-
Ξαναπήρα πριν λίγο τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπα άλλα πάλι, ότι το αμαξι έχει φορτωθεί για να έρθει απο το τελωνείο. Κοινώς παίζουν παπά. Αυριο θα επισκεφτώ την αντιπροσωπεία για εξηγήσεις αφου καθε φορά λενε άλλα. Βεβαια όταν ήταν να παρουν τα λεφτά τότε ήξεραν που ειναι το αμαξι.
-
Τι αμάξι? Από πού?
-
Μπορεί να εκκρεμεί να σταλεί καινούργιος τιμοκατάλογος από την εταιρεία για τον εκτελωνισμό. Είχε συμβεί με ford νομίζω πέρσυ.
-
@john123 said in Εξόφληση αυτοκινήτου πριν τον εκτελωνισμό! Σωστό ή Λάθος?:
Ξαναπήρα πριν λίγο τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπα άλλα πάλι, ότι το αμαξι έχει φορτωθεί για να έρθει απο το τελωνείο. Κοινώς παίζουν παπά. Αυριο θα επισκεφτώ την αντιπροσωπεία για εξηγήσεις αφου καθε φορά λενε άλλα. Βεβαια όταν ήταν να παρουν τα λεφτά τότε ήξεραν που ειναι το αμαξι.
Τι αμαξι ειναι? Και σε ποια πολη βρισκεται η αντιπροσωπεια?
-
@john123 said in Εξόφληση αυτοκινήτου πριν τον εκτελωνισμό! Σωστό ή Λάθος?:
Πάρε τηλέφωνο το δικηγόρο σου, να τους τρίξει λίγο τα δόντια.
-
Άλλη μια παρόμοια περίπτωση «Μοσχού».
-
Παιδια το αμαξι ειναι toyota, από αντιπροσωπεία στο ηράκλειο. Εν τέλει τους ζήτησα να ακυρώσω την παραγγελία και να παρω τα χρήματα μου πίσω αφου αμάξι δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Τότε με πηρε τηλέφωνο ο διευθυντής, πραγμα το οποίο εκτιμώ φυσικά, για να απολογηθεί για την καθυστέρηση και με ενημέρωσε ελπίζω έγκυρα αυτή τη φορά για να την κατάσταση του αυτοκινήτου. Ζήτησα επίσης το αυτοκίνητο να ταξινομηθεί στην αθήνα διότι σε περίπτωση ταξινόμησης εδω δεν επρόκειτο να το παρω πριν το τέλος Αυγούστου, και μου είπαν οτι θα το κανονίσουν. Ελπίζω ότι το θέμα διευθετήθηκε. Είδωμεν.
Εξόφληση αυτοκινήτου πριν τον εκτελωνισμό! Σωστό ή Λάθος?