-
Δεν έχω άποψη, το περιστατικό συνέβη πέρισυ. Ξέρω καλά τον δεύτερο ομιλητή αλλά όχι τον κάτοχο, αν βρω ευκαιρία θα τον ρωτήσω από περιέργεια αν ξέρει κάτι.
-
911 GT3 R Hybrid Race Recap - 2010 Petit LeMans
http://www.youtube.com/watch?v=zJCOtsSY ... r_embedded
-
Σαφως και οι Ferrari-Lambo ειναι πιο ''ειδικες'' απο τις Porsche(οσον αφορα την χρηστικοτητα), ακομα και απο τις ''ειδικες'' Porsche, αλλα αυτο ανεκαθεν συνεβαινε.
Σε συγκριση των ''ειδικων'' σε χρηστικοτητα, η Ferrari κατα την γνωμη μου προηγειται αφου με μοντελα οπως η 612 εχει πιο διευρυμενη γκαμα σε σχεση με τη Lambo, που το πιο ''user friendly'' μοντελο της ειναι η Gallardo. -
βρε παιδια συγγνωμη κιολας αλλα κατα την γνωμη μου κανενα απο αυτα τα αυτοκινητα δεν ειναι για καθημερινη χρηση. Οποιος εχει ενα τετοιο super car εχει και ενα μικρο για τις μετακινησεις του. Γνωστος μου με 360 modena κυκλοφορει με Smart εκτος απο ταξιδια μακρινες βολτες κτλ κτλ.
-
Ο sv2 ειχε αναφερει πως ξερει ατομο που εχει ως καθημερινο αυτοκινητο μια 360.Επισης εχω την εντυπωση πως (πρωην?) κατοχος Lambo Murcielago ΙMSA την ειχε επισης για καθημερινο αυτοκινητο.Aυτη πρεπει να ηταν http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/807438/
-
Ενταξει, εξαρταται προφανως και απο την καθημερινη διαδρομη σπιτι-δουλεια-σπιτι και το ποσο μαζοχιστης εισαι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ο sv2 ειχε αναφερει πως ξερει ατομο που εχει ως καθημερινο αυτοκινητο μια 360.Επισης εχω την εντυπωση πως (πρωην?) κατοχος Lambo Murcielago ΙMSA την ειχε επισης για καθημερινο αυτοκινητο.Aυτη πρεπει να ηταν http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/807438/ρε παιδια συγγνωμη αλλα θεωρω αδιανοητο να εχεις ενα τετοιο αμαξι για καθημερινη χρηση ειδικα στην Αθηνα, περαν το κοστος συντηρησης ειναι και θεμα χρηστικο, εκτος και ενα οι κυριοι που λογικο το βρισκω μενουν ΒΠ δουλευουν ΒΠ και ολα οκ. Αλλα για βαλτην στον Πειραια η στο κεντρο να σου πω εγω.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Ο sv2 ειχε αναφερει πως ξερει ατομο που εχει ως καθημερινο αυτοκινητο μια 360.Επισης εχω την εντυπωση πως (πρωην?) κατοχος Lambo Murcielago ΙMSA την ειχε επισης για καθημερινο αυτοκινητο.Aυτη πρεπει να ηταν http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/807438/
ρε παιδια συγγνωμη αλλα θεωρω αδιανοητο να εχεις ενα τετοιο αμαξι για καθημερινη χρηση ειδικα στην Αθηνα, περαν το κοστος συντηρησης ειναι και θεμα χρηστικο, εκτος και ενα οι κυριοι που λογικο το βρισκω μενουν ΒΠ δουλευουν ΒΠ και ολα οκ. Αλλα για βαλτην στον Πειραια η στο κεντρο να σου πω εγω.
Δε νομίζω να το είχε για καθημερινό για 5 χρόνια πχ.
Ενδεχομένως να το είχε για μήνες ή λίγο περισσότερο
-
Σαν να πηγαίνεις στην παραλία με παπούτσια Prada και κοστούμι Armani...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν να πηγαίνεις στην παραλία με παπούτσια Prada και κοστούμι Armani...Έγραψα και έσβησα πολλές φορές για να δώσω την καλύτερη ερμηνεία στο γιατί αυτό που λες είναι παντελώς άκυρο
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια: αν ο τύπος έχει συνηθίσει να σκάει μύτη με ελικόπτερο στην παραλία, τότε τα Prada είναι η πιο 'λογική' επιλογή.
Σκέψου τι θα έλεγε ένας πάμφτωχος αφρικανός που το μόνο αμάξι που ενδεχομένως να έχει δει είναι κανενός έμπορα ή του προέδρου της χώρας πχ όταν σε έβλεπε να πηγαίνεις με το αμάξι σου, τις ομπρέλες σου, τα βατραχοπέδιλα σου, τα γυαλάκια σου του ηλίου, ρακετούλες κλπ κλπ
Θα σου άρεσε να σε κορόιδευε;
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Σαν να πηγαίνεις στην παραλία με παπούτσια Prada και κοστούμι Armani...
Έγραψα και έσβησα πολλές φορές για να δώσω την καλύτερη ερμηνεία στο γιατί αυτό που λες είναι παντελώς άκυρο
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια: αν ο τύπος έχει συνηθίσει να σκάει μύτη με ελικόπτερο στην παραλία, τότε τα Prada είναι η πιο 'λογική' επιλογή.
Σκέψου τι θα έλεγε ένας πάμφτωχος αφρικανός που το μόνο αμάξι που ενδεχομένως να έχει δει είναι κανενός έμπορα ή του προέδρου της χώρας πχ όταν σε έβλεπε να πηγαίνεις με το αμάξι σου, τις ομπρέλες σου, τα βατραχοπέδιλα σου, τα γυαλάκια σου του ηλίου, ρακετούλες κλπ κλπ
Θα σου άρεσε να σε κορόιδευε;
Θα σου πω αμέσως γιατί είσαι άκυρος: Τα μπρατσάκια και τα βατραχοπέδια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραλία και εξυπηρετούν κάποιον σκοπό σε αυτήν. Αντιθέτως το κοστούμι ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ στην παραλία (υπερβολική ζέστη κατ'αρχάς). Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μια Ferrari στην κίνηση του κέντρου!
-
Καθημερινό αμάξι = κινείται στο κέντρο της Αθήνας ;;
Από πότε ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Καθημερινό αμάξι = κινείται στο κέντρο της Αθήνας ;;Από πότε ρε παιδιά;
Καθημερινό αυτοκίνητο = κινείται όπου έχει να πάει ο κάτοχός του. Αν αυτό είναι στην πιστα των Σερρών, τότε ένα ΦερραροΛαμποΠορσικό είναι ιδανικό καθημερινό όχημα!
-
Οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να χρησιμοποιηθει ως καθημερινο οπως και ενα οποιοδηποτε παπουτσι(αφου αναφερθηκατε σε αυτα).Απο κει και περα ειναι το ποσο σε ενδιαφερει αν αυτο παθει καποια ζημια και αν εχεις την δυνατοτητα να το αντικαταστησεις οταν καταστραφει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να χρησιμοποιηθει ως καθημερινο οπως και ενα οποιοδηποτε παπουτσι(αφου αναφερθηκατε σε αυτα).Απο κει και περα ειναι το ποσο σε ενδιαφερει αν αυτο παθει καποια ζημια και αν εχεις την δυνατοτητα να το αντικαταστησεις οταν καταστραφει.Εξαρτάται που έχεις να πας Πάνο. Σε πολλά μέρη τα supercars δεν μπορούν να πάνε είτε γιατί βρίσκουν κάτω, είτε γιατί δεν χωράνε στο πλάτος και λόγω ακτίνας στροφής. Θυμάμαι με τον Γιώργο ότι κάναμε αναστροφή και γυρίσαμε πίσω σε ένα σημείο στην παραλία της Μηχανιώνας επειδή η 430 δεν μπορούσε να περάσει ένα σαμαράκι που με οποιοδήποτε κανονικό αυτοκίνητο δεν θα είχες καν προσέξει ότι υπάρχει...
-
Σαφως και εξαρταται(απλως ξεχασα να το αναφερω πριν )σε ποιο μερος βρισκεσαι.Στην Θεσσαλονικη πχ για την διαδρομη Αριστοτελους-Καλαμαρια-Πανοραμα ειναι ΟΚ.Για Αθηνα δεν ξερω πως ειναι οποτε δεν μπορω να αναφερθω σε περιοχες αλλα σιγουρα υπαρχουν μερη που μπορει να κινηθει χωρις να υπαρχει προβλημα ογκου η να περασει απο καποιο σαμαρακι οπως λες.
-
Υπάρχουν τέτοιες διαδρομές που λες. Βέβαια πρέπει να έχεις πάρκινγκ καθώς το παρκάρισμα σε δημόσιο δρόμο είναι επικίνδυνο σπορ... άσε που δύσκολα χωράει (στο πλάτος) σε κανονικές θέσεις. Επίσης στην πρώτη βροχή έχεις ένα νευρικό τέρας να δαμάσεις για να μη μιλήσω για τις πλημμυρούλες και την απόσταση του πατώματος από το έδαφος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να χρησιμοποιηθει ως καθημερινο οπως και ενα οποιοδηποτε παπουτσι(αφου αναφερθηκατε σε αυτα).Απο κει και περα ειναι το ποσο σε ενδιαφερει αν αυτο παθει καποια ζημια και αν εχεις την δυνατοτητα να το αντικαταστησεις οταν καταστραφει.
Εξαρτάται που έχεις να πας Πάνο. Σε πολλά μέρη τα supercars δεν μπορούν να πάνε είτε γιατί βρίσκουν κάτω, είτε γιατί δεν χωράνε στο πλάτος και λόγω ακτίνας στροφής. Θυμάμαι με τον Γιώργο ότι κάναμε αναστροφή και γυρίσαμε πίσω σε ένα σημείο στην παραλία της Μηχανιώνας επειδή η 430 δεν μπορούσε να περάσει ένα σαμαράκι που με οποιοδήποτε κανονικό αυτοκίνητο δεν θα είχες καν προσέξει ότι υπάρχει...
+1000
Δεν θα ξεχασω το ανατριχιαστικο ξυσιμο στο κατω μερος του προφυλακτηρα, μιας F430 (ο οποιος στο τσακ δεν ξηλωθηκε, αφου πρωτα διπλωσε αρκετα προς τα πισω...) στην διασταυρωση της Λ. Πεντελης για Μελισσια πριν μερικους μηνες...
Αν ηταν δικο μου, εκεινη την στιγμη θα ημουν στα προθυρα εγκεφαλικου...
Με τοσο χαμηλα αυτοκινητα, πρεπει να εχεις σχεδιασει μεσα σε οποιαδηποτε πολη/περιοχη
που ακριβως θα κινηθεις, σε τι ποιοτητα οδοστρωματος και ποσο ανοιχτα-ανετα θα ειναι τα στενα των δρομων... -
Paris Motor Show: The 911 Carrera GTS Revealed
http://www.youtube.com/watch?v=Z_wYiJzl ... r_embedded
Paris Motor Show: The 911 Speedster Revealed
http://www.youtube.com/watch?v=TvT-_VR8 ... re=channel
Δεν τόσο άσχημη η Speedster τελικά...
-
Η καμπούρα πίσω...
Porsche Forum