-
Χμμμ... δεν είναι όλοι οι ηλίθιοι καρικατούρες.
ΟΛΟΙ αποφεύγουν τον κάγκουρα με το ντάπα-ντούπα Χιουντάι και τη σιδερώστρα
ΟΛΟΙ αποφεύγουν το χρέπι που στάζει σκουριά από παντού
ΟΛΟΙ αποφεύγουν τον διοπτροφόρο 90χρονο με τη λευκή Γκόλφω
ΟΛΟΙ αποφεύγουν τον 'εκκενώσεις βόθρων ο Αχόρταγος'Υπάρχουν κι εκείνοι οι υπεράνω υποψίας που σου την κάνουν χωρίς να πάρεις χαμπάρι από πού σου ήρθε. Οδηγάρα ξεοδηγάρα (κάτι που δεν αποδεικνύεται απλώς και μόνο γιατί μπορείς να πας με 200-250-300-1mach!), η μ@λ@κί@ παραμονεύει και δεν της δίνεις πάτημα για να... εκφραστεί.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.οποτε πρεπει να προσαρμοστουμε με την κατασταση αυτη,ωστε η πιθανοτητα ατυχηματος να μην ειναι απο εμας εξαρτημενη.
επειδη μοιραζομαστε το δρομο με ενα σωρο ανεγκεφαλους,προσεχουμε για να μην παθουμε.Mιλάς και για τον εαυτό σου τώρα?
-
-
ναι φιλε ταυρε,μιλαω και για τον εαυτο μου.εκανα κατι επικινδυνο πριν 6 χρονια αλλα δεν το ξαναεκανα.υπαρχουν ομως πολλοι που καταλαβαινουν οτι εκαναν λαθος αλλα δεν βαζουν μυαλο.
αν καποιος λογω υπερβολικης ταχυτητας δεν προλαβει,δεν μπορεσει να αντιδρασει σε κατι απροοπτο,και στο δρομο πιστεψτε με υπαρχουν πολλα απροοπτα,και παει και τρακαρει επειδη ο αλλος εκανε μια βλακεια,θα το μετανοιωσει πικρα.αν σκοτωθει η μεινει αναπηρος θα πουνε σιγουρα για το αλλο το ζωο που βρεθηκε ξαφνικα μπροστα του και δημιουργησε το ατυχημα.σιγουρα ο γρηγορος δεν το προξενησε.ειναι ετσι ομως;
αν ο γρηγορος σκοτωθει ξερεις τι θα πει η μανα του κλαιγοντας;αν το παιδι μου δεν ετρεχε τοσο ισως γλιτωνε.και ετσι ειναι.
ο αλλος κανει την εγκληματικη βλακεια.εσυ δεν φταις.αν ομως γινει το κακο πανε και βρες το δικαιο σου.
σε προηγουμενο ποστ ανεφερα για το πατερα ενος φιλου μου.που λογω υπερβολικης ταχυτητας τρακαρε πανω στη ντελαπαρισμενη νταλικα και εμεινε αναπηρος.οι μονοι που βρισκονταν στο δρομο εκεινο το πρωι ηταν αυτος και η νταλικα.κινηση μηδεν γιαυτο και πηγαινε με 220.
ξερεις τι ειπε πανω στο αναπηρικο καροτσακι;εφταιγε η νταλικα,εφταιγε ο δρομος,εφταιγε η νυχτα ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΕΤΣΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟς ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
μιλατε απερισκεπτα πολλες φορες επειδη δεν εχετε παθει κατι σοβαρο.οταν παθετε,οπως ο cavalino,θα αλλαξετε νοοτροπια οδηγησης. -
Στο δρόμο τη κίνηση πρέπει να την ορίζει η ευγένεια και όχι ο ΚΟΚ. Αν οι οδηγοί είναι ζώα τότε θα κάνουν προσπεράσεις με 1,5 χλμ διαφορά. Το cruise control αν το βάλεις στα 115 ή στα 130 και όχι στα 120, δεν έχεις ποτέ κίνηση κοντά σου και πάντα άδειο δρόμο.
