-
Kυριοι,για να μην χαλαω το topic της ΕΛΕΤΑ για τον αγωνα της,θα ηθελα να κανω αλλη μια φορα την ερωτηση που εθεσα και εκει και θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει να απαντησει και να μου λυσει και καποιες αποριες..
Περασα λοιπον απο τον τεχνικο ελεγχο που εγινε στο r.s.Κορινθου στο οποιο εβγαλα και τεχνικη ταυτοτητα (δευτερη φορα)..Εβγαλα στα 'χαρτια' βεβαια διοτι ακομα ΔΕΝ το εχω στα χερια μου..
Δεν το εχω γιατι μου ειπαν οτι θα μου αποσταλει..Μετα απο λιγο καιρο,αφου επικοινωνησα με την ΕΘΕΑ για να ρωτησω τι εγινε με το ΔΤΤ αφου ηθελα να συμμετασχω στο rs Αχλαδοκαμπου και κανονισαμε να το κρατανε στον αγωνα εκτος και αν το δωσουν σε καποιον απο την ομαδα μου που συμμετειχε και στα Μεγαρα που διοργανονονταν εκει γυρω ..Βεβαια,το ΔΤΤ ειναι αγνωστο το που βρισκεται αφου ακομα το περιμενω..Να πβ επισης οτι ειχα ξαναπαρει τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη ειναι πολλα,καθηστερησαν λιγακι και ειπα οκ..
Δυστηχως ομως,λογο φορτου εργασιας,δεν μπορω να ασχολουμε ολη μερα με το αυτοκινητο και να τρεχω δεξια και αριστερα..Ετσι λοιπον,εστειλα προ 3-4 ημερων αν δεν κανω λαθος ενα e-mail (μετα απο κατι ΜΗΝΕΣ) στο οποιο δεν πηρα καμια απαντηση..
Mηπως τελικα δεν εχω καταλαβει καλα (μετα απο ολες τις επικοινωνιες που εγιναν) και θα πρεπει να παω απο εκει?Αποστελνοντε τελικα ή εχει γινει μπερδεμα?Σε αυτο το σημειο,θα ηθελα να πω και οτι για την εκδοση του,πληρωσα 80 ευρω..Δεδομενου οτι δεν εκλεισα καποιο ραντεβου και οτι ο/οι εφορος/οι για την συγκεκριμενη περιπτωση βρισκονταν στον αγωνα,επρεπε να πληρωσω 80 ή τα 40 που ζητανε για το ουτως ή αλλως νταβατζιλικι που τρωμε στην μαπα?
Νομιζω πως δεν ειναι κατασταση το να δηλωνεις συμμετοχη σε αγωνα και να ψαχνεις καποιον στο τηλεφωνο που να επιβεβαιωσει οτι εχεις οντως ΔΤΤ..
Εχει συμβει σε καποιον αλλον το παραπανω?
Ευχαριστω εκ των προτερων,
Γιωργος Γρινιεζακης -
οπως εγραψα και σε αλλο θεμα ειναι 40 για τον αγωνα και 80 αν γινει με ραντεβου ,τουλαχιστον ετσι αναφερεται στην εγκυκλιο 3/2007 παραγραφος 2.10 του βιβλιου της χρονιας για το 2007.
-
ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ?
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ , Ο ΝΑΣΣΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ....... ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΗΣ 40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ .
ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α , Β , ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 80 ( ΣΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ) .ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΛΛΗΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ .........
ΤΙ ΨΑΧΕΤΕ ?, ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΟΥ.... Α ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΛΥΤΙΛΙΚΙΑ , ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΝΩΣΤΩΝ , ΑΓΝΩΣΤΩΝ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ..... ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΟΙ ΤΡΙΜ@Λ#ΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .....
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ , ΠΑΡ'ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ .... ΒΑΡΑΤΟΥΣ -
-
Ο χρήστης miz έγραψε:
Kυριοι,για να μην χαλαω το topic της ΕΛΕΤΑ για τον αγωνα της,θα ηθελα να κανω αλλη μια φορα την ερωτηση που εθεσα και εκει και θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει να απαντησει και να μου λυσει και καποιες αποριες..Περασα λοιπον απο τον τεχνικο ελεγχο που εγινε στο r.s.Κορινθου στο οποιο εβγαλα και τεχνικη ταυτοτητα (δευτερη φορα)..Εβγαλα στα 'χαρτια' βεβαια διοτι ακομα ΔΕΝ το εχω στα χερια μου..
