-
ναι ακριβως.πριν λιγα χρονια στην autobahn για το starnberg εξω απο το μοναχο.καλοκαιρι,ξημερωματα στις 6 το πρωι σε δρομο με 3 λωριδες,απεραντη ευθεια,ΚΑΝΕΝΑ αμαξι και 130 σε ΜΠΛΕ κυκλο.
η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που τελικιασα το αμαξι μου,και γενικα η πρωτη και η τελευταια φορα που περασα τα 200ΧΑΩ.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αλήθεια όλοι εσείς που δεν τρέχετε ποτέ αν τύχει κάτι και χρειαστεί να τρέξετε θα ξέρετε πως αντιδράει το αυτοκίνητό σας σε μεγάλες ταχύτητες;
Θα μπορείτε έστω να το ελέγξετε;;;Δηλαδή εσύ τρέχεις για να είσαι προπονημένος όταν θα χρειαστεί να τρέξεις; Εγώ πάντως με το 1300άρι μου που έχει τελική 180 δεν νομίζω να έχω πρόβλημα, δεδομένου ότι είναι σταθερότατο (αλλά πολύ θορυβώδες) μέχρι τα 150-160. Πιο πάνω δεν έχω πάει, θα σου πω εντυπώσεις όταν πάω Γερμανία.
-
Αλήθεια όλοι εσείς που δεν τρέχετε ποτέ αν τύχει κάτι και χρειαστεί να τρέξετε θα ξέρετε πως αντιδράει το αυτοκίνητό σας σε μεγάλες ταχύτητες;
Θα μπορείτε έστω να το ελέγξετε;;;Mπορεί και να τα βάζουμε σε πίστες ενίοτε, που ξέρεις?? Αλλα πέρα απο αυτό το ερώτημά σου δεν αποδεικνύει κατι.Δε θα καθήσουμε να κανουμε practice στην Ε.Ο. για να μάθουμε να αντιδρούμε σωστά 'αν ποτέ τύχει κατι και χρειαστεί να τρέξουμε'.....
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Θα μπορείτε έστω να το ελέγξετε;;;Δηλαδή εσύ τρέχεις για να είσαι προπονημένος όταν θα χρειαστεί να τρέξεις; Εγώ πάντως με το 1300άρι μου που έχει τελική 180 δεν νομίζω να έχω πρόβλημα, δεδομένου ότι είναι σταθερότατο (αλλά πολύ θορυβώδες) μέχρι τα 150-160. Πιο πάνω δεν έχω πάει, θα σου πω εντυπώσεις όταν πάω Γερμανία.
Όχι. Τρέχω επειδή μου αρέσει και μπορώ. Έκανα απλά μία ερώτηση.
150-160 δεν είναι υπερβολικά;;; -
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Τσίμπησε ο πρώτος...Γιατί ρε παληκάρι μου, πρέπει να σε γνωρίσω και προσωπικά για να μαντέψω όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους νομίζεις πως δεν πρόκειται να σου συμβεί παρόμοιο περιστατικό με του nass όταν (αν) προσπερνάς με 200άρες;
Υ.Γ.
Καλό το GTi, αλλά ελπίζω να κρατάς και μια 'πισινή' όταν περνάς δίπλα από 'κάβουρες' με 230 (αν το κάνεις)...Που ξέρεις πως οδηγώ, με πόσα, σε ποιον δρόμο, τι μου έχει συμβεί, τι έχω γλυτώσει κλπ;
@'πρώην παρολίγο δολοφόνο' μαθήματα και συμπεριφορές ΑΛΛΟΥ
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Θα μπορείτε έστω να το ελέγξετε;;;Mπορεί και να τα βάζουμε σε πίστες ενίοτε, που ξέρεις?? Αλλα πέρα απο αυτό το ερώτημά σου δεν αποδεικνύει κατι.Δε θα καθήσουμε να κανουμε practice στην Ε.Ο. για να μάθουμε να αντιδρούμε σωστά 'αν ποτέ τύχει κατι και χρειαστεί να τρέξουμε'.....
Πιάνεις μέσα σε πίστα 180-200;;;; Σε ποια πίστα πας;;; Ποια ferrari έχεις;;;
-
Όχι. Τρέχω επειδή μου αρέσει και μπορώ. Έκανα απλά μία ερώτηση.