Κανονικά πρέπει να αυξομειώνουν όλοι τη ταχύτητά τους ώστε να μη συνωστίζονται τα αυτοκίνητα. Επειδή όμως όχι μόνο η ταχύτητα είναι κολλημένη στο cruise control αλλά και τα μυαλά, βλέπεις σε άδειους δρόμους να είναι 3-5 αυτοκίνητα μαζί και να μην αφήνουν τον kacey (εμένα και άλλους) να ευχαριστηθούν γρήγορη διαδρομή. Έτσι είναι τα πράγματα, τα αυτοκίνητα έλκονται επειδή έχουν μαγνήτη.
Πείραμα ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ: βάλτε το cruise control στα 122. Διαπιστώνεις ότι αυτοκίνητα που πλησιάζεις σιγά σιγά, απωθούνται από το μαγνητισμό και επιταχύνουν. Μόλις απομακρυνθούν τα ξαναπλησιάζεις (αυτό γίνεται 1-3 φορές). Μόλις αρχίσεις να προσπερνάς, ο μαγνητισμός έλκει το άλλο αυτοκίνητο και επιταχύνει κοντά σου, δεν μπορείς εύκολα να απομακρυνθείς. Συμπέρασμα: τα αυτοκίνητα είναι μαγνήτες.
-
cliodriver αστο μεγαλε...χανεις τα λογια σου...δε μπορουν να αντιληφθουν αυτο που λες...τζαμπα το λες...
-
Προσπέραση φορτηγών.
Αυτό έγινε το χειμώνα αλλά επειδή είναι σχετικό το γράφω τώρα. Σάββατο πρωί, ξεκίνησα νύχτα για χιονοδρομικό και στις 7:30 το πρωί είμαι στα τούνελ της Εγνατίας στη Καστανιά. Ένα ρεύμα κυκλοφορίας (ακόμα το φτιάχνουν) και μπροστά μου είναι 2 φορτηγά, σε όλη τη διαδρομή δεν συνάντησα άλλα. Μόλις γίνονται δύο λωρίδες κάνω σινιάλο με τα φώτα στο φορτηγό μπροστά μου να με αφήσει να περάσω, ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν θα τον καθυστερούσα - κανένα άλλο αμάξι στο δρόμο. Με γράφει στα αρχαία του υποδήματα και βγαίνει για προσπέραση με 60 χαω. Εντάξει λέω, θα περιμένω και θα περάσει. Αμ πως, πηγαίνουν δίπλα δίπλα με 1 χαω διαφορά και φτάνουν στο επόμενο τούνελ όπου αρχίζει η ανηφόρα. Εκεί η κατάσταση αντιστρέφεται, το αργό φορτηγό έχει πιο δυνατή μηχανή και πηγαίνει 1 χαω πιο γρήγορα. Μέχρι να τελειώσει το τούνελ είναι πάλι το ένα δίπλα στο άλλο και συνεχίζουν. Εκτός από τα καυσαέρια, έξω από τα τούνελ έχει αλάτια ο δρόμος και το αμαξάκι μου γίνεται άσπρο από τα αλάτια που σηκώνουν τα φορτηγά. Η προσπέραση συνεχίζεται και μετά από ΤΡΙΑ ολόκληρα χιλιόμετρα (μετά το επόμενο τούνελ) επιτέλους ολοκληρώνεται. Επαγγελματίες οδηγοί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
[3. Το προσπέρασμα απαγορεύεται γενικά στις εξής περιπτώσεις:
α) Όταν κάποιος από τους οδηγούς που ακολουθούν αυτόν που προτίθε-
ται να προσπεράσει άρχισε ήδη το προσπέρασμα.