Δεν το εχω γιατι μου ειπαν οτι θα μου αποσταλει..Μετα απο λιγο καιρο,αφου επικοινωνησα με την ΕΘΕΑ για να ρωτησω τι εγινε με το ΔΤΤ αφου ηθελα να συμμετασχω στο rs Αχλαδοκαμπου και κανονισαμε να το κρατανε στον αγωνα εκτος και αν το δωσουν σε καποιον απο την ομαδα μου που συμμετειχε και στα Μεγαρα που διοργανονονταν εκει γυρω ..Βεβαια,το ΔΤΤ ειναι αγνωστο το που βρισκεται αφου ακομα το περιμενω..Να πβ επισης οτι ειχα ξαναπαρει τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη ειναι πολλα,καθηστερησαν λιγακι και ειπα οκ..
Δυστηχως ομως,λογο φορτου εργασιας,δεν μπορω να ασχολουμε ολη μερα με το αυτοκινητο και να τρεχω δεξια και αριστερα..Ετσι λοιπον,εστειλα προ 3-4 ημερων αν δεν κανω λαθος ενα e-mail (μετα απο κατι ΜΗΝΕΣ) στο οποιο δεν πηρα καμια απαντηση..
Mηπως τελικα δεν εχω καταλαβει καλα (μετα απο ολες τις επικοινωνιες που εγιναν) και θα πρεπει να παω απο εκει?Αποστελνοντε τελικα ή εχει γινει μπερδεμα?Σε αυτο το σημειο,θα ηθελα να πω και οτι για την εκδοση του,πληρωσα 80 ευρω..Δεδομενου οτι δεν εκλεισα καποιο ραντεβου και οτι ο/οι εφορος/οι για την συγκεκριμενη περιπτωση βρισκονταν στον αγωνα,επρεπε να πληρωσω 80 ή τα 40 που ζητανε για το ουτως ή αλλως νταβατζιλικι που τρωμε στην μαπα?
Νομιζω πως δεν ειναι κατασταση το να δηλωνεις συμμετοχη σε αγωνα και να ψαχνεις καποιον στο τηλεφωνο που να επιβεβαιωσει οτι εχεις οντως ΔΤΤ..
Εχει συμβει σε καποιον αλλον το παραπανω?
Ευχαριστω εκ των προτερων,
Γιωργος ΓρινιεζακηςΚΙ ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΗ ΤΩΝ +4Ο ΕURO ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΘΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ; -
-
Τα 40 ευρώ είναι μόνο για τις εκδηλώσεις που γίνονται ειδικά για την έκδοση ΔΤΤ. Εχουν γίνει κάμποσες σε όλη την Ελλάδα και πάντα το παράβολο εκεί ήταν 40 ευρώ. Η λογική είναι πως στις εκδηλώσεις αυτές ο αγωνιζόμενος πάει εκεί που βολεύει την ΕΘΕΑ. Οταν όμως κάποιος βγάζει ΔΤΤ σε κάποιο αγώνα που πάει πρώτη φορά, τότε ο αγωνιζόμενος πάει εκεί που βολεύει τον ίδιο και όχι την ΕΘΕΑ, και η έκδοση ΔΤΤ στο πλαίσιο αγώνα είναι επιπλέον φόρτος εργασίας για τον τεχνικό έφορο (υπάρχουν και περιπτώσεις όπου πάει τεχνικός έφορος κατηγορίας Α σε αγώνα, όπου κανονικά δεν θα πήγαινε, με μόνο σκοπό την έκδοση 3-4 ΔΤΤ, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, βλ. το παράδειγμα της ανακοίνωσης της ΕΛΕΤΑ). Αυτή είναι η λογική των 80 ευρώ στο πλαίσιο αγώνων.
-
Η καθυστέρηση στην έκδοση των ΔΤΤ είναι φάουλ Ο λόγος είναι πως, επειδή είχαν τελειώσει τα έντυπα, μαζεύτηκαν πολλά εκκρεμή ΔΤΤ, και τώρα που υπάρχουν έντυπα, ο άνθρωπος που τα βγάζει (όχι εγώ πλέον) έχει και άλλες δουλειές, δεν είναι full time υπάλληλος της ΕΛΠΑ. Εχω πάντως τη διαβεβαίωσή του, πως τώρα που είναι καλοκαίρι χωρίς αγώνες θα τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Εκ μέρους του συγνώμη σε όλους όσους δικαιολογημένα διαμαρτύρονται.
