-
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
άνοιξα με μια πόρσε προχθες στην ποσειδώνος από φανάρι σε φανάρι πήγαινα σταθερά μπροστά... και λέω πόσο τρόμπας είναι ο οδηγός της (και πόσο vettel είμαι εγώ... )
αλλά μάλλον καμία αυτόματη θα ήταν...μήπως αυτός δεν 'άνοιξε' ;;;
το άκουσα να ανοίγει με σθένος...
βέβαια μπορεί και να μην πίεζε πολύ...σημασία έχει οτι εγώ κωλοχάρηκα...
-
-
Niceeeeeeeeeee, οπως κι αυτο το in-car που δεν εχει μπει εδω:
Porsche Wins Pikes Peak Hillclimb
Youtube Video -
-
Υπέροχη!
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/697719/Καραγυρισμένο ή ιδέα μου;
με κατι τετοια κανουν ορισμενοι τους μαγκες με € 17.000 το παιζουν πορσακιδες και χαι κλας, βεβαια οποιος ξερει καταλαβαινει.
-
Μου κάνει φοβερή εντύπωση το συγκεκριμένο είναι από τα ελάχιστα που τονίζεται ότι είναι ελληνικό. Αν όντως είναι ελληνικό δεν είναι πολύ πιθανό να είναι αληθινά τα χλμ ή να είναι ευκολότερο να βρεθεί πιθανό γύρισμα;
Πάντως μην πας μακρυά. Εδώ οι 987 5ετίας έχουν πέσει κάτω από 35-40.000. Τα 17 δεν είναι υπερβολική τιμή για το συγκεκριμένο. -
Γιατι σας κανει εντυπωση το συγκεκριμενο?
- το αμαξι ειναι σχεδον δεκαετίας
- boxter, οχι 911, με οτι αυτο συνεπαγεται
- το πιο αναιμικο μοντελο απο θεμα ισχυος
- τα υψηλου κυβισμου αυτοκινητα αντιμετωπιζουν ισως τη μεγαλυτερη κριση στην ιστορία τους
- πολλοι μαντραδες βρισκονται στο χειλος της οικονομικης καταστροφης αν δεν ξεστοκαρουν το ταχυτερο δυνατο.
απο κει και περα οπως ειναι πασιγνωστο, το θεμα δεν ειναι πως περνεις ενα τετοιο αυτοκινητο αλλα πως το συντηρείς (ασφαλεια, τελη, βενζινη, σερβις, ανταλλακτικα κλπ)
-
Ο χρήστης ghostdoc έγραψε:
απο κει και περα οπως ειναι πασιγνωστο, το θεμα δεν ειναι πως περνεις ενα τετοιο αυτοκινητο αλλα πως το συντηρείς (ασφαλεια, τελη, βενζινη, σερβις, ανταλλακτικα κλπ)με τα λεφτα που εξοικονομεις απο την αγορα... Οταν μια 360 απο 100 που ειχε περσινη τιμη εχει παει στα 60 εχεις καβατζα 40 χιλιαρικα για συντηρηση.
-
Σωστός... αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν καν τα 60 φέτος από αυτόν που πέρσι θα έδινε 100...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Σωστός... αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν καν τα 60 φέτος από αυτόν που πέρσι θα έδινε 100...Σεξ...κι οποιος αντεξ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα 17 δεν είναι υπερβολική τιμή για το συγκεκριμένο.Γιατι σας κανει εντυπωση το συγκεκριμενο?
2.7L του 00-01-02 παιζουν κάτω από 20άρικο
Πριν 2 χρονια 17 με 21 χιλιαρικα εδιναν τις 944 τελη 80'ς.
viewtopic.php?p=1839959#p1839959
To εψαχνα τοτε κα8ως μου αρεσαν οι FR 944 και ειδικα οι σπανιοτερες 968. Πριν λιγο καιρο στις ιδιες τιμες επαιρνες αυτοκινητο 20ετιας+ ενω τωρα παιρνεις -
Δε νομίζω ότι είναι θέμα 996 οι χαμηλές τιμές....
απλά είναι η πρώτη γενιά που κυκλοφόρησαν τόσες πολλές στην Ελλάδα είτε σαν καινούργιες είτε σαν εισαγωγής μεταχειρισμένες... οπότε και υπάρχουν πολλές προς πώληση.
Για να βρεις αγγελία 993 είναι πολύ πιο δύσκολο...ήταν λίγα τα αυτοκίνητα.
Και οι τιμές των 997 θα πέσουν κιάλλο (ήδη είναι πολύ χαμηλές) με το που έρθει η νέα... 911 !!! -
σωστός, πολυ σωστός.
καμια σχεση η τιμη με το μαυρο προβατο που αν το ψαξετε μονο μαυρο δεν ηταν αλλα ολολευκο. Την εποχη αυτη η 996 ειναι με διαφορα η best value for money porsche 911 ever. Ενταξει, η 997 ειναι πιο πληρης (αλλα σαφως ακριβοτερη) και η 993 πιο σκληροπυρηνικη (αλλα πολυ πιο απαρχαιρωμενη). και βεβαιως οταν βγει η επομενη θα πεσει η προηγουμενη, σιγα σιγα βεβαια, νομος της αγορας.
οσο για τα λεφτα της συντηρησης, τα 40 νταχει δεν ταχει ο κατοχος ferrari θα τα μετραει ευρωπουλο ευρωπουλο στους χαλεπους καιρους που ζουμε. Το ιδιο θα κανει και με τη βενζινη, μιλιλιτρο προς μιλιλιτρο θα τα υπολογιζει και καθε φορα που πατα το δεξι, θα ακουγεται και ενας βαθυς αναστεναγμος (και δε θαναι απο το cd player)εκτος πια αν ειναι τοσο φορτώ οποτε δε θα παρει 360 μουτουχου
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/811339/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/818205/
Δυο από τις πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Η μια μάλιστα από τη sportscar...
Νομίζω ότι είχε γραφτεί και εδώ ένα θέμα με τα προ 2002 μοτέρ της Boxster και με τον 3,4 της 911. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;
-
η περιπτωση του cabrio ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερουσα, αν τα χιλιομετρα ειναι κανονικα και δεν υπαρχουν βλαβες η τιμη ειναι εξαιρετικη.
αν κανεις ψαχνει για 996 ειναι προτιμοτερο να αναζητησει το facelift μοντελο με τον 3.6 κινητηρα γιατι σε σχεση με το προηγουμενο με τον 3.4 εχει αρκετες βελτιωσεις (σε ισχυ , εμφανιση, εργονομία κλπ) -
Δεν ειπα οτι οι τιμες επεσαν λογω των 996. Διαπιστωση εκανα οτι εκτος των Βοχster, ευκαιρια θεωρουνται και οι 996 στις τιμες πωλησης τους.
Mαυρο προβατο ειναι για τους λογους που ειπατε.
'ghostdoc': η 997 ειναι πιο πληρης (αλλα σαφως ακριβοτερη) και η 993 πιο σκληροπυρηνικη (αλλα πολυ πιο απαρχαιρωμενη).
'vagmag': είναι η πρώτη γενιά που κυκλοφόρησαν τόσες πολλές στην Ελλάδα είτε σαν καινούργιες είτε σαν εισαγωγής μεταχειρισμένες... οπότε και υπάρχουν πολλές προς πώληση.Οι 993 και οι 997 ειναι και θα ειναι παντα πιο ποθητες. Γι αυτο και η 996 γινεται μαυρο προβατο για μενα αλλα και η best value for money 911 παραλληλα.
-
oι τιμες των 993 δεν προκειται να πεσουν ακομα κι οταν βγει το επομενο μοντελο
Porsche Forum