β) Όταν ο οδηγός που προπορεύεται στην αυτή λωρίδα κυκλοφορίας δώσει
σήμα ότι προτίθεται να προσπεράσει άλλον.Καταλαβαινεις νομιζω οτι αυτο που λες εσυ ειναι ασχετο με το θεμα μας...Οπως λες και μονος σου, οταν ειστε και οι δυο στην ΙΔΙΑ λωριδα και θελετε να μπειτε στην ΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωριδα, προτεραιοτητα εχει αυτος που πρωτος εκδηλωνει την προθεση με το φλας.
Ουδεμια σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που λεμε εμεις, οτι οταν εισαι στην αριστερη και ερχεται καποιος πιο γρηγορα απο πισω, ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΠΑΡ'ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΑ...
Όχι, δεν έχεις ιδέα από κίνηση σε δρόμο με πολλές λωρίδες. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεσαι από την αριστερή όταν η δεξιά είναι ελεύθερη.
Παράδειγμα: Κινούμαι με 100 στη δεξιά, μπροστά φορτηγό με 80. Εσύ έρχεσαι πιο γρήγορα με 120 σύμφωνα με τον ΚΟΚ στη δεξιά. Εγώ φτάνω πρώτος το φορτηγό, δίνω φλας και βγαίνω στην αριστερή για προσπέραση. Ενώ είμαι στο πλάι του φορτηγού με φτάνεις εσύ. Είσαι υποχρεωμένος να κόψεις μέχρι να ολοκληρώσω τη προσπέρασή μου.
Αν τρέχεις με 200 φυσικά είναι πιο ασφαλές να κατασκηνώνεις στην αριστερή. Αυτή είναι μια (ακόμα) παραβίαση του ΚΟΚ και δεν σου δίνει προτεραιότητα από τον άλλο που προηγείται και αρχίζει προσπέραση πριν φτάσεις εσύ. Όταν φτάσεις εσύ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ.
Εισαι εκτος τοπου και χρονου...Το να κατασκηνωσω στην αριστερη ειναι απολυτως νομιμο εφ'οσον δεν υπαρχει αλλος πιο γρηγορος πισω μου. Το να βγεις να προσπερασεις οταν ερχομαι πιο γρηγορα απο πισω ή να εχεις κατασκηνωσει εσυ εκει και να μην κανεις ακρη να περασω οταν ερχομαι πιο γρηγορα ειναι το παρανομο. Απο κει και περα λεγε οτι θες.
Θες να το πουμε αλλιως μπας και συμφωνουμε? Προφανως και θα κοψω μεχρι να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ την προσπεραση σου, ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Μετα φρενο, δεξια και περιμενεις να περασω. Ειναι αυτο το 'μπορει να παραμεινει αριστερα για να προσπερασει περισσοτερα του ενος οχηματα ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ'...
@cliodriver
Οπως ειπα, δεν θα πηγαινω με πολλα περισσοτερα απο την μεση ταχυτητα των υπολοιπων και φυσικα δεν γινεται να κανουν ολοι ακρη να περασω οταν εχει κινηση. Οταν ομως ειμαστε 3-4-5 αυτοκινητα ανα χλμ δρομου, ποια ειναι η μεση ταχυτητα? Σε αυτη την περιπτωση, η υποχρεωση μου να τηρω το οριο ειναι υποχρεωση εναντι του νομου, η υποχρεωση σου να κανεις ακρη να περασω ειναι υποχρεωση σου εναντι εμου. Η οποια ΔΕΝ εξαρταται απο το αν εγω παω νομιμα, παρανομα, ιπταμενως, πλαγιως ή δεν ξερω εγω πως.ΥΓ Στην τελικη, δεν θελετε να αφησετε τον γρηγορο να περασει για να μην κοψετε το πολυτιμο προσπερασμα σας? Οκ, συνεχιστε στην αριστερη ακαθεκτοι, αλλα μην σας ενοχλει οταν σας κολλησει καποιος στο μισο μετρο και σας πηγαινει καροτσακι η σας περασει χωρις να αφησει απο δεξια και τα δειτε ολα. ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
και μετα απορουμε γιατι εχουμε τοσα ατυχηματα και γιατι συνεβει σε εμας το ατυχημα.
