-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Και στην πιστα των μεγαρων γεματο απο λουλουδια ειναι... αντι για αμμοπαγιδες, εχουν τσουκνιδαγριοχοτρολουλουδα...
Αυτα ειναι αγρια λουλουδια...Τσιμπανε.
Έχει και τις φυστικιές.
Και με τι συνοδεύονται τα φυστίκια?... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Aυτα του Απεργη, συνηθως ειναι εισαγωγης...
Τα μωρα παντως ειναι ετοιμα για την πιστα. , οχι Μεγαρων φυσικα...τα εισαγωγης περνανε κτεο. Αυτο δειχνει ελληνικο
...So what? Επειδη δεν βλεπεις αυτοκολλητο κτεο? Δεν λεει κατι αυτο.
Μπορει να ειχε και να το εβγαλε. Αν υπαρχουν τα χαρτια, το αυτοκολλητακι ειναι λεπτομερεια.
Τα εισαγωγης εχουν μικρες διαφοροποιησεις σε εξοπλισμο.
Ειδικα τα Γερμανικα πχ, εχουν συνηθως πακετο χειμερινου εξοπλισμου, κατι που δεν
υπαρχει σε Ελληνικες παραγγελιες. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Και στην πιστα των μεγαρων γεματο απο λουλουδια ειναι... αντι για αμμοπαγιδες, εχουν τσουκνιδαγριοχοτρολουλουδα...
Αυτα ειναι αγρια λουλουδια...Τσιμπανε.
Έχει και τις φυστικιές.
Και με τι συνοδεύονται τα φυστίκια?......με καλο ουισκακι, κατα προτιμηση συνομιλικο με την εκαστοτε συνοδο σου...
-
-
Η εισαγωγή βέβαια από το χερ Ρούφο φέρνει λίγο σε 090 (Γειά σου, είμαι η Σούζυ και μαζί μου θα...)
-
Αυτα ειναι !
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μια άσχετη παύλα σχετική ερώτηση.
Το Τούαρεγκ είναι στην ουσία μια Καγιέν με άλλο ¨καπάκι¨;Μιλάμε για το καινουργιο σασι ή το προηγούμενο?
Σε όλα τα περιοδικα λένε ότι το Cayenne έχει καλύτερο στήσιμο στο δρόμο σε σχεση με το Touareg. Τα αυτοκίνητα κατα βάση είναι τα ίδια.
Αν είσαι για μεταχειρισμένο και η διαφορά στα λεφτά δεν είναι τρελή νομίζω θέλεις ότι καλύτερο στο δρομο, άρα Cayenne. -
Αχα...
Όχι δεν είμαι... (θα μου πάρει κάποιο καιρό )
Απλά πέρασε απο το μυαλό μου το εξής... Αν δεν σε νοιάζει τόσο η κατανάλωση, τα τέλη και η ασφάλεια (interamerican κτλ)
Τότε... τι αξίζει περισσότερο;
Να πάρεις ενα καινούριο Duster ή ενα Touareg 2004 σε αυτά τα λεφτά... ; Δηλαδή ~20.000€Απο την μία, έχεις ενα καινούριο αμάξι, αλλά μικρότερο (σε όλα), με πολύ κατώτερη ποιότητα κατασκευής, εσωτερικό που φοράνει αυτόσιο όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας είτε κάνουν 8 είτε 20Κ, αλλά με οικονομικότερο μοτέρ, λιγότερα έξοδα κτλ.
Και απο την άλλη, έχεις ενα μεταχειρισμένο 6ετίας, μεγαλύτερο και πιο άνετο με πολύ καλή ποιότητα, καλύτερα ταξίδια (γιατί για εκεί πάνε και τα δυο πιστεύω) αλλά με περισσότερη κατανάλωση (στην εθνική δεν πιστεύω να έχουν τεράστια διαφορά αν είσαι νορμάλ και οχι Σουμάχερ), μεγαλύτερα έξοδα... -
Έχουμε κάνει αρκετά ταξίδια με touareg diesel και η κατανάλωση είναι πολύ καλή.
Αν και ψιλοσιχαίνομαι και τα SUV και τα diesel μπορώ να πω οτι στο ταξίδι είναι εξαιρετικό. -
Πολύ όμορφα!
Ας πάνε λίγο καλύτερα τα επαγγελματικά μου και τα ξαναλέμε...
Σε ευχαριστώ!
-
Bίντεο με παντηλίκια με GT2 RS σε πίστα.
http://www.autoblog.com/2010/12/06/video-flogging-the-porsche-911-gt2-rs/#continued
-
-
όποιος θελει 996 εδω ειναι:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1052027/
την πουλαει γνωστος απο τον βολο
-
Πόσο θα κοστίσει να γυρίσει σε στοκ μορφή;
-
Σίγουρα αλλαγή όλη η πίσω πόρτα.
Τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά εντάξει, δεν αγοράζεις porsche που την έχει βιάσει ο προηγούμενος. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σίγουρα αλλαγή όλη η πίσω πόρτα.
Τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά εντάξει, δεν αγοράζεις porsche που την έχει βιάσει ο προηγούμενος.Μάλλον φοράει το aero-kit το οποίο είναι εργοστασιακό.
Το θέμα δεν είναι αν είναι εργοστασιακά ή όχι, αλλά για ποιό λόγο μπήκαν.
Και κυρίως με προβληματίζουν αυτά:
ΣΠΟΡ ΕΞΑΤΜΗΣΗ. ΠΡOΓΡΑΜΜΑ DMS.ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗΠοιός ξέρει τι κάψιμο έχει φάει.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
]Φοράει το aero-kit το οποίο είναι εργοστασιακό.
Οπως κ το ''gt3'' που γραφει πισω?? Και μαλιστα με αραια προχειρο-αυτοκολλητα...αφου δεν γραφει ''καιω κ αμολυβδη'' παλι καλα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
]
Φοράει το aero-kit το οποίο είναι εργοστασιακό.
Οπως κ το ''gt3'' που γραφει πισω?? Και μαλιστα με αραια προχειρο-αυτοκολλητα...αφου δεν γραφει ''καιω κ αμολυβδη'' παλι καλα
Το GT3 badging ειναι εργοστασιακο , οπως και το Aero-kit , που πολυ σωστα ανεφερε και ο sv2.
Δες εδω, το παρακατω Link για του λογου το αληθες:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... &picture=5
Το αυτοκινητο, σε πρωτη ματια, δειχνει ιδιαιτερα προσεγμενο.
Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο -το Look εστω- της GT3 996 ΜΚΙ παρα της MKII οπως της φωτο της αγγελιας,
κυριως λογω της πανεμορφης αεροτομης και των ζαντων που ειχε η πρωτη. Περι ορεξεως βεβαια...
Παρεπιπτοντως, αυτη της αγγελιας εχει PCCB φρενα (κεραμικα δηλαδη)?, ή τα εχουν βαψει κιτρινα?, γιατι οι κιτρινες δαγκανες αυτο υποδηλωνουν...
Εφοσον ομως το αυτοκινητο, ειναι πραγματι 'καθαρο', η τιμη ειναι πολυ καλη. -
...αλλη μια (φαινομενικα τουλαχιστον) καλη περιπτωση σε 996...Aυτη παντως που εμενα με εχει στοιχειωσει -μετα και απο μια καταπληκτικη διαδρομη
που ειχα την χαρα να εχω μαζι της πριν 3 χρονια-, ειναι μια σαν και της παρακατω φωτο του Linkhttp://www.car.gr/classifieds/cars/photos/886043/
(καλη τιμη παρεπιπτοντως), η οποια δικαιολογημενα, ειχε χαρακτηριστει απο αρκετους ξενους δοκιμαστες,
ως 'μικρη GT3'...Ακριβως το ιδιο κ γω Κικιζα
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/886043/
(καλη τιμη παρεπιπτοντως)Τρακαρισμένη είναι;
Η πινακίδα πως έχει γίνει έτσι.
Porsche Forum