-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Επίσης ευχαριστήθηκα το 'κυνηγητό' που είχα για 7-8 γύρους (και το πώς πήγα) με το Type R του Δεληκλιτσιώτη που όλοι ξέρουμε και πόσο δυνατό είναι, και πόσο στημένο και το πόσα λεφτά και ψάξιμο έχει πέσει.....
κυνηγητο εννοεις τις 6-7 καροτσες διαφορα που ειχατε?????
Koίταξε....στη πίστα δεν κάνεις αγώνα.....όταν ξεκίνησα του Μπάμπη είχε κάνει ήδη 2-3 γύρους. Μπήκα έκανα ένα γύρο σχετικά γρήγορα, έκοψα, με πέρασε, βρήκαμε και άλλα αυτοκίνητα μπροστά...οπότε όταν καθάρισε λίγο η πίστα ήταν η διαφορά που λες....6-7 αυτοκίνητα..... οπότε αυτό που ήθελα να δω ήταν πόσο γρήγορα θα ανοίξει η διαφορά......ε, η διαφορά δεν άνοιξε όσο γρήγορα πίστευα (και φαντάζομαι όσο πίστευε και αυτός..από τα λεγόμενά του....)
Στο τέλος βέβαια, οι 6-7 είχαν γίνει 9-10...οπότε μια χαρά θεωρώ ότι πήγα!Θεωρείς ότι για ένα Type R με νορμάλ ανάρτηση, φρένα (έχω αλλάξει μόνο τακάκια), ευθυγράμμιση, και γενικά υποδομή για πίστα δεν είναι καλά; (Για να μη πω για κινητήρα....)
-
Η μεγαλύτερη διαφορά είναι κατά την άποψή μου τα λάστιχα (ιδίως αν κάνεις πάνω από 2-3 συνεχόμενους γύρους).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Επίσης ευχαριστήθηκα το 'κυνηγητό' που είχα για 7-8 γύρους (και το πώς πήγα) με το Type R του Δεληκλιτσιώτη που όλοι ξέρουμε και πόσο δυνατό είναι, και πόσο στημένο και το πόσα λεφτά και ψάξιμο έχει πέσει.....
Και να σκεφτείς ότι χθές ήταν φιμωμένο.
Τι σημαίνει αυτό; Ένα αυτοκίνητο είναι φιμωμένο με τις μέρες του??
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η μεγαλύτερη διαφορά είναι κατά την άποψή μου τα λάστιχα (ιδίως αν κάνεις πάνω από 2-3 συνεχόμενους γύρους).Τα 048 που φοράει είναι από τα καλύτερα λάστιχα. Τα δικά μου είναι ανάγκης...
Γενικά πάντως η μεγαλύτερη διαφορά (πιστεύω) είναι ο κινητήρας και τα χέρια... ο Μπάμπης έχει οδηγήσει μακράν περισσότερες φορές από εμένα στη πίστα... (στην ευθεία η διαφορά άνοιγε ΧΑΛΑΡΑ 2-3 αυτοκίνητα τουλάχιστον...)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟΠ
Παω στην Οπελ. Mου κάηκε το δεξί στοπ. (ΔΕΝ κάνω πλακα....)
-
EP3, δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα αλλά γενικά. Νομίζω πως ένα σετ καλά ημισλικ μπορούν να δώσουν τουλάχιστον 1 ή και 2 δευτερόλεπτα στο γύρο (ανάλογα με την πίστα, στις Σέρρες σίγουρα)
Μάλλον βρήκα ζάντες και για το δικό μου
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
- Για να σκάσεις σου θυμίζω πως την οδήγησαν οι : syele, cavallino, Krus, και συνοδήγησαν οι: n_olympios, cavallino, citastak, avel, και μπορεί και άλλοι που δε θυμάμαι.
Πάω να τσεκάρω. Αν έχει καεί και το δικό μου, θα............
......χμμμμ τώρα που το σκέφτομαι, δε συνοδήγησα σε κανένα Miata.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
EP3, δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα αλλά γενικά. Νομίζω πως ένα σετ καλά ημισλικ μπορούν να δώσουν τουλάχιστον 1 ή και 2 δευτερόλεπτα στο γύρο (ανάλογα με την πίστα, στις Σέρρες σίγουρα)Μάλλον βρήκα ζάντες και για το δικό μου
-
Πολυ καλη ημερα.
Ολος ο κοσμος εδειχνε να περνα πολυ καλα, εντος και εκτος πιστας
Αντε και στο επομενο TD -
Ο χρήστης nass έγραψε:
EP3, δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα αλλά γενικά. Νομίζω πως ένα σετ καλά ημισλικ μπορούν να δώσουν τουλάχιστον 1 ή και 2 δευτερόλεπτα στο γύρο (ανάλογα με την πίστα, στις Σέρρες σίγουρα)Μάλλον βρήκα ζάντες και για το δικό μου
Εκεί κοντά στα δύο δεύτερα υπολογίζω και εγώ για Σέρρες.
Με γειές και τα πολεμικά σου τα πατούμενα
-
Τελικα τι γυρισαν τα TypeR ? 1.14.2 εδα το ενα (εντελως μαμα με μαμα λαστιχα RE050? ), τα αλλα ? nass ??
-
Δε μέτρησα χρόνο αλλά δε νομίζω να έκανα περισσότερο από 1:10
Από την επόμενη φορά θα αρχίσω να μετράω Ηταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα κάπως πιο άνετα στα Μέγαρα (τις άλλες 2 φορές αισθανόμουν άβολα, δεν ξέρω γιατί). Ενώ στις Σέρρες αμέσως είπα 'αα, εδώ είναι ωραία'
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Υπήρχαν κανά δυο, αλλα δεν ήταν 'δικοί' μας!...
Δυστηχώς η μάρκα δεν είχε αντιπρόσωπο γενικά...Το ένα από τα δύο Saxo ήταν το δικό μου. Μπορεί να μην συμμετέχω πολύ ενεργά σε αυτό το forum ωστόσο είμαι γραμμένος και το παρακολουθώ πολλά χρόνια.
Παρόλο που ήθελα να γνωρίζω και κάποια από τα παιδιά του forum η διάθεση μου χάλασε όταν στο δεύτερο μου μόλις γύρω στη πίστα είχα εντυπωσιακή έξοδο μεταξύ Κ3 και Κ4. Το πώς γλύτωσα το τουμπάρισμα ακόμα και τώρα δεν το έχω καταλάβει (ευτυχώς)
Βέβαια η ζημιά δεν έλειψε (ξεζαντάρισμα του εμπρός ελαστικού και σχεδόν του πίσω) αλλά μετά και από έλεγχο σοτ συνεργείο ήταν μόνο αυτή και τίποτα άλλο ευτυχώς.
Οχι τίποτα άλλο, απλώς χάλασε σχετικά η διάθεση μου, σας κούρασα και εσάς μιας και σας έκοξα για κάνα 20λεπτο περίπου για να καταφέρω να επιστρέψω το αυτοκίνητο στα pit, και μετά κοίταγα αβ θα μπορούσα να γυρίσω χωρίς οδική στην Αθήνα, και δεν είχα πολύ όρεξη για γνωριμίες και κουβέντες.
Σόρρυ και ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο gathering......... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε μέτρησα χρόνο αλλά δε νομίζω να έκανα περισσότερο από 1:10Από την επόμενη φορά θα αρχίσω να μετράω Ηταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα κάπως πιο άνετα στα Μέγαρα (τις άλλες 2 φορές αισθανόμουν άβολα, δεν ξέρω γιατί). Ενώ στις Σέρρες αμέσως είπα 'αα, εδώ είναι ωραία'
Ετοιμος για αναβασεις / ταχυτητες ... ?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Τελικα τι γυρισαν τα TypeR ? 1.14.2 εδα το ενα (εντελως μαμα με μαμα λαστιχα RE050? ), τα αλλα ? nass ??Ποιό ήταν αυτό;
(Νορμάλ να κάνει 14.2 πολύ θα ήθελα να δώ......μάλλον είμαι περισσότερο κουλο-Μαρία από ότι πιστεύω... ) -
To δικό σου ντε!
(Μάλλον ο timcoul έχει μπερδέψει το εντελώς μαμά δικό μου με τα RE050 (πίσω μόνο) με το δικό σου με τα Silverstone -σίγουρα του Πραπρα δεν το έχει μπερδέψει)
-
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Σχετικά με χρόνους, εγώ να πώ ότι προς το μεσημέρι (12 και μετά) οι χρόνοι μου ήταν όλοι κάτω από 1:15 με καλύτερο το 1:14:2. Γενικά ευχαριστημένος....ειδικά αν λάβω υπόψη (και ισχύει...) αυτό που είπε κάποιος ότι η πίστα ήταν αργή (κάτι για 1 sec επάνω διάβασα....).
Το δικο σου !! Καταλαβα κατι λαθος ... ?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
......χμμμμ τώρα που το σκέφτομαι, δε συνοδήγησα σε κανένα Miata.
Για την ΑΕ86 λέμε βρε, συγκεντρώσουυυυυυυ...
Παω στην Οπελ. Mου κάηκε το δεξί στοπ. (ΔΕΝ κάνω πλακα....)
Η Opel, όπως πάντα, ανάποδη.
Θέμη εγκάθετε, να ξέρεις πως τα γαλλικά είναι και εγκαθετο-proof. Τα δικά μου στοπ λειτουργούν καταπληκτικά.
Βέβαια μου είχε καεί το δεξί λαμπάκι της πινακίδας και γι'αυτό έβγαλα και το αριστερό.
-
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Υπήρχαν κανά δυο, αλλα δεν ήταν 'δικοί' μας!...
Δυστηχώς η μάρκα δεν είχε αντιπρόσωπο γενικά...Το ένα από τα δύο Saxo ήταν το δικό μου. Μπορεί να μην συμμετέχω πολύ ενεργά σε αυτό το forum ωστόσο είμαι γραμμένος και το παρακολουθώ πολλά χρόνια.
Παρόλο που ήθελα να γνωρίζω και κάποια από τα παιδιά του forum η διάθεση μου χάλασε όταν στο δεύτερο μου μόλις γύρω στη πίστα είχα εντυπωσιακή έξοδο μεταξύ Κ3 και Κ4. Το πώς γλύτωσα το τουμπάρισμα ακόμα και τώρα δεν το έχω καταλάβει (ευτυχώς)
Βέβαια η ζημιά δεν έλειψε (ξεζαντάρισμα του εμπρός ελαστικού και σχεδόν του πίσω) αλλά μετά και από έλεγχο σοτ συνεργείο ήταν μόνο αυτή και τίποτα άλλο ευτυχώς.
Οχι τίποτα άλλο, απλώς χάλασε σχετικά η διάθεση μου, σας κούρασα και εσάς μιας και σας έκοξα για κάνα 20λεπτο περίπου για να καταφέρω να επιστρέψω το αυτοκίνητο στα pit, και μετά κοίταγα αβ θα μπορούσα να γυρίσω χωρίς οδική στην Αθήνα, και δεν είχα πολύ όρεξη για γνωριμίες και κουβέντες.
Σόρρυ και ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο gathering.........Tην είδα τη σκηνή ... ήσουν όντως τυχερός , αυτά τα νερά στην Κ3 ήταν πολύ ύπουλα !!
Κρίμα γιατί σου χάλασε την υπόλοιπη ημέρα ... στο επόμενο πιστεύω να τα πούμε -
Κάποια στιγμή βγήκε και το παληκάρι με το Starlet, φέρνοντας χώματα στην πίστα πολύ κοντά στο σημείο με το νερό, κι εκεί ήταν αρκετά στριμωγμένα τα πράγματα...
Απ'ό,τι έχω καταλάβει, το μυστικό στην έξοδο είναι να πας ευθεία και να ΜΗΝ προσπαθήσεις να το σώσεις. Τέτοια προσπάθεια μπορεί να έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα... Δεν έχω βγει ο ίδιος ποτέ, αλλά έχω δει άλλους που το έχουν κάνει.
ΥΓ: Το ότι δεν έχω βγει οφείλεται στις ελάχιστες φορές που έχω μπει εξαρχής, κι όχι στην ικανότητά μου ως οδηγού.
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::