-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τριγμοί-κουδουνίστρα (μοντέλο '98 )Akoma kai Golf 8etias trizei
Μήπως ήθελε απλά ένα γενικό σέρβις??
Standard
Με απογοήτευσε πάντως, τελείως διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου..
Perimenes premium plastika?
-
Πού το οδήγησες και σε τι ρυθμό, ρε Ανδρέα; Κι εγώ αν το πήγαινα βόλτα, ίσως να μη με συγκινούσε
Xρήστος
Sorry...μπέρδεψα το avatar με του Hunter
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πού το οδήγησες και σε τι ρυθμό, ρε Ανδρέα; Κι εγώ αν το πήγαινα βόλτα, ίσως να μη με συγκινούσε
Xρήστος
Μπέρδεψες την Lancia 037 με το... DKW χριστιανέ μου? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ???
-
Κέρδιζαν ΚΑΠΟΤΕ στα ράλι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπέρδεψες την Lancia 037 με το... DKW χριστιανέ μου? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ???Δεν μπέρδεψα τα αυτοκίνητα ρε χάφτα. Με την άκρη του ματιού μου όπως είδα το avatar δούλεψε το υποσυνείδητο ότι ήταν ο Hunter...
Είπαμε, δεν τα ξέρουμε όλα, αλλά τα βασικά, τα ξέρουμε...!!
-
Xρήστος
Έλα, έλα, κακίες...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Έλα, έλα, κακίες...Γεννήθηκα κακός, δεν φταίω
-
Έλα, έλα, κακίες...
Γεννήθηκα κακός, δεν φταίω
Nαι οι ZZ top για σένα το έγραψαν το bad to the bone!!
-
Έλα, έλα, κακίες...
Γεννήθηκα κακός, δεν φταίω
Tότε θες ένα OPC, 'το Opel του κακού'.
-
Παιδιά εγώ δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να γράψω,απλά ποστάρω για να έχω να λέω ότι κάποτε ποστάριζα σε φόρουμ για Πόρσε!!!
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Παιδιά εγώ δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να γράψω,απλά ποστάρω για να έχω να λέω ότι κάποτε ποστάριζα σε φόρουμ για Πόρσε!!!Έφυγεεεεεε!!!
-
μου αρεσει που σε αλλα τοπικ διαρκως πεφτουν παρατηρησεις για OFF TOPIC
μηπως να αλλαξετε τον τιτλο αυτου του τοπιk σε OFF TOPIC?
-
Κυρίως ευθεία και λίγο στροφές.Τιμόνι σχεδόν ασαφές, τριγμοί-κουδουνίστρα (μοντέλο '98 )
Φρένα..... περίμενα περισσότερα
Mηπως, λεω μηπως, εμεινες απο βενζινη? =>
Γιατι ετσι ε3ηγουνται οι τριγμοι (απο τον κινητηρα).
Κ αν σου σβησε κιολας, ουτε φρενα 8α ειχες, ουτε κ τιμονι.J/K. Mαλλον η φωτο ειναι απο το τελος της βολτας. To σωσα?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Xρήστος
Δεν τα πάς καλά με αυτά!
-
Xρήστος
...έρχονται
-
-
Παιδιά, δεν μπέρδεψα τα αυτοκίνητα, ξαναλέω...Μπέρδεψα το ποιος είχε ποιο avatar. Πολλές φορές κοιτάω το avatar μόνο, χωρίς να διαβάζω nick.
-
Boxster News.
Ο κινητήρας boxster των 2,7 λίτρων αποδίδει πλέον 5 περισσότερους ίππους, ανεβάζοντας τη συνολική ιπποδύναμη στους 245 ίππους. Η ροπή αυξήθηκε στα 273 Nm και είναι διαθέσιμη από τις 4.600 σ.α.λ. Η κατανάλωση καυσίμου πλέον περιορίζεται στα 9,3 λίτρα ανά 100 χλμ., είναι δηλαδή μειωμένη κατά 0,3 λίτρα/100 χλμ. Η Boxster επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 258 χλμ./ώρα. Με το προαιρετικό εξατάχυτο κιβώτιο η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 260 χλμ./ώρα. Ο κινητήρας της Boxster S, του οποίου ο κυβισμός αυξήθηκε από τα 3,2 στα 3,4 λίτρα, αποδίδει 295 ίππους στις 6.250 σ.α.λ. – 15 ίππους περισσότερους από τον προκάτοχό του – και ροπή 340 Nm. Η Boxster S καλύπτει τα 0 - 100 χλμ./ώρα μόλις σε 5,4 δευτερόλεπτα – ένα δέκατο του δευτερολέπτου γρηγορότερα απ' ό,τι το προηγούμενο μοντέλο. Η τελική ταχύτητα αυτού του ανοικτού σπορ αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 4 χλμ./ώρα και πλέον αγγίζει τα 272 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση εδώ είναι 10,6 λίτρα/100 χλμ.
Η Boxster και η Boxster S προσφέρονται και με το ανανεωμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Tiptronic S, το οποίο διαθέτει νέα υδραυλικά και ηλεκτρονικά μέρη, καθώς και προγράμματα μεταβαλλόμενου ελέγχου των αλλαγών σχέσεων. Σε συνδυασμό με το πακέτο εξοπλισμού Sport Chrono, τα σπορ χαρακτηριστικά και των δύο αυτών roadster με τον κινητήρα στο κέντρο εμφανίζονται ακόμα πιο έντονα: η επιλογή μεγαλύτερων και μικρότερων σχέσεων γίνεται μόνο πάνω από τις 3.000 σ.α.λ., ενώ η επιλογή μικρότερων σχέσεων για φρενάρισμα με τον κινητήρα γίνεται με μικρότερη καθυστέρηση και σε υψηλότερες στροφές του κινητήρα. Στη χειροκίνητη λειτουργία, δεν γίνεται αυτόματα επιλογή μεγαλύτερης σχέσης όταν ο κινητήρας φτάσει στο όριο των στροφών του.
Για πρώτη φορά η Boxster και η Boxster S διατίθενται με τις νέες ζάντες αλουμινίου διπλής απόχρωσης που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τη νέα 911 Turbo. Στα μοντέλα Boxster προσφέρονται προαιρετικά, σε διαστάσεις 8 J x 19 (μπροστά) και 9 ½ J x 19 (πίσω).
Η τιμές τόσο της Boxter όσο και της Boxter S (67.700€ και 80.150€, αντίστοιχα) ισχύουν μέχρι και τον Αύγουστο. Από 1/9 θα υπάρξει μια μικρή αύξηση της τάξης των 800-850€.
-
Μεγειά το φόρουμ!
-
Διαβάστε εδώ για το καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο της εταιρίας και ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης:
http://www.imca-slotracing.com/Porsche917-1970.htm
Porsche Forum