σε 30 χρονια το λιγοτερο βλεπω αλλαγη της οδηγικης νοοτροπιας. για να μην πω σε 50σαφως, ενας ΗΛΙΘΙΟΣ (οχι εσυ!) παντα εχει αυτη την απορια μετα απο ενα ατυχημα του. Αλλωστε το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καταλαβει καν τι εγινε!
Φίλε spiros, λες 'ΗΛΙΘΙΟΙ' και τσουβαλιάζεις - ενώ ο ίδιος διαμαρτύρεσαι ότι το κάνουν άλλοι - το 90+% των συνανθρώπων μας που οδηγούν!
Στην πραγματικότητα, είναι ΛΙΓΟΙ οι πραγματικοί ηλίθιοι - οι περισσότεροι 'ηλίθιοι' είναι άσχετοι, σαφώς λιγότερο ικανοί, χωρίς εμπειρία και χωρίς καλή εκπαίδευση. Επαφίεται στους μη-'ηλίθιους' σχετικούς, ικανούς, έμπειρους - αλλά εξ`ίσου κακά εκπαιδευμένους - να προσέχουν και για τους μεν και για τους δε.
Μεταξύ τους οι 'ηλίθιοι' πάντα 'τσούγκριζαν' και πάντα θα το κάνουν! Τουλάχιστον, όταν μπαίνει στη μέση κάποιος μη-'ηλίθιος' να αυξάνεται η ασφάλεια αντί να μειώνεται κι`άλλο!
αυτοι που εγω θα χαρακρτηριζα ως ανικανους να οδηγουν μπορει να ειναι το 30% αυτων που κινουνται γυρω μας... Που ειναι το παραξενο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εισαι εκτος τοπου και χρονου...Το να κατασκηνωσω στην αριστερη ειναι απολυτως νομιμο εφ'οσον δεν υπαρχει αλλος πιο γρηγορος πισω μου. Το να βγεις να προσπερασεις οταν ερχομαι πιο γρηγορα απο πισω ή να εχεις κατασκηνωσει εσυ εκει και να μην κανεις ακρη να περασω οταν ερχομαι πιο γρηγορα ειναι το παρανομο. Απο κει και περα λεγε οτι θες.Εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου; Τι λέει ο ΚΟΚ: σε δρόμους με 2 λωρίδες κυκλοφορίας (εκτός κατοικημένων περιοχών) είσαι υποχρεωμένος να κινείσαι δεξιά εκτός αν προσπερνάς. Αν το επόμενο αυτοκίνητο (που ΘΑ προσπεράσεις) είναι ένα χιλιόμετρο μακριά γιατί να κατασκηνώσεις αριστερά; Θεωρείς ότι κανένας άλλος δεν κινείται πιο γρήγορα από σένα και δεν εμποδίζεις, μόνο οι άλλοι σε εμποδίζουν;
Προτεραιότητα στη προσπέραση σύμφωνα με τον ΚΟΚ έχει αυτός που έδωσε πρώτος σήμα ότι αρχίζει τη προσπέραση. Εσύ που κινείσαι πιο γρήγορα και τον προλαβαίνεις ενώ προσπερνά πρέπει να κόψεις. Διάβασε ξανά τον ΚΟΚ να τον καταλάβεις.
-
Προτεραιοτητα στην προσπεραση που ξεκινουν δυο αυτοκινητα μαζι ή σχεδον μαζι να βγουν απο την ιδια λωριδα στην ιδια λωριδα, εχει αυτος που πρωτος εβγαλε φλας. Στην περιπτωση μας, για αλλη μια φορα, ισχυει το 'παραμενεις στην αριστερη ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ. Απλα ελληνικα.
