-
Σε εθνική οδό, λιγο πριν την εξοδο της ΒΑρυμπόμπης, εγινε παρομοιιο σκηνικό. πήγαιναμε με 140 κοντερ. Μας σταματησαν τους ζητησαμε χαρτι, αρχίσανε τις μαλακιες.
Πήραμε τηλ ένα πολύ καλό μας φίλο και μόλις το άκουσαν αυτό οι αστυνόμοι, μπήκαν στο xsara και έφυγαν σούμπιτοι....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σε εθνική οδό, λιγο πριν την εξοδο της ΒΑρυμπόμπης, εγινε παρομοιιο σκηνικό. πήγαιναμε με 140 κοντερ. Μας σταματησαν τους ζητησαμε χαρτι, αρχίσανε τις μαλακιες.Πήραμε τηλ ένα πολύ καλό μας φίλο και μόλις το άκουσαν αυτό οι αστυνόμοι, μπήκαν στο xsara και έφυγαν σούμπιτοι....
ΓΑΜΑΤΟ! Μπράβο ρε παιδιά!
Εμείς πήραμε τηλέφωνο αστυνομικό και μας είπε ότι και στα χειρός πρέπει κανονικά να στο δείξουν... Αλλά δεν μας είδαν, είμασταν μέσα στο αυτοκίνητο. Βέβαια αυτός ήταν και ο τελευταίος που μας το είπε.
@νδρέας
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σε εθνική οδό, λιγο πριν την εξοδο της ΒΑρυμπόμπης, εγινε παρομοιιο σκηνικό. πήγαιναμε με 140 κοντερ. Μας σταματησαν τους ζητησαμε χαρτι, αρχίσανε τις μαλακιες.Πήραμε τηλ ένα πολύ καλό μας φίλο και μόλις το άκουσαν αυτό οι αστυνόμοι, μπήκαν στο xsara και έφυγαν σούμπιτοι....
Δε μας λες το όνομά του να το χρησιμοποιούμε και εμείς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μας λες το όνομά του να το χρησιμοποιούμε και εμείς?Πλάκα πλάκα...
@νδρέας
-
Με γραψανε σημερα με 147 και όριο τα 90,και με στελνουν στο δικαστηριο.
Εχεις κανένας καμια ιδεα για το τι ποινές πέφτουνε;
-
Aντρέα την πάτησες!
Πιο προσεκτικά και λιγότερο γρήγορα θα πρέπει να κινούνται στον δρόμο οι οδηγοί, καθώς σύμφωνα με τον νέο Kώδικα για την υπέρβαση του ορίου έως 20 χιλιόμετρα την ώρα θα επιβάλλεται πρόστιμο 40 ευρώ, για την υπέρβαση ορίου πάνω από 20 χιλιόμετρα την ώρα το πρόστιμο καθορίζεται στα 40 ευρώ, ενώ για την υπέρβαση ορίου πάνω από 30 χιλιόμετρα ο παραβάτης θα πληρώνει 350 ευρώ και θα του αφαιρείται η άδεια οδήγησης για 60 ημέρες. Aντίστοιχα, για οδήγηση με ταχύτητα μικρότερη του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου, ο οδηγός θα πληρώνει πρόστιμο 80 ευρώ.
+92% προσαυξήσεις + δικαστικά έξοδα ...καμιά 700αρού χαλαρά!
ouch!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με γραψανε σημερα με 147 και όριο τα 90,και με στελνουν στο δικαστηριο.Εχεις κανένας καμια ιδεα για το τι ποινές πέφτουνε;
Και δεν το παζάρευες βρε Αντρέα να σου γράψουν 129, να πληρωσεις λιγότερα, να πάρεις και 3 ποντάκια και να πας στην ευχή του Θεούλη?
Τώρα...
-
Το παζαρεψα αλλά αυτος τίποτα.Είχε τον υπαστυνόμο εκει,και δεν μπορούσε μου είπε.
Και η γκαντεμια είναι ότι ήτανε πάνω σε προσπέραση σε δύο φορτηγα.Πουθενα αλλού δεν ξεπέρασα τα 110-120. -
Ωχ Αντρέα....
-
Ό,τι και να πω...
Και χθες μιλούσαμε για αυτά και γελούσαμε ρε γμτ...
