-
Ε έτσι είναι το concept της speedster ανέκαθεν...
Αν τη δεις με λίγο πιο φετιχιστική ματιά θα αλλάξεις γνώμη -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Ο sv2 ειχε αναφερει πως ξερει ατομο που εχει ως καθημερινο αυτοκινητο μια 360.Επισης εχω την εντυπωση πως (πρωην?) κατοχος Lambo Murcielago ΙMSA την ειχε επισης για καθημερινο αυτοκινητο.Aυτη πρεπει να ηταν http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/807438/
ρε παιδια συγγνωμη αλλα θεωρω αδιανοητο να εχεις ενα τετοιο αμαξι για καθημερινη χρηση ειδικα στην Αθηνα, περαν το κοστος συντηρησης ειναι και θεμα χρηστικο, εκτος και ενα οι κυριοι που λογικο το βρισκω μενουν ΒΠ δουλευουν ΒΠ και ολα οκ. Αλλα για βαλτην στον Πειραια η στο κεντρο να σου πω εγω.
Το θέμα χρηστικότητας έχει να κάνει με το τι μας βολεύει… για εμένα το ποιο βολικό στην πόλη είναι ένα αυτοκίνητο φθηνό, χιλιογραντζουνισμένο από παντού που τραβάω το χειρόφρενο, πηδάω από την πόρτα και το αφήνω να παρκάρει μόνο του και όπου κάτσει.
-
Ξεπερνωντας ενα προσφατο μεγαλο προβλημα υγειας υστερα απο πτωση με το GS, αποφασισα να γιορτασω λιγο την επανοδο στην ζωή, αλλαζοντας την συνθεση του γκαραζ απο Ε90 (εταιρικό)-Grand Vitara(για βολτες στα βουνά,ski,kite,καταδυσεις κλπ)-μηχανή-ποδήλατο σε 996 cabrio 4-Tiguan(εταιρικό)-ποδήλατο!
Την εχω λοιπον στο γκαραζ και οντως δεν θα την παρω για καθημερινες μετακινησεις αν και ειναι φυσικα απειρως χρηστικοτερη μιας ferrari και πολυ οικονομικοτερη σε περιπτωση στραβης. Απο την αλλη, εχω δει π.χ. σε video αυτον τον πλουσιο Αγγλο που τα χει ολα, να βγαζει την MC12 στο χιονι, να την ψιλοτσαλακωνει και να ναι αδιαφορος. Οπως το νιωθει κανεις. Κατ εμε κατι ειδικο καλο ειναι να το μεταχειριζεσαι και ειδικα, για να το νιωθεις ως τετοιο, περα απο το οικονομικο που στην περιπτωση της Porsche, δεν ειναι και τοσο τραγικο εφοσον το συντηρεις εκτος εξουσιοδοτημένου δικτύου.
-
Αυτός σε λίγο καιρό θα μας πληρώνει για να την πάρουμε.
Επάγγελμα: Αστυνομικός.
Θα πουλούσε προστασία, δεν εξηγείται αλλιώς. -
Τρομερό χρώμα όμως η άτιμη!
-
+1
Παιζει να ναι και το μοναδικο χρωμα που της παει τοσο πολυ. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτός σε λίγο καιρό θα μας πληρώνει για να την πάρουμε.Επάγγελμα: Αστυνομικός.
Θα πουλούσε προστασία, δεν εξηγείται αλλιώς.Αν έβλεπες στο topic 3-4 σελίδες πιο πριν, την είχαμε ξανααναφέρει γιατί είναι γνωστός μου.
Πράγματι είναι ευκαιρεία γιατί λόγω σοβαρού προβλήματος χρειάζεται μετρητά και τον έχουν πρήξει με ανταλλαγές.
Αν δούμε καμιά ακριβή, λέμε 'δεν καταλαβαίνει σε τί εποχή ζούμε και δες τί ζητάει', αν δούμε καμιά φτηνή 'σε λίγο θα μας πληρώνει για να την πάρουμε'
Καλά, αυτά τα περί προστασίας, δεν μπαίνω καν στον κόπο.... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Αυτός σε λίγο καιρό θα μας πληρώνει για να την πάρουμε.
Επάγγελμα: Αστυνομικός.
Θα πουλούσε προστασία, δεν εξηγείται αλλιώς.Αν έβλεπες στο topic 3-4 σελίδες πιο πριν, την είχαμε ξανααναφέρει γιατί είναι γνωστός μου.
Πράγματι είναι ευκαιρεία γιατί λόγω σοβαρού προβλήματος χρειάζεται μετρητά και τον έχουν πρήξει με ανταλλαγές.
Αν δούμε καμιά ακριβή, λέμε 'δεν καταλαβαίνει σε τί εποχή ζούμε και δες τί ζητάει', αν δούμε καμιά φτηνή 'σε λίγο θα μας πληρώνει για να την πάρουμε'
Καλά, αυτά τα περί προστασίας, δεν μπαίνω καν στον κόπο....Την είχα δει που την είχε βάλει κάποιος, πιο πολύ ήθελα να επισημάνω τη συχνότητα μείωσης της τιμής και εκεί πήγαινε το σχόλιο μου, δεν παραπονέθηκα οτι είναι φτηνή, γιατί να το κάνω άλλωστε. Εμείς τέτοιους πωλητές αγαπάμε!
1 χρόνο 5000km έχει κάνει μόνο;
-
Πάντως ρε Infinity μπορεί ο άνθρωπος να είχε κανά κτηματάκι για σκότωμα ή να βρήκε καμμιά ευκαιρία από Γερμανία (εισαγωγής είναι απ' ότι κατάλαβα). Μην το κάνουμε όλο το forum ΔΝΤ φάση...
Στο θέμα της τιμής λάβε υπόψη σου ότι το αμάξι είναι Φλώρινα αν θυμάμαι σωστά. Προφανώς και θα βάλει μικρότερη τιμή για να προσελκύσει κάποιον ενδιαφερόμενο.
teri πες του φίλου σου γ@μώ το ΔΝΤ μέσα... Και στα 35 που την είχε την αγόραζα χτες... -
Και εγώ αν είχε tiptronic την έψηνα άγρια στα 30.
Βέβαια μετά παίζει να έρθουν να μου την κάψουν τίποτα αναρχικοί που τη θυμούνται απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.Μάλλον θα μπει ταμπέλα πίσω. 'Λειτουργώ υπο νέα διεύθυνση'.
-
GT2 RS
http://www.youtube.com/watch?v=NQT_v3R9vvE&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=eVn7tumm ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=hI5jX4pa ... re=related -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
teri πες του φίλου σου γ@μώ το ΔΝΤ μέσα... Και στα 35 που την είχε την αγόραζα χτες...Εγώ να δεις πόσο την θέλω και τώρα στα 30.
Μιλάμε για την πιο φτηνή cayman στο car.gr αυτήν την στιγμή με πραγματικά χλμ και όλα τα service αντιπροσωπείας.
Και όσοι ενδιαφέρονται είναι μόνο με ανταλλαγές -
Πράγματι το συγκεκριμένο αμάξι είναι 'hot property'. Το κακό είναι πως οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές θα είναι από Αθήνα, οπότε σου λένε 'που να τρέχω τώρα στη Φλώρινα, κι αν δεν μου αρέσει από κοντά θα έχω χάσει χρόνο και χρήμα', οπότε μένει στα αζήτητα. Στο θέμα της ανταλλαγής, λογικό είναι ο αγοραστής να μην την θέλει. Όποιος πουλάει ένα αμάξι, είτε θέλει τα χρήματα για να πάρει κάποιο άλλο που έχει στο μυαλό του είτε για να τα επενδύσει αλλού. Από την άλλη, είναι κανόνας ο υποψήφιος αγοραστής να έχει ήδη ένα αμάξι το οποίο πουλάει για να πάρει κάτι καλύτερο το οποίο θα πρέπει πρώτα να το ξεφορτωθεί. Στην περίπτωση μάλιστα μιας πόρσε, που σημαίνει πως ο αγοραστής έχει μια κάποια ηλικία και σίγουρα δεν θα είναι το πρώτο του αμάξι (σίγουρα θα έχει αλλάξει αρκετά πιο πριν), έχει ήδη στην κατοχή του ένα αξιοπρεπές αμάξι που θα πρέπει να 'σπρώξει', πράγμα όχι και τόσο εύκολο πλέον. Ακόμη και τα χρήματα να υπάρχουν, δεν μπορείς να έχεις δύο αμάξια και να τα συντηρείς (+τα τεκμήρια) μέχρι να βρεθεί αγοραστής για το δικό σου. Βάζεις λοιπόν σε αγγελία το δικό σου και ελπίζεις να πουληθεί γρήγορα για να μη χάσεις το άλλο και μείνεις τελικά χωρίς τουτού!
-
Δε νομίζω οτι το βασικό πρόβλημα είναι η Φλώρινα, μπορεί να είναι κατα ένα μικρό ποσοστό.
Και η αμέσως επόμενη φθηνότερη δε βλέπω να πωλείται στα 33800 και με λιγότερα χιλιόμετρα αν είναι πραγματικα.
Η cayman έχει ειδικό κοινό, πρόκειται άλλωστε για διθέσιο και ο καθένας προσπαθεί με τα χρήματα που θα δώσει να καλύψει περισσότερες ανάγκες.
Άσε που στα ίδια χρήματα βρίσκεις boxster S 987. Είναι πειρασμός. -
παντως κι εγω εβλεπα κατι αγγελιες στην αρχη και νομιζα οτι ηταν τυπογραφικα λαθη. πχ Ζ4Μ του 08 30.000
τωρα βλεπω ολο και περισσοτερες τετοιες αγγελιες.Λογικο αφου δεν υπαρχει μια...Αλλα κι ανα τα χεις παλι, σε ενα καθεστως που αλλαζει φορολογικους νομους καθε 6 μηνες ζεις με το φοβο... -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε νομίζω οτι το βασικό πρόβλημα είναι η Φλώρινα, μπορεί να είναι κατα ένα μικρό ποσοστό.
Και η αμέσως επόμενη φθηνότερη δε βλέπω να πωλείται στα 33800 και με λιγότερα χιλιόμετρα αν είναι πραγματικα.
Η cayman έχει ειδικό κοινό, πρόκειται άλλωστε για διθέσιο και ο καθένας προσπαθεί με τα χρήματα που θα δώσει να καλύψει περισσότερες ανάγκες.
Άσε που στα ίδια χρήματα βρίσκεις boxster S 987. Είναι πειρασμός.Με 33.800 ευρώ βρίσκεις 987 Boxster S 3.2 αλλά με αρκετά χιλιόμετρα και συνήθως με φτωχό εξοπλισμό. Οι 'λογικές' τιμές φτάνουν ως τα 40.000 όπου βρίσκεις καλά κομάτια. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που ζητούν 45.000-50.000 ευρώ, τιμές που ισχυουν για το 3.4. Το θέμα είναι πως με λιγότερα από 40.000 ευρώ βρίσκεις Cayman S 3.4 με περισσότερα άλογα και λογικά χλμ. Η επιλογή δική σας!
-
Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτά:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/935520/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/462565/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/732500/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/265327/Βέβαια είναι όλοι έμποροι και δεν ξέρεις τι παίζει με τα χιλιόμετρα, αλλά πιστεύω άνετα τους κάνεις παζάρι.
Δε μπορείς να πεις οτι έχουν φτωχό εξοπλισμό. -
Τα έχω δει αυτά. Τα 2 πιο φτηνά είναι σχεδόν ένα χρόνο απούλητα. έχουν πολλά χλμ όλα. απορρίπτω το ασημί, αν και είναι καλή περίπτωση γιατί είναι tiptronic που σημαίνει πως μέχρι να αλλάξει ταχύτητα, κάνεις τσιγάρο. Ο συγκεκριμένος έμπορος πάντως δεν κόβει ούτε ευρώ. Σε προκάλώ να περάσεις από εκεί ή να τηλεφωνήσεις από περιέργεια. Έχει όμως γενικώς καλές τιμές και πουλάει φουλ σε αντίθεση με άλλους εμπόρους που βάζουν εξωφρενικές τιμές, ψάχνωντας το κορόιδο της χρονιάς. Τα άλλα δύο έχουν πλαστικά καθίσματα, και το ένα (90.000 χλμ) το είχα δει παλιότερα με ένα φίλο από κοντά και ήταν ψιλο-διαλυμένα, ενώ το εσωτερικό γδαρμένο και παντού ίχνη από στάχτες κλπ. Ο πρώην ιδιοκτήτης πρέπει να ήταν συγγενής του Bob Marley. Πωλείται στα Β. προάστεια. Αυτό με τα 31.700 νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά πρέπει να το δει κανείς από κοντά.
-
H αλήθεια είναι οτι δεν καίγομαι να βρω boxster, οπότε μάλλον δεν θα τα δω μόνος μου και θα εμπιστευτώ τα δικά σου λόγια.
Αυτά που λες πλαστικά, alcantara δεν είναι; Θέλουν αρκετή προσοχή, διαφορετικά καταλήγουν χειρότερα και απο πλαστικά. -
Ο χρήστης nik@k έγραψε:
απορρίπτω το ασημί, αν και είναι καλή περίπτωση γιατί είναι tiptronic που σημαίνει πως μέχρι να αλλάξει ταχύτητα, κάνεις τσιγάρο .sv2, τον άκουσες τί είπε;;;
Porsche Forum