-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν θα ηθελα το αυτοκινητο μου να το κανω να μοιαζει με κατι που δεν ειναι...βασικη κ απαραβατη αρχη αυτο. Αν ηθελα gt3 θα επαιρνα gt3.Συμφωνω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η 997 πότε βγήκε ?Aρχες του 05' αν θυμαμαι καλα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η 997 πότε βγήκε ?
Aρχες του 05' αν θυμαμαι καλα...
Και τότε πως είναι του 2004 αυτή ?
Λεει 10/04'
Δεν ξερω, μαλλον ειναι απο τις πρωτες, που εισηχθηκαν στα τελη του 04', οποτε
ισως εβγαινε απο τοτε.
Νομιζω ομως οτι παραλληλα, υπηρχε για ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα
διαθεσιμη και η 996 σε καποιες μορφες της (πχ carrera 4, cabrio, Κτλ), οποτε για αυτο
ισως δημιουργει και την εντυπωση οτι πρωτοπαρουσιαστηκε λιγο πιο αργα
απ' οταν ουσιαστικα παρουσιαστηκε... -
Μπορει και να νγηκε 7μηνητικη αυτη για αυτο να ειναι του 4
-
-
-
Ο τύπος τι θέλει να αποδείξει; Ότι οι 1000 ίπποι κερδίζουν τους 750, 570 και 550;
-
Τι σόι πατέντα είναι το 'GT2 AWD'; Βάζει τετρακίνηση σε GT2 η 9ff ή πήραν turbo και τη μετέτρεψαν σε GT2 (αφήνοντας την τετρακίνηση) ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο τύπος τι θέλει να αποδείξει; Ότι οι 1000 ίπποι κερδίζουν τους 750, 570 και 550;Ότι δεν του κάθεται θηλυκό για θηλυκό!
-
Ρε παιδιά χαλαρώστε...
Χαίρω πολύ άμα ρίξουν και 2 τουρμπίνες στην 458 θα κάνει κόντρες με F16. Εγώ το έβαλα για να δείξω ακριβώς το πώς φαίνονται στο δρόμο αυτά τα 1000 άλογα. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=2&art_id=12308Ταξινομημένα το 2009;
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
]
Φοράει το aero-kit το οποίο είναι εργοστασιακό.
Οπως κ το ''gt3'' που γραφει πισω?? Και μαλιστα με αραια προχειρο-αυτοκολλητα...αφου δεν γραφει ''καιω κ αμολυβδη'' παλι καλα
έλα ρε μάστορα τωρα που έμαθες να ξεχωρίζεις και τα πρόχειρο-αυτοκόλλητα...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σίγουρα αλλαγή όλη η πίσω πόρτα.
Τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά εντάξει, δεν αγοράζεις porsche που την έχει βιάσει ο προηγούμενος.Μάλλον φοράει το aero-kit το οποίο είναι εργοστασιακό.
Το θέμα δεν είναι αν είναι εργοστασιακά ή όχι, αλλά για ποιό λόγο μπήκαν.
Και κυρίως με προβληματίζουν αυτά:
ΣΠΟΡ ΕΞΑΤΜΗΣΗ. ΠΡOΓΡΑΜΜΑ DMS.ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗΠοιός ξέρει τι κάψιμο έχει φάει.
άσε ρε που ξέρεις και από κάψιμο... πάρε τηλ να μαθεις αν ενδιαφέρεσαι... αλλά ξέχασα.. εσύ δεν ασχολίσαι με πορσε... εχεις ειπαμε.. άστον... άστον κούτσερ ;;;;
-
Δε χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο να μάθω κάτι παραπάνω.
Μου αρκεί οτι ο φίλος σου έχει κλέψει τα χιλιόμετρα.
39000 σε 911 7ετίας; Να φανταστώ είναι και εισαγωγής;
Κάποιοι είναι πολύ αφελείς... -
39000 τα έβαλε ο μλκς ;;; εγώ του είπα να τα κάνει 19000 και πούσε είναι παρά-εισαγωγής…
Άντε τώρα εδώ μέσα που ο κάθε άσχετος έγινε και ειδικός στις Πόρσε
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο να μάθω κάτι παραπάνω.
Μου αρκεί οτι ο φίλος σου έχει κλέψει τα χιλιόμετρα.
39000 σε 911 7ετίας; Να φανταστώ είναι και εισαγωγής;
Κάποιοι είναι πολύ αφελείς...ε καλα δεν ειναι και τοσο τραγικο να εχει κανει σε 7 χρονια 7χλμ...
εγω στην δικη μου ειχα κανει σε 3 χρονια 14.500 και δεν ειχα γυρισει τιποτα...
Μην ξεχνατε οτι τα αυτοκινητα αυτα δεν ειναι απαραιτητα τα μοναδικα μεσα σε μια οικογενια και σιγουρα δεν τα αγοραζει καποιος για να εξυπηρετησει τις καθημερινες αναγκες του για μετακινηση
-
Ούτως ή άλλως μια βόλτα στον Πορσά της γειτονιάς δεν θα δείξει αν είναι γυρισμένο το κοντέρ;
Κάπου είχα διαβάσει ότι τα εισαγωγής είναι πιθανόν να έχουν γυριστεί/μοντιφαριστεί έξω κατά τρόπο που να μην το αναγνωρίζει και ο εδώ Πορσάς, γι αυτό και τα ελληνικά μοντέλα είναι 100% σίγουρα για τα χλμ τους. Υφίσταται; -
Μα αφήστε τα παιδία.. ξέρουν από Πόρσε βλέπουν video στο YouTube, συλλέγουν σε 1:18 και φαντασιώνονται στο car.gr (αν βγει το δάνειο)
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ εδώ μέσα είναι πως με εξαίρεση 4-5 άτομα (Γιώργο sv2, Θοδωρή) και μερικούς ακόμα οι υπόλοιποί το μόνο που ξέρουν είναι να το παίζουν ειδικοί, να κράζουν αλλά Πόρσε και φερραρι αλλά μόνο σε wallpapers τις βλέπουν και σε 1:18 τις αγγίζουν…
Δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα σου αλλα δεν ειναι τροπος αυτος .[mod]
-
Δεν ειναι υποχρεωτικη η παρουσια κανενος ,αν δεν σου κανει το φορουμ ανοιχτες ειναι οι πορτες και τα σκυλια δεμενα [mod]
Porsche Forum