-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δεν μπορώ να πω ότι κακώς ισχύει αυτό.
Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει moderators θα έχουν πιο σημαντικές δουλειές από το ασχολούνται με τον κάθε βλαμμένο που θα μπαίνει να γράψει ότι τσάγιασε με το σαξοραλο του μια boxster που του κουνιόταν κλπ κλπ κλπΤι νοοτροπια ειναι αυτη?
Κρατω την απαντηση του Braker.Την αρνητική νοοτροπία την έχουν αυτοί που έχουν μπει και εδώ και σε άλλα forum για να εκδηλώσουν την κόμπλα τους. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι θέλουν να γλιτώσουν χρόνο από τέτοιες ιστορίες. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα σαξόραλα.
Φαντάσου ότι το MR2 forum ήταν εξίσου prv και για να εγγραφείς γνώριζες από κοντά κάποιο άτομο του club.τώρα που οι τράπεζες έχουν καμμια δεκαρια Porsche κατασχεμενές η καθε μία και τις πάνε για έλεγχο οι εν δυνάμει αγοραστές.... και επειδή είναι πιο κάτω οι τιμές από τα δικά τους μεταχειρισμένα αφήνουν να αιωρούνται αβεβαιότητες περι των κατασχεμένων και τους στρέφουν στα δικά τους
Δεν το κατάλαβα αυτό. Ποιός κάνει ακριβώς και τι;
-
-
Ωραιότατη φωτο...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Ναι αλλα αν ο πωλητης εχει ηδη ''συνεννοηθει'' με τη sportscar για να του βγαλουν το αμαξι καθαρο τι γινεται??? Πως μπορει να διασφαλιστει ο υποψηφιος αγοραστης που θα παει ντουγρου εκει για ελεγχο?
δεν νομίζω η sportscar να ρισκάρει το κύρος της για τον κάθε ιδιώτη ή μαντρά που θέλει να πουλήσει την porsche του.
Εξάλλου αν το αυτοκίνητο έχει book service και το πας στην sportscar και σου δείξουν ακόμα και στον H/Y τι ακριβώς έχει αλλάξει στα service δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα
Επίσης αν θέλεις δίνεις και 1.500 euro για μια επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο για να είσαι καλυμμένος.
Βέβαια από την άλλη πλευρά πάντα ή αγορά ενός μεταχειρισμένου έχει το ρίσκο της, αλλιώς δίνεις 70-80 χιλιάρικα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Aπ' ό,τι ξέρω, αν το αυτοκίνητο είναι 'Porsche Approved', η επέκταση εγγύησης είναι αυτόματη, δωρεάν και εργοστασιακή-διεθνής ( 'Porsche Approved' είναι ειδικός όρος που έχει να κάνει και με την παλαιότητα και τεχνικές απαιτήσεις που ορίζει το εργοστάσιο, δεν μπορεί να ονομασθεί έτσι το κάθε μεταχειρισμένο επειδή είναι απλώς εντάξει - και ούτε κάθε μεταχειρισμένο Πόρσε που πωλείται από το δίκτυο Πόρσε είναι 'Porsche Approved').
Υποθέτω ότι σε χώρες γύφτων όπως η ημέτερη, η αντιπροσωπεία θα έμπαινε στον πειρασμό να
ρισκάρει εγγυούμενη η ίδια ένα μεταχειρισμένο όχι-μετα-βεβαιότητας-άριστο (αφού βέβαια το κορόιδο θα πληρωνε την επέκταση), δεν θα ρισκάριζε ποτέ όμως να βγάλει Porsche Approved κάποιο ύποπτο, αφού εκεί κινδυνεύει να εκτεθεί έναντι του εργοστασίου - το οποίο εργοστάσιο προφανώς και θα κάνει κάποιους ελέγχους. -
Πάντως η συγκεκριμένη που πόσταρα φαίνεται αρκετά προσεγμένη...
Πόσο είπαμε ότι πάει το χαράτσι για 3,2 του 2001 μοντέλο; -
Νομίζω τα τέλη κυκλοφορίας για τα 3200cc ήταν 580€ + 50€ αύξηση φέτος γιατί η άδεια κυκλοφορίας του είναι πριν τις 1/1/05 = 630€.
-
Για 2,7 αλλάζει ή είναι ίδια κατηγορία;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για 2,7 αλλάζει ή είναι ίδια κατηγορία;τα ίδια...630... αλλά δεν θα σου πρότεινα 2.7 μιας και με τα ίδια χρήματα (άντε 2-3 χιλιάρικα παραπάνω) χτυπάς 3.2
-
Όπως λέει και ο Θεοφράστου... θα το σκεφτώ σοβαρά...
Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το θέμα του κοντέρ. Έχω ακούσει περιπτώσεις μεταχειρισμένων Μ3 με γυρισμένα κοντέρ που έκαναν μπαμ επειδή δεν έκαναν την προβλεπόμενη συντήρηση στο μοτέρ όταν έπρεπε. -
To forum του Porsche Club Hellas είναι πλέων ανοιχτό και για τους φίλους της Porsche.
www.porscheclubhellas.gr ή απευθείας www.porscheclubhellas.com/forum
-
-
Αν κάποιος προτίθεται να αγοράσει μια Porsche που είναι εισαγωγής πχ από τη Γερμανία, ο έλεγχος της εδώ αντιπροσωπείας θα δείξει το ιστορικό του αυτοκινήτου ή όχι, επειδή στο σύστημά τους έχουν μόνο τα αμάξια που πουλήθηκαν μέσω της Sportscar? Αν κάποιος τους πει από το τηλέφωνο ή τους στείλει με e-mail τον αριθμό πλαισίου, μπορούν άραγε να πληροφορήσουν τον υποψήφιο αγοραστή σχετικά με το ιστορικό του αυτοκινήτου και φυσικά για τον εξοπλισμό του; Γιατί όπως γνωρίζετε, λίγο σχετικός να είσαι με το θέμα, διαπιστώνεις πως ο έμπορος σου λέει για ένα αμάξι πως έχει επάνω ένα σωρό έξτρα, τα οποία όμως είναι τελικά στο στάνταρ εξοπλισμό και τελικά σου πουλάει τη βασική έκδοση για 'φορτωμένη'. Συμβαίνει όμως και το αντίθετο: Να μην ενημερώνει για εξοπλισμό, επειδή απλά δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται. για παράδειγμα, αν μια Porsche έχει προεγκατεστημένο σύστημα αναζήτησης μέσω GPS, που να το ξέρει ο έμπορος!
-
Εφηβικές φαντασιώσεις #2...
Όποιος έχει εκείνο το τεύχος του AMS από το καλοκαίρι του 1994 που σύγκρινε 3 διαφορετικές 993 και ανάμεσα τους μια κίτρινη turbo ας κάνει ένα ψυχικό να το ποστάρει...
Τι θυμάμαι κι εγώ τώρα... -
Όπα τα....!!!
Σύμφωνα με τα Γερμανικά ΜΜΕ, η Porsche (ή VW αν προτιμάτε) αναμένεται να ρίξει στην αγορά 2 ΝΕΑ μοντέλα:Το 1 θα είναι ΚΑΤΩ από την Boxster (!?!...wtf!), ενώ το άλλο ένα μικρό SUV (κάτω από την Cayenne).
Προετοιμαστείτε λοιπόν να βλέπετε το παρακάτω σήμα συχνότερα στους δρόμους μας (ειδικά στην Ελλάδα):
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Όπα τα....!!!
Σύμφωνα με τα Γερμανικά ΜΜΕ, η Porsche (ή VW αν προτιμάτε) αναμένεται να ρίξει στην αγορά 2 ΝΕΑ μοντέλα:Το 1 θα είναι ΚΑΤΩ από την Boxster (!?!...wtf!), ενώ το άλλο ένα μικρό SUV (κάτω από την Cayenne).
Προετοιμαστείτε λοιπόν να βλέπετε το παρακάτω σήμα συχνότερα στους δρόμους μας (ειδικά στην Ελλάδα):
κατω απο τη boxter? rebadged TT με 2.0 tfsi?
-
Έχουνε γίνει πού έχουνε γίνει πιο σούπα κ απο γκολφ τα πορσικά θα απογίνουν τώρα.
Μα δεν τους νοιάζει καθόλου το image της εταιρείας? Μόνο οι τζίροι?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
:whatever:
Έχουνε γίνει πού έχουνε γίνει πιο σούπα κ απο γκολφ τα πορσικά θα απογίνουν τώρα.Μα δεν τους νοιάζει καθόλου το image της εταιρείας? Μόνο οι τζίροι?
καλα μεχρι στιγμης δεν ειχε τιποτα το μεμπτο η porsche με εξαιρεση ισως οτι εβγαλε suv..
επισης ισως ειναι πολλοι που θελουν μια φθηνη πορσε , βεβαια αν ειναι να παρεις τελικα audi, παρε κατευθειαν audiτο θεμα ειναι αν θα περασει στην audi τιποτα απο την porsche...
-
Εγώ έχω διαβάσει μόνο για Roxster (στο πάτωμα του Q5 λογικά) και για entry level της Boxster (και Cayman??) με 4κύλινδρο τουρμπάτο μοτέρ (λογικά tfsi).
Η πρώτη κίνηση είναι μια αμερικανιά στα πλαίσια του project Cayenne και η δεύτερη κίνηση προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά.
Η Porsche είναι μια εταιρεία που φτιάχνει κατά βάση sportcars και όχι supercars.Το αν εμείς έχουμε συνδέσει την εικόνα μιας Porsche με ξεμωραμένους γέρους και parking μπουζουκιών, πρόβλημα μας.
Αντί δηλαδή για βασική boxster με 2,9 στα 70.000 θα παίζει η νεα entry level στα 60.000.
Κανιβαλισμός με το TTS; Μπορεί αλλά επειδή είναι γατόνια στο marketing θα τη βρουν την άκρη. Σίγουρα, από την άλλη αυτός που θα θέλει να πάρει αμάξι ως μέτρο ένδειξης των ταμειακών του καταθέσεων μπορεί να προτιμήσει μια Granturismo ή μια XK αντί για μια 911. -
Είδα για πρώτη φορά σήμερα Panamera. (ήταν και η έκδοση turbo). Τελικά οι φωτό το αδικούν. Καμία σχέση με το τι λαμβάνεις ως οπτικό ερέθισμα έχοντας το 3D αντικείμενο και το τι λαμβάνεις μέσα από 2D φωτογραφίες.
Φυσικά μιλάμε για τον ορισμό της μαούνας σε μήκος 5 μέτρα και πλάτος περί τα 2 πρακτικά έκανε τις E classe να μοιάζουν με μικρά αυτοκίνητα.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Φυσικά μιλάμε για τον ορισμό της μαούνας σε μήκος 5 μέτρα και πλάτος περί τα 2 πρακτικά έκανε τις E classe να μοιάζουν με μικρά αυτοκίνητα.....
ειναι τοσο μεγαλη τελικα? δε το περιμενα
την εχουν φερει στην εδω πορσε μου φαινεται, πρεπει να την ειδα στη βιτρινα
Porsche Forum