-
Ελπίζω να μη τολμήσουν και την ανανεώσουν κατ’ αυτό το τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Thesis μπορεί να μη πουλάει (στην Ελλάδα τουλάχιστον) αλλά η κομψότητα και ο ελάχιστος αντικομφορμισμός που την χαρακτηρίζουν θα πάνε περίπατο.
-
Ελπίζω να μη τολμήσουν και την ανανεώσουν κατ’ αυτό το τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Thesis μπορεί να μη πουλάει (στην Ελλάδα τουλάχιστον) αλλά η κομψότητα και ο ελάχιστος αντικομφορμισμός που την χαρακτηρίζουν θα πάνε περίπατο.
-
-
Μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα σε ενα βελτιωμένω Lybra ...
-
Να αλλάη\ξουν και ο όνομα
Lancia Molto Grande Punto Berlinetta
Χάλια είναι
Παύλο εκτός Ελλάδας πουλάει;Δεν έχω καμία εικόνα
-
Χάλια είναι αλλά όπως λέει και η παροιμία 'you can;t polish a turd'
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Παύλο εκτός Ελλάδας πουλάει;Δεν έχω καμία εικόνα
Στην Ιταλία τουλάχιστον είναι συνηθισμένο θέαμα. Υπάρχουν παντού.Να μου πείς,αν δε πουλούσε και εκεί...
-
το σίγουρο είναι οτι δικαιολογούσε ως τώρα τ όνομά της!Έχει άποψη - διαφορετική 'θέση' απ τον αναγωνισμό!Ρίσκο ναι, αλλά και άποψη
Τώρα τι;Σκοντα Οκταβια Α5;(εκείνο το Α5 τι στο διάολο είναι;)
Μήπως από Θέσις να την μετονομάσουν Χέσις (τη Λάντσια ολόκληρη...)
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
-
Ωραία τώρα δεν θα την αγοράζουν ούτε οι Ιταλοί....
Δεν το κλείνουν το μαγαζί εκεί στην Lancia να πάνε στην Ssaang Yoong για σχεδιαστές.... -
Eμετικο ειναι αυτο το σχεδιο.
-
ωραιο σχεδιο!!!
οπως λεει και ενας φιλος εδω μεσα, πρεπει να χρειαστηκαν το πολυ 20' για να το φτιαξουν...
-
Αυτό μοιάζει σαν παλιό κορεάτικο...
Κρίμα -
-
Bicolore/Tricolore δεν θα βγάλουν για να γίνει πλήρης η γκάμα;
Κρίμα και πάλι κρίμα...
-
Χάλι σκέτο. Τι στο καλό έχασαν την ικανότητα σχεδιασμού και οι Ιταλοί;
-
Θα βγει σε momo design?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Θα βγει σε momo design?Μη γινεσαι σαχλός, momo desigh βγαίνει μόνο το Ypsilon που είναι ΣΠΟΡ, αυτό θα βγεί σε IDEA BAGNO design
-
Artisti Gargaliani..??
Ανανεωμένη Lancia Thesis