-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γαβριήλ, δεν είμαι πορωμένος με τίποτα απολύτως, όχι μόνο στο θέμα που συζητάμε. Τυχαίνει να έχω δει κάποια πράγματα από μέσα. Έρευνες, όχι, δεν έχω να σου δείξω. Οπότε, μπορείς με πάσα ασφάλεια να πιστεύεις ό,τι πίστευες ως τώρα, δεν έχω ούτε την όρεξη, ούτε τα στοιχεία να σε μεταπείσω
Για να καταλαβω, εσυ δηλαδη εισαι πεπεισμενος οτι η χρηση κρεατινης κανει κακο. Σωστα?
Είμαι πεπεισμένος ότι δεν μου χρειάζεται. Προτιμώ ωραίο ελληνικό φαγάκι για τις θερμιδούλες μου. Αν θέλω κι άλλες θερμιδούλες, τρώω κι άλλο φαγάκι. Αν θέλω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ θερμιδούλες, ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΙ στο φαγάκι.
Εσύ, κάνε ότι νομίζεις
Πολυ εμπεριστατομενη αποψη. Wow!
Thank you very much που απαντας με την ιδια σοβαροτητα που σε ρωταω.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Βεβαια εδω μιλαμε για όρια στον οργανισμο του ανθρωπου που ΔΕ γινεται να ξεπεραστουν υπο φυσιολογικές συνθηκες.
Δηλαδη εννοεις οτι με φυσιολογικο τροπο, χωρις απαγορευμενες ουσιες, δεν γινετε να τρεξει καποιος τα 100μ σε 9.77?
Εαν ναι, τοτε γιατι το λες αυτο?
(ο γαβριιλ ξερει τι ειδους επιπτώσεις έχουν ολα αυτα στον ανθρωπο αλλά θελει να γινεται κουβεντα και να γεμιζουν οι σελιδες. )
Ε ναι. Διοτι οσες πιο πολλες σελιδες γραφοντε τοσα λεφτα πανε στην τσεπη μου. ΤΟ βρηκες!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αντενδείξεις
Κυριότερες αρνητικές επιδράσεις της χρήσης κρεατίνης αναφέρονται οι μυϊκές κράμπες και κάποιες γαστρεντερικές δυσλειτουργίες(διάρροια, πόνοι), χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται σε μεγάλος εύρος. Το 1999 ο FDA ανακοίνωσε 32 περιπτώσεις όπου η χρήση κρεατίνης σχετίσθηκε με καρδιακές αρρυθμίες, καρδιομυοπάθειες, φλεβική θρόμβωση ακόμα και θάνατο. Το γεγονός αυτό καθιστά τη χρήση τους ιδιαίτερα προσεκτική.32 περιπτωσεις που καποιοι απο αυτους πεθαναν, ας πουμε 3. Απο τα εκκατομυρια που την περνουν. Ξερεις υπαρχουν παραπανω απο 3 περιπτωσεις απο θανατο στραβοκαταπηματος στραγαλιων το δευτερολεπτο στον κοσμο.
Ασε που δεν εχει λινκ για να δουμε την ερευνα.
-
το Αλλο που Ειπα οτΙ θα σπΑσειΣ ολα τα πΟστς Δεν το 'παραΤηρηΣες ομως
συνΕχα ΕχεΙ πλΑκα
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Μπορέι κάποιος να μου εγγυηθεί ότι αν πάρω πρωτείνη-κρεατίνη-και άλλα ''βοηθήματα'',όλα μη απαγορευμένα βεβαίως,μακροπρόθεσμα δε θα έχω παρενέργειες?
Έχεις κάποια έρευνα Γαβριήλ που να αποδικνύει κτ τέτοιο?Ναι. Τους εκκατονταδες εκατομμυρια αθλητων που κανουν χρηση και των δυο εδω και δεκαετιες.
Πρωτεινη. Σιγα να μην ειναι και το νερο επικυνδηνο για να πας στον Παραδεισο.
Τελος, εγω. Εγω για τον εαυτο μου. Παιρνω κρεατινη εδω και 2 χρονια on and off.
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Αν θέλω πρωτείνη-κρεατίνη τρώω αντίστοιχες τροφές.Σορρυ αλλα διστυχως για εμας που τα περνουμε δεν ισχυει κατι τετοιο.
Απλα διοτι, δεν ειναι δυνατον να ξεχωρισει κανεις την καταλληλη δοση πρωτεινης και κρεατινης, χωρις να βαλει μεσα του χιλια δυο αλλο που δεν πρεπει.
Ο λογος που ο τομεας των 'συμπληρωματων' ειναι τοσο μεγαλος. It's a $4 billion business a year here. Ολοι που τα περνουμε, βοδια δεν ειμαστε. Ειδικα για πρωτεινη και κρεατινη. Υπαρχουν χιλια δυο που πωλουντε τα οποια ειναι σπαταλη χρηματων και μονο, ομως οχι τα παραπανω δυο.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Παιρνω κρεατινη εδω και 2 χρονια on and off.πΟσο καιρΟ ΓΡαφεις στο ΦορΟΥμ ειπΑΜε...;
να προσΘεθεΙ και αυτΟ στις αντενΔΕιξεις παρακαλΩ: η ΠαρΑτεταμενη χρΗση οδηγΕΙ στο να γΡαφεΙς Ο,τι λΑΧει εμεΙς οι βλΑΧοι στα εκΑστοΤε φΟρουμ
-
Πλιζ βγαλε αυτο το βιντεο απο την υπογραφη σου. Με κανει να σκιπαρω τα ποστ σου. Ειναι ακρως ανχωτικο.
-
Παιρνω κρεατινη εδω και 2 χρονια on and off.
Και εγω μια απο τα ιδια αλλα εδω και 7 χρονια + του οτι εχω καταναλωσει αρκετους κουβαδες πρωτεινων. Εχω τεκνοποιησει κι ολας και ολα δουλευουν μια χαρα.
Ειναι πολυ κομπλεξικο να λες για καποιον που εχει ωραιο σωμα 'Α αυτος εχει παρει πρωτεινες και κρεατινες και ειναι φουσκας και θα πεθανει' και αλλες τετοιες μ@λ@κιες.Πρωσωπικα θα ελεγα οτι ισως η κρεατινη ανεβαζει το μεγεθος του ξετετε τι, αλλα ισως ειναι και απλα παραισθηση μου.
Οποιοδηποτε φαραμακο και να παρεις σε υπερβολικη δοση θα σου κανει κακο. Καποια ατομα ειναι too greedy και θελουν καλυτερο σωμα-αποδοση-αντοχη και μερικες φορες εχουν ασχημο τελος αλλα δεν αποτελουν τον κανονα.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Και εγω μια απο τα ιδια αλλα εδω και 7 χρονια + του οτι εχω καταναλωσει αρκετους κουβαδες πρωτεινων. Εχω τεκνοποιησει κι ολας και ολα δουλευουν μια χαρα.
Ειναι πολυ κομπλεξικο να λες για καποιον που εχει ωραιο σωμα 'Α αυτος εχει παρει πρωτεινες και κρεατινες και ειναι φουσκας και θα πεθανει' και αλλες τετοιες μ@λ@κιες.Πρωσωπικα θα ελεγα οτι ισως η κρεατινη ανεβαζει το μεγεθος του ξετετε τι, αλλα ισως ειναι και απλα παραισθηση μου.
Οποιοδηποτε φαραμακο και να παρεις σε υπερβολικη δοση θα σου κανει κακο. Καποια ατομα ειναι too greedy και θελουν καλυτερο σωμα-αποδοση-αντοχη και μερικες φορες εχουν ασχημο τελος αλλα δεν αποτελουν τον κανονα.
Mango:
- Τι αθλητρια εισουν? Τι αθλημα/τα δηλαδη?
- Η κρεατινη δεν μεγαλωνει τα γεννητικα οργανα. Τουλαχιστον οχι τα ανδρικα Βρισκεται στους ορχεις ομως δεν εχει σχεση με την αυξηση του...you know what.
- Πως την επερνες την κρετινη. Ποσο, καθε ποσο, κτλ... ?
-
Mango:- Τι αθλητρια εισουν? Τι αθλημα/τα δηλαδη?
-
Παγκόσμιο ρεκόρ στα 110 μ. με εμπόδια από τον χρυσό ολυμπιονικη της Αθήνας Λιού Ξιάνγκ με 12.88. το προηγούμενο ρεκορ ηταν το 12.91 του Κόλιν Τζάκσον και κρατούσε από το 1993!
λινκ
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι και ο δεύτερος της κούρσας Ντομινίκ Άρλοντ έκανε χρόνο 12.90 και θα ήταν αυτός ο νέος κάτοχος του παγκοσμιου ρεκορ αν δεν το είχε σπάσει ο Ξιάνγκ 2 εκατοστά του δευτερολέπτου νωρίτερα.Αυτή η κούρσα μου θύμισε τον τελικό των 200μ στην Ατλάντα όταν ο Μάικλ Τζόνσον με νέφτι στον κώλο (εξ ου και το περιεργο τρέξιμο) διακτινίστηκε σε 19.32 στον τερματισμο σπάζοντας το προ 17 ετών βουνίσιο ρεκόρ του Μενέα (19.72). Και σε εκείνη την κούρσα ο αιώνιος δεύτερος Φρ. Φρέντερικς με 19.68 ΘΑ ΕΙΧΕ σπάσει το παγκόσμιο ρεκορ.
Χωρις να υπονοώ τίποτα συγκεκριμένο, απλώς αναρωτιέμαι... πόσο πιθανό είναι να σπάσει στην ίδια κούρσα από δύο αθλητές ένα ρεκόρ που για περισσότερο από 10 χρόνια έμενε ανέπαφο; Και μάλιστα αυτό το σκηνικό να γίνει 2 φορές σε δύο διαφορετικά αγωνίσματα!
-
Για τα 110 δεν ξερω, αλλά για τα 200 μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ πιθανο!
Οσο ενας 27χρονος, χωρις καποια προηγουμενη διεθνη επιτυχια, πρωην mid-range 400αρης, ταλαιπωρημενος απο τραυματισμους, με ανωμαλία εκ γεννετης στο ενα ποδι, να ερθει ολυμπιονικης απο το πουθενα και μετα πρωταθλητης Ευρωπης και Κοσμου, κατεβαζοντας το ρεκορ του περι το ενα δευτερολεπτο σε 3 χρονια και μετα λίγο πριν το ντοπινγκ κοντρολ να πεσει (τί ατυχια θεε μου ) από τη δανεικη μοτό με την οποία ετρεχε γα...ωντας, να προλαβει το αντιντοπινγκ κατουρημα (για το οποίο ενημερωθηκε με καθυστερηση απο την τιβι γιατι ειχε κλειστο το κινητο ολη μερα και διαλογιζοταν) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για τα 110 δεν ξερω, αλλά για τα 200 μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ πιθανο!
Οσο ενας 27χρονος, χωρις καποια προηγουμενη διεθνη επιτυχια, πρωην mid-range 400αρης, ταλαιπωρημενος απο τραυματισμους, με ανωμαλία εκ γεννετης στο ενα ποδι, να ερθει ολυμπιονικης απο το πουθενα και μετα πρωταθλητης Ευρωπης και Κοσμου, κατεβαζοντας το ρεκορ του περι το ενα δευτερολεπτο σε 3 χρονια και μετα λίγο πριν το ντοπινγκ κοντρολ να πεσει (τί ατυχια θεε μου ) από τη δανεικη μοτό με την οποία ετρεχε γα...ωντας, να προλαβει το αντιντοπινγκ κατουρημα (για το οποίο ενημερωθηκε με καθυστερηση απο την τιβι γιατι ειχε κλειστο το κινητο ολη μερα και διαλογιζοταν) -
Να και ο Xavier Carter που ελεγα στην αρχη του θεματος απο το ιδιο λινκ πιο πανω:
Σούπερ Κάρτερ και άλλοι τρεις
Ομως, τα ρεκόρ δε σταμάτησαν εκεί. Ο Αμερικανός Ξαβιέ Κάρτερ σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 200 μέτρα των ανδρών, σημειώνοντας χρόνο 19,63, 'σπάζοντας' το ρεκόρ του Φράνκι Φρέντρικς, που ήταν 12,68. Το αξιοσημείωτο για τον 21χρονο αθλητή είναι πως δεν είχε κατέβει ποτέ μέχρι στιγμής στην καριέρα του τα 20 δευτερόλεπτα. Ομως, η κούρσα έκρυβε και άλλες εκπλήξρεις, αφού άλλοι τρεις αθλητές της κούρσας κατέβηκαν επίσης τα 20''. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Τάισον Γκέι έκανε 19,70, ο Τζαμαϊκανός Γιουσέιν Μπολτ έκανε 19,88, ενώ ο Αμερικανός Γουάλας Σπίρμον είχε χρόνο 19,90. Να υπενθυμίσουμε πως το παγκόσμιο ρεκόρ του αθλήματος ανήκει στο μεγάλο Μάικλ Τζόνσον με 19,32.
-
Mango:
- Τι αθλητρια εισουν? Τι αθλημα/τα δηλαδη?
- Η κρεατινη δεν μεγαλωνει τα γεννητικα οργανα. Τουλαχιστον οχι τα ανδρικα Βρισκεται στους ορχεις ομως δεν εχει σχεση με την αυξηση του...you know what.
- Πως την επερνες την κρετινη. Ποσο, καθε ποσο, κτλ... ?
Ρε μλκς τωρα το ειδα.
Ρε --- διεγράφη προσβλητικός χαρακτηρισμός (Moderator nass) --- αντρας ειμαι και απλα σε αντιθεση με οτι λεγεται οτι τα αναβολικα σε κανουν στειρο, εγω εχω κανει ενα παιδακι.
Επαιρνα Μαιο, Ιουνιο οχι, Ιουλιο ναι,Αυγουστο οχι, Σεπτεμβριο ναι και μετα το επομενο καλοκαιρι.
Η κρεατινη απο οσο ξερω κανει κατακρατηση μυικων υγρων στους μυες και σε συνδυασμο με τις τεραστιες ποσοτητες ενεργειας που περικλειει σου δινει δυναμη.
Αρα γιατι να μην επηρρεαζει ολους τους μυες του σωματος ???? -
Δηλαδη εννοεις οτι με φυσιολογικο τροπο, χωρις απαγορευμενες ουσιες, δεν γινετε να τρεξει καποιος τα 100μ σε 9.77?http://www.sportime.gr/other_inside.asp ... e_id=25429
http://www.sport24.gr/html/ent/434/ent.131434.asp -
Άνοησίες! Τι του βρήκανε; τεστοστερόνη! Πειράζει δλδ που είναι πολύ αντρας το παλικάρι; Τι; Δεν του βρήκαν τεστοστερόνη αλλά παράγωγο τεστοστερόνης; Ε ναι γιατί σας φαίνεται παράξενο; Ο οργανισμός ενός γενημένου πρωταθλητή έχει τη δυνατότητα να μεταβολίζει και να βελτιώνει την τεστοστερόνη του...
-
Δεν μπορω να σας καταλαβω!
Ενω μοιαζετε για σοβαροι ανθρωποι, καπου-καπου πατε και πιστευετε την χιπικη λιμπεραλ προπαγανδα...
Αισχος! -
Στιβος