-
'Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε λάστιχα στο Yaris της οικογενείας, είναι 1000άρι και φοράει 175-65 R14 good year gt2 με τα οποία δεν μπορώ να πω πως ικανοποιεί με την ελκτική του πρόσφυση.
Αν και με 64 άλογα στις 200.000 στροφές σπινάρει αρκετά οπότε θα ήθελα κάτι καλύτερο.
Οι ζάντες του είνα 5 1/2 ίντσες πλάτος οπότε ακομα και 195 λάστιχο το χωράνε.
Έχετε να προτείνετε κάποια ελαστικά καλής ποιότητας είτε στην oem διάσταση ή έστω λίγο φαρδύτερα?
-
'Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε λάστιχα στο Yaris της οικογενείας, είναι 1000άρι και φοράει 175-65 R14 good year gt2 με τα οποία δεν μπορώ να πω πως ικανοποιεί με την ελκτική του πρόσφυση.
Αν και με 64 άλογα στις 200.000 στροφές σπινάρει αρκετά οπότε θα ήθελα κάτι καλύτερο.
Έχετε να προτείνετε κάποια ελαστικά καλής ποιότητας είτε στην oem διάσταση ή έστω λίγο φαρδύτερα?
-
-
prenium contact 2
-
Πάνε για 185/60-14.
Θα σου βγεί πολύ φτηνότερα
-
Για 185 σκεφτόμουνα και εγω, δεν με ενδιαφέρει αν χάσει και λίγο 'νεύρο' αρκεί να έχει καλύτερη πρόσφυση.
τα premium contact 2 continental είναι?
Ελπίζω να μην έχουν καμία σχέση με τα άθλια εως επικύνδηνα EcoContact.
-
Michelin Pilot Exalto ΙΙ σε διάσταση 185/60-14...
Είναι βέβαια λίγο ακριβά λόγω της χαμηλής παραγωγής τους σε αυτή τη διάσταση -
Pirelli P5000 έχουμε στο yaris. M' αρέσουν, λίγο σκληρά είναι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για 185 σκεφτόμουνα και εγω, δεν με ενδιαφέρει αν χάσει και λίγο 'νεύρο' αρκεί να έχει καλύτερη πρόσφυση.Το πιθανότερο είναι να μήν τήν καταλάβεις καθόλου τήν αλλαγή.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
'Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε λάστιχα στο Yaris της οικογενείας, είναι 1000άρι και φοράει 175-65 R14 good year gt2 με τα οποία δεν μπορώ να πω πως ικανοποιεί με την ελκτική του πρόσφυση.Αν και με 64 άλογα στις 200.000 στροφές σπινάρει αρκετά οπότε θα ήθελα κάτι καλύτερο.
Στις 200.000 στροφές; Είπαμε, πολύστροφα τα γιαπωνέζικα αλλά όχι κι έτσι...
Από τη μεριά μου θα πρότεινα κάτι σε Bridgestone (πάντα σε 185/60-14, όπως αναφέρθηκε και πριν), μιας και είναι σκληρά και δεν παρουσιάζουν ανησυχητικά φαινόμενα απώλειας πρόσφυσης ακόμη και προς το τέλος της ωφέλιμης ζωής τους.
-
continental premium ..... πολυ ολοκληρωμένο λάστιχο ..
μακρια απο άθε είδους energy !!!!
-
Μετά από τις επισκέψεις στο Nurburgring τα αλλάζετε τα λάστιχα του yaris της οικογενείας, ΙΚΕ;
Σοβαρά τώρα, έχεις αντιληφθεί πρόβλημα πρόσφυσης με τα συγκεκριμένα λάστιχα; Σε τι ρυθμούς οδηγάτε, αν επιτρέπεται;
Εγώ με Clio 1.4 και με τα Energy ποτέ ως τώρα δεν έχω πει 'πωπώ, δεν κρατάει με τίποτα*'. Και το πηγαίνω και αρκετά σαν παλαβός...