υγ τον κοκ τον ξερω απ'εξω...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Speak for yourself λοιπόν, και αν εσύ άκουσες τα εξ'αμάξης από τη σύζυγο και έφτιαξες χαρακτήρα, εμείς που είμαστε ακόμα ανύπαντροι χωρίς άλλες υποχρεώσεις, άσε μας να το διασκεδάζουμε ακόμα. Δεν σου φταίμε εμείς για τις προσωπικές σου επιλογές...Ωραίος...
Επίσης αν το έγραψες επειδή σε εκνευρίσε τότε μάλλον δεν κάνεις για 200++ -
leonp
αντε να το πω ακομα πιο αλλιως:
συμφωνουμε τουλαχιστον οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ισχυει ΚΑΙ αυτο που λες εσυ, ΚΑΙ αυτο που εγραψα εγω και ειναι ξεκαθαρο το τι λεει, επειδη αλληλοαναιρουνται?
ΥΓ Εσυ δεν ησουν που στο τοπικ για τα ζωα 50+ σελιδες πισω (μπορει και 100) ειχες γραψει ξεκαθαρα 'δεν θα κοψω εγω στα 100 για να μην κοψεις εσυ στα 120'? Για να ξερω τι νοοτροπια αντιμετωπιζω...
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ΥΓ:
kasel τι μεταφέρεις από ddorf για Ελλάδα αν επιτρέπεται???
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Εσυ δεν ησουν που στο τοπικ για τα ζωα 50+ σελιδες πισω (μπορει και 100) ειχες γραψει ξεκαθαρα 'δεν θα κοψω εγω στα 100 για να μην κοψεις εσυ στα 120'? Για να ξερω τι νοοτροπια αντιμετωπιζω...Αυτός που βγαίνει να προσπεράσει ενώ είσαι 200 μέτρα πιο πίσω και έρχεσαι γρήγορα δεν είναι παράνομος (σύμφωνα με τον ΚΟΚ έχει προτεραιότητα) αλλά είναι κακή οδηγική συμπεριφορά έως και επικίνδυνη οδήγηση αν ο άλλος τρέχει πολύ και αναγκαστεί να φρενάρει έντονα.
Είναι κακή οδηγική συμπεριφορά το 'δεν θα κοψω εγω στα 100 για να μην κοψεις εσυ στα 120' (εγώ το έγραψα?) αλλά εφαρμόζω τη προτεραιότητα που μου δίνει ο ΚΟΚ όταν άλλοι έχουν επίσης κακή οδηγική συμπεριφορά και απαιτούν να οδηγούν οι άλλοι πιο σιγά για να μην καθυστερούν αυτοί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΥΓ Εσυ δεν ησουν που στο τοπικ για τα ζωα 50+ σελιδες πισω (μπορει και 100) ειχες γραψει ξεκαθαρα 'δεν θα κοψω εγω στα 100 για να μην κοψεις εσυ στα 120'? Για να ξερω τι νοοτροπια αντιμετωπιζω...
Αυτός που βγαίνει να προσπεράσει ενώ είσαι 200 μέτρα πιο πίσω και έρχεσαι γρήγορα δεν είναι παράνομος (σύμφωνα με τον ΚΟΚ έχει προτεραιότητα) αλλά είναι κακή οδηγική συμπεριφορά έως και επικίνδυνη οδήγηση αν ο άλλος τρέχει πολύ και αναγκαστεί να φρενάρει έντονα.
