-
Εγω μετρησα σημερα το δικο μου ψυγειο και η ενδειξη ηταν για -15°.Εχει ανοιχτο δοχειο διαστολης και εγω πηρα ενδειξη απο το ψυγειο κατευθειαν.
-
Στο συνεργείο μέτρησαν αντοχή του υπάρχοντος παραφλού μέχρι -25. Οπότε δεν το αλλάζω?
-
Άλλαξέ το Κωνσταντίνε, τα αντιοξειδωτικά κλπ που περιέχει καλό είναι να ανανεώνονται.
-
Να΄σαι καλά Κων/νε!
Μπερδεύτηκα με τις διαφορετικές απόψεις -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω μετρησα σημερα το δικο μου ψυγειο και η ενδειξη ηταν για -15°.Εχει ανοιχτο δοχειο διαστολης και εγω πηρα ενδειξη απο το ψυγειο κατευθειαν.
Είναι απλό φιλέ, το ανοικτό αντικαθίσταται με ένα κλειστού τύπου, αλλάζοντας και την τάπα ψυγείου. Στην περιοχή σου πιάνετε και χιόνια.
22ο , νομίζω ότι φτάνει, έκτος εάν έχεις δει μικρότερες τιμές. Συμπλήρωσε με πυκνό 1 liter.
Α. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλαξέ το Κωνσταντίνε, τα αντιοξειδωτικά κλπ που περιέχει καλό είναι να ανανεώνονται.
Για την ιστορία:
Παραφλού = απιονισμένο νερό, (όχι αποσταγμένο διότι είναι διαλύτης). + αντιθερμαντικό (που είναι ουδέτερο υλικό). + αντιοξειδωτικό ( που είναι ελαφρά διαβρωτικό). + ‘καπάκι’ το αντιδιαβρωτικό, (για περιορισμό της διαβρωτικής ικανότητας του αντιψυκτικού και του αντιοξειδωτικού.)
Ταπεινή μου γνώμη είναι αυτό που κάνω σε έμεναν και τους πελάτες μου, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Όταν διαπιστώνω ότι το σκεύασμα είναι καθαρό, σχεδόν διαυγές, έλεγχο την αντιψυκτική του ικανότητα και μόνον. Έτσι και πάντα κατά την δική μου γνώμη, εξασφαλίζω μεγαλύτερη ζωή σε ψυγείο και λαστιχένια κολάρα.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Θα σου το έλεγαν, εάν ήταν σοβαρό συνεργείο και είχαν και Μπομόμετρο για παραφλού. 15ε κάνει!.
Και σίγουρα αποσβήνει τάχιστα…..
Για το κάλο του πελάτη και….. του συνεργείου!. Βίοι παράλληλοι!.
Στα καταστήματα που πωλούν απολιτικά Opel, υπάρχει κάλο παραφλού, και σε ‘λαϊκή’ τιμή!.
Επίσης το FEBI BILSTEIN 5L 25,08 λιανική μετά φόρου.
MOTOREX με προδιαγραφή MB325.3 PORSCE 12.42ε /1L λιανική μετά φόρου.
Από 3ε το λίτρο μέχρι και 19ε το λίτρο. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!...(όχι σε εμένα….)
Ρε παλικάρια μου, πιστεύετε ότι οι σωστοί εισαγωγείς, δεν γνωρίζουμε τι πουλάει το διαδίκτυο?. Περιορίζοντας τα γενικά μας έξοδα και το κέρδος μας, είμαστε απόλυτα συναγωνίσιμοι, μοιράζοντας τα γενικά μας σε 10 δουλειές!!!. Σίγουρα το να ψάξεις στην ελλαδίτσα μας, βρίσκεις ότι θέλεις σε συμφέρουσα τιμή.
Α.Kυριε Αντωνη για G12+ ποια εταιρια προτεινεται? Στα βορεια 50-50 μιξη (περιπου 18 βαθμ) ειναι καλα?
-
Είναι απλό φιλέ, το ανοικτό αντικαθίσταται με ένα κλειστού τύπου, αλλάζοντας και την τάπα ψυγείου. Στην περιοχή σου πιάνετε και χιόνια.
22ο , νομίζω ότι φτάνει, έκτος εάν έχεις δει μικρότερες τιμές. Συμπλήρωσε με πυκνό 1 liter.
Α.Για ποιο λογο να το αλλαξω το δοχειο;Ετσι ειναι απο την εταιρια(χιουντάι).Και που ξερω οτι θα αντεξουν στην πιεση οι μαστοι και τα λαστιχακια;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:Πάντως μερικά πράγματα πρέπει να τα ψάχνουμε μόνοι μας από το manual. Δεν νομίζω σε συνεργείο (εκτός αντιπροσωπείας) να μου έλεγαν πως χρειάζεται αλλαγή
Σωστά, υπάρχουν ίσως μερικές εξαιρέσεις που γράφουν και σε ... forum όπως το δικό μας!
Επίσης δύσκολα θα σου πουν για βαλβολίνες, υγρά φρένων, υγρό τιμονιού ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω μετρησα σημερα το δικο μου ψυγειο και η ενδειξη ηταν για -15°.Εχει ανοιχτο δοχειο διαστολης και εγω πηρα ενδειξη απο το ψυγειο κατευθειαν.Μη κοιτάς αν δεν παγώνει το αντιπηκτικό και αντέχει.