150-160 δεν είναι υπερβολικά;;;Δεν πιστεύω να κατάλαβες απ'αυτά που έχω γράψει στο thread ότι πάω με το όριο πάντα. Θα ήμουν επικίνδυνος αν ακολουθούσα κατά γράμμα όλα τα όρια, ανεξαρτήτως του αν είναι παράλογα ή όχι. Συνήθως με 120-130 πάω. Ορίστε τι είχα γράψει μερικές σελίδες πίσω:
Εγώ προσωπικά έχω hard limit τα 160. Ότι και να γίνεται, πάνω από 160 δεν πάω. Ότι αμάξι και να οδηγώ. Συνήθως πάω με 120-130 στην ΕΟ, προσπερνάω με περίπου 150 όταν αυτό χρειάζεται. Μπορεί και να μη χρειάζεται. Όταν ο μπροστινός πάει με 90, και τα 130 φτάνουν μια χαρά για προσπέραση σε ΕΟ με 2-3 λωρίδες και διάζωμα.
Τα 160 τα έχω πιάσει (αν θυμάμαι καλά) δύο φορές. Είμαι γρήγορος;
-
αχ βρε ikar.νομιζω οτι σε ενα φορουμ δεν ειναι σωστο οι προσωπικες επιθεσεις.εγω ειμαι ο δολοφονος.ο κακος.ο εγκληματιας.
εσυ εισαι ο νοημων,ο σωστος,δεν κανεις λαθη,οδηγας και σκεφτεσαι τον αλλον,δεν βαζεις κανεναν σε κινδυνο.
ειπαμε,υποκλινομαι στη ταλενταρα σου. -
Κάτι ακόμα.
Όχι. Τρέχω επειδή μου αρέσει και μπορώ.Αν μιλάς για το ίδιο τρέξιμο με τους άλλους της παρέας (>180χαω και ενίοτε >220χαω) ποιός σου λέει ότι όντως μπορείς; Πιστοποιεί κανείς αυτή την ικανότητα ή αρκεί ένα αυτοκίνητο με αντίστοιχη τελική για να πιστοποιηθεί η ικανότητα του οδηγού;
Και ας δεχτώ ότι εσύ συγκεκριμένα μπορείς (άσχετα αν δικαιούσαι!). Αν βρω 100 άτομα που ισχυρίζονται ότι μπορούν, πόσοι πραγματικά μπορούν;
ΥΓ. Μπορώ == Μπορώ χωρίς να σκοτώσω ή να σκοτωθώ. Αλλιώς και το αμάξι με ένα βάρος στο γκάζι μπορεί, έστω και χωρίς οδηγό...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί ρε παληκάρι μου, πρέπει να σε γνωρίσω και προσωπικά για να μαντέψω όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους νομίζεις πως δεν πρόκειται να σου συμβεί παρόμοιο περιστατικό με του nass...
Που ξέρεις πως οδηγώ, με πόσα, σε ποιον δρόμο, τι μου έχει συμβεί, τι έχω γλυτώσει κλπ;
Μη μπερδεύεσαι. Δε χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για εσένα για να περιγράψω τον πλέον συνηθισμένο τρόπο σκέψης των 'γρήγορων'.
Το αν σε εκφράζει (και) εσένα, εσύ θα το αποφασίσεις.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Κάτι ακόμα.Όχι. Τρέχω επειδή μου αρέσει και μπορώ.
Αν μιλάς για το ίδιο τρέξιμο με τους άλλους της παρέας (>180χαω και ενίοτε >220χαω) ποιός σου λέει ότι όντως μπορείς; Πιστοποιεί κανείς αυτή την ικανότητα ή αρκεί ένα αυτοκίνητο με αντίστοιχη τελική για να πιστοποιηθεί η ικανότητα του οδηγού;
Και ας δεχτώ ότι εσύ συγκεκριμένα μπορείς (άσχετα αν δικαιούσαι!). Αν βρω 100 άτομα που ισχυρίζονται ότι μπορούν, πόσοι πραγματικά μπορούν;
ΥΓ. Μπορώ == Μπορώ χωρίς να σκοτώσω ή να σκοτωθώ. Αλλιώς και το αμάξι με ένα βάρος στο γκάζι μπορεί, έστω και χωρίς οδηγό...
Όχι εννοώ μέχρι 180. Άλλωστε και να ήθελα μέχρι 185 πάει το αυτοκίνητο. Κανείς δεν το πιστοποιεί. Όπως και κανείς δεν πιστοποιεί ότι εσείς που πάτε με 120-140 έχετε την ικανότητα να πηγαίνετε με τόσα.