Είναι κακή οδηγική συμπεριφορά το 'δεν θα κοψω εγω στα 100 για να μην κοψεις εσυ στα 120' (εγώ το έγραψα?) αλλά εφαρμόζω τη προτεραιότητα που μου δίνει ο ΚΟΚ όταν άλλοι έχουν επίσης κακή οδηγική συμπεριφορά και απαιτούν να οδηγούν οι άλλοι πιο σιγά για να μην καθυστερούν αυτοί.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Στην τελικη, δεν θελετε να αφησετε τον γρηγορο να περασει για να μην κοψετε το πολυτιμο προσπερασμα σας? Οκ, συνεχιστε στην αριστερη ακαθεκτοι, αλλα μην σας ενοχλει οταν σας κολλησει καποιος στο μισο μετρο και σας πηγαινει καροτσακι η σας περασει χωρις να αφησει απο δεξια και τα δειτε ολα. ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ...
Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να πηγαινεις κανεναν καροτσακι.
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Ωραίος...
Επίσης αν το έγραψες επειδή σε εκνευρίσε τότε μάλλον δεν κάνεις για 200++Απάντησα στο ίδιο ύφος, κατά τη γνώμη μου. Τι δεν κατάλαβες;
-
αρχισαν παλι οι αψιμαχιες:
'εισαι εκτος τοπου και χρονου'
'εγω ρε;αντε πανε διαβασε το ΚΟΚ'
'τι φταιω εγω ρε μεγαλε αν εισαι παντρεμενος και δεν τρεχεις.εγω γουσταρω να πηγαινω με 200 για να κανω το χαβαλε μου και σε οποιον αρεσει'
'τα ηλιθια τα ζωα που πανε με 100 στην εθνικη.αν τους παρω σβαρνα εγω θα φταιω;'
'εγω ξερω να προβλεπω γιαυτο και τρεχω πολυ και δεν κινδυνευω.αλλα μην βρω κανα ζωο μπροστα μου'
'ο εμπειρος οδηγος δεν παει με 120 στην εθνικη γιατι θα τον παρει ο υπνος .παει με 200 για να ειναι συγκεντρωμενος,αλλιως δεν μπορει να ειναι 'και πολλα αλλα.
ο cliodriver τα ειπε πολυ σωστα,αλλα οταν σου γινει βιωμα μια συνηθεια ειναι δυσκολο να την αλλαξεις.πρεπει να γινει κατι συνταρακτικο,π.χ ενα ατυχημα οπως στη περιπτωση του πατερα του φιλου μου,αλλα και του cavalino.
οποτε και 300 σελιδες να γραψουμε ακρη δεν βγαζουμε.αυτοι που οδηγαν συνεχως υπερβολικα γρηγορα και επιθετικα και ειναι της αντιληψης οτι τα 200χλμ σε δημοσιο δρομο δεν ειναι και ιδιαιτερα επικινδυνα,θα συνεχισουν να το κανουν.
αυτοι που βλεπουν το δρομο και το αμαξι ως μεσα για να κανουν το χαβαλε τους,δεν προκειτε να αλλαξουν αποψη.λογικο ειναι να θεωρουν την αριστερη λωριδα κλεισμενη ρεζερβε για αυτους και να θεωρουν τους εαυτους τους ικανοτατους και εμπειρους ωστε να προβλεψουν το κακο και να νομιζουν οτι παντα θα το αποφυγουν.
οποτε μαγκες παρτε τις χαμηλωμενες,φτιαγμενες,τουναρισμενες βολιδες σας και βγειτε στο δρομο για να αποδειξετε οτι οντως ειστε οι πιο γρηγοροι της ασφαλτου.οι υπολοιποι δεξια ετσι;
εξαλλου υπαρχει και το ερισμα για προσπεραση. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οποτε μαγκες παρτε τις χαμηλωμενες,φτιαγμενες,τουναρισμενες βολιδες σας και βγειτε στο δρομο για να αποδειξετε οτι οντως ειστε οι πιο γρηγοροι της ασφαλτου.οι υπολοιποι δεξια ετσι;
εξαλλου υπαρχει και το ερισμα για προσπεραση.τις ποιες;;;;
τι υπάρχει για προσπέραση;;;;
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς