-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ωχ πλακώσανε οι Ignistiτι κακό είναι αυτό....μόλις πει κάποιος κάτι για ένα αυτοκίνητο...βλέπε παλαιότερα AR, Skoda ...αμέσως έρχεται group therapy...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωχ πλακώσανε οι Ignisti
τι κακό είναι αυτό....μόλις πει κάποιος κάτι για ένα αυτοκίνητο...βλέπε παλαιότερα AR, Skoda ...αμέσως έρχεται group therapy...
...no comment!
-
Το όλο θέμα απ την πλευρά μου έχει τελειώσει.
Καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.Το δικό μου ''πρόβλημα'' εξ'αρχής δν ήταν αν στρίβει ή οχι το Ιgnis.
Απλά με πείραξε η νοοτροπία του μου τελειώνουν τα επιχειρήματα-ξεικνάω επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο.Και δεν καταλαβαίνω κ όλας γιατί ο φίλος νομίζει οτί αν πει πως εγώ είμαι τελείως κουλός(που είμαι)και κάνω μια πίστα το χρόνο για να λέω ότι κάτι κάνω,κ προσπαθώ να κερδίσω εντυπώσεις,θα πείσει για τις ικανότητες του αυτοκινήτου του.
Το οτι μπορεί να είμαι εγώ φιγουρατζής ή άσχετος δε νομίζω οτί θα κάνει το ignis να στρίβει καλύτερα.
Και τελικά γιατί τόσος θυμός?
Το ignis μια χαρά πάει κ μια χαρά στρίβει και μου αρέσει και σαν αυτοκίνητο μέχρι ένα βαθμό.Άποψη μου πως το 106 στρίβει καλύτερα και ειδικά σε κλειστή πίστα καρτ(αλλά και οπουδήποτε αλλού)είναι σε άλλο επίπεδο.Αν έχει και μπλοκέ δεν το συζητάω.Ξαναλέω..άποψη μου
Αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το ignis δεν είναι καλό.
Μια elise στρήβει καλύτερα απο το 106,και ενα caterham καλύτερα απο μια elise.Αλλά ούτε το 106 ούτε η elise σημαίνει ότι δν είναι στριφτερά. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το αμάξι είναι πολυβόλο...
Πράγματι........ ----> http://s48.photobucket.com/albums/f233/ ... bompeg.flv
`
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
afoy re μεγαλε εισαι στροφακιας.......
για πες μας ποσο κανει το βανακι σου σερρες ή αιγινιο μιας και εισαι απο πανω για να δουμε ποσο καλα στριβει.......Τριθυρο και βανακι (ή πολυμορφικο που το λετε διαφοροι) πρωτη φορα ακουω...
Αλλα αφου ξεχειλιζει η κακια και η ζηλεια μπορει να ακουσουμε και αλλα...To στυλακι του Ignis Sport ειναι για αναβασεις και ραλλυ (βλ. JWRC) και οχι τοσο για πιστα...
Αλλωστε η οδηγηση σε πιστα δε μου λεει και πολλα, στην πιστα τα περισσοτερα αυτοκινητα μπορουν να στριψουν γρηγορα αφου υπαρχουν μεγαλα περιθωρια προσφυσης..., η μαγκια ειναι σε στυλ Πορταρια,Ριτσωνα κτλ.
Φιλε TsintsIgnis μην ασχολεισαι απλα οποιος ερθει προς Πορταρια μερια ριξτου σκονη...
-
Μην λέμε ότι θέλουμε.. Καλό χρυσό και άγιο το Ignis αλλά απέχει πολύ από το 106..
-
Kακό αγόρι παραλογίζεσαι!
Ζηλεια για το Ίγκνις?
Προφανώς αγαπάς πολύ το αμαξάκι σου,αλλά καλό είναι να κρατούμε και κάποια προσχήματα αντικειμενικότητας...
Για την πίστα,ναι όλα πάνε γρήγορα,αλλά και εκεί τα πράγματα είναι σχετικά,κάποια πάνε γρηγορότερα...το ίδιο και στα βουνά!
Τα 106 πάνε παντού ταχύτερα με τον ίδιο οδηγό,τί να κάνουμε?
Υ.Γ παρεμπιπτόντως,η προσφορά της αντιπροσωπείας είναι πρόκληση...
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Τριθυρο και βανακι (ή πολυμορφικο που το λετε διαφοροι) πρωτη φορα ακουω...
Αλλα αφου ξεχειλιζει η κακια και η ζηλεια μπορει να ακουσουμε και αλλα...γιατί δεν είναι βανάκι; ...μάλλον πρέπει να αλλάξεις τα
-
Η συζήτηση ξεκίνησε με σύγκριση Corolla G6 1.6 και Ignis Sport. Ως συνήθως , ως μέτρο σύγκρισης όμως, αναφέρεται το Peugeot 106 Rallye.
Αυτό από μόνο του, λέει πάρα πολλά.
Εμείς, ως κάτοχοι Ignis Sport, αποδεχόμαστε την ανωτερότητα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, σχεδόν σε όλους τους τομείς.
Ευχόμαστε να συζητιούνται κι άλλα τέτοια αυτοκίνητα όπως το 106 Rallye τόσα χρόνια μετά το τέλος της παραγωγής τους.
Όμως, ένα 'Βανάκι' με 100 κυβικά και 15 άλογα λιγότερα τουλάχιστον, να κατορθώνει να παίζει με το 'μέτρο σύγκρισης' , αυτό από μόνο του, λέει κάτι.Καλό καλοκαίρι, καλά μπάνια και καλά τσίπουρα σε όλους!!!
-
Πάντως η σκέψη της αντικατάστασης της G6 με ignis sport δεν μου έφυγε τελείως..τολμώ να πω ότι ο χαρακτήρας του Ignis με ταιριάζει απόλυτα..Δεν κάνω μεγάλα ταξίδια αρέσκομαι στα επαρχιωτικά στροφιλίκια ανεβαίνω σε πεζοδρόμια θέλω καλές ρεπρίζ..καλές επιταχυνσεις αξιοπιστία καλή τιμη και ενδιαφέρον εσωτερικό (τo ignis είναι)..το καινούργιο από το μεταχειρισμένο 100.000 km/h είναι σοβαρή διαφορά...
-
Ο χρήστης TsintsIgnis έγραψε:
Όμως, ένα 'Βανάκι' με 100 κυβικά και 15 άλογα λιγότερα τουλάχιστον, να κατορθώνει να παίζει με το 'μέτρο σύγκρισης' , αυτό από μόνο του, λέει κάτι.
Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο γίνεται σύγκριση μεταξύ ignis και rallye είναι επειδή το suzuki βγήκε σε μια αποχή που είχε σταματήσει να παράγεται το 106, και στην αγορά δεν υπήρχαν καινούργια φτηνά πυραυλάκια. Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι η ίδια σύγκριση θα γίνει και όταν βγει το swift sport. Αυτό δε θα σημαίνει ότι θα είναι συγκρίσιμο με το rallye - και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι πέρα από το στήσιμο και τον κινητήρα, το να παραχθεί ένα αυτοκίνητο της φιλοσοφίας του rallye θα σημαίνει ότι ο κατασκευαστής θα 'κόψει' πολλά πράγματα που ο καταναλωτής σήμερα θεωρεί δεδομένα, π.χ. παθητική ασφάλεια, ηχομονώσεις κ.λπ.
-
Είναι ανόθευτο το Ignis Sport; Αυτό έχει σημασία...τώρα συγκρίσεις κλπ. δεν νομίζω ότι στέκουν..
-
Υ.Γ.: Τρεχω saxoralla (ΜΑΜΑ ομως), οποτε θελετε...και οπου θελετε (στροφες-400αρι)
πριν πας να τρεξεις το 400αρι δεν κοιτας λιγο ποσο γρεαφουν αυτα και ποσο τα ιγκνις?
για να μην τρεχεις αδικα το λεω.Y.Γ.: Τα saxoralla ειναι 1600 και πιο ελαφρια αλλα και παλι στα μαμα (οχι οτι υπαρχει και κανενα μαμα...) ''ξυλο'' ριχνω...
μπαααα!
χλωμο το βλεπω! πολυ χλωμο!μολις το φτιαξω οπως θελω και σε πειραγμενα σαξοραλα
εαν σου πω σε περιμενω θα ακουστει σαν προκληση?
εαν ναι δεν ειναι κατι που θελω απλα εχω την περιεργια να σου αποδειξω οτι κανεις λαθος και εαν θα το καταλαβεις.υ.γ. γιατι το αβαταρ σου εχει ξεχιλωσει την σελιδα?
-
orestis_me
τι λες τωρα?
ο ανθρωπος (και το αμαξι του) ειναι σε ααααλο επιπεδο λεμε! -
Γνώμη μου είναι να μην διανοηθείς να δώσεις την κορολα 1.6 και μάλιστα τη G6. Έγω έχω την Sedan και νιώθω άτυχος που δεν έχω την G6. Δεν θα έπερνα το ignis 2 λόγους:
-
Είναι μικρό αμάξι ενώ η κορολα μικρομέσαιο και πολύ πιο ολοκληρώμενο
-
είναι άθλιο εξωτερικά, σαν κουβάς με ροδάκια ή σαν βανάκι
Και κάτι ακόμη. Αν ποτέ η κορόλα τα φτύσει έχεις άααααααααπειρες λύσεις
-
-
bad boy γίνεται να μεγαλώσεις λίγο το άβαταρ σου γιατί δεν φαίνεται; Έλεος!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
orestis_meτι λες τωρα?
ο ανθρωπος (και το αμαξι του) ειναι σε ααααλο επιπεδο λεμε!Kαλα απο σενα στανταρ σε αλλο επιπεδο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
bad boy γίνεται να μεγαλώσεις λίγο το άβαταρ σου γιατί δεν φαίνεται; Έλεος!Ειμαι τεραστιος τι να κανουμε...
-
orestis_me
τι λες τωρα?
ο ανθρωπος (και το αμαξι του) ειναι σε ααααλο επιπεδο λεμε!Kαλα απο σενα στανταρ σε αλλο επιπεδο...
καλα, δεν σε βλεπω να συνεχιζεις για πολυ εδω με τετοια μυαλα... θα σε στειλουν παρεα με τον 'Χρονομετρη'
προσφορά suzuki ignis sport