-
Όχι εννοώ μέχρι 180. Άλλωστε και να ήθελα μέχρι 185 πάει το αυτοκίνητο. Κανείς δεν το πιστοποιεί. Όπως και κανείς δεν πιστοποιεί ότι εσείς που πάτε με 120-140 έχετε την ικανότητα να πηγαίνετε με τόσα.Ωραία, επαναδιατυπώνω: Η κατοχή νόμιμου διπλώματος οδήγησης μου επιτρέπει να κινούμαι με 120. Μπορεί να μην με έλεγξε κανείς για την ικανότητα κίνησης με 120, αλλά ο νόμος μου το επιτρέπει. Τι ακριβώς σε κάνει να νομίζεις ότι δικαιούσαι να κινείσαι με 180-185;
Δεκτό το επιχείρημα ότι η ικανότητα κανενός δεν είναι πιστοποιημένη, αλλά και πάλι, όσο μικρότερη η ταχύτητα τόσο περισσότεροι μπορούν να κινηθούν μ'αυτή την ταχύτητα.
Και τραβώντας αυτή τη λογική προς την άλλη μεριά, εσύ δεν θα είχες πρόβλημα αν περνούσα δίπλα σου με +80χαω ή +100χαω όταν κινείσαι με 180χαω επειδή μπορείς; Δεν θα αναρωτιόσουν αν έχω την ικανότητα να κινηθώ τόσο γρήγορα (260χαω!)? Μην πάει ο νους σου σε μηχανή που δεν σε απειλεί, σκέψου ένα αυτοκίνητο κανονικού μεγέθους και βάρους όπως ένα Impreza (τελική 255 για το STi) ή ακόμα χειρότερα μια Cayenne Turbo (266χαω).
Πάντως δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση. Φτάσαμε να παίζουμε την κολοκυθιά για το ποιος δικαιούται ή μπορεί να κάνει τι και υπό ποιές προϋποθέσεις. Αν υπάρχει κανένα μελανό σημείο για τις θέσεις μου, να σας το απαντήσω. Για οτιδήποτε άλλο δείτε τα προηγούμενα post μου. Νομίζω ότι κάλυψα ότι ήταν να καλύψω...
-
Έχει περάσει από δίπλα μου Cayenne Turbo με τουλάχιστον +60χλμ ενώ πήγαινα με 170. Όχι δεν είχα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα σέβη μου για το παράδειγμα και την τοποθέτησή σου.
Προφανώς οι 'γρήγοροι' αυτής της συζήτησης δεν έχουν αντίστοιχες εμπειρίες μ' εσένα διότι (1) ψυχολογούν πολύ καλύτερα απ' ότι εσύ τους οδηγούς με τους οποίους μοιράζονται το δρόμο, (2) είναι πολύ πιο χεράδες, (3) έχουν πολύ καλύτερα στημένα αμάξια από το παλιό σου GT και (4) είναι πολύ πιο έξυπνοι από εσένα ώστε να επιλέγουν πιο 'σωστά' το που και πότε 'θα κάνουν χαβαλέ' στους δρόμους..... οπότε δεν πρόκειται ποτέ να αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο......
από που τα έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα; μας γνωρίζεις όλους προσωπικά; φυσικά ξέρεις και πως οδηγούν(με) ε;
η ισοπεδωση που ξανα-ελεγα...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
βλεπω μια ταση εκδικησης ('θα τσιμπησω το φρενο να δουμε αν θα σου αρεσει'), συμμορφωσης ('βγηκα μπροστα του για να μαθει', η 'δεν θα κοψω εγω που παω νομιμα για να μην κοψεις εσυ που πας παρανομα') απο πολλους εδω μεσα.
Κι εγω επισης βλεπω μια ταση εκδικησης:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 4&start=45
Θελετε και παραδειγμα? Απο Ελαις μεχρι Καραισκακη, μηχανακι στην αριστερη λωριδα με 40 χαω. Στην αρχη ηρεμια, μετα φωτα, μετα εντονα φωτα και μετα φωτα+κορνα+μπινελικια. Τελικα και ενω εχουμε φτασει στην κορυφη της γεφυρας του Καραισκακη (ρευμα προς Αθηνα), κανει ακρη και τον περναω. Αφου τον εχω περασει λοιπον σχεδον εντελως (ηταν στον πισω τροχο μου), και αφου εχει αρχισει η κατηφορα, αρχιζει να επιταχυνει. Αποτελεσμα να φτασουμε και οι δυο μαζι στο στενεμα στο τελος της γεφυρας, αυτος στην πορτα μου. Οταν λοιπον η ροδα του αρχισε να ξυνει το πεζοδρομιο αποφασισε να κοψει. Πειτε μου λοιπον **γιατι θα επρεπε να με νοιαζει αν αυτος ο τριμαλακας, που ηρθε και επιτηδες χωθηκε αναμεσα στην πορτα μου και την μπαριερα, θα γινοταν ενα με την μπαριερα και τωρα θα τον ξεκολλαγαν με κουταλι απο εκει. Στα cohones μου, τα ηθελε και τα επαθε. **
Σ' εκεινη τη συζητηση kacey ειχες εκφρασει την αποψη (υποστηριζοντας τον sado) οτι ο αναβατης της μηχανης που παει αντιθετα σε μονοδρομο ειναι αξιος της μοιρας αν τον τραυματισει επιτηδες οδηγος αυτοκινητου, επδειη ο μηχανακιας παρανομει.