*edit: Ψέματα, δυο φορές το έχω πει: Τη μια σε φρενάρισμα με χιόνι μπροστά από την ΕΤ3 και τη δεύτερη όταν ζούσα την υπερστροφή και την υποστροφή να εναλλάσσονται στο Τούνελ της Περιφερειακής με περίπου 20 km/h επίσης σε χιόνι...Αλλά και λάστιχα ειδικά εξελιγμένα για τη Veyron να φορούσε, μάλλον δεν θα γλίτωνα το γλίστρημα!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
continental premium ..... πολυ ολοκληρωμένο λάστιχο ..μακρια απο άθε είδους energy !!!!
Tα Michelin Energy είναι μια χαρά για κίνηση στην πόλη και οικονομικά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάνε για 185/60-14.Θα σου βγεί πολύ φτηνότερα
Το αυτό. Α! Και να είναι Potenza!
-
Δεν νομίζω οτι το Yaris 1.0 μπορεί να έχει πραγματικό πρόβλημα ελκτικής πρόσφυσης πέρα από χαζοαμπραγιαρίσματα σε φανάρι.
οπότε σου προτίνω να μέινεις στο 175 ωστέ να μην χάσεις σε κατευθυντικότητα το οποίο θεωρώ πιο σημαντικό. Ισως καλό να κοιτάξεις και σε άλλες μάρκες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
'Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε λάστιχα στο Yaris της οικογενείας, είναι 1000άρι και φοράει 175-65 R14 good year gt2 με τα οποία δεν μπορώ να πω πως ικανοποιεί με την ελκτική του πρόσφυση.Αν και με 64 άλογα στις 200.000 στροφές σπινάρει αρκετά οπότε θα ήθελα κάτι καλύτερο.
GT2 μεινε...αλλαξα με πιρελλι ντραγκο σε γιαρις 1300 και σπιναριζε μεχρι κι η τεταρτη που λεει...Λιγο μετα πηραμε στην οικογενεια ενος χρονου γιαρις με τα μανισια gt2 με 14000 χλμ.κι εκλεγα τα καινουρια που μου πηρε ο λαστιχας 100 ευρω για την ανταλλαγη με τα ντραγκο.Το μεταχειρισμενο πουληθηκε 7 μηνες μετα.
Περριτο να πω οτι στο πουλημενο εβαλα τα ντραγκο(τα οποια στη βροχη ηταν οτι χειροτερο ενω παραδοξως σε πριμερα 99 μοντ.ημουν πολυ ευχαριστημενος κ γι αυτο ετρεξα κ τα ξαναγορασα,αλλα...) -
Σου άρεσαν τα gt2? Τα είχαμε στο 406, πρώτης τοποθέτησης, και ήταν άθλια!
-
Το βασικότερο είναι ίσως να μην περάσεις σε 'παλαβούς' δείκτες ταχύτητας κοιτώντας σε καλύτερο λάστιχο. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά ελαφρύ, και οτιδήποτε πάνω από Η δεν θα ζεσταίνεται με τίποτε.
Γνώμη μου, τα Continental PremiumContact2 ή τα SportContact2 αν βγαίνουν σε 185/60/14 και δείκτη ταχύτητας Η. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάνε για 185/60-14.
Θα σου βγεί πολύ φτηνότερα
Το αυτό. Α! Και να είναι Potenza!
Εδωσα τα RE-720 που είχα σε έναν φίλο (185/60-14) που τα φόρεσε σε ένα παλιό Σουίφτ,με το οποίο κατέβηκα τόν προηγούμενο μήνα μέχρι τήν Αθήνα και ξανά πίσω
Τα ίδια λάστιχα τα φορούσα στο δικό μου,και στο βρεγμένο πήγαινε πολύ καλά.
Στο Σουίφτ όμως....απογειωνόσουνα στήν βροχηΙσως το πολύ χαμηλό του βάρος (σταματημένο τα πλαινά του δέν μαγουλιάζανε καθόλου-λές και στεκότανε σε τούβλα) 760 κιλά κενό (950 το δικό μου)
Το Γιάρις πόσο ζυγίζει;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το Γιάρις πόσο ζυγίζει;To δικό μου, κάνα 850άρι
όταν είναι πλυμμένο
λάστιχα για Yaris 1.0