-
Για στάθμευση από το δήμο έχω κι εγώ 2 που δεν πλήρωσα...
Ας τις στείλουν όποτε το θυμηθούνΕπίσης, σήμερα τσίμπησα κι ένα εικοσάρικο γιατί δεν είχα μαζί μου την άδεια οδήγησης για το μηχανάκι (για 50cc). Εντός 10ημέρου είναι το μισό, οπότε φθηνά την γλίτωσα...
-
Εμας μας ηρθε πριν καποιο καιρο κληση για παρανομη σταθμευση απο το 1998 44 ευρω.. 15χιλιαρικα δηλ..
-
Εγω μολις ειδα τον φακελο να λεει Δημος Ηρακλειου την ψιλιαστηκα την δουλεια.Ε μολις τον ανοιξα,σιγουρευτηκα.Το θεμα ειναι οτι μερικες κλησεις απο Χανια δεν εχουν εμφανιστει ακομα.Εχουν να ερθουν φακελοι.....
-
Ακουσα πως αν δεν διαθετεις φοσφορουχο γιλεκο στο αμαξι σου το προστιμο ειναι 350 ευρω?
Αληθευει? -
[quote='Silver Turbo'][quote='saxon_747']Με γραψανε (πρωτη φορα...) για παρανομη σταθμευση... Δημοτικη αστυνομια Δημου Καλαμαριας... 80
-
[quote='koutsan'][quote='Silver Turbo'][quote='saxon_747']Με γραψανε (πρωτη φορα...) για παρανομη σταθμευση... Δημοτικη αστυνομια Δημου Καλαμαριας... 80
-
[quote='koutsan'][quote='Silver Turbo'][quote='saxon_747']Με γραψανε (πρωτη φορα...) για παρανομη σταθμευση... Δημοτικη αστυνομια Δημου Καλαμαριας... 80
-
Βασικά άλλη αξια ειχαν τα 15,5 € πριν 2 χρονια και αλλη τωρα....οποτε κερδισμενος βγηκες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά άλλη αξια ειχαν τα 15,5 € πριν 2 χρονια και αλλη τωρα....οποτε κερδισμενος βγηκες!Αν σου πω τωρα που το σκεφτομαι αν ηταν οντως 15,5 ευρω τοτε η κληση,τι θα μου πεις?Αλλα οτι εγινε,εγινε.
-
Η λύση είναι μία παιδιά, όσα λεφτά σας κλέβει το ΑΘΛΙΟ Ελληνικό κράτος χρησιμοποιώντας τα όργανα της 'τάξης' θα τα κλέβετε πίσω από την εφορία......
-
Δεν θα κόβετε απόδειξη όταν αγοράζετε κάτι και θα ζητάτε την έκπτωση 19% του ΦΠΑ από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος....
-
Θα κλέβετε αβέρτα την εφορία (όσοι μπορείτε). You know μαύρο χρήμα και έτσι...
-
Σε κάθε παρανομία του κράτους θα το κυνηγάτε μέχρι τέλους θα το κάνετε να πληρώσει τα κέρατα του... (π.χ. πέσατε σε λακούβα και έπαθε ζημιά το λάστιχο... απευθείας καλούμε τα στρουμφάκια και ξεκινάμε διαδικασία για αποζημίωση από τον αρμόδιο Δήμο)
Αν κάποιοι με βρίσκουν εριστικό τους υπενθυμίζω ότι χθές οι δικαστικοί πήραν αναδρομικά 30.000 έκαστος (το ίδιο και οι σιχαμένοι 300 και χαζογελούσαν βγαίνοντας από τον οίκο της 'δημοκρατίας').
Αν κάποιοι λένε ότι δεν είναι σωστά αυτά και π@π@ριές απαντάω ότι δεν είμαι Μ@λ@κας, αν αυτοί θέλουν να είναι , μπορούν άνετα να είναι.Εγώ προσωπικά θεωρώ το Ελληνικό κράτος και τους εκπροσώπους του εχθρό και μέχρι να αλλάξει η πολιτική κατάσταση στην χώρα θα κάνω τον δίκο μου μοναχικό ανταρτοπόλεμο.
-
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εγώ προσωπικά θεωρώ το Ελληνικό κράτος και τους εκπροσώπους του εχθρό και μέχρι να αλλάξει η πολιτική κατάσταση στην χώρα θα κάνω τον δίκο μου μοναχικό ανταρτοπόλεμο.
να μεταναστεύσεις το σκέφτηκες??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγώ προσωπικά θεωρώ το Ελληνικό κράτος και τους εκπροσώπους του εχθρό και μέχρι να αλλάξει η πολιτική κατάσταση στην χώρα θα κάνω τον δίκο μου μοναχικό ανταρτοπόλεμο.
να μεταναστεύσεις το σκέφτηκες??
Δεν είναι εύκολο ...Άλλωστε όπου και να πάει το κράτος πάντα εχθρικό και επικίνδυνο θα είναι για το 95% του πληθυσμού...Το υπόλοιπο 5% υπάρχει απλά για να επιτείνει την αδικία που νιώθεις όταν σε πατάει η κρατική μηχανή, αν επιχειρήσεις να συνδιαλλαγείς μαζί της...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ακουσα πως αν δεν διαθετεις φοσφορουχο γιλεκο στο αμαξι σου το προστιμο ειναι 350 ευρω?
Αληθευει?δεν το γνωρίζω...εγώ πάντως έχω 2 δώρο από τα διόδια της Αττικής Οδού...το Πάσχα εάν θυμάμαι καλά.
Πλάκα πλάκα...χρειάζονται.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Αληθευει?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Σάββα, 2 ε? Παλιομπαγάσα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αληθευει?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Σάββα, 2 ε? Παλιομπαγάσα...
Μου τα πέταξε μέσα στο αμάξι...δεν τα ήθελα νόμιζα ότι είναι φυλλάδια.
-
Εμένα μου τα έστειλαν μέσω ταχυδρομείου. Παραλίγο να πετάξω το φάκελο πριν το ανοίξω.
-
Nα μια λυπητερη και από εμενα….ΠΡΟΣΟΧΗ διαβαστε προσεκτικα την κλιση που σας εκοψε το οργανο και ελεγξτε αν σας εχει γραψει για τις σωστες παραβασεις...Οσα νευρα και αν εχετε,οσο δυσκολα κι αν σας φαινονται ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ διαβαστε τι σκ@τ@ εχουν γραψει μεσα.Μπορει να εχετε τραγικη εκπτωση κατά την πληρωμη του εάν απλα διαβασετε τιν κλιση.(Όχι σαν και εμενα τον Μ@Λ@Κ@ που διαπιστωσα μολις τωρα που μπηκα σπιτι ότι ενω : πηγαινα αναποδα σε μονοδρομο (αναστροφη επι τοπου γραψαν οι ασχετοι) και κατι ψιλα καθρεπτες και τετοια μου βγηκε κουστουμι 1065 ευρω…καλο ε…!!! Και θα μου πεις που βρηκαν 1065ευρω και γραψανε? ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΝΩ ΤΟ Φ Ο Ρ Ο Υ Σ Α !!!!! Καλα διαβασετε…Αλλα καλος μ….. εισαι και εσυ,ας την διαβαζες πριν την υπογραψεις…Όμως πειτε μου μετα από τετοιο σοκ(1065) πως διαβαζεις?
Το γεγονος εγινε 31/08 με honda innova.
-
Όντως θέλει προσοχή και καλή ενημέρωση. Το συμβάν που αναφέρεις είναι κακοήθεια, αλλά υπάρχει και περίπτωση να γίνει η ζημιά από άγνοια των ποινών του νέου ΚΟΚ από τον αστυνομικό. Μέσα στην ερημιά της εβδομάδας του δεκαπενταύγουστου με σταματήσαν με ραντάρ στη Λ. Μαραθώνος στο Πικέρμι (όριο 50). Ο αστυνομικός έβγαλε ένα τυπωμένο φύλλο από excel και προσπαθούσε να βρει την ποινή που αντιστοιχεί σε ταχύτητα >30 πάνω από το όριο. Εκτός από 350 ευρώ πρόστιμο μου είπε ότι ήταν και 60 ημέρες αφαίρεση διπλώματος, πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας. Αλλά επειδή ήταν 'ψυχοπονιάρης' με έγραψε για >20 πάνω από το όριο που είναι 100 ευρώ και 5 πόντους. Αργότερα μελέτησα προσεκτικά τον ΚΟΚ και βγήκα ότι στην παράβαση >30 πάνω από το όριο δεν υπάρχει αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας, μόνο διπλώματος! Δεδομένου ότι δεν γίνονται πλέον δικαστήρια γι'αυτές τις παραβάσεις άντε να βρεις το δίκιο σου με τον διοικητή του τμήματος....
Απορίες Περί Κλήσεων