-
A8λιο!
-
C3 Picasso, τελικά, στην έκθεση Παρισίων τον Οκτώβριο. Με βάση το ...207, μας δίνει μια πρόγευση του επόμενου C3 ...
Α, θα έχει και τους 'σωστούς' κινητήρες στα 1.4 και 1.6 λίτρα ... -
Προς το παρόν μικρές -
Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν θεωρώ ότι οι προφυλακτήρες εμπρός πίσω είναι πολύ άσχημοι! Και τα πίσω φανάρια!
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=2834
Στο παραπάνω Link έχει φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση!
Tο μοντέλο θα λέγεται C3 Picasso!
Τα σχόλια μου για την εμφάνιση ισχύουν όπως παραπάνω!
Απλώς να προσθέσω ότι το εσωτερικό φαίνεται πολύ όμορφο!Υ.Γ: αν μπορεί καποιος από τους mods ας αλλάξει το τίτλο σε Citroen C3 Picasso
-
Emena mou moiazei sto profil me to Note...
Mporei kai na lan8anw sfodra! -
-
Όσο περισσότερο το μελετώ, τόσο περισσότερο μου αρέσει !!
Εντάξει, δεν μοιάζει και τόσο στο εκπληκτικό C-Cactus
αλλά πιστεύω, πως αποτελεί ένα (έστω και από μακρυά...) 'ριζοσπαστικά' ελκυστικό σχήμα, που μας 'χρωστάει' η Citroen αρκετές δεκαετίες τώρα ...
Περιμένω και το επόμενο Meriva (για να πω την αμαρτία μου και το ...Toyota Urban Cruiser ή Ist ) , για να δω τι επιλογές θα υπάρχουν για ενδιαφέρουσες οικογενειακές μετακινήσεις σε 1,5-2 χρόνια από τώρα . -
Eχει κάποια στοιχεία του Cactus αλλά πιστεύω οτι στο απλό C3 οι ομοιότητες θα είναι πιο έντονες. Για μια ακόμα φορά ενα εξαιρετικό αισθητικά εσωτερικό
-
Έλα έλα μέσα στην τρέλλααααα... μου αρέσει! Προσπαθώ να καταλήξω όμως αν είναι κάπως 'γυναικείο' ή όχι.
-
Γυναικείο ας είναι, καγκούρικο δεν είναι, μια χαρά είναι!
Εχει κάτι από Note στο πίσω μέρος, αλλά ειδικά η μούρη, είναι 34567 φορές πιο όμορφη του Nissan. Σαφώς πάντως, το C-cactus, παρόλο που δεν μπορείς να πεις πως είναι πρότυπο της κομψότητας μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον και τελικά πιο όμορφο. Δύσκολα όμως να βάλεις κάτι τέτοιο σε παραγωγή...
Κοντολογίς, στις φωτό τουλάχιστον φαίνεται πανέμορφο, ενώ και το εσωτερικό του δείχνει ακόμη καλύτερο! Την μόνη ένσταση που θα θέσω για την εμφάνιση, είναι τα πίσω φώτα: τα δύο που βρίσκονται κοντά στον προφυλακτήρα, μοιάζουν να μπήκαν κατά λάθος εκεί!Ελπίζω σε ένα πολύ όμορφο C3 όταν με το καλό αντικατασταθεί! Ευτυχώς η Citroen δείχνει πως έχει βρει τον εαυτό της (ενώ η Peugeot βολοδέρνει σε ξένα χωράφια... ), απομένει να βελτιώσει λίγο την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών της από ....την αρχή που λανσάρει ένα αυτοκίνητο και όχι μετά από 1-2 χρόνια!
-
Ανάρτηση και μοτέρ να βάλουν, από εμφάνιση μια χαρά τα πάει (αφού ακολουθεί τις σχεδιαστικές τάσεις της Nissan).
-
Μοντέλα προπαραγωγής ;
Άντε, να το δούμε και προς μπανανία μεριά σιγά-σιγά...
Κι άλλες φωτό εδώ, για όποιον ενδιαφερόμενο...
-
το μαύρο πλυμένο είναι
-
(Και ακόμη περισσότερες εδώ)
Ντιρτούλιε, περίμενεεεε !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Να'ξερες τι μου κάνεις τώρα....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Να'ξερες τι μου κάνεις τώρα....
Εντάξει, μην σου χαλάω και την καρδιά, μάλλον θ' αργήσει το συγκεκριμένο (θα έχει όμως τον μπεμβε/PSA 1.6 με τους 120 ίππους ...).
Οφφτοπικά, θα έρθει και αυτό [μάλλον όμως προβλέπεται 'στενάχωρο' (ΜxΠxY : 3,90x1,70x1,50m, σε τετρακίνητο πάτωμα...) ] : -
Αυτό το Urban Cruiser ειναι κατηγορίας Dodge Caliber, σωστά;
Δε φαίνεται άσχημο πάντως...
-
Κανένα νέο ???????????
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Κανένα νέο ???????????Στο πρώτο τρίμηνο του 2009 παρουσιάζεται στη Γαλλία (καλώς εχόντων των πραγμάτων, λόγω οικονομικής κρίσης...), αλλά έτσι όπως 'αντιδρά' η ελληνική αντιπροσωπεία, μάλλον σε κανένα ...χρόνο θα το δούμε εδώ !
Πέρα από την ελληνική πραγματικότητα, υπάρχει και η ελληνική σελίδα του αυτοκινήτου, όπου μπορείς να γραφτείς στο newsletter και να ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις, ενώ από το γαλλικό site μπορείς (αν εμπιστεύεσαι να στείλεις το e-mail σου στη Citroen Γαλλίας) να παραλάβεις ηλεκτρονικά και το σχετικό προσπέκτους !
Citroen C3 Picasso