-
-
Οταν όμως κάποιος βγάζει ΔΤΤ σε κάποιο αγώνα που πάει πρώτη φορά, τότε ο αγωνιζόμενος πάει εκεί που **βολεύει τον ίδιο **και όχι την ΕΘΕΑ,
ΠΡΙΤΣ ..... ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ,(εχω δεκαπεντε λογους γιαυτο ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ,Nassoyli moy ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΓΧΩΝ , ΠΕΡΚΕ Ε ?
-
Που λέει για υποχρέωση 2 φορές το χρόνο κλπ. κλπ. ?
Εγινε μία τέτοια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκαν 5...
Τώρα για το άλλο που λες, διαφωνώ αλλά ας μην το συζητήσουμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Που **λέει **για υποχρέωση 2 φορές το χρόνο κλπ. κλπ. ?Εγινε μία τέτοια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκαν 5...
.
ΑΜ .... ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ....... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΦΑΟΥΛ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ
5 !! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ .... ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΕ ΚΑΙ 5 ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑ ... ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝΕ
-
Nασο,δεν περιμενα για να τελειωσει ο υπολοιπος ελεγχος (αν και τελικα ειμουν ο τελευταιος.. )..Η εκδοση του ΔΤΤ γινοταν παραλληλα με τον ελεγχο του αγωνα..Απλα οι μισοι πηγαιναν 'αριστερα και οι μισοι δεξια'..Αυτο μαλον σημαινει οτι υπηρχε εφορος Α..
Παλι δεν καταλαβα ομως..τελικα επρεπε να πληρωσω 80 ή 40 (αναφερω απλα οτι εχω και την αποδειξη,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου για να γινεται ντορος..)?
Επισης,πως γινεται να τρεχω αγωνα χωρις ΔΤΤ στα χερια μου?Θα μπορουσα ας πουμε και να μην εχω βγαλει και καθολου αλλα να τρεξω κανονικα,ετσι δεν ειναι?Αποδειξη δεν μου ζητησε κανεις αλλα και ουτε ασχοληθηκαν εκτενεστερα με το αν εχω οντως ΔΤΤ..Το οτι θα πρεπει να επικοινωνησω με τον ανθρωπο της ΕΘΕΑ για να συννενοηθει μαζι τους ειναι κατι το οποιο μας ειχαν πει απο την ΕΘΕΑ..Τελικα αυτο το ΔΤΤ,παιζει κανενα ρολο?Βασικα,δεν με νοιαζει τοσο αφου για το αμαξι προσεχω εγω για μενα και για τα τυπικα θα επρεπε να προσεχουν οι εφοροι στον εκαστοτε αγωνα..Για τα 80 ευρω που εδωσα για να παρω μια αχρηστη αποδειξη με νοιαζει περισσοτερο.. ..Στην τελικη,μονο απο το βιτσιο μου θα ηθελα να ανοιγω την κ@λοφυλλαδα και να βλεπω σφραγιδες και υπογραφες απο τις συμμετοχες μου για να θυμαμαι αφου δεν μου χρησιμευει σε τιποτα αλλο για να πιασει τοπο αλλα τελικα ουτε αυτο δεν εχω..
Τεσπα..Δεν θελω να ανακατεχω ουτε προσωπα ουτε καταστασεις..Καμια σχεση με τετιοια πραγματα..Για μενα το προσωπο στην ολη υποθεση ειναι η ΕΘΕΑ και κανεις αλλος..Και αφου την πατησαμε εμεις,ας ξεκαθαριστει τουλαχιστον για να μην την πατησει αλλος..Στην τελικη δεν ειναι τα λεφτα..Η κοροιδια ειναι (και επεκτινεται)..
-
Υπερβάλλεις φίλε miz. Το ΔΤΤ θα το έχεις στα χέρια σου σύντομα. Και σαφώς χρησιμοποιείται -τουλάχιστον σε πρωταθληματικούς αγώνες. Σε κανα σπριντάκι μπορεί οι τεχνικοί έφοροι να είναι κάπως χαλαροί, λάθος τους, αλλά μην απαξιώνουμε ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που φτιάξαμε με πολύ κόπο...
Τα 80 ευρώ τα πλήρωσες επειδή ο τεχνικός έφορος Α που έβγαλε το ΔΤΤ στον αγώνα που πήγες ήθελε τουλάχιστον τριπλάσιο χρόνο για να περάσει το δικό σου αυτοκίνητο απ΄ό,τι οι άλλοι τεχνικοί έφοροι στην άλλη σειρά. Δηλαδή εσύ δεν έκανες κάτι περισσότερο απ΄ ό,τι θα έκανες, απλά πήγες σε ένα αγώνα, αλλά αυτή σου η ευκολία δυσκόλεψε την όλη διαδικασία. Νομίζω είναι προφανές.
