-
Πως και δεν ανέφερε κανένας μεχρι τώρα το Μόντε Καρλο;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πως και δεν ανέφερε κανένας μεχρι τώρα το Μόντε Καρλο;Έχουμε παχύνει λίγο και δε χωράμε στο Μόντε Κάρλο. Επιπλέον έχει πολύ θόρυβο από τα μονοθέσια.
-
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
μαμαει -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
μαμαεικαι γιατί δέν πάς στα σύνεφα
νά ανοίξεις βενζινάδικο;
(πλάκα κάνω-πλάκα κάνω-πλάκα κάνω!!! )χωρίς να έχω ζήσει πουθενά στο εξωτερικό σάν ενήλικας,χωρίς αυτή τή στιγμή να έχω υποχρεώσεις και οικογένεια,καί μέ ένα πράγμα καί μόνο στρο μυαλό,θα ήθελα να ζήσω στήν....Βραζιλία
Η χώρα τού καφέου,τού καρναβαλίου,τής σάμπα καί (κάτι άλλου που δέν του λέου )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
νά ανοίξεις βενζινάδικο;
(πλάκα κάνω-πλάκα κάνω-πλάκα κάνω!!! )χωρίς να έχω ζήσει πουθενά στο εξωτερικό σάν ενήλικας,χωρίς αυτή τή στιγμή να έχω υποχρεώσεις και οικογένεια,καί μέ ένα πράγμα καί μόνο στρο μυαλό,θα ήθελα να ζήσω στήν....Βραζιλία
και του ποδοσφαιρου βρε συ!!(Μαλλον δεν ειχες αυτο στο μυαλο σου )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
νά ανοίξεις βενζινάδικο;
..και του ξεκωλέου...
-
Να χαθείς ρε,παντρεμένος άνθρωπος
Φαντάσου σκηνικό
Τίγκα στο τάνγκα στο παραλίου,καί εσύ περικυκλωμένος ανάμεσά τους
-
Τίγκα στο τάγκα στην Ταγκανίκα.......
Γιατι ρε?...Και οι παντρεμένοι έχουν @@ (μάτια για οσους δεν θυμούνται!)
-
Προσεχε μόνο,μήν πρηστούνε τα @@ σου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
νά ανοίξεις βενζινάδικο;
ωραια ειναι η Βραζιλια..
την εζησα πριν 2 χρονια.. στο καραϊσκακη
Τζιοβανι, Ριβαλντο κλπ -
...και παραμέσα τα 'Τάγματα Θανάτου' να σκοτώνουν τα παιδιά 'του δρόμου'.
Οποιος έχει δει το 'Η πόλη του Θεού' καταλαβαίνει.
Πολύ 'περίεργη' αυτή η χώρα παιδιά.
-
Juvaskyla και πάλι Juvaskyla!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...και παραμέσα τα 'Τάγματα Θανάτου' να σκοτώνουν τα παιδιά 'του δρόμου'.Οποιος έχει δει το 'Η πόλη του Θεού' καταλαβαίνει.
Πολύ 'περίεργη' αυτή η χώρα παιδιά.
Τα τάγματα του θανάτου,που σκοτώσανε δεκάδες παιδάκια ένα βράδυ,επειδή δέν υπακούανε στούς τοπικούς παπάδες,που δέν τα θέλανε να κοιμούνται στά σκαλοπάτια τής εκκλησίας
Γάμησέ τα
Εντιτ: δέν είναι από τήν 'πόλη του θεού',αλλά από ντοκυμαντέρ τής ΕΤ στήν Βραζιλία
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
μου ειχαν πει να παω Αμερικη πριν απο κατι χρονια.............αλλά δεν το τολμησα και ουτε νομιζω οτι θα το τολμησω....
Υποθετουμε οτι παω. θα βρω δουλεια; και εαν βρω θα μπορεσω να αυτοσυντηρουμε; θα μπορεσω να επιβιωσω; ή θα κοιμαμαι στα πεζοδρομια θα μενω στα γκέττο και τις υποβαθμισμενες περιοχες....... γιατι εαν δεν κανω λαθος η Αμερικη ειναι μια χωρα οπου ειναι ανεπτυγμενη η οικονομια και χρειαζοντε εργαζομενους με υψηλα προσοντα. ο κοσμος ειναι μορφωμενος σε ανωτερο και ανωτατο επιπεδο....οι σπουδες εκει χρειαζοντε χρηματα. εγω τι θα κανω εκει? θα πλενω σκαλες ή θα πλενω πιάτα.... τι λεφτα να βγαλεις με τετοιες δουλειες...... αυτα τα επαγγελματα μπορω να τα κανω και εδω στην Ελλαδα οπου εχω και ενα σπιτι να μεινω.
δεν ξερω εαν σκεφτομαι σωστα, παντος δεν πιστευω οτι η Αμερικη ειναι για καποιον με χαμηλη-μετρια μορφωση. εαν π.χ. ειχα μεταπτυχικά ή διδακτορικο απο ελληνικά ή ξενα πανεπιστημια ισως θα αξιζε να πηγαινα γιατι ισως εβρισκα μια καλοπληρωμενη δουλεια.
δεν ξερω εαν σκεφτομαι σωστα .....Ποιοι 'σου ειπαν' να πας ακριβως και γιατι, εαν επιτρεπεται?
Φιλοι μας που μενουν στην Αμερικη μονιμα μου ειπαν να παω. Πολλες οικογενειες στην Ελλαδα εχουν συγγενεις και φιλους που μενουν μονιμα στην Αμερικη.
-
το καλύτερο είναι να δουλεύεις Δευτέρα με Παρασκευή Αγγλία-Γερμανία,και Παρασκευή βράδυ να διακτινίζεσαι Ελλάδα για το σουκού.
Εκτός βέβαια αν παίζει καμια πίστα οπότε κάθεσαι Αγγλία.
Στην Ελλάδα ειναι καλά μόνο για διακοπές και αν δεν έχεις τα τζιζ δεν λέει.
Με λίγα λόγια αν έχεις σταθερή και καλοπληρωτέα δουλειά Ελλάδα,αλλιώς εξωτερικό....
Αυτά από κάποιον που μένει έξω,και Αγγλία και Γερμανία,έχω και πιστοποιητικό για τον Γαβρίλη αν μου το ζητήσει....LOL
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Με λίγα λόγια αν έχεις σταθερή και καλοπληρωτέα δουλειά Ελλάδα,αλλιώς εξωτερικό....+100 συμφωνώ απόλυτα αν έχεις το κάτι παραπάνω επαγγελματικά μένεις εδώ και κάνεις πράγματα, αλλιώς έξω.
Αυτά από κάποιον που μένει έξω,και Αγγλία και Γερμανία,έχω και πιστοποιητικό για τον Γαβρίλη αν μου το ζητήσει....LOL
ειναι σίγουρο αυτό ??LOL
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**Μ'αρεσει που οι περισστεροι θελετε να ζητε καπου αλλου και βαζω στοιχημα οι περισσοτεροι δεν εχετε ζησει εκει ουτε μια ωρα.
Με αλλα λογια, η επιλογη ειναι αβασιμη.**
Ειναι σαν το αλλο λαθος ερωτημα: 'Ποιο υπεραυτοκινητο θα αγοραζες εαν ειχες 1 εκ. δολλαρια?' Και ολοι εχουν απαντηση ετοιμη. Που ξερεις? Εχεις οδηγησει/τεσταρει τα 5-10 οχηματα αυτης της τιμης για να ξερεις?
Κι εσύ που ξέρεις , τι έχει κάνει και που έχει ζήσει ο καθένας από τους εκατοντάδες χρήστες που είναι εδώ και βάζεις και στοίχημα ρε edit [Krus];;
Mods: 'gavriil ειναι προσβλητικο να γραφεις 'πλακα εχεις''
TRAVELLER: 'ρε edit [Krus] γαβριηλ'
Fair and balaced!
Σταμάτα να γκρινιάζεις, το έφτιαξα. Στείλε μου και ένα πμ από που το πήρες το quote, γιατί μάλλον είναι από άλλο θέμα και βαριέμαι να ψάχνω. [krus]
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
μαμαειΕπηδει εχω περασει συνολο 8 εβδομαδες στην Χαβαι απο το 2000, δεν ειναι ασχημη ιδεα να ζεις στη Χαβαι απο την στιγμη που μπορεις να πληρωσεις τα εξοδα του ακινητου (σπιτιου/οικοπεδου). Ειναι ΠΕΡΑ απο πανακριβα, ειδικα στο Maui που ειναι και το καλυτερο νησι για ζωη ποιοτητας. Φαντασου μια συνχωνευση του ομορφοτερου Ελληνικου νησιου με πρασινο παντου (δεν εννοω το κατοικημενο μερος του νησιου αλλα τα βουνα) και ενα τονο λεφτα απο πλευρας infrustructure. Σαν Rodeo Drive εν θαλαση... Very nice...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
νά ανοίξεις βενζινάδικο;
..και του ξεκωλέου...
Τωρα σημειωσες το καλυτερο ατου της χωρας. Σοβαρα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
εγω θελω Χαβάι..
ν'ανοιξω εκει γυραδικο
μαμαειΕπηδει εχω περασει συνολο 8 εβδομαδες στην Χαβαι απο το 2000, δεν ειναι ασχημη ιδεα να ζεις στη Χαβαι απο την στιγμη που μπορεις να πληρωσεις τα εξοδα του ακινητου (σπιτιου/οικοπεδου). Ειναι ΠΕΡΑ απο πανακριβα, ειδικα στο Maui που ειναι και το καλυτερο νησι για ζωη ποιοτητας. Φαντασου μια συνχωνευση του ομορφοτερου Ελληνικου νησιου με πρασινο παντου (δεν εννοω το κατοικημενο μερος του νησιου αλλα τα βουνα) και ενα τονο λεφτα απο πλευρας infrustructure. Σαν Rodeo Drive εν θαλαση... Very nice...
Και μόλις μπεις στην θάλασσα σε έφαγαν οι καρχαρίες
Σε ποια χώρα θα θέλατε να ζείτε;