-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2456006/Τα Megane facelift αρχίσανε να μοιράζονται στις εκθέσεις.
στον κηφισο απεναντι απο τα κτελ το συγκεκριμενο...
-
Φωτα ημέρας δεν έχει το συγκεκριμένο?
Στο 5θυρο παντως σαν να του σουλούπωσαν λίγο την προσοψη. Αθλιες οι ζάντες!
-
Ζάντες που με εντυπωσιάσανε live είναι αυτές που φαίνονται στο χρωματολόγιο του Scenic στην ιστοσελίδα.
Δεν ξέρω αν θα υπάρχουν και σε κάποια έκδοση του Megane αλλά στο Scenic προσδίδουν δυναμισμό.
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2456006/
Εδω ενα megane fl στην Ελλαδα..
εχει ξαναμπει λιγο πιο πανω..
-
μας δουλευουνε? αυτοι δε λεγανε οτι μεσα μαιου ανοιγει ο κωδικος και ξεκινανε οι παραγγελιες? αυτο που βρεθηκε? κατι αλλο παιζει.
-
Τα Megane facelift αρχίσανε να μοιράζονται στις εκθέσεις.Βλέπω νέο ηχοσύστημα, με ενσωματωμένο USB και περιστροφικό επιλογικό διακόπτη, μπράβο (έλεος μ' αυτά τα κουμπάκια όλοι τους... )
-
@james9: αυτά είναι η παρτίδα με τα εκθεσιακά. Δεν μετριούνται στις παραγγελίες.
Δεν είναι πολλά. Αν πάντως βρεις κάποιο στο χρώμα και στην έκδοση που σου αρέσει -λογικά- μπορείς να το χτυπήσεις.
Το είχαμε ξαναγράψει πάντως ότι μέσα στο Μάιο θα έρθει παρτίδα για τις εκθέσεις ανά την Ελλάδα.
Επαρχία πάντως ίσως από την επόμενη βδομάδα. -
Μ' αρέσει τόσο που με βλέπω με μεταχειρα Laguna 2 καθώς σε λίγο καιρό πιθανότατα ξεκίνα αναζήτηση αμαξιου από μέρους μου.Αδημονω να δω το κουπέ που φοβάμαι ότι θα με επιβεβαιώσει
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μ' αρέσει τόσο που με βλέπω με μεταχειρα Laguna 2 καθώς σε λίγο καιρό πιθανότατα ξεκίνα αναζήτηση αμαξιου από μέρους μου.Αδημονω να δω το κουπέ που φοβάμαι ότι θα με επιβεβαιώσειΔες στο Carspotting τωρα
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2456006/Τα Megane facelift αρχίσανε να μοιράζονται στις εκθέσεις.
Αυτό το εσωτερικό
-
Με βάση σημερίνη μου πληροφόρηση:
Ηρθαν εκθεσιακά! Και η αντιπροσωπεία που επισκέφτηκα είχε!
Αρχικά διαθέσιμες εκδόσεις θα υπάρχουν 1.2 TCE 115 hp και 1.5 DCi 110 hp στην έκδοση με 90 Co2 χωρίς τέλη.
Ετοιμοπαράδοτα τα όποια εκθεσιακά υπάρχουν.
Αλλιώς παραγγελία για τις 2 παραπάνω εκδόσεις παραλαμβάνει κάποιος τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.Το 1.4 TCE δεν θα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο αλλά θα μπορεί κάποιος να το παραγγείλει σε κάποιες εκδόσεις αλλά οι τιμές του θα ανακοινωθούν ίσως αργότερα.
To 1.6 DCi για τα Megane θα ανοίξει η παραγωγή του για Ελλάδα Οκτώβρη, οπότε τα πρώτα Ελλάδα Νοέμβρη-Δεκέμβρη παραλαβή.
Αυτά για όσους το ψάχνουν.
Τιμές οριστικές για το Megane θα ανακοινωθούν τέλη Μαίου.
-
τεστ drive με τον νέο 1.2 θα υπάρχουν σύντομα;
-
Προσωπική μου αίσθηση ότι test drive σε πολλές αντιπροσωπείες θα δούμε στις πρώτες παραλαβές, δλδ από Ιούλιο και μετά. Νωρίτερα ίσως μεμονομένα σε κάποιες αθηναικές αντιπροσωπείες.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μ' αρέσει τόσο που με βλέπω με μεταχειρα Laguna 2 καθώς σε λίγο καιρό πιθανότατα ξεκίνα αναζήτηση αμαξιου από μέρους μου.Αδημονω να δω το κουπέ που φοβάμαι ότι θα με επιβεβαιώσειΚανένα υπεροχο και παιχνιδιάρικο Twingo GT σαν του Πανου (Ernani) να κοιταξεις καλύτερα. Με αυτο το ρυθμο στα 40 σου ... ή με Agila θα εισαι ή Latitude ...
Ελπίδοφόρα βεβαια επιλογή το Megane coupe! -
Περα απο τις diesel εκδοσεις που πραγματικα δεν εχω ιδεα ποσο πουλανε πλεον με την απελυεθερωση, ειναι σαν να χαντακωνουν τον κινητηρα που τους εφερνε τις πωλήσεις, δηλαδη τον 1,4TCe..
Το golf παρολο που προσφερεται με τον 1,2TSI, οι πωλησεις του ηταν απλα συμπληρωματικες στον 1,4 και αφορουσαν απο οτι θυμαμαι γυρω στο 20% μπορει και λιγοτερο απο τις συνολικες πωλήσεις..
Ενταξει, ο νεος 1,2TCe ειναι διαμαντακι, αλλα τι τους κανει να πιστευουν οτι δε θα συμβει το ιδιο συμβαινει με το golf..?
Μακαρι να διαψευστω, αλλα χαντακωνοντας τον 1,4 ειναι σαν να χαντακωνουν το megane συνολικα..
Ισως πιστευουν πολύ στον 1,5 με τα μηδενικα τέλη βεβαια..
Στην Αθηνα σιγουρα καποιοι θα βγαλουν test drive, για επαρχια δεν το συζηταω καν.. -
Στο Golf o 1,2Tsi βγαζει καπου 85 άλογα αν δεν κανω λαθος. Πολυ ... λίγος. Απλώς να 'κατεβαζει' την τιμή αγοράς του ως κραχτης!
Εχοντας οδηγήσει παντως και την Οctavia5 1,2 Tsi (με παραπανω αλογα αυτη) ... το downsizing μαλλον πρέπει να του θεσουν και καποια όρια. Οριακά ειμαστε σε εποχές των 70ies με την τεραστια και βαριά Ford Cortina σε έκδοση 1,2 ... -
Σωστα, αυτο το παρελειψα, το megane θα βγαζει 30hp παραπανω..
Και λιγο πιο παλια το 2004-2005 ομως υπηρχε κοσμος που αγοραζε 1,4 με 90 ατιθασα..
Ισως βεβαια και τοτε το 1,4 να ηταν το 20% του συνολου.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Σωστα, αυτο το παρελειψα, το megane θα βγαζει 30hp παραπανω..
Και λιγο πιο παλια το 2004-2005 ομως υπηρχε κοσμος που αγοραζε 1,4 με 90 ατιθασα..
Ισως βεβαια και τοτε το 1,4 να ηταν το 20% του συνολου..το 2004-2005 εβγαζε 100 ατιθασα και μαλλον ηταν παραπανω απο το 20% του συνολου.
-
Δε λεω για το renault αλλα για το 'αστερατο' 1,4FSI..
Οσο για τον 1,4 της renault ηταν πολύ ψυχωμενος και λογικο να πουλαει καλα..
Renault Megane III