-
Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο υπερβολικα αυτα που λεω αλλα τεσπα..Δεν υπαρχει και λογος να το αναλυσουμε παραπανω το συγκεκριμενο θεμα..
Επισης,το εαν ειναι τοσο χαλαροι οσο θελουμε η δεν θελουμε,ειναι ενα θεμα που σηκωνει μεγαλη συζητηση αλλα ας το αφησουμε..Τουλαχιστον να ξεραμε ποσο χαλαροι ειναι για να μην εχει κανεις παραπονο..
Παραβλεπω λοιπον ολα τα αλλα και περναω στην ουσια που ειναι τα χρηματα..Αφου λοιπον ορθως εδωσα τα 80,τοτε οκ,τι να κανουμε..Ελπιζω μονο αυτα που μου λες να μην ειναι η λογικη εξηγηση που δινεις εσυ αλλα να ταυτιζεται και με την θεση της εθεα..Για να βαλω τελεία δηλαδη..
Παντος και σε επισημο καλεσμα εκδοσης ΔΤΤ,παλι τον τριπλασιο χρονο θα εκανε ο εφορος αλλα θα μου'μεναν και 40 ευρω να τα πιω μπυρες..
Φιλικα,Γιωργος..
-
Διαβασα ολες τις προηγουμενες ερωτησεις με ολα τα ποστ,αλλα θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Καποιος που δεν εχει βγαλει λισανς ποτε του εως τωρα και θελει ο ανθρωπος να τρεξει συνοδηγος σε 1 ραλι πρεπει να περασει απο το ΚΕΨΑ,αλλα να εχει και 2 σπριντ στο ενεργητικο του?Και αν ναι,σαν οδηγος ή συνοδηγος στα σπριντ?Και τελος παντων ποσο κοστιζει ολη αυτη η διαδικασια και ποσο χρονο παιρνει?
-
Ο χρήστης Andreas16v έγραψε:
Διαβασα ολες τις προηγουμενες ερωτησεις με ολα τα ποστ,αλλα θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Καποιος που δεν εχει βγαλει λισανς ποτε του εως τωρα και θελει ο ανθρωπος να τρεξει συνοδηγος σε 1 ραλι πρεπει να περασει απο το ΚΕΨΑ,αλλα να εχει και 2 σπριντ στο ενεργητικο του?Και αν ναι,σαν οδηγος ή συνοδηγος στα σπριντ?Και τελος παντων ποσο κοστιζει ολη αυτη η διαδικασια και ποσο χρονο παιρνει?Τό ζόρι σου εσένα στόν χρόνο και στό κόστοs είναι
Ρεεεεεεεεε πάs καλάααααααααααα
-
Τό ζόρι σου εσένα στόν χρόνο και στό κόστοs είναι
Ρεεεεεεεεε πάs καλάααααααααααα
Ισως να ειναι μεσα σε αλλα και αυτο το 'ζορι' μου.Εσενα ποιο ειναι ακριβως?
-
Για το 09 μπορουμε να περασουμε μονο γιατρους ε? Χωρις ΚΕΨΑ??
-
Επισης, χρειαζομαι αδεια για πλοηγος (συνοδηγος) στους αγωνες trailride ή απλα ανανεωνω την αγωνιστικη μου και ολα καλα;;;
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Για το 09 μπορουμε να περασουμε μονο γιατρους ε? Χωρις ΚΕΨΑ??Λειτουργεί ακόμη το ΚΕΨΑ ?
Γιατί κάθε χρόνο χρειάζεται γιατρούς ? Διετία δεν είναι ?
-
Διετια το ΚΕΨΑ, χρονο οι γιατροι, τεστ κοπωσης ανω των 40, 160 ευρω κοστος + 80 (προαιρετικα) αν θυμαμαι καλα η διπλη ασφαλιστικη καλυψη.
150 οι πινακιδες ΕΘΕΑ (ετησιο)
Γιατροι : Παθολογος + Οφθαλμιατρος.
Καλη χρονια! -
Σε αυτά δεν θα γίνει καμμία αλλαγή λόγω κρίσης ?
Η θα ψάχνουμε μετά γιατί εξαφανίστηκαν οι συμμετέχοντες ?
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