-
Αν χρειάζεται ξανά εξαέρωση, χάνει η φλάντζα κεφαλής.
-
-
Ναι, μπορείς να ανοίξεις κάποιο κολάρο χαμηλά.
Εναλλακτικά ή μάλλον έτσι και αλλιώς άνοιξε και ότι τάπες εξαέρωσης βρεις
-
Βαλε και το καλοριφερ στο ζεστο για να αδειασει και το δικο του κυκλωμα.
-
-
Κανονικα πρεπει να υπαρχει και βιδα για εξαερωση,συνηθως ειναι κοντα στον θερμοστατη.
Για τι αμαξι μιλαμε;Καποιος που εχει το ιδιο μπορει να ξερει ακριβως τι πρεπει να κανεις. -
-
Ευχαριστω...
-
Πόσο χαμηλότερος είναι ο θερμοστάτης;
-
Και για ποιο λόγο αλλάζεις το θερμοστάτη; Για να σου σπάει τα νεύρα με τη συνεχή λειτουργία του βεντιλατέρ; Δε νομίζω να περιμένεις να κερδίσεις κάτι από αυτό...
-
μονο που αν αλλαξει θερμοστατη θα πρεπει να αλλαξει και βαλβιδα βεντιλατερ γιατι αλλιως δεν κανει τιποτα.
-
Ο χρήστης Thief έγραψε:
Και για ποιο λόγο αλλάζεις το θερμοστάτη; Για να σου σπάει τα νεύρα με τη συνεχή λειτουργία του βεντιλατέρ; Δε νομίζω να περιμένεις να κερδίσεις κάτι από αυτό...Αλλο ο θερμοστατης και αλλο η βαλβιδα του βεντιλατερ.Αλλωστε ο θερμοστατης που θα βαλει ανοιγει χαμηλοτερα οποτε δεν θα ξεκινα το ιδιο ευκολα το βεντιλατερ.
Τωρα σε τι χρησιμευει αυτη η αλλαγη
-
Βάλε το να βάλε τ'άλλο στο τέλος δίνεις ένα κάρο χρήματα και σε περνάει ακόμα και το 1.4 τσι
-
-
-
tide
-
ROLL
-
εγινες μοντερειτορ
-
Το να αδειασει ολο το παραφλου σημαινει 100% διαρροη?
Την Παρασκευη αναψε το σχετικο προειδοποιητικo λαμπακι στο Golf, ειχε χασει ολα τα νερα.
Γεμισαμε, μεχρι σημερα (και μετα απο 400-500χλμ) η σταθμη ειναι οκ. -
Πριν 2 χρονια αδειασα το ψυγειο απο το πρασινο εργοστασιακο παραφλου που ειχε μεσα και μετα εβαλα απο αυτο το κοκκινο που μου εδωσαν απο την αντιπρωσοπεια.
Πηρε 2,5 λιτρα αντι για 4(δεν ξερω γιατι,εγω ανοιξα ολες τις ταπες για να βγει το υγρο και δεν ηταν σε κλιση το αμαξι) προφανως ειχε μεινει μεσα το παλιο παραφλου.
Το αποτελεσμα ειναι να εχω εως σημερα πρασινο παραφλου μεσα.Το κοκκινο τι εγινε?
Υπαρχει προβλημα απο αυτη την αναμειξη χρωματων που εγινε?
Παραφλού στο ψυγείο