-
τα ζωα εχουν αξια.μην βαζουμε τα κακομοιρα τα τετραποδα στο ιδιο επιπεδο με κατι αλλα διποδα ζωα.και δεν μιλαω για τον καθε παππου και την καθε γιαγια,που ειναι οντως πολλες φορες δημοσιος κινδυνος,αλλα για κατι αναισθητους,ανεγκεφαλους και ηλιθιους ψευτομαγκες,στην πλειοψηφια νεαρης ηλικιας που θεωρουν το δρομο πιστα αγωνων.
αυτα τα κωλοπαιδα ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος.εκνευριζομαι αφανταστα οταν βλεπω ατομα να τρεχουν με 200 και βαλε στην εθνικη οδο.αυτα ειναι τα μεγαλυτερα ζωα με την κακη σημασια της λεξης. -
τα ζωα εχουν αξια.μην βαζουμε τα κακομοιρα τα τετραποδα στο ιδιο επιπεδο με κατι αλλα διποδα ζωα.και δεν μιλαω για τον καθε παππου και την καθε γιαγια,που ειναι οντως πολλες φορες δημοσιος κινδυνος,αλλα για κατι αναισθητους,ανεγκεφαλους και ηλιθιους ψευτομαγκες,στην πλειοψηφια νεαρης ηλικιας που θεωρουν το δρομο πιστα αγωνων.
αυτα τα κωλοπαιδα ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος.εκνευριζομαι αφανταστα οταν βλεπω ατομα να τρεχουν με 200 και βαλε στην εθνικη οδο.αυτα ειναι τα μεγαλυτερα ζωα με την κακη σημασια της λεξης. -
Αν δεν ενοχλούν τι πειράζει που κινούνται με 200και βάλε στην εθνική οδό?
Πάντως η ''ψευτομαγκιά'' αι η ηλιθιότητα δν έχουν ηλικία
-
Richeine Bitte!!!
Arbeit Macht Frei!!!
-
πειραζει γιατι με το παραμικρο,αν γινει κατι,βαζουν σε κινδυνο αλλους οδηγους.
αν ειναι τωρα ξημερωματα και δεν υπαρχει ψυχη στο δρομο,μερα βεβαια τοτε ενταξει.για λιγα λεπτα.ετσι για την πορωση.αλλα οχι να βλεπω γιδια να εχουν πιασει αριστερη λωριδα και να κανουν σινιαλα για να εξαφανιστουν ολοι.
ετσι ομως γελασα μια φορα στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.μου αρχιζει τις κορνες,τα σινιαλα και τα βρισιδια.
με το που με περναει τον σταματησαν οι μπατσοι οι οποιοι ηταν με πολιτικο αμαξι.φανταζομαι για ταχυτητα,το οριο ηταν 100,για μη τηρηση αποστασης απο τον μπροστινο και για τα σινιαλα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ετσι ομως γελασα μια φορα στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.μου αρχιζει τις κορνες,τα σινιαλα και τα βρισιδια.Ερχόταν με ταχύτητα αλλά δε σε ενοχλούσε, απ΄ότι κατάλαβα.
Αν τώρα θεωρείς σωστό αυτό που έκανες (να κλείσεις κάποιον που δε σε ενόχλησε) τότε δε μπορώ να κάνω κάτι.
Αν ήταν με ταχύτητα παραπάνω από το όριο, δεν είναι δική σου δουλειά να τον αναγκάσεις και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. να συμορφωθεί με το όριο.
Πάρε την αστυνομία και 'δώσε τον' αλλά η απόπειρα να τον στείλεις είναι απαράδεκτη. -
Τώρα αυτό που έκανες ήταν καλό?
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αν ειναι τωρα ξημερωματα και δεν υπαρχει ψυχη στο δρομο,μερα βεβαια τοτε ενταξει.για λιγα λεπτα.ετσι για την πορωση.αλλα οχι να βλεπω γιδια να εχουν πιασει αριστερη λωριδα και να κανουν σινιαλα για να εξαφανιστουν ολοι.
ετσι ομως γελασα μια φορα στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.μου αρχιζει τις κορνες,τα σινιαλα και τα βρισιδια.
με το που με περναει τον σταματησαν οι μπατσοι οι οποιοι ηταν με πολιτικο αμαξι.φανταζομαι για ταχυτητα,το οριο ηταν 100,για μη τηρηση αποστασης απο τον μπροστινο και για τα σινιαλα.Tο λιγότερο απαράδεκτος
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
με το που με περναει τον σταματησαν οι μπατσοι οι οποιοι ηταν με πολιτικο αμαξι.φανταζομαι για ταχυτητα,το οριο ηταν 100,για μη τηρηση αποστασης απο τον μπροστινο και για τα σινιαλα.Αν αυτά είναι κωλόπαιδα εσύ που θα μπορούσες να τον σκοτώσεις τι είσαι;
-
Δεν είμαστε εμείς οι αστυνόμοι. Αν κρίνουμε πως χρειάζεται, ενημερώνουμε.
