔΕΙΡΕ ΕΝΑΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΕΧ. ΕΦΟΡΟ χωρίs όμωs να έχει κουμπούρια η υπόθεση. Αρα τό παράπτωμα μικρό.
Πάντοs αγαπητοί συναθλητέs μου στά επόμενα 30 χρόνια τα όποια προβλήματα μαs ή θα έχουν λυθή ή θα τα έχουμε ξεχάση
Μιάs καί η μαμά ΕΘΕΑ φρόντισε να υπάρχει μιά ΑΥΡΑ γύρο μαs.
-
Καλημέρα σε όλους,
Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαραθέσεις με κανένα, μιας και έτσι και αλλιώς δεν είμαι αγωνιζόμενος, σας παραπέμπω στο ακόλουθο link που θεωρώ άκρως ενδεικτικό για το τι σημαίνει απόκτηση αγωνιστικής άδειας άσχετα με το ποιος είσαι και τι παλμαρέζ κουβαλάς στην πλάτη σου...
Προσέξτε την τελευταία παράγραφο... και μιλάμε για τον Montoya...http://sg.sports.yahoo.com/061007/3/43wgr.html
Φιλικά
SPEEDY
-
τελικα εγω που θα βγαλω αγωνιστικη αδεια για πρωτη φορα ..θα πρεπει να περασω και υποχρεωτικα σεμιναρια οδηγησης?
στο site της εθεα http://www.ethea.elpa.gr/news/closeup.p ... 133&cat=35αναφερει για επιμορφωτικα σεμιναρια αλλα δεν αναφερει κατι αλλο συγκεκριμενο (ημερομηνιες, ωρες κτλ).γνωριζει καποιος για να μας διαφωτισει?
-
Με αφορμή το άρθρο στο rally.gr για την απόκτηση αγωνιστικής άδειας για το 2007 θα ήθελα να κάνω μία πολύ απλή ερώτηση.
Εγώ που πέρασα από γιατρούς το 2006 γιατί πρέπει να ξαναπεράσω το 2007? Γιατί δεν ισχύουν τα δύο χρόνια όπως παλιότερα και γιατί πρέπει να ξαναδώσω χρήματα και να ξαναχάσω τόσο χρόνο πηγαίνοντας στους ίδιους γιατρούς?
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11666&race_id=0
(Εαν έχει αναφερθεί και σε καποιο άλλο θέμα το ίδιο ερώτημα παρακαλώ να με συγχωρέσετε. Δεν είδα όμως κατι παρόμοιο)
-
Tα σεμιναρια για νεους αγωνιζομενους εχουν καποιο προγραμμα η ειναι στην τυχη-προχειρα?
Ειναι πολλα?
Ειναι μονο θεωρητικα?
Ειναι υποχρεωτικα ολα(αν ειναι πολλα) η ενα μονο η μερικα η να κανει η μανα?
Ποτε ειναι?(δε ρεστ)
Οποιος δεν παρακολουθησει (ενα?ολα? μισα?) τι κανει ,παιρνει λισανς το 2008?
Εφοσον σιγουρα διαβαζετε απαντηστε με κανα καινουργιο ΔΤ.
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Tα σεμιναρια για νεους αγωνιζομενους εχουν καποιο προγραμμα η ειναι στην τυχη-προχειρα?ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ
ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ...
-
Μπορεί να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν είναι τελικώς απαραίτητο το ΚΕΨΑ;
Δηλαδή, μπορώ να πω εγώ ότι μετακόμησα Θεσσαλονίκη και να μην περάσω ΚΕΨΑ, αλλά απλά γιατρούς;;;
-
Ο χρήστης CKFXE έγραψε:
Μπορεί να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν είναι τελικώς απαραίτητο το ΚΕΨΑ;Δηλαδή, μπορώ να πω εγώ ότι μετακόμησα Θεσσαλονίκη και να μην περάσω ΚΕΨΑ, αλλά απλά γιατρούς;;;
Εγκύκλιος 1/2007 της ΕΘΕΑ:
*Βεβαίωση του Κέντρου Ψυχο-Διαγνωστικής Αξιολόγησης (ΚΕ.Ψ.Α.) που να βεβαιώνει ότι ο αιτών την έκδοση αγωνιστικής αδείας επέτυχε στις προβλεπόμενες εξετάσεις. (Οι εξετάσεις αυτές ισχύουν για το έτος που πραγματοποιήθηκαν και για τα επόμενα δύο έτη).
Εναλλακτικά ο αγωνιζόμενος μπορεί να προσκομίσει ιατρικό πιστοποιητικό σύμφωνα με το ειδικό έντυπο της EΘEA από παθολόγο και οφθαλμίατρο και αν είναι άνω των 40 ετών τεστ κοπώσεως από καρδιολόγο. ( η εξέταση αυτή ισχύει μόνο για το έτος που πραγματοποιήθηκε). *
-
Ευχαριστώ πολύ κύριε Νάσσο
-
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΕΡΥΣΙ, ΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΙΕΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΚΕΨΑ.
-
Γεια σε όλους,
Λοιπόν, επειδή οι «καλές» γνωριμίες βοηθάνε... μόλις έλαβα (σπασμένο για PC) το τεστ του ΚΕΨΑ για την έκδοση αγωνιστικής αδείας.
Επειδή σας αγαπάω όλους και θέλω πολύ να βγάλετε όλοι καινούργιες λισάνς για να γίνονται όλο και περισσότεροι αγώνες το ανέβασα στο server μου για να μπορεί να το πάρει όλος ο κόσμος.
http://www.megatec.gr/private/RacingTest.pps
Μπορείτε να το τρέξετε online απλά κάνοντας κλικ στο παραπάνω link ή να κάνετε δεξί κλικ και save as… και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το τρέξετε στην συνέχεια από εκεί.
Στην πρώτη περίπτωση μόλις μπείτε στο πρόγραμμα αντί για [ENTER] κάντε κλικ επάνω στην πρώτη οθόνη για να συνεχίσετε.
Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Microsoft Power Point για να μπορέσει να τρέξει.Πάντα φιλικά
Speedy -
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
edit [kouk]Thanks αλλά κάποιοι όπως είδες την τρώνε τη μπανανόφλουδα με την μια...
Φιλικά
Speedy -
Δεν μιλάμε για ΜΠΑΝΑΝΕΣ και μπανανόφλουδες στους Ελληνικούς Αγώνες!!!! Θα σε επιπλήξω!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Δεν μιλάμε για ΜΠΑΝΑΝΕΣ και μπανανόφλουδες στους Ελληνικούς Αγώνες!!!! Θα σε επιπλήξω!Άλλος μαρτυριάρης...
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