Αν έχουν περάσει 2 χρόνια το αλλάζεις.Βάζεις 50-50% αντιπηκτικό-νερό για προστασία από οξείδωση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Για ποιο λογο να το αλλαξω το δοχειο;Ετσι ειναι απο την εταιρια(χιουντάι).Και που ξερω οτι θα αντεξουν στην πιεση οι μαστοι και τα λαστιχακια;
Έτσι και αλλιώς φίλε μου, την πίεση την έχεις και τώρα. Μέσο θερμοστάτη και τάπας ψυγείου.
Α. -
Ο χρήστης ilias1.4tsi έγραψε:
Θα σου το έλεγαν, εάν ήταν σοβαρό συνεργείο και είχαν και Μπομόμετρο για παραφλού. 15ε κάνει!.
Στα καταστήματα που πωλούν απολιτικά Opel, υπάρχει κάλο παραφλού, και σε ‘λαϊκή’ τιμή!.
Από 3ε το λίτρο μέχρι και 19ε το λίτρο. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!...(όχι σε εμένα….)
Ρε παλικάρια μου, πιστεύετε ότι οι σωστοί εισαγωγείς, δεν γνωρίζουμε τι πουλάει το διαδίκτυο?. Περιορίζοντας τα γενικά μας έξοδα και το κέρδος μας, είμαστε απόλυτα συναγωνίσιμοι, μοιράζοντας τα γενικά μας σε 10 δουλειές!!!. Σίγουρα το να ψάξεις στην ελλαδίτσα μας, βρίσκεις ότι θέλεις σε συμφέρουσα τιμή.
Α.Kυριε Αντωνη για G12+ ποια εταιρια προτεινεται? Στα βορεια 50-50 μιξη (περιπου 18 βαθμ) ειναι καλα?
Όχι φίλε, δεν φτάνει στα βόρια το 18.
22 και άνω. Δυο πυκνό 1 απιονισμένο.
Α. -
Όχι φίλε, δεν φτάνει στα βόρια το 18.
22 και άνω. Δυο πυκνό 1 απιονισμένο.
Α.1 g12 Valeo + 1 απιονισμένο μέχρι -35 βαθμούς. Έτσι τουλάχιστον λέει η Valeo.
Κάτι θα ξέρει παραπάνω... -
Σίγουρα, όπως λες.
Α. -
Ξέρετε που μπορώ να βρω το Zerex G-05? Κάποιο κατάστημα στην Αθήνα (και Ελλάδα);
-
Ομολογώ ότι πρώτη φόρα το βλέπω…..
Μα γιατί καλέ μου φίλε, τέτοια πρεμούρα με το συγκεκριμένο?.
Η GM OPEL η ford, έχουν πολύ καλά και σε καλή τιμή, όπως και το Prestone (αμερικανοισπανικό).
Σίγουρα και μερικά ακόμη.
Α. -
Κατι παραφλου που κυκλοφορουν σε πολυκαταστηματα και σουπερμαρκετ με 5,5 ευρω και δε χρειαζονται αραιωση ειναι καλα?
-
Ομολογώ ότι πρώτη φόρα το βλέπω…..
Μα γιατί καλέ μου φίλε, τέτοια πρεμούρα με το συγκεκριμένο?.
Η GM OPEL η ford, έχουν πολύ καλά και σε καλή τιμή, όπως και το Prestone (αμερικανοισπανικό).
Σίγουρα και μερικά ακόμη.
Α.Γιατί το συγκεκριμένο πληρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, οπότε ή αυτό θα βάλω ή της Mopar (αντιπροσωπείας, κανονικά).
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Κατι παραφλου που κυκλοφορουν σε πολυκαταστηματα και σουπερμαρκετ με 5,5 ευρω και δε χρειαζονται αραιωση ειναι καλα?Αυτα ειναι που πρεπει να αποφυγεις ειναι ψευτικα,τα εκανα δοκιμη ετσι για πλακα πριν 5χρονια
Εγραφε οτι ηταν παραφλου ετοιμο και καλυβε για -12 παραμυθια το εκανα δοκιμη στο ιδιο το μπουκαλι το αφησα εξω εκεινη τη βραδια ειχε -6 και παγωσε μεσα στο ιδιο το μπουκαλι του,ειναι κατι ελληνικες εταιρειες που βαζουν ελαχιστη ποσοτητα αντιψυκτικου για -3 ισα να χρωματιστει το νερο της βρυσης και το πουλανε τζαμπα στα σουπερ
Η γνωμη μου ειναι να βαλεις κατι σε εισαγωμενο οπως ανεφεραν παραπανω GM,FORD,KRAFT.... και προτεινω σε αντιψυκτικο και οχι παραφλου πετυχαινοντας τις ιδανικες αναλογιες αναλογα με το κλιμα -
για vw group ποιο ειναι καλυτερο
valeo g12 1l
febi bilstein g12 1.5l ?και τα 2 ειναι συμπηκνωμενα,αλλα θελω να μου πειτε αν φτανει ενα απο τα 2 για αλλαγη ολου του κυκλωματος ψυξης...
παιρνει 5λ ολο το συστημα...
Παραφλού στο ψυγείο