Εδω καταδικαζεις την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πραγματι συμπεριφορα του -καθε- kasel, ενω στο αλλο thread υποστηριζεις αυτο ακριβως που καταδικαζεις εδω, και μαλιστα με ακραιο τροπο. Το κριτηριο σου δεν ειναι η επικινδυνοτητα της συμπεριφορας, αλλα η υπερασπιση των 'γρηγορων' ΙΧηδων εναντια στους παρεισακτους των δρομων (μηχανακηδες, νταλικιερηδες, σαλιγκαρους του αριστερου ρευματος κτλ).
Η αποψη μου για το θεμα που συζηταμε εδω:
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να θετει σε κινδυνο τη ζωη του αλλου, ακομα κι αν ο αλλος παρανομει, με προσχημα την εφαρμογη νομων και κανονων, ως αυτοκλητος δικαστης. Οσοι ομως κινουνται σε δημοσιο δρομο με ταχυτητες ή με τροπο ασυνηθιστα γρηγορο ή ακραιο, πρεπει να λαμβανουν υποψη τους οτι -αργα ή γρηγορα- θα αποτελεσουν θυματα -ή θυτες- τροχαιου ατυχηματος με καποιον που αγνοει -συνειδητα ή ασυνειδητα- τα παραπανω bold.Με μια διαφορα...ΑΥΤΟΣ πηγε και χωθηκε εκει που χωθηκε και το προκαλεσε στον εαυτο του οταν ηρθε γρηγορα απο πισω, αλλα οχι αρκετα γρηγορα ωστε να προλαβει να περασει. Εγω τι μπορουσα να κανω αφου δεν ειχα χωρο? ΚΑι αυτο που εγραψα σε αυτο που παραθετεις, ειναι ακριβως οτι αφου πηγε να χωθει εκει περα και στριμωξε ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, τοτε δεν θα σκασω εγω και χεστηκα αν δεν θα του εβγαινε.
Στο παραδειγμα του aserf ΕΠΙΤΗΔΕΣ θα με εφερνε σε δυσκολη θεση. Αν νομιζεις οτι αυτα τα δυο ειναι ιδια, τι να σου πω...
Προς λοιπους:
Εδω και αρκετες σελιδες σας εχω χασει, απο οτι ειδα παντως τα περισσοτερα (αν οχι ολα) οσα λετε τα εχω (η εχω προσπαθησει να) αντικρουσει με επιχειρηματα, δεν μπορω να γραφω τα ιδια και να ανακυκλωνεται η συζητηση. Απλα θα πω το εξης απλο:Ολοι εσεις που μας βαφτισατε επικινδυνους, ανεγκεφαλους κλπ κλπ, οδηγειτε με 200+? Οδηγειτε στις 3-4 το πρωι σε αδειες ΕΟ, ΑΟ, Κηφισσο κλπ κλπ? Αν οχι (που δεν το κανετε), πως ειστε τοσο σιγουροι οτι ειναι ανεφικτο και επικινδυνο αυτο που κανω?΄Εξ'αρχης ειπα οτι ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ μπορουμε να μην ενοχλουμε κανεναν. Το υπο συνθηκες περιλαμβανει το να μην βγει καποιος μπροστα μου οταν υπαρχει η πιθανοτητα να σκασω πανω του, ή ακομα χειροτερα να μην με εχει δει καν...
Αφου λοιπον δεν τα κανετε αυτα, πως ειστε σιγουροι οτι δεν γινονται?
-
kacey, τι γνώμη έχεις για αυτό που μου συνέβη ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα σέβη μου για το παράδειγμα και την τοποθέτησή σου.
Προφανώς οι 'γρήγοροι' αυτής της συζήτησης δεν έχουν αντίστοιχες εμπειρίες μ' εσένα διότι (1) ψυχολογούν πολύ καλύτερα απ' ότι εσύ τους οδηγούς με τους οποίους μοιράζονται το δρόμο, (2) είναι πολύ πιο χεράδες, (3) έχουν πολύ καλύτερα στημένα αμάξια από το παλιό σου GT και (4) είναι πολύ πιο έξυπνοι από εσένα ώστε να επιλέγουν πιο 'σωστά' το που και πότε 'θα κάνουν χαβαλέ' στους δρόμους..... οπότε δεν πρόκειται ποτέ να αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο......