-
και για να ελαφρύνουμε το κλίμα...πήγαινε ρε θηρίο ο Οπελάς με 147;
μπράβοοο!
-
δεν θυμαμαι αν το εχω ξανααναφερει(γερασα) αλλα ακουστε σκηνικο.Παω με ενα φιλο μου απο λουτρακι προς αθηνα με το αμαξι του ενα corolla 1.3 (το στρογγυλοφαναρο) ασημι.Στο γνωστο λοιπον σημειο που την στηνουν πριν απο τα goodys στα μεγαρα πηγαινουμε με 160 περιπου.στην ευθεια πριν το μπλοκο μας περνα ενα ασημι 911 s4 με τουλαχιστον 240.Τσουπ βγαινει ο μπατσος και μας κανει σημα.Οχι ρε πουστη μου μου λεει ο φιλος μου εμας σταματαει με 160 τον αλλο με 250 ουτε που τον ειδε.Να μην τα πολυλογω ερχεται το οργανο στο παραθυρο και λεει το κορυφαιο.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ 247 ΧΛΜ ? .ο φιλος μου δεν πιστευε στα αυτια του.του απανταει λοιπον ετσι ακριβως¨ΠΑΡΤΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 195 ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΩ.Mε τα πολλα καταλαβε τη μαλακια του και μας αφησανε να φυγουμε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
δεν θυμαμαι αν το εχω ξανααναφερει(γερασα) αλλα ακουστε σκηνικο.Παω με ενα φιλο μου απο λουτρακι προς αθηνα με το αμαξι του ενα corolla 1.3 (το στρογγυλοφαναρο) ασημι.Στο γνωστο λοιπον σημειο που την στηνουν πριν απο τα goodys στα μεγαρα πηγαινουμε με 160 περιπου.στην ευθεια πριν το μπλοκο μας περνα ενα ασημι 911 s4 με τουλαχιστον 240.Τσουπ βγαινει ο μπατσος και μας κανει σημα.Οχι ρε πουστη μου μου λεει ο φιλος μου εμας σταματαει με 160 τον αλλο με 250 ουτε που τον ειδε.Να μην τα πολυλογω ερχεται το οργανο στο παραθυρο και λεει το κορυφαιο.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ 247 ΧΛΜ ? .ο φιλος μου δεν πιστευε στα αυτια του.του απανταει λοιπον ετσι ακριβως¨ΠΑΡΤΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 195 ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΩ.Mε τα πολλα καταλαβε τη μαλακια του και μας αφησανε να φυγουμε -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και για να ελαφρύνουμε το κλίμα...πήγαινε ρε θηρίο ο Οπελάς με 147;μπράβοοο!
Ειχε απότομη κατηφόρα εκει Σαββα,σαν ελευθερη πτωση ενα πραμα.
Γ.Τ.Κ.Μ.Γ.
-
Είναι μεσα στις στροφες του δρόμου των Σερρων,στο σημείο που η διπλή λωρίδα γίνεται μονη,με κατευθυνση προς Σερρες.Ακριβως εκει υπάρχει 'πονηρο' σημειο που κρυβονται εύκολα,και λίγο παρακάτω (1,5-2 χλμ) σε σταματανε για να σε γλεντησουν
-
Κλασικό σημείο είχαν γράψει τον ξάδερφο μου την κυριακή που είχε TD TO Track Day Special εκεί, που φυσικά δεν έχουν να σου δείξουν το ραντάρ, γιατί σε χτυπάνε 1-2 χλμ πιο πίσω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με γραψανε σημερα με 147 και όριο τα 90,και με στελνουν στο δικαστηριο.Εχεις κανένας καμια ιδεα για το τι ποινές πέφτουνε;
Welcome to the club!
-
Κρίμα ρε Αντρέα! Να ναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο, εύχομαι...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
...με το αμαξι του ενα corolla 1.3 (το στρογγυλοφαναρο) ασημι...
ΠΑΡΤΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 195 ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΩ.Και πολλά είπες...
-
πως σε γράφουν για ταχύτητα ενώ δεν σου δείχνουν το ραντάρ;;;
γίνεται;δεν πρέπει να σου δείξουν με τι ταχύτητα σε χτύπησε;
σου λένε οτι ταχύτητα θέλουν ή σε γράφουν για +20χλμ που είναι το πιο ευκολο και ξεμπέρδεψαν;
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!