Σε αυτή την περίπτωση η νταλίκα δε θα πάθαινε τίποτε, αλλά θα ήθελες να στο έκαναν αυτό αν ήσουν με το αυτοκίνητο και κάποιος έκρινε πως ήθελε να 'σε φτιάξει'; -
Tο έγραψα και πιο πάνω..
Η ψευτομαγκιά και η ηλιθιότητα δν έχουν ηλικία.. -
δεν εκανα τιποτα παρανομο.ουτε τον εκλεισα.ηταν τουλαχιστον 200 μετρα πισω οταν βγηκα.ο τυπος ετρεχε τουλαχιστον με 180 σε δρομο με τιγκα στη κινηση.και να σου πω κατι.δεν θα με ενοχλουσε καθολου αν καρφωνοταν απο πισω μου.θα πληρωνε και το δικο του,bmw 530,αλλα και το κωλο του φορτηγου μου.μερικοι σαν αυτον αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
δεν εκανα τιποτα παρανομο.ουτε τον εκλεισα.ηταν τουλαχιστον 200 μετρα πισω οταν βγηκα.ο τυπος ετρεχε τουλαχιστον με 180 σε δρομο με τιγκα στη κινηση.και να σου πω κατι.δεν θα με ενοχλουσε καθολου αν καρφωνοταν απο πισω μου.θα πληρωνε και το δικο του,bmw 530,αλλα και το κωλο του φορτηγου μου.μερικοι σαν αυτον αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.Συνεχίζεις να δείχνεις 'ήθος'.
-
Αν δεν ήσουν με τη νταλικά όμως?
Α και για να αναγκαστεί να ''καρφώσει τα φρένα του στην άσφαλτο''
σημαίνει ότι τον έκλεισες -
kasel έγραψε:
δεν εκανα τιποτα παρανομο.ουτε τον εκλεισα.ηταν τουλαχιστον 200 μετρα πισω οταν βγηκα.ο τυπος ετρεχε τουλαχιστον με 180 σε δρομο με τιγκα στη κινηση.και να σου πω κατι.δεν θα με ενοχλουσε καθολου αν καρφωνοταν απο πισω μου.θα πληρωνε και το δικο του,bmw 530,αλλα και το κωλο του φορτηγου μου.μερικοι σαν αυτον αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.Κρίμα...
-
Είσαι ο ορισμός του Επαγγελματία. Συγχαρητήρια... Είμαι υπερήφανος:lol:
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Είσαι ο ορισμός του Επαγγελματία. Συγχαρητήρια... Είμαι υπερήφανος:lol:Με συγχωρείς αλλά επειδή κι εγώ ζώ από 'τιμόνι' αλλά δεν συμφωνώ με τον τρόπο που αντιμετώπισε την συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορείς σε παρακαλώ να αλλάξεις τον χαρακτηρισμό 'επαγγελματίας' για τον συνφορουμά (μακάρι να μπορούσα να τον πω και συνάδελφο) ** kasel**.
-
συγγνωμη για να καταλαβω.ο τυπος ειναι πανω απο 200 μετρα πισω μου.ο δρομος εχει κινηση.τρεχει σαν διαολος και οποιον παρει ο χαρος.βγαινω να προσπερασω.αν αυτος καρφωθει πισω μου θα φταιω εγω;ουτε την αστυνομια εκανα ουτε να τον κανω ζημια ηθελα.εξαλλου η αποσταση ηταν μεγαλη.
-
Επειδη πριν ενα μηνα με εκλεισε και εμενα νταλικα στη γερμανια ,το συναισθημα ηταν πραγματικα απαισιο.Νομισα για μια στιγμη οτι ολα τελειωσαν...Ο νταλικερης πρεπει να αφαιρεθηκε ή να κοιμηθηκε...μετα μου εκανε νοημα για συγνωμη...Τι να το κανω εγω ?Ειχα χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου.Πηγαινα με 170 σε δρομο χωρις οριο και ολα εγιναν αστραπιαια ..Ευτυχως που ειχα τα χερια μου στη κορνα.Τελος παντων δε συμφωνω καθολου με αυτο που εκανες kasel.Καταρχην εσυ επιτρεποταν να προσπερασεις σε εκεινο το σημειο?Στα σημεια των autobahn που εχει οριο ,συνηθως οι νταλικες απαγορευεται να κανουν προσπεραση.
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς