-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
ΑΥΤΗ η απλώστρα ΔΕΝ είναι διακοσμητική. Παράγει άφθονα κιλά αρνητικής άντωσης (downforce), απαραίτητα για να μπορεί το αμάξι να στρίψει στα 300...
Περιορίζει αντιστοίχως, βέβαια, και την τελική ταχύτητα.πού θα στριψει με 300?
τα μονοθεσια δεν ξερω αν μπορουν να στριψουν με τοσα
-
Εννοείται όχι φουρκέτα , αλλά καμπή αυτοκινητοδρόμου.
Τα μονοθέσια, μια και τα ανέφερες, περνάνε φλατ-άουτ στα 310 το τρομερό 'Ες' (κατηφορική αριστερή σε: παρατεταμένη ανηφορική δεξιά, σε αριστερή) 'Eau Rouge' στο Σπα ...
Δες λίγο το παλληκάρι μας τον Καρλογιάννη Φισικέλα πώς τηνε περνάει: http://www.formula1.com/video/race_edits.html
Ακόμα και πεζός, τη βλέπεις και θες τουαλέτα... Είναι η στροφή που σκότωσε στις αρχές δεκαετίας '80 το ανεπανάληπτο ταλέντο Στέφαν Μπέλλοφ, που δεν πρόλαβε να κατακτήσει τη βροχή πρωταθλημάτων F1 που άξιζε... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Την απλωστρα να μην ειχε πισω και θα ταν μια χαρα.Χωρις τη ξαπλωστρα δεν θα ηταν το συγκεκριμενο αυτοκινητο
Εχει τεραστια σημασια αυτη η αεροτιμη ειδικα για ενα αυτοκινητο με τις ιδιαιτεροτητες της carrera -
@ZEUS
Το αμάξι αυτό απευθύνεται σε άτομα επιπέδου Eva Mendes και όχι Κλάσαμε Μέντες... Δεν σκέφτοναι όλοι όπως ο κλασσικός Ελληναράς που θα ζυγίσει ένα ένα τα αλόγατα στο ζύγι για να δει τι τον συμφέρει. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε παιδιά, μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που θα βγει σε 250 κομμάτια και είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό σχεδιαστικά. Δεν είναι μια beefed up Carrera..Και τα 200-300-500-όσα-κάνει-χιλιάρικα, θα τα πάρει πίσω όποιος τα δώσει σήμερα σε πολύ λίγα χρόνια. Μιλάμε για ένα future classic..
Σιγά την Carrera GT...
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
... κάπως πρέπει να καταπολεμάται η Πλήξη, το μέγιστο αυτό δεινό του Ανθρώπου...
Συμφωνούμε απόλυτα αγαπητέ.
Eπισης!, μια απο τα ιδια...
Δειτε και ενα videακι με ηχο που θυμιζει κατι απο τα παλια...http://www.youtube.com/watch?v=3K4xOgLS ... dded#t=104
-
2 πραγματα μονο..
οταν μια boxter εχει διπλη εξατμιση ειναι boxter s? (γιατι πετυχα μια χωρις διακριτικα πριν λιγο )
μα επιτελους ποσο γρηγορη ειναι η turbo ???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
2 πραγματα μονο..οταν μια boxter εχει διπλη εξατμιση ειναι boxter s? (γιατι πετυχα μια χωρις διακριτικα πριν λιγο )
μα επιτελους ποσο γρηγορη ειναι η turbo ???
1ον - Αν δεν εχει βαλει aftermarket, ναι.
2ον - Πολυυυυυυυ... -
1)nice
2) τελικα κανενα R8 και lambo , αυτη θα παρω με τα λεφτα που μοιραζεις -
H διπλή εξάτμιση στην Καϋμάν / Μπόξτερ (και η τετραπλή στην Καρρέρα) μπορεί να σημαίνει -εργοστασιακώς- είτε μούφα απόληξη χρωμιωμένη, είτε πλήρη σπορ εξάτμιση 'απ' τα φύλλα της καρδιάς' του κινητήρος (πολύ ακριβότερη οψιόν η δεύτερη).
Και σε αυτήν την περίπτωση, βέβαια, (την ακριβή, τη δεύτερη κατά σειρά) υπάρχει οριακό όφελος 10-12 ίππων ψηλά... -
είδα τιμές Παναμέρα, γιατί νομίζω ότι κλέβουν τελείως στην μεταμόρφωση;
περίμενα να ξεκινά από 100κ όχι από 130κ....
/g
-
Η αγαπημενη μου ολων των εποχων:
http://www.carzi.com/2008/07/15/seinfelds-1997-porsche-993-turbo-s-for-sale-on-ebay/ -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Baby boxter
+tfsi
Εννοείται.
...Πώς θα θέσουν τα όρια οι Γερμανοί που θα το διαχωρίζουν από τα Boxster και Cayman; Αν ο κινητήρας είναι tfsi (αναμενόμενο) πώς θα αντιμετωπίσουν το δέλεαρ της βελτίωσης. Νομίζω ότι θα κάνουν ζημιά και στο ΤΤ αλλά και στην Boxster.
...
Έστω baby boxster με διαστάσεις 4-4,2 μέτρα, κινητήρα tfsi στα 200-220 άλογα και τιμή 50.000. Είναι ελάχιστα πιο ακριβό από το ΤΤ roadster και λίγο πιο φτηνό από την Boxster. .http://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 42839&CT=V
Τώρα βγαίνει νόημα. Ούτε baby boxster, ούτε baby cayman αλλά νέα entry level έκδοση με 4κύλινδρο τουρμπάτο μοτέρ.
Η sportscar θα πρέπει να ανοίξει τουλάχιστον ένα ακόμα κατάστημα στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την ζήτηση. Αν μιλάμε για 2λιτρο μοτερ η τιμή του θα παίζει κάπου στα 50 χιλλιάρικα (αν τώρα η 2,7 κάνει 65) οπότε δώσε και μένα μπάρμπα...
Οι βελτιωτές θα λυσσάξουν και ετοιμαστείτε να βλέπετε Porsche πιο συχνά και από Golf gti (δεν κακό...). -
2 πραγματα μονο..οταν μια boxter εχει διπλη εξατμιση ειναι boxter s? (γιατι πετυχα μια χωρις διακριτικα πριν λιγο )
κανονικά ναι.. αλλά μπορεί να είναι απλή και απλά να την έχει αλλάξει...
αλλος ένας τρόπος να ξεχωρίσεις την S από την απλή είναι οι δαγκάνες (οι S έχουν κόκκινες)
και οι 986 S έχουν διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα από τις 986 (απλές).
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Baby boxter
+tfsi
Εννοείται.
...Πώς θα θέσουν τα όρια οι Γερμανοί που θα το διαχωρίζουν από τα Boxster και Cayman; Αν ο κινητήρας είναι tfsi (αναμενόμενο) πώς θα αντιμετωπίσουν το δέλεαρ της βελτίωσης. Νομίζω ότι θα κάνουν ζημιά και στο ΤΤ αλλά και στην Boxster.
...
Έστω baby boxster με διαστάσεις 4-4,2 μέτρα, κινητήρα tfsi στα 200-220 άλογα και τιμή 50.000. Είναι ελάχιστα πιο ακριβό από το ΤΤ roadster και λίγο πιο φτηνό από την Boxster. .http://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 42839&CT=V
Τώρα βγαίνει νόημα. Ούτε baby boxster, ούτε baby cayman αλλά νέα entry level έκδοση με 4κύλινδρο τουρμπάτο μοτέρ.
Η sportscar θα πρέπει να ανοίξει τουλάχιστον ένα ακόμα κατάστημα στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την ζήτηση. Αν μιλάμε για 2λιτρο μοτερ η τιμή του θα παίζει κάπου στα 50 χιλλιάρικα (αν τώρα η 2,7 κάνει 65) οπότε δώσε και μένα μπάρμπα...
Οι βελτιωτές θα λυσσάξουν και ετοιμαστείτε να βλέπετε Porsche πιο συχνά και από Golf gti (δεν κακό...).παντως eddie αυτο ειναι και κατι που μπορεις να δεις και σε δυναμομετρησεις , αν μπει 4κυλινδρος tfsi και πιο συγκεκριμενα ο 2λιτρος με ρυθμισεις TTS, S3 το αυτοκινητο θα γινει πολυ πιο γρηγορο.
δεν ξερω αν θα χασει σε αποκριση/γραμμικοτητα και χαρακτηρα (δεν το αποκλειω μιας και δε θα ειναι 4κινητο να σωζεται καπως η κατασταση) , αλλα σε δυναμη θα κερδισει παρα πολυ καθως αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο μοτερ ειναι σαφως δυνατοτερο απο αυτα της porsche .
οπως ειπες αν ειναι και 2λιτρο (δλδ εντος ελληνικης πραγματικοτητας ) θα μπορει να ειναι κατω απο 60 (αν και δεν ειμαι σιγουρος για το αν απλως η τιμη μεινει ιδια ) και θελω και γω μια
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
2 πραγματα μονο..
οταν μια boxter εχει διπλη εξατμιση ειναι boxter s? (γιατι πετυχα μια χωρις διακριτικα πριν λιγο )
κανονικά ναι.. αλλά μπορεί να είναι απλή και απλά να την έχει αλλάξει...
αλλος ένας τρόπος να ξεχωρίσεις την S από την απλή είναι οι δαγκάνες (οι S έχουν κόκκινες)
και οι 986 S έχουν διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα από τις 986 (απλές).
σε ευχαριστω
-
Baby boxter
+tfsi
Εννοείται.
...
Οι βελτιωτές θα λυσσάξουν και ετοιμαστείτε να βλέπετε Porsche πιο συχνά και από Golf gti (δεν κακό...).παντως eddie αυτο ειναι και κατι που μπορεις να δεις και σε δυναμομετρησεις , αν μπει 4κυλινδρος tfsi και πιο συγκεκριμενα ο 2λιτρος με ρυθμισεις TTS, S3 το αυτοκινητο θα γινει πολυ πιο γρηγορο.
δεν ξερω αν θα χασει σε αποκριση/γραμμικοτητα και χαρακτηρα (δεν το αποκλειω μιας και δε θα ειναι 4κινητο να σωζεται καπως η κατασταση) , αλλα σε δυναμη θα κερδισει παρα πολυ καθως αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο μοτερ ειναι σαφως δυνατοτερο απο αυτα της porsche .
οπως ειπες αν ειναι και 2λιτρο (δλδ εντος ελληνικης πραγματικοτητας ) θα μπορει να ειναι κατω απο 60 (αν και δεν ειμαι σιγουρος για το αν απλως η τιμη μεινει ιδια ) και θελω και γω μια
ο 2λιτρός που φοράει το TTS και το S3 δεν είναι δυνατότερος από τον 3.4 που φοράει η S
ο 2.5 που φοράει το TT RS είναι δυνατότερος από τον 3.4
-
θα μου επιτρεψεις να εχω τις διαφωνιες μου
ο 2.5αρης ειναι δυνατος περα απο καθε φαντασια και δε συζηταμε καν για αυτον , αλλα ο 2λιτρος σκεψου ποσα περισσοτερα κιλα σερνει σε ενα audi και ποσο πιο αργος ΔΕΝ ειναι
σκεψου επισης και τις επιπλεον τριβες του.προφανως σε μικροτερου βαρους αυτοκινητο (boxter) η δυναμη του θα φαινοταν ακομα περισσοτερο
μη μου πεις οτι περνας τα s3 και tts απο πανω...
-
θα μου επιτρεψεις να εχω τις διαφωνιες μουο 2.5αρης ειναι δυνατος περα απο καθε φαντασια και δε συζηταμε καν για αυτον , αλλα ο 2λιτρος σκεψου ποσα περισσοτερα κιλα σερνει σε ενα audi και ποσο πιο αργος ΔΕΝ ειναι
σκεψου επισης και τις επιπλεον τριβες του.προφανως σε μικροτερου βαρους αυτοκινητο (boxter) η δυναμη του θα φαινοταν ακομα περισσοτερο
μη μου πεις οτι περνας τα s3 και tts απο πανω...
χμμμ ναι σε αυτό...έχεις δίκιο...
από πάνω όχι.. από το πλάι ναι... άσε που εγώ δεν έχω κόφτη στα 250 km/h
-
εκει θελω να καταληξω
επειδη εχω δει περιπου τι παιζει με τις boxter και στεκομαι αξιοπρεπως κοντα τους (εχω s3) και αν ειμαι τυχερος παταω και καμια ειμαι βεβαιος οτι ο κινητηρας μου ειναι πιο δυνατος απλα με πνιγει το βαρος.
ενταξει μπορει να ειναι ξενερα να πεσουν απο 6κυλινδρο σε 4κυλινδρο και μπορει να ακουγεται αδερφιστικο η μειωση ρυπων και η καλυτερη καταναλωση (ειδικα αν εχεις 90Κ για αμαξι ) , ομως πιστευω οτι θα κερδισει και γκαζι και στο κατω κατω δεν ειναι και κανα μοτερ με τρελα ξεσπασματα ο tfsi για να κανει το αυτοκινητο να μην οδηγιεται.
σιγουρα παντως θα χασει σε αποκριση συγκριτικα με ενα ατμοσφαιρικο , για αυτο διατηρω τις επιφυλαξεις μου για το αν θα εφαρμοστει
επισης αυτο που δε ξερω ειναι κατα ποσο εχει λογο στις αποφασεις εχει η ιδια η πορσε , απο τη στιγμη που ανηκει και αυτη πλεον στο group
Porsche Forum