-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Στο δρόμο;
Sent from my Note II using smoke signals.
Ναι!!! Μεγάλη οικολογικη καταστροφή..........
Τα χρησιμοποιημένα αντιψυκτικά υγρά (παραφλού) αποτελούν επικίνδυνα απόβλητα και πρέπει να ανακυκλώνονται και όχι να απορρίπτονται στο περιβάλλον.
http://www.spgas.gr/portal/index.php?op ... =5&lang=el
Τα εβαζες σε ενα μπιτονι και τα αφηνες σε ενα συνεργειο. -
Βλακεία μου με περικεφαλαία….
Αυτό πρέπει πρώτα να με ενδιέφερε φίλοι mod, και δεν το είπα. Το μόνο μου ελαφρυντικό ήταν, η έκφραση «χρέπι», που με εξενέυρησε…..
Α. -
Η εξαέρωση όταν αλλάζεις ψυκτικό προβλέπεται σε όλα τα αυτοκίνητα?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η εξαέρωση όταν αλλάζεις ψυκτικό προβλέπεται σε όλα τα αυτοκίνητα?στο δικο μου π.χ. αναφερει οτι δε χρειαζεται να κανεις κατι εσυ..απλως βαζεις το νεο αντιψυκτικο κλεινεις τη ταπα και οδηγας κανονικα..Μολις κρυωσει ελεγχεις τη σταθμη και συμπληρωνεις λιγο αν χρειαστει..
-
Στο δρόμο;
Sent from my Note II using smoke signals.
Ναι!!! Μεγάλη οικολογικη καταστροφή..........
Ναι ξερόλα Ελληνάρα είναι οικολογική καταστροφή. Έλεος, πουλάς και πνεύμα απο πάνω
-
Λάδια και αντιπηκτικά αλλάζεις εύκολα αλλά είναι μπελάς να τα μαζέψεις και να πας να τα πετάξεις σε βενζινάδικο ή συνεργείο.
Γι αυτό προτιμώ να τα αλλάζω στο συνεργείο.
Έχω κάτι χρησιμοποιημένα λάδια στην αποθήκη - πρέπει να κάθονται εκεί 4-5 χρόνια.Το αντιπηκτικό στο δρόμο θα το πιούνε γάτες και σκυλιά και θα ΨΟΦΗΣΟΥΝ.
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
Η εξαέρωση όταν αλλάζεις ψυκτικό προβλέπεται σε όλα τα αυτοκίνητα?
στο δικο μου π.χ. αναφερει οτι δε χρειαζεται να κανεις κατι εσυ..απλως βαζεις το νεο αντιψυκτικο κλεινεις τη ταπα και οδηγας κανονικα..Μολις κρυωσει ελεγχεις τη σταθμη και συμπληρωνεις λιγο αν χρειαστει..
kata 60% ta montela.
A. -
Οταν λέω ΄΄μου χύθηκαν΄΄ όντως μου χύθηκαν , δε πρόλαβα να τα μαζεψω, είχα μπετονάκι αλλά χύθηκαν και πάνω μου !! Επεσαν μέσα στην αυλή μου και σε μια ώρα είχαν στεγνώσει , εξαφανίστηκαν , οπότε που είναι η καταστροφή;;;
Δεν είναι όπως τα λάδια , νεράκι είναι !!! -
Οταν λέω ΄΄μου χύθηκαν΄΄ όντως μου χύθηκαν , δε πρόλαβα να τα μαζεψω, είχα μπετονάκι αλλά χύθηκαν και πάνω μου !! Επεσαν μέσα στην αυλή μου και σε μια ώρα είχαν στεγνώσει , εξαφανίστηκαν , οπότε που είναι η καταστροφή;;;
Δεν είναι όπως τα λάδια , νεράκι είναι !!!
Καλέ μου φίλε δεν σε κακοσχολιάζω!.
Για την ιστορία 1 λίτρο πυκνό παραφλού, καταστρέφει το πλαγκτόν 65 κυβικών μέτρων θάλασσας.
Βασικά είχε στεγνώσει το απιονισμένο νερό!.
Η βάση, θα ενοχλήσει κατάφορα τα λουλούδια σου!. όπως και ο υδροφόρος ορίζοντας θα επηρεαστεί. Σίγουρα όχι κραυγαλέα, μα εδώ φταίω που δεν σε ενημέρωσα.
Α. -
Έχεις σχέση με την νήσο Σάμο?.
Α. -
Παιδια αυτο με την οικολογια κατανταει νευρασθενεια μετα απο ενα σημειο. Και γω οταν τα αλλαζω στην αυλη μου βγαζω το κολλαρο και χυνονται με ορμη πανω στην ποδια και μετα διασκορπιζονται ...πως διαολο να τα μαζεψω? Φευγουν επειτα στο πεζοδρομιο κυλανε καμια 10 μετρα και εχουν εξατμιστει.
Γατακια και σκυλακια δεν εχουν πεθανει απο αντιψυκτικο. Αλλα απο κατι οικολογους που πετανε φολες για να μην υπαρχει βρωμια εχουν πεθανει αρκετα.
-
Nευρασθένεια θα ήταν αν έπεφταν πχ 10 σταγόνες κάτω και βγαίναμε και φωνάζαμε Αλλάχου Σνακμπάρ, κραδαίνοντας το κεφάλι του costalio. Το να κάνεις αλλαγή παραφλού αφήνοντας το όλο να πέσει κάτω είναι ΑΘΛΙΟ.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Παιδια αυτο με την οικολογια κατανταει νευρασθενεια μετα απο ενα σημειο. Και γω οταν τα αλλαζω στην αυλη μου βγαζω το κολλαρο και χυνονται με ορμη πανω στην ποδια και μετα διασκορπιζονται ...πως διαολο να τα μαζεψω? Φευγουν επειτα στο πεζοδρομιο κυλανε καμια 10 μετρα και εχουν εξατμιστει.Γατακια και σκυλακια δεν εχουν πεθανει απο αντιψυκτικο. Αλλα απο κατι οικολογους που πετανε φολες για να μην υπαρχει βρωμια εχουν πεθανει αρκετα.
δεν ειναι και τοσο δυσκολο να κοψεις ενα μπετονακι στη μεση κατακορυφα και να το βαλεις απο κατω!!!!τι λες;;;
και εγω οταν αλλαζω λαδια μονος μου,αυτο κανω και μετα παω και τα ριχνω στη λαντζα που εχει κοντα μου ενα castrol point..... τοσο απλα! -
Παιδια αυτο με την οικολογια κατανταει νευρασθενεια μετα απο ενα σημειο.
ΠΟΥ ειναι ο ΣΚΑΪ;;;;;;;;;;;;;;; ΕΕΕΕΕ;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παιδια αυτο με την οικολογια κατανταει νευρασθενεια μετα απο ενα σημειο. Και γω οταν τα αλλαζω στην αυλη μου βγαζω το κολλαρο και χυνονται με ορμη πανω στην ποδια και μετα διασκορπιζονται ...πως διαολο να τα μαζεψω? Φευγουν επειτα στο πεζοδρομιο κυλανε καμια 10 μετρα και εχουν εξατμιστει.
Γατακια και σκυλακια δεν εχουν πεθανει απο αντιψυκτικο. Αλλα απο κατι οικολογους που πετανε φολες για να μην υπαρχει βρωμια εχουν πεθανει αρκετα.
δεν ειναι και τοσο δυσκολο να κοψεις ενα μπετονακι στη μεση κατακορυφα και να το βαλεις απο κατω!!!!τι λες;;;
και εγω οταν αλλαζω λαδια μονος μου,αυτο κανω και μετα παω και τα ριχνω στη λαντζα που εχει κοντα μου ενα castrol point..... τοσο απλα!Εχεις δικιο αλλα αυτο γινεται μονο στα λαδια, και γω ετσι το κανω σε λαδια και βαλβολινες.
Στο παραφλου οπως τρεχει θες ταψι μπας και μαζεψει 10 σταγονες. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
και εγω οταν αλλαζω λαδια μονος μου,αυτο κανω και μετα παω και τα ριχνω στη λαντζα που εχει κοντα μου ενα castrol point..... τοσο απλα!Εχεις δικιο αλλα αυτο γινεται μονο στα λαδια, και γω ετσι το κανω σε λαδια και βαλβολινες.
Στο παραφλου οπως τρεχει θες ταψι μπας και μαζεψει 10 σταγονες.Δεν ειναι 10 σταγονες.Ειναι η ποσοτητα που προσθετεις μετα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
........ μα εδώ φταίω που δεν σε ενημέρωσα.
Α.Μα δε φταις εσύ φιλε Αντώνη , εγώ φταίω !!!
Σε θέματα περιβάλλοντος είμαι πολύ ευαίσθητος , όντως δε τα πρόλαβα και μου χύθηκαν !!!
Οι καταστροφές που γίνονται κάθε μέρα στoν ............. είναι τεράστιες από το κόψιμο πεύκων , απο την τοποθετηση ανεμογγενητριών στα καμμενα , απο το κάψιμο καταρχήν κλαδιών και εν συνεχεία δάσους , από την ρίψη στην θάλασσα αποβλήτων μέσω ρεμάτων η και κατευθείαν , δεν υπαρχει αποχεύτεση στο νησί και σε όποιο μέρος υπάρχει ο λεγόμενος βιολογικός λειτουργεί πολύ λίγο, τα απόβλητα απο τα λιοτρίβια, τι να πρωτοθυμηθώ..... -
Εμένα εντύπωση μου έκανε η ποσότητα με την οποία βολεύτηκες, μόνο 2 λίτρα;; Έστω 50-50 2+2 4 λίτρα, λίγο δεν είναι, το δικό μου νομίζω έχει πάνω από 10 (μεγαλύτερο βέβαια αλλά δεν περίμενα τέτοια διαφορά).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εμένα εντύπωση μου έκανε η ποσότητα με την οποία βολεύτηκες, μόνο 2 λίτρα;; Έστω 50-50 2+2 4 λίτρα, λίγο δεν είναι, το δικό μου νομίζω έχει πάνω από 10 (μεγαλύτερο βέβαια αλλά δεν περίμενα τέτοια διαφορά).Με βάζεις σε σκέψεις..... αραίωσα ένα λίτρο συμπηκνωμένο με ένα λίτρο απιονισμένο και μετά 250 συμπηκνωμένο με 250 απιονισμένο , αρα έβαλα σύνολο 2,5 λίτρα υγρό !!! Δούλεψε αρκετή ωρα συμπλήρωνα 2-3 φορές και οκ !!! Λίγα είναι ;;;;;
-
4 λίτρα χωρητικότητα δίνει το autodata.
Παραφλού στο ψυγείο