από που τα έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα; μας γνωρίζεις όλους προσωπικά; φυσικά ξέρεις και πως οδηγούν(με) ε;
η ισοπεδωση που ξανα-ελεγα...
Δώσε εσύ κι άλλους παράγοντες που κάνουν έναν 'γρήγορο' να πιστεύει ότι δεν πρόκειται να βρεθεί σε παρόμοια θέση με του nass (το λαγοπόδαρο στο κομπολόι του, μήπως;; ) οδηγώντας εξίσου επιθετικά και μετά έρχεσαι να μας πετάξεις τα περί 'ισοπέδωσης'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
kacey, τι γνώμη έχεις για αυτό που μου συνέβη ?τι σου συνεβη? Το περιστατικο με την προσπεραση του Corsa? Ρωταω γιατι εχω χασει τον μπουσουλα εδω μεσα.
-
Θα μπορείτε έστω να το ελέγξετε;;;Φίλε Angel!!!!, η μόνη περίπτωση που θα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τρέξω, θα είναι να ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ! Σε ΚΑΜΙΑ άλλη περίπτωση, δεν θα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τρέξω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η βάση του ερωτήματός σου στερείται.. λογικής βάσης!
Εξ άλλου, όπως αρκετοί από εμάς τους 'αργούς' λέμε, δεν είμαστε ή / και δεν είμασταν πραγματικά αργοί! Και γρήγορα πάμε, και τα όρια ξεπερνάμε και, ναι, παράνομοι γινόμαστε! Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΟ και βάζουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, και όχι ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, την ασφάλεια σε πρώτη προτεραιότητα. Κοιτάζουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας τελεία, όχι πώς θα φτάσουμε στον προορισμό μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ στην πορεία!
Τέλος, εσύ νομίζεις ότι ελέγχεις το αμάξι σου σε τέτοιες ταχύτητες; Όσοι πάνε τόσο γρήγορα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΞΕΡΟΥΝ ότι ΔΕΝ το ελέγχουν! Ξέρουν ότι ένα χαλίκι που θα τους σπάσει το παρμπρίζ, μια σφήνα από ένα 'ΖΩΟ', ένα αντικείμενο πάνω στο δρόμο, κλπ είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να τους βγάλουν από την πορεία τους / τσακίσουν / τραυματίσουν / σκοτώσουν (αυτούς και κανέναν άλλο..)! Ας μη ξεχνάμε, μιλάμε για ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!! Οι συνθήκες ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι ελεγχόμενες!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Θα μπορείτε έστω να το ελέγξετε;;;Φίλε Angel!!!!, η μόνη περίπτωση που θα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τρέξω, θα είναι να ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ! Σε ΚΑΜΙΑ άλλη περίπτωση, δεν θα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τρέξω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η βάση του ερωτήματός σου στερείται.. λογικής βάσης!
Εξ άλλου, όπως αρκετοί από εμάς τους 'αργούς' λέμε, δεν είμαστε ή / και δεν είμασταν πραγματικά αργοί! Και γρήγορα πάμε, και τα όρια ξεπερνάμε και, ναι, παράνομοι γινόμαστε! Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΟ και βάζουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, και όχι ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, την ασφάλεια σε πρώτη προτεραιότητα. Κοιτάζουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας τελεία, όχι πώς θα φτάσουμε στον προορισμό μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ στην πορεία!
Τέλος, εσύ νομίζεις ότι ελέγχεις το αμάξι σου σε τέτοιες ταχύτητες; Όσοι πάνε τόσο γρήγορα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΞΕΡΟΥΝ ότι ΔΕΝ το ελέγχουν! Ξέρουν ότι ένα χαλίκι που θα τους σπάσει το παρμπρίζ, μια σφήνα από ένα 'ΖΩΟ', ένα αντικείμενο πάνω στο δρόμο, κλπ είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να τους βγάλουν από την πορεία τους / τσακίσουν / τραυματίσουν / σκοτώσουν (αυτούς και κανέναν άλλο..)! Ας μη ξεχνάμε, μιλάμε για ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!! Οι συνθήκες ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι ελεγχόμενες!
Τι μας λες βρε ΞΕΡΩ οτι ΔΕΝ το ελεγχω? Οι συνθηκες δεν ειναι ελεγχομενες, οι αντιδρασεις του οδηγου ειναι...(χωρις να διαφωνω οτι ειναι πιο δυσκολο να το μαζεψεις με 200 απο οτι με 120).
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς