-
Σε εμένα το λές?
-
Ναι. Και για να καταλάβεις γιατί ρωτάω, προσπαθώ να εξηγήσω πόσο δύσκολο είναι στατιστικά να είσαι παρών την στιγμή ακριβώς που συμβαίνει το ατύχημα και μάλιστα σε τέτοια θέση που να μπορείς να κρίνεις αν ο οδηγός έτρεχε, ή όχι. Και αυτό να έχει επαναληφθεί Χ10 στο ίδιο σημείο.
Δεν μιλάμε για περιπτώσεις στις οποίες περνώντας βλέπεις ένα Mercedes ανάσκελα και σταματάς για να απεγκλωβίσεις τους τραυματίες. Άλλο πράγμα 'ήμουν εκεί', και άλλο 'οδηγούσα δίπλα/πίσω του όταν το έχασε και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έτρεχε'.
Θα προσέθετα μάλιστα, ότι σε τέτοια ατυχήματα οι πιθανότητες αν είσαι πολύ κοντά (άρα σε θέση να κρίνεις ταχύτητα, συγκρίνοντας την με την δική σου) είναι να εμπλακείς και εσύ.
-
Ακριβώς μπροστά μου έχουν γίνει 2 ατυχήματα και σε ένα με προταγωνιστή εμένα...σύνολο 3. Για το δικό μου να σου πώ ότι πλησίαζα το φανάρι της καισαριανής με 60χλμ και 3η χαλαρααααααααα, έρχεται αριστερή παρατεταμένη.....και με το που βγαίνω.....σταματημένοι όλοι! Ε, φρενα αναποδα κλπ και ακουμπάω τον προφυλακτήρα του μπροστινού μου...και τον σπάω ούτε έτρχε ούτε τπτ, και πίστεψε με έχουν γίνει πολλά τρακαρίσματα έτσι!
τα άλλα τρακαρίσματα θα τα γράψω σε φάση που θα έχω χρόνο.
Ακόμη και μετά το τρακάρισμα μπορείς μερικές φορές να δεις αν έτρεχε πολυ κάποιος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ακριβώς μπροστά μου έχουν γίνει 2 ατυχήματα και σε ένα με προταγωνιστή εμένα...σύνολο 3. Για το δικό μου να σου πώ ότι πλησίαζα το φανάρι της καισαριανής με 60χλμ και 3η χαλαρααααααααα, έρχεται αριστερή παρατεταμένη.....και με το που βγαίνω.....σταματημένοι όλοι! Ε, φρενα αναποδα κλπ και ακουμπάω τον προφυλακτήρα του μπροστινού μου...και τον σπάω ούτε έτρχε ούτε τπτ, και πίστεψε με έχουν γίνει πολλά τρακαρίσματα έτσι!τα άλλα τρακαρίσματα θα τα γράψω σε φάση που θα έχω χρόνο.
Ακόμη και μετά το τρακάρισμα μπορείς μερικές φορές να δεις αν έτρεχε πολυ κάποιος!
Εξαρτατε απο την εκταση των ζημιων.
Αμαξι που εφυγε ευθεια κ στραβωσε ζαντες και ψαλιδια..... Δεν ετρεχε! -
Από το στόμα του λύκου γλυτώσαμε το Σάββατο. Πήγαινα παρέα μ'έναν φίλο (2 αυτοκίνητα) προς Τρίπολη, και 4-5χλμ πριν το Αρτεμίσιο περάσαμε μπλόκο και τροχαίο που μας σημάδευε με 180-200χλμ. Στην πρώτη έξοδο βγήκαμε, κάτσαμε κάτω από μια γέφυρα για κάνα τέταρτο και συνεχίσαμε. Περάσαμε ΤΡΕΙΣ κάμερες στη σήραγγα (1 πριν - 1 στη μέση - 1 έξω) και φτάσαμε στια διόδια που είχε κι άλλο μπλόκο με ραντάρ, αλλά ευτυχώς δεν μας είπανε τίποτα...
-
Οι κάμερες στο Αρτεμίσιο υπάρχουν αρκετά χρόνια.
Αλήθεια, ξέρει κανείς τι γίνεται με την δεύτερη σήραγγα;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλήθεια, ξέρει κανείς τι γίνεται με την δεύτερη σήραγγα;
Oταν γινει παλι πρωθυπουργος ο δενγραφωτοονομα μηνπεσειτοφορουμ θα την εγκαινιασει και αυτην !!!
-
Ναι, αλλά γιατί δεν δόθηκε τόσα χρόνια στην κυκλοφορία; Πρόκειται για κακοτεχνία; Αν ναι, γιατί δεν το φτιάχνουν;
-
:lol:Ναι, αλλά γιατί δεν δόθηκε τόσα χρόνια στην κυκλοφορία; Πρόκειται για κακοτεχνία; Αν ναι, γιατί δεν το φτιάχνουν;
Αφου το εργο το εγκαινιασε ο 'αυτος' τι περιμενες;
Σοβαρα τωρα , μαλλον no money ,no honey κατασταση ειναι.
-
Οι κάμερες στο Αρτεμίσιο υπάρχουν αρκετά χρόνια.Αλήθεια, ξέρει κανείς τι γίνεται με την δεύτερη σήραγγα;
'Ειναι στα αμεσα σχεδια της Κυβερνησης Καραμανλη'
-
Οι κάμερες στο Αρτεμίσιο υπάρχουν αρκετά χρόνια.Αλήθεια, ξέρει κανείς τι γίνεται με την δεύτερη σήραγγα;
Είχα ακούσει από μηχανικό που είχε ασχοληθεί στο έργο ότι λόγω κακής μελέτης,υπάρχει περίπτωση συντονισμού και κατάρρευσης και των δύο σηράγγων.Βέβαια,αυτό το πήρανε χαμπάρι προς το τέλος του έργου,γι' αυτό και η δεύτερη σήραγγα έχει διανοιχτεί,απλώς δεν έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις,κλπ...
-
σχετικα με το 2ο τουνελ...
αρχικα αυτο ηταν που κατασκευαστηκε 1ο αλλα ποτε δεν προκειτε να τεθει σε λειτουργια γιατι πολυ απλα ποτε δεν καταφερανε να ενωσουνε την μια ακρη του τουνελ με την αλλη...(η διενεξη εγινε ταυτοχρονα και απο τις 2 πλευρες) φημες 8ελουν οτι η μια πλευρα βρε8ηκε 50 μέτρα μακρια απο την αλλη...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
σχετικα με το 2ο τουνελ...αρχικα αυτο ηταν που κατασκευαστηκε 1ο αλλα ποτε δεν προκειτε να τεθει σε λειτουργια γιατι πολυ απλα ποτε δεν καταφερανε να ενωσουνε την μια ακρη του τουνελ με την αλλη...(η διενεξη εγινε ταυτοχρονα και απο τις 2 πλευρες) φημες 8ελουν οτι η μια πλευρα βρε8ηκε 50 μέτρα μακρια απο την αλλη...
πηγε κανενας φυλακη γιαυτο??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σχετικα με το 2ο τουνελ...
αρχικα αυτο ηταν που κατασκευαστηκε 1ο αλλα ποτε δεν προκειτε να τεθει σε λειτουργια γιατι πολυ απλα ποτε δεν καταφερανε να ενωσουνε την μια ακρη του τουνελ με την αλλη...(η διενεξη εγινε ταυτοχρονα και απο τις 2 πλευρες) φημες 8ελουν οτι η μια πλευρα βρε8ηκε 50 μέτρα μακρια απο την αλλη...
πηγε κανενας φυλακη γιαυτο??
Ναι, ο δημοσιογράφος που τόλμησε να αποκαλύψει το φιάσκο
-
Πάντως αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Εντάξει, έγινε μια κακοτεχνία (ενδεχομένως τεράστια και αναμφίβολα αδικαιολόγητη), μετά τι; Τα παρατάμε όπως είναι και βολευόμαστε με την δεύτερη σήραγγα; Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε; Και διαφορετική χάραξη να έκαναν θα είχαν τελειώσει προ πολλού. Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το πράγμα.
BTW, η σήραγγα του Αρτεμισίου δεν έγινε επί Μητσοτάκη.
-
Πάντως αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Εντάξει, έγινε μια κακοτεχνία (ενδεχομένως τεράστια και αναμφίβολα αδικαιολόγητη), μετά τι; Τα παρατάμε όπως είναι και βολευόμαστε με την δεύτερη σήραγγα; Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε; Και διαφορετική χάραξη να έκαναν θα είχαν τελειώσει προ πολλού. Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το πράγμα.BTW, η σήραγγα του Αρτεμισίου δεν έγινε επί Μητσοτάκη.
Μα στην Ελλαδα ολα ετσι γεινοντε.....
Και επι Ακατανομαστου, για καθαρα προλυπτικους λογους δεν εγεινε κανενα εργο.....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
η διενεξη εγινε ταυτοχρονα και απο τις 2 πλευρες) φημες 8ελουν οτι η μια πλευρα βρε8ηκε 50 μέτρα μακρια απο την αλλη...lol
Κι εδω παραπονιομουν, που στο αμφιθεατρο που χτιζεται διπλα μου, τα καινουρια γραφεια βρεθηκαν 50 ποντους πανω απο τα υπαρχοντα!!! (ηταν να βρεθουν στο ιδιο επιπεδο και να ενωθουν...)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...Μα στην Ελλαδα ολα ετσι γεινοντε.....Και επι Ακατανομαστου, για καθαρα προλυπτικους λογους δεν εγεινε κανενα εργο.....
Όχι, Αλέξανδρε, δεν γίνονται όλα έτσι. Δες την Α.Ο. για παράδειγμα του πως μπορούμε να κατασκευάζουμε έργα σωστά.
Ειλικρινά δεν με ενοχλεί αν θέλεις οπωσδήποτε να 'την πεις' στον Μητσοτάκη, αλλά το έργο για το οποίο συζητάμε προκηρύχθηκε, δημοπρατήθηκε, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε επί πρωθυπουργίας άλλων τους οποίους δεν βλέπω να αναφέρεις. Λόγω άγνοιας, ή επιλεκτικής μνήμης άραγε;
-
...Μα στην Ελλαδα ολα ετσι γεινοντε.....
Και επι Ακατανομαστου, για καθαρα προλυπτικους λογους δεν εγεινε κανενα εργο.....
Όχι, Αλέξανδρε, δεν γίνονται όλα έτσι. Δες την Α.Ο. για παράδειγμα του πως μπορούμε να κατασκευάζουμε έργα σωστά.
Ειλικρινά δεν με ενοχλεί αν θέλεις οπωσδήποτε να 'την πεις' στον Μητσοτάκη, αλλά το έργο για το οποίο συζητάμε προκηρύχθηκε, δημοπρατήθηκε, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε επί πρωθυπουργίας άλλων τους οποίους δεν βλέπω να αναφέρεις. Λόγω άγνοιας, ή επιλεκτικής μνήμης άραγε;
Η Α.Ο. , νομίζω, είναι ιδιωτικό έργο
-
BTW, η σήραγγα του Αρτεμισίου δεν έγινε επί Μητσοτάκη.
Σωστα ,εγινε επι Πασοκ αλλα αυτος την εγκαινιασε.
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!