-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μπορει να ακουγεται βλακωδες αλλα με τιποτα δεν θα αλλαζα την θεση οδηγησης της ψιλοταλαιπωρημενης 996 με αλλη ισοτιμου καινουργιου ή οποιουδήποτε άλλου, οσοδήποτε γρήγορου. Δεν μπλεκω ποτε σε κοντρα, μονο την 'ανοιγω' συχνα, δεν κανω ποτε 0-100, αλλα συνεχεια 120-200, την χρησιμοποιω μονο σε ΣΚ και γενικα συνθηκες ανετης κινησης και θεωρω οτι οποιος δεν εχει ζησει κατι αντιστοιχο απλα δεν μπορει να καταλαβει. Ολα τα αλλα τα θεωρω χαζομαρες και εκφρασεις ανεκπλήρωτων συμπλεγματων. Οι μικροτεροι θα καταλαβουν αργοτερα στην ζωη τους.
Aστα μου είχαν προτείνει ενα 996ΤΤ με 20,000 πραγματικα χλμ και σε καλα λεφτά.... το ήθελα για sunday car αλλα μόλις το άκουσε η γυναίκα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στο fast forward το έπαιξες?δηλαδη αν δεν ειναι σε τετοιους ρυθμους το video , σημαινει οτι παει αργα?
δε ξερω τι κανετε ρε παιδια εσεις στο δρομο, εμενα μου φαινεται οτι παει καλα
-
Έπρεπε να έρθεις σε καμια από τις παλιές συναντήσεις του φόρουμ εκτός Αθήνας, για να δεις.
Εκεί που -όπως είπε ένας παλιός φορουμίστας- αν ο πρώτος πάταγε φρενο, θα γέμιζε το φόρουμ αγγελίες με τροπέτα.
-
-
εγω για αυτο στις συναντησεις που χω παει καθομαι πισω πισω και αφηνω τους αλλους να κανουν τα δικα τους..
αλλωστε σε δικη μας συναντηση (στην οποια εγω δεν ημουν παρον) , εχει υπαρξει ατυχημα..
-
Tαύρο, θυμάσαι το σέτρα στο Λιτόχωρο;
-
Το κοντέρ το βλέπετε;
Πέρα από αυτό όπως γράφει και στο βίντεο είναι test drive στη Γερμανία και τέλος νομίζω και δίπλωμα να μην έχει κάποιος καταλαβαίνει το πόσο στενός είναι ο δρόμος (έρχονται και από απέναντι ε;..)
Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο τελευταίος από εδώ θα έπαιρνε ένα αμάξι 250.000 ευρώ και θα το πήγαινε φέτες σε δημόσιο δρόμο, την πρώτη φορά που θα το ακούμπαγε...
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι και δικό του να ήταν και να το ήξερε και να πήγαινε φέτες θα βγαίναν 20 κόμπλες από κάτω να τον πουν φονιά, δολοφόνο, ηλίθιο ξιπασμένο νεόπλουτο που πάει τόσο γρήγορα σε δημόσιο δρόμο...ψιλοταλαιπωρημενης 996
Αν επιτρέπεται πώς ακριβώς το θέτεις το ψιλοταλαιπωρημένη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tαύρο, θυμάσαι το σέτρα στο Λιτόχωρο;Αν θυμάμαι λέει? Ωραίες εποχές, τότε που με κούμπα και αιδεσιμότατο παλεύαμε με τα θηρία, γιατί έτσι. Δεν τα κάνουν τα ίδια γαμώτο, για λόγους που δεν είναι της στιγμής, αλλά -κακά τα ψέματα- τότε ήταν 'αλλιώς', πήγαινες με τη γλώσσα στο μάγουλο και δημιουργούσες στο τιμόνι παρέα με τον μουσάτο διδάσκαλο και τον άρχοντα με τη tsού. Eκεί ήταν που σου άναβε φώτα και ο γιατρός με την Κλειώ -την καλή ντε- ο οποίος ευκαιρίας δοθείσης πετούσε χαμηλά. Καταπληκτικό αυτοκίνητο, οι Γάλλοι ξέρουν να σχεδιάζουν-υλοποιούν-ρυθμίζουν σαν άλλοτε, τότε που για να καβαλήσεις σβέλτα το Τουρινί έπρεπε να έχεις μυαλό, ψυχή και χέρια.
Κιούση, ποτέ δεν είχαμε ατυχημα και είχαμε πραγματι οδηγήσει οριακά, ακόμα και σε συνθήκες που δεν ήταν και οι καλύτερες.
@EDDIE_147
Μα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πόσο γρήγορα θα κινηθεί ο καθένας, αναφαίρετο δικαίωμά του είναι να μην πάει φέτες, αν δε θέλει/μπορεί. Κι εμείς στις συναντήσεις μας είχαμε άτομα που δεν μπροούσαν ή δεν ήθελαν να κινηθούν γρήγορα και ακολουθούσαν το δικό τους ρυθμό. Δεν έβαζαν όμως κάμερα για να δείξουν το 'κατόρθωμά' τους. Εδώ δεν έβαζαν οι πραγματικά γρήγοροι της παρέας. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά δεν θα άλλαζες την 996 με μια ολοκαίνουρια 997 π.χ.;Με ισοτιμο δηλαδή, δεν θα την αλλαζα για Scirocco R ή E92 ή SLK AMG ή EVO καλομεταχειρισμένο ή Punto με 10.000 ίππους ή Corolla με 700 ιπππους στον τροχό ούτε καν με boxster με λιγότερα χλμ.
Ψιλοταλαιπωρημενο εννοώ οπως ειναι ενα αμαξι 100.000 χλμ με τις αμυχες, τα περισσοτερα κοπανηματα απο μια 997, την ελαφρη γυαλαδα στα δερματα, καποιο ανεπαισθητο τριγμο που ακουγεται στα 20 χλμ, το λιγο παραπανω λαδι, τα σημαδια του χρονου που καποιος ισως να τα θεωρησει και χαρακτηρα. Τα αναλωσιμα ετσι κι αλλιως ειναι ολα αλλαγμενα.
@cpp, κι εγω το πηρα οταν χωρισα. αν και η καλυτερη λυση ειναι του sv2 που θα ακολουθησει και ο αδερφος μου. 'Θυμασαι που με ειχες φαει να πουλησω το GS για να μην κινδυνευω; ελα να δεις με τι το αντικατεστησα'
-
Μα όποιος ανεβάζει βίντεο στο γιουτούμπη δεν σημαίνει ότι το κάνει για αυτό το λόγο... Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που μου διαφεύγει. Ούτως ή άλλως για τα δεδομένα που ανέφερα πήγαινε αρκετά γρήγορα. Ξαναδές και λίγο το κοντέρ. Εκεί που λες άντε να πάει με 70 γράφει πάνω από 100...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μιλαμε για τόνους αδρεναλίνης, τα έχω κάνει πάνω μου!
+1
σαν τα βιντεο που ανεβαζει ο Κικιζας ειναι, απλα με καλυτερο αυτοκινητο
Moνο που δεν το ειχα ανεβασει εγω, αυτο που σπευσατε να ειρωνευτειτε αρκετοι στο Forum, συν το γεγονος,
οτι πολλοι, δεν εχετε περασει απο την συγκεκριμενη διαδρομη, για να εχετε μια ιδεα των συνθηκων.
Παρολα αυτα, οπως εχει πει και ο GB, υπαρχει ανοιχτη προσκληση για επομενη συναντηση, οποτε οργανωθει
να βρεθουμε απο κοντα, να κανουμε αυτη ή αλλη διαδρομη με ασφαλεια πανω απ' ολα (χωρισμενοι ανα δυο αυτοκινητα, το πολυ, και επουδενι, κονβοι αυτοκινητων) και να την χαρουμε στον βαθμο που μπορει ο καθενας να κινηθει σβελτα, χωρις να πιεζεται ο ιδιος, και χωρις να καταλαμβανει και τις δυο λωριδες για τα πατηματα του...@taurus
Εισαι αρκετα παραπληροφορημενος, αν νομιζεις οτι το Video που ειχε τραβηχτει τοτε, εγινε για να 'δειξει' το
'κατορθωμα' μου ή του GB που προηγειτο. Εχει εξηγηθει ο λογος στο συγκεκριμενο thread.
Τελος, υπενθυμιζω για μια ακομη φορα, οτι ΔΕΝ το ανεβασα εγω το Video, και ακριβως επειδη βλεποντας το, και γνωριζοντας παραλληλα την διαφορα του να βλεπεις ενα in-car απο το να το ζεις, καταλαβα ακομα καλυτερα, ποιοι εχουν καλη γνωση και αισθηση της ταχυτητας βλεποντας ενα video, και ποιοι οχι... -
georgie αν δεν σου κάνει κόπο θες να γράψεις για το τι έχεις, πώς το αγόρασες, πώς το επέλεξες, συντήρηση κλπ;
Φώτο δε σου ζητάω μη μας πει και πλεονέκτες... -
Kίκιζα δε μίλησα για σένα, να μου φέρεις αμέσως τη μύγα, θα την χρειαστεί άλλος.
Eddie, μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που τα 130-140 από στροφή σε στροφή τα μαζευει για πλάκα και γενικά πάει μόνο του. Ε, δεν κινήθηκε και σε κανα τρελό ρυθμό, αν σκεφτείς τις δυνατότητες αυτού που καβάλαγε. Επιπλεόν πουθενά δε λέει οτι είναι τεστ ντράιβ.
-
We took the new Porsche 911 Turbo S 2011 for a spin throught country roads north from Stuttgart
Do the math. Μάιος 2010 (όταν παρουσιάζεται το μοντέλο) στην πόλη που έγινε η επίσημη παρουσίαση...
http://www.evo.co.uk/videos/planetevovi ... rbo_s.html
3' dead?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kίκιζα δε μίλησα για σένα, να μου φέρεις αμέσως τη μύγα, θα την χρειαστεί άλλος.Eddie, μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που τα 130-140 από στροφή σε στροφή τα μαζευει για πλάκα και γενικά πάει μόνο του. Ε, δεν κινήθηκε και σε κανα τρελό ρυθμό, αν σκεφτείς τις δυνατότητες αυτού που καβάλαγε. Επιπλεόν πουθενά δε λέει οτι είναι τεστ ντράιβ.
στις στροφες ομως εκει που φαινεται οτι στριβει με 50 , εχει 80-90 στο κοντερ
και στις ευθειες οπως ειπε και ο εντυ παρολο που φαινεται οτι παει χαλαρα πιανει 120-140
καποια στιγμη μαλιστα 170+ -
Επιλογή τελειως συναισθηματική ενάντια στην καταθλιψη υστερα απο στουκα με την μηχανη και πολλα χειρουργεια + χωρισμο + θανατο γονιου + την γενική μιζερια = ασταδιάλα. Για boxster ξεκίνησα αλλα τελικα 30Κ για 996 Cabrio τετρακινητη του 2003 με 100 Κ χλμ, με καλα πλαστικα και ΟΚ δερματα, χωρις μεγαλο τρακο εμφανη σε πλαισιο και ψαλιδια τουλαχιστον, προβληματικο συμπλεκτη που φανηκε στα πρωτα χλμ και τον πληρωσε ο μαντρας (νομιζω περιπου 800 αλλα δεν ειμαι σιγουρος) κι εγω αργοτερα του εχω αλλαξει πισω φρενα (400κατι) και λαστιχα 18αρια με κωδικο Porsche, πηρα προσφορες για 900 περιπου αλλα τελικα μου βρηκε ο μαντρας με 800. Service εχω κανει ενα μεγαλο στον Νερη στα 500 περιπου και για τα χλμ που διανυει ενα τετοιο τον χρονο ειναι μεχρι και υπερβολη αλλα σκοπευω να το κανω. Μονο παραπονο η αυξημενη καταναλωση λαδιου οταν αναγκαστω να την κυκλοφορησω στην κινηση, λιγοτερη παντως απο φιλο με rx8. φωτο δεν εχω βγαλει, αλλα θα βγαλω οταν κατεβω για το ημιωρο οδηγημα της 360 που μου εκαναν δωρο και στις εκδρομες του club που θα αρχισω να πηγαινω.
-
Aλλη μια special edition
http://www.worldcarfans.com/11102023059 ... -announced
-
Μαντρά ε; Εγώ με αυτά που ακούω άλλο μαντρά πλην της sportscar δεν θα πλησίαζα...
Για service κλπ πού το πηγαίνεις; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μαντρά ε; Εγώ με αυτά που ακούω άλλο μαντρά πλην της sportscar δεν θα πλησίαζα...Εσυ Eddie να λες πάλι καλά που δεν μπήκες στην ΔΕΗ. Για φαντάσου μόνο...
Υπάλληλος ΔΕΗ με Porsche
Παρεούλα με τον Ρίζο^2 θα σε έβγαζε ο Ζούγκλας
-
Ρίζο^2
Υπάλληλος ΔΕΗ με Porsche
Αν δούλευα στη ΔΕΗ θα κοίταγα για 911 και όχι για Boxster του λαουτζίκου...
Porsche Forum