-
Αν στις πάρουν για στάθμευση είναι το πρόστιμο Χ3. Δεν νομίζω όμως να στις γυρνάνε αν τις πάρουν για υπερβολική ταχύτητα.
-
δηλαδη πχ,εχεις παρει αμαξι φιλου βολτα,κανεις τη μλκια και την πληρωνει ο αλλος???
-
Οχι, εσύ την πληρώνεις, όταν σε σπάσει στο ξύλο ο φίλος.
-
μωρε να σε σπασει,στη συγκεκριμενη περιπτωση καθεσαι και τις τρως,αλλα τι φταιει ο φιλος να του παιρνουν τις πινακιδες...
-
Αυτά τα σκέφτονται νωρίτερα (όσο πάω ακούγομαι περισσότερο σαν τον πατέρα μου... )...
-
Γυναίκα και αυτοκίνητο ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ!!!
-
Γιατί, η γυναίκα τι μπορεί να πάθει?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γυναίκα και αυτοκίνητο ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ!!!εύκολα, αν είναι να τη λουστεί άλλος
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί, η γυναίκα τι μπορεί να πάθει?Αν είναι πολύ 'προικισμένος' ο άλλος μπορεί να ξεχειλώσει
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί, η γυναίκα τι μπορεί να πάθει?Μετά θα θες αποκλειστικά kangoo για να μπαινοβγαίνεις άνετα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί, η γυναίκα τι μπορεί να πάθει?
Μετά θα θες αποκλειστικά kangoo για να μπαινοβγαίνεις άνετα.
Πράγματι, τρομερό εσωτερικό ύψος το Κανγκού.
-
Βγαίνει και με ηλιοροφή για προχωρημένες καταστάσεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βγαίνει και με ηλιοροφή για προχωρημένες καταστάσεις.Όμως χρειάζεται προσοχή όταν περνάς απο χαμηλές γέφυρες
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
βασικα δεν πηρα προστιμο,δεν πηρα καν καποιο χαρτι στα χερια μου,αυτο που με τρωει ειναι οι πινακιδες γιατι το αυτοκινητο το χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο εμενα,ξερει κανεις ποσα χρηματα ειναι για να τις παρω πισω επιτοπου?Πως ειναι δυνατόν να μην σου έδωσαν χαρτάκι??? Κατ'αρχήν σου δίνουν ένα χαρτί που σου προσδιόριζει σε πόση ώρα θα πρέπει να έχις ακινητοποιήσει το όχημα!!! Βασικά νομίζω πως αυτό αναγράφεται πάνω στην κλήση!
Αν ήταν έτσι βάζω μια στολή μπάτσου κ αρχίζω να ξηλώνω πινακίδες....
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
βασικα δεν πηρα προστιμο,δεν πηρα καν καποιο χαρτι στα χερια μου,αυτο που με τρωει ειναι οι πινακιδες γιατι το αυτοκινητο το χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο εμενα,ξερει κανεις ποσα χρηματα ειναι για να τις παρω πισω επιτοπου?
Πως ειναι δυνατόν να μην σου έδωσαν χαρτάκι??? Κατ'αρχήν σου δίνουν ένα χαρτί που σου προσδιόριζει σε πόση ώρα θα πρέπει να έχις ακινητοποιήσει το όχημα!!! Βασικά νομίζω πως αυτό αναγράφεται πάνω στην κλήση!
Αν ήταν έτσι βάζω μια στολή μπάτσου κ αρχίζω να ξηλώνω πινακίδες....
Eτσι ακριβώς είναι .
-
Πάντως εμένα που με σταμάτησαν πριν κανα χρόνο και βάλε (υπάρχει και σχετικό thread, αλλά βαριέμαι να ψάξω), ήμουν με το διπλάσιο του ορίου και ούτε δίπλωμα μου πήραν, ούτε πινακίδες, ούτε αυτόφωρο πήγα... Ούτε καν χαρτί μου έδωσαν, απλά κράτησαν τα στοιχεία για να κάνουν μύνηση, να πάω κατευθείαν δικαστήριο... Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, οι δίκες που αφορούσαν συμβάντα υπερ-βολικής ταχύτητας που έγιναν μέχρι τον περσινό Ιούλιο παραγράφηκαν λόγω φόρτου των δικαστηρίων, κατά πώς είχε αναφερθεί εδώ μέσα... Αν όντως ισχύει αυτό, είμαι πολύ kolofardos...
-
Νομίζω οτι αν το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι στο όνομά σου, ΔΕΝ σου παίρνουν πινακίδες. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό?
Αν σε πιάσουν για ταχύτητα ΔΕΝ μπορείς να πάρεις πίσω τις πινακίδες πληρώνοντας κάποιο πρόστιμο επί χ φορές. Είναι όμως στην ευχέρεια του διοικητή να στις δώσει πίσω νωρίτερα. Οπότε αν υπάρχει 'μέσον', σε 1 εβδομάδα είναι εφικτό να τις έχεις.
Μια φορά με έγραψαν στο Σχηματάρι με 162χλμ και μου τα πήραν όλα. Αλλά πρόστιμο δεν έχω πληρώσει ακόμα. Δικαστήριο θα γίνει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση για το πότε (πάνε 2 χρόνια τώρα).
Άλλη φορά με έπιασε φωτογραφικό ραντάρ 5:00 το πρωί μπαίνοντας στο τούνελ στο Αρτεμίσιο με 129χλμ (όριο 60). Με φώναξαν σε αστυνομικό τμήμα εδώ Αθήνα αλλά επειδή ο ηλίθιος ο αστυνομικός εκεί δεν μου έλεγε τι κυρώσεις θα έχω και δεν ήθελα να χάσω τις πινακίδες πάλι, πήγα με άλλο άτομο που δεν πολυχρειάζεται το δίπλωμά του, και είπαμε οτι οδηγούσε αυτός. Δεν του πήραν ούτε δίπλωμα, και φυσικά ούτε πινακίδες του αυτοκινήτου μου. Ούτε για αυτή την περίπτωση έχει οριστική δικάσιμος.
Απ' ότι κατάλαβα σε κλήση από φωτογραφικό ραντάρ ισχύουν άλλα (περίμενα οτι θα πάρουν το δίπλωμα του 'οδηγού'), ξέρει κανείς να ενημερώσει πάνω σε αυτό?
Πάντως μια λύση, για να γλιτώνεις τουλάχιστον πινακίδες, αν ισχύει αυτό που είπα στην αρχή, είναι να μην είναι στο όνομά σου το αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, οι δίκες που αφορούσαν συμβάντα υπερ-βολικής ταχύτητας που έγιναν μέχρι τον περσινό Ιούλιο παραγράφηκαν λόγω φόρτου των δικαστηρίων, κατά πώς είχε αναφερθεί εδώ μέσα... Αν όντως ισχύει αυτό, είμαι πολύ kolofardos...!!! ισχύει αυτό? ωραία!
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, οι δίκες που αφορούσαν συμβάντα υπερ-βολικής ταχύτητας που έγιναν μέχρι τον περσινό Ιούλιο παραγράφηκαν λόγω φόρτου των δικαστηρίων, κατά πώς είχε αναφερθεί εδώ μέσα... Αν όντως ισχύει αυτό, είμαι πολύ kolofardos...
!!! ισχύει αυτό? ωραία!
Ναι ισχύει, ήμουν κι εγώ μέσα σ'αυτούς
Αφορούσαν τις δίκες από φωτοραντάρ από τον Ιόυνιο του 2004 έως τον Αύγουστο του 2005. δεν προλάβαιναν να τις δικάσουν. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι ισχύει, ήμουν κι εγώ μέσα σ'αυτούς
Αφορούσαν τις δίκες από φωτοραντάρ από τον Ιόυνιο του 2004 έως τον Αύγουστο του 2005. δεν προλάβαιναν να τις δικάσουν.και πιο πριν
Απορίες Περί